Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 17 martie 2018

MARELE EVENIMENT ESTE APROAPE.


Mesaj de la Sananda.
(13 mart.2018: channeler Adele Arini, publicată de Steve Beckow
Traducere Const. Mihăilescu.


Dragi prieteni,
Multă plăcere și o imensă bucurie îmi provoacă ultmele voastre manifestări pe calea ascensiunii. Timpul este ACUM pentru TOȚI (cei care sunt gata) să se întoarcă la IUBIRE.
Știu că voi, lucrătorii mei iubiți de lumină, așteptați de multă vreme să se întâmple acest lucru. 
Un eveniment magnific, miraculos, cum ar fi acesta, se poate întâmpla doar în desfășurarea Timpului Divin perfect.
Noi, Compania Cerului, trebuie să așteptăm până când frecvența Luminii de pe planeta Pământ devine suficient de înaltă, pentru a putea declanșa EVENIMENTUL și asta nu poate avea loc decât atunci când toate ființele umane (care, la un nivel superior, au decis să urce) vor fi suficient de pregătite.
Toți am muncit din greu pentru realizarea acestui proiect masiv, de- a lungul a mii de ani pământești. Numărul de ființe luminoase evoluate, care participă la acest mare și plin de aventuri proces este de ordinul trilioanelor. Ele sunt situate în ambele părți ale tărâmurilor fizic și non-fizic.
În această mare lucrare sunteți cooptați și voi, cei care citiți cu interes și dorință de a evolua, aceste mesaje.
Dăruirea, munca, curajul, perseverența, victoriile imense asupra provocărilor "aparent imposibil de depășit" și toate experiențele pe care le-ați avut în viața curentă și cea trecută v-au adus în acest punct. Ele v-au pregătit.
Este timpul ca voi toți să primiți recompensele!

Acest mesaj este conceput pentru a vă oferi o înțelegere clară și profundă a ceea ce înseamnă, ceea ce s-ar putea numi "Marele eveniment", care vine.
Să începem cu următoarea întrebare: "Ce este acest EVRENIMENT extraordinar?"
Este posibil ca unii dintre voi să fi auzit despre el în trecere, în alte mesaje, pe bloguri sau din cărți. Pentru unii dintre voi, aceasta poate fi prima oară când vă parvin aceste informații.

Pur și simplu, „Evenimentul” va fi o "explozie" de Lumină Divină și de Iubire pe Pământ, dar un fenomen cosmic singular, complet vizibil la scară planetară. Mai precis, vor fi valuri puternice de Lumină Divină și Iubire venite direct de la Dumnezeu / Sursa.
El va fi canalizat prin Marele Soare Central și va ajunge în Galaxia voastră, sistemul vostru Solar, cu ținta de impact sistemul vostru planetar, adică planeta Pământ și tot ceea ce ține de ea. Acest flux luminos, de o vibrație înaltă va ajunge la toți cei care trăiesc la suprafața dar și în interiorul planetei voastre. Gaia și toți locuitorii ei vor putea să vadă și să simtă evenimentul iar impactul lui va avea efecte asupra fiecărei ființe (umane, în special) astfel că nici-o persoană nu va rămâne neschimbată ulterior. 

Ce este probabil să se întâmple în timpul
evenimentului ?
În timpul evenimentului, toate sufletele încarnate vor simți o puternică și incontestabilă creștere a următoarelor sentimente, care se vor manifesta împreună: IUBIREA necondiționată, fericirea divină, acceptarea completă a ceea ce sunteți, harul divin / binecuvântarea și sentimentele puternice de a fi din nou integri, în sfârșit.
În timpul acestor puternice valuri de energie, unii dintre voi vor putea asista la apariția unui Maestru Ascensionat: lideri / fondatori ai religiilor / credințelor în care credeți sau cu care aveți o legătură spirituală apropiată.
De exemplu, dacă sunteți creștin, puteți avea o viziune a Domnului Iisus și veți putea vorbi personal cu El. Dacă sunteți budist, puteți avea o viziune a lui Siddhart Gautama (Buddha) și veți putea avea o conversație cu El.
Veți putea recunoaște instantaneu cine sunt ei, prin vibrațiile foarte puternice ale Luminii și Iubirii pe care le emană și prin propria voastră legătură veșnică cu sufletele acestor ființe de Lumină foarte evoluate.
Știu că pentru unii dintre voi, chiar și după ce veți fi citit ceea ce este scris mai sus, va fi dificil să vă imaginați cumulul de simțăminte și trăiri pe care le veți avea în timpul acestui eveniment unic (pentru voi).
Cu toate acestea, unii dintre voi ați avut și anterior asemenea experiențe sau ceva similar, în timpul meditațiilor, când s-au manifestat aspecte ale trezirii voastre spirituale, fie și doar ca o străfulgerare. Dacă aparțineți acestui ultim grup, trebuie să să vă așteptați ca, de această dată, manifestarea să fie mult mai amplă, mai bogată și mai profundă, comparativ cu trăirile anterioare, căci acele sentimente le veți simți mărite de mai mult de o mie de ori, în timpul acestui eveniment.

Ceea ce se va întâmpla cu toată lumea, după producerea acetui eveniment, este totuși puțin mai complicat de explicat.
Plecați de la realitatea că fiecare dintre voi va percepe și va procesa evenimentul în mod diferit: în funcție de grupul de suflete de care aparțineți, ținând cont că sufletele umane pot fi împărțite în patru mari grupe, cu însușiri și caracteristici diferite.. 
Grupul I constă din suflete trezite, lucrătorii noștri din Lumină; voi toți cei care vă simțiți atașați profund de aceste mesaje și le așteptați cu nerăbdare.Veți cunoaște și înțelege evenimentul așa cum este el cu adevărat.
Veți înțelege clar că este vorba de un evenimrent catalizator, care va marca atât începutul Noului Pământ (Noua Gaia), idealul de planetă, cât și sfărșitul Timpurilor, adică al vieții pe care în nenumărate episoade ați trăit-o într-o realitate tridimensională. 
Voi, cei din acest grup, v-ați trezit mai devreme decât cea mai mare parte a Umanității, pentru un motiv foarte important: ca să fiți ghizii umani ai mulțimilor încă netrezite și pionieri pe tărâmul celei de a 5-a dumensiuni, în care va exista Noul Pământ.
Voi, cei care aparțineți acestui grup, ați fost pregătiți pentru acest moment de foarte mult timp și acum sunteți gata să îmbrăcați roba de profesor/ mentor / instructor pentru a începe să vă manifestați în relația cu cei care au nevoie să se tezească sau să se orienteze.
Programul de viață al umanilor din grupul I.
Următorii pași pe care trebuie să îi urmați: rolul pe care vi-l veți asuma după acest Mare Eveniment vi se va revela în profunzime si claritate de către sufeltul și spiritul vostru. Mulți dintre voi ați primit deja răspunsul la chemarea voastră și ați început deja să vă stabiliți aceste roluri de lucru, de complexități diferite. 
Ca să spunem așa, unii dintre voi, și nu puțini, „ați intrat în rol”. 
Important este să știți de pe acum că veți fi lideri ai noului mod de viață din cea de a 5-a dimensiune. Această muncă va trebui s-o desfășurați cu deplină responsabilitate, cu profund atașament și, ceea ce este foarte important, cu multă modestie. 
Ca începători, veți primi îndrumări și asistență directă de la frații și surorile voastre galactice aparținând multor civilizații avansate și chiar extrem de evoluate, ființe care au trecut de mult prin ceea ce urmează să treceți voi.
Vă veți bucura de îndrumări privind ceea ce trebuie făcut pentru vindecarea planetei voastre, grav afectată de-a lungul vremii, de nesăbuința multor ființe umane. 
Totodată veți fi îndrumați și asistați în stabilirea unor norme și modalități care să stea la baza formării Noului Pământ.
Multe structuri noi, necesare dimensiunii a 5-a, sunt acum gata să fie puse în practică prin puterile (abilitățile) voastre spirituale care vor fi complet trezite și vor începe să se dezvolte într-un ritm mai rapid.
Veți învăța cum să vă stăpâniți gândurile, căci omenirea va fi în curând o rasă de ființe care, în mod predominant, vor comunica prin telepatie.
Stăpânirea gândurilor voastre va fi primul pas spre stăpânirea artei creației și manifestării. 
Și în acest domeniu, frații și surorile voastre galactice vă vor ajuta foarte mult.
Și atunci când lecțiile acestea le veți însuși și aplica în mod curent și fără dificultate, devenind pentru fiecare dintre voi un comportament cotidian, veți ieși în lume pentru a împărtăși această cunoaștere și altora, astfel încât TOATE URMELE grele și întunecate de pe Planeta Pământ vor fi, într-o bună zi, șterse. Toți vor deveni creatori puternici și versați în manifestare.
Pământul va deveni o planetă exclusiv a ființelor iubitoare care vor întruchipa cu adevărat unitatea și și frăția, iar voi veți avea deplina satisfacție că ați contribuit substanțial la împlementarea Noilor Realități.

Grupul II de ființe umane va fi format din suflete neînvățate (care, la un nivel superior, au decis să evolueze în această viață). Asupra lor evenimentul va produce un șoc uriaș, relativ multă confizie, ceea ce îi va determina să inițieze cercetări pentru a înțelege mai bine ce s-a întâmplat cu ei. Pentru ei evenimentul poate fi asemănător celui mai puternic apel de trezire pe care l-au auzit vreodată în întreaga lor viață; un apel care nu va mai putea fi ignorat.
Ei vor începe (cu un sentiment de urgență profundă pe care numai ei o pot simți) să caute și să atragă în viața lor îndrumare de la cei din grupul I, prietenii mei iubiți de Lumina. 
Ei își vor găsi intuitiv mentorul cel mai indicat, dintre cei care posedă cunoștințe superioare, necesare pentru a-i ajuta să avanseze mai rapid pe Calea Luminii. Dezvoltarea spirituală va deveni principalul lor obiectiv în viață. 
Și, odată cu maturizarea spirituală, aceste suflete vor intra, pe deplin în memoria adevăratului lor Sine Înalt și se vor strădui să întruchipeze dragostea divină în viața lor de zi cu zi.

Grupul III va fi format din suflete neînvățate (care, la un nivel superior, au decis să nu se înalțe în această viață).
Și aceste ființe vor simți intensitatea Marelui Eveniment, toate sentimentele și trăirile care însoțesc acest proces transformator. Totuși, după ce acest puternic val energetic va diminua, ei se vor întoarce încet la viață dominată de paradigma celei de a treia dimensiuni. 
Chiar dacă multe manifestări și dovezi "adevărate și autentice", legate de ceea ce se întâmplă, se vor desfășura în fața lor, reacția lor interioară de negare va fi puternică, exprimându-și neîncrederea și îndoiala asupra a ceea ce văd și li se arată. 
Vor prefera să revină la viața lor de până la producerea Evenimentului, încercând chiar să arunce în derizoriu ceea ce lumea spune să se întâmplă.
Evenimentul este pentru acest grup de suflete netrezite insuficient pentru a le determina să nu nevină la vechile crințe, vechile cutume. Nivelul de conștiință și de vibrație al acestor ființe este insuficient pentru o adevărată „trezire” (nota C.M.: este similar cu situația în care, cumva te trezește ceea ce se petrece în jurul tău dar, după ce privești în jur și întrebi ce se întâmplă, te hotărăști să-ți continui somnul pentru că, după parearea ta, nu merită). 
Altfel spus, adevărata trezire spirituală va fi amânată pentru un alt eveniment, care se va produce cândva în viitor. Pregătirea spirituală a acestor ființe este neîncheiată, în plan emoțional și spiritual mai având mult de lucrat. 

Grupul IV constă din suflete neînvățate (care, la nivel superior, au decis să joace rolurile entităților întunecate, în această viață). (Dacă nu ați făcut-o deja, citiți mesajul săptămânii trecute a acestui canal, intitulat "Îmbrățișarea întunericului", pentru mai multe informații despre acest grup de suflete.)
Există două tipuri de întunecați (Darks) în acest grup special de suflete. Unul care este un „eu știu tot” ("in-the-know") ceea ce se întâmplă pe Pământ și al doilea tip este al celor "complet în întuneric", ființe care nu au nicio idee / grijă de ceea ce se întâmplă în planul lor sau în oricare alt plan.
Cei care sunt "în cunoștiință" - care până acum au încercat în mod activ și deliberat să prevină și să oprească progresul spiritual al Umanității - vor realiza brusc că timpul lor s-a încheiat. 
Ei vor ști că totul este pierdut pentru scopul lor întunecat, deoarece omenirea nu mai are niciun interes să trăiască în conștiința dimensiunilor de vibrație joasă, în care întunecații trăiesc și prosperă.
Toate sufletele din grupa a IV-a vor avea doar două căi posibile de a continua, după
Marele Eveniment.
Calea A este cea a unei eventuale reveniri la Lumină și Iubire, la Sinele lor Înalt. Aceasta este calea care oferă o ultimă șansă ca aceste suflete să îmbrățișeze Lumina și să se întoarcă la originile lor divine în viață actuală.
Pentru sufletele care fac parte din această categorie va fi  nevoie de mare curaj pentru a merge pe acest drum destul de abrupt.
Toți trebuie să lucreze din răsputeri pentru a deveni "curați", renunțând și conștientizând toate greșelile pe care le-au făcut în viața lor actuală (adică toate lucrurile care au fost dăunătoare planetei și / sau oamenilor, grupurilor, societății umane, cel puțin la nivel de țară).
Oricum, totul va fi dezvăluit într-un fel sau altul căci nimic nu poate rămâne ascuns în Noua Gaia. 

Fiecare ființă umană de pe planetă va afla într-o zi toate greșelile care le-a făcut acest grup de suflete al cărui scop a fost să aibă putere față de ceilalți și să dețină bogății materiale necuvenite. Principala lor însușire a fost lăcomia și lipsa de scrupule. Pentru toate faptele lor, vor da socoteală.

Din grupul I al liderilor, vor fi slectați, la nivel planetar, cei care vor reprezenta umanitatea în ceea ce privește soarta ființelor din grupul IV, care au ales Calea A.

Dacă veți fi unul dintre acești lideri aleși, (și mulți dintre voi, cei care citiți acest articol, aveți această șansă), vă rugăm să vă aduceți aminte de ceea ce am spus la sfârșitul mesajului meu de săptămâna trecută, prin acest canal.
Redau acel pasaj:
Ești chemat să fii vocea rațiunii; vocea Lui. Veți fi chemați să fiți ancorele celei de a 5-a dimensiuni : calea iubirii necondiționate. Vei fi vocea Înțelegerii și a Păcii. Veți vorbi și vă veți ridica în fața multor cetățeni ai Pământului și îi veți convinge să aleagă calea iubirii necondiționate, a iertării și renunțării la trecut.
Acești lideri vor trebui mai întâi să evalueze adevărata intenție a tuturor celor care aparțin grupului IV. Trebuie să existe o remușcare ADEVĂRATĂ, o dorință veritabilă de reformare și un angajament de respectare a Legilor Universului.

Liderii vor avea capacitatea de a detecta toate înșelătoriile și minciunile pe care le pot intenționa unele dintre aceste suflete. O încercare deliberată de a înșela și de a minți va eșua cu siguranță; se va vedea imediat dacă este vorba de o adevărată și sinceră intenție a acestor suflete sau doar o încercare de a scăpa de consecințele faptelor săvârșite de acea entitate.
În dimensiunea 5D domnește Spiritul Iubirii, Unitatea, Păcea și Abundența pentru toți. Cel care a greșit din rea-influență, rea-intenție, oportunism, egoism va putea fi iertat și chiar îmbrățișat, pentru hotărârea sa de a se îndrepta și a urma calea Luminii.

Dacă, după evaluare, un suflet se dovedește a fi iremediabil pierdut, și nimic nu-l mai poate readuce în Lumină (din cauza alegerilor sale) liderii vor putea decide recilarea sa. 

Calea B este locul în care aceste suflete trebuie să fie "întoarse" sau "fuzionate" înapoi la Lumina Surselor, înapoi la îmbrățișarea iubitoare a lui Dumnezeu în domeniul spiritual, pentru a fi apoi supuse din nou ciclului renaștere / reîncorporare, într-o altă dimensiune tridimensională, o planetă unde încă există dualitatea, frica, lipsa și conștiința de separare.
"Întoarcerea lor la Lumina Surselor" se va întâmpla într-un mod iubitor și respectuos. 
Aceste suflete vor avea voie să continue să se implice în a trăi pe o planetă cu vibrații scăzute, unde ele își vor "juca" rolurile întunecate, până când vor fi gata să se reunească cu Lumină și Iubirea Sinelui lor Superior.
Există un moment important care trebuie amintit aici: Dumnezeu a dat fiecărui suflet voința liberă de a face ceea ce dorește cu viața pe care El i-a dăruit-o. Nu există nici o judecată. Nici o condamnare, există doar o evaluare.
Fiecare suflet, care în prezent aparține grupului IV, a decis (înainte de naștere, la un nivel superior ) să urmeze
Calea A, și să se înălțe chiar acum, în această viață, sau Calea B , pentru ca să urce mai târziu, într-o viață viitoare, în altă parte (planetă), de vibrație corespunzătoare, pentru ca prin experiență să se pregătească și să se convingă de nevoia de a urma calea Luminii.
T
oți iubiții noștri Lucrători ai Luminii, care citesc în prezent acest mesaj, au ales să continuie să îndeplinească roluri în care arată celorlalți o existență exemplară.
Ei vor fi printre primii care își vor proba disponibilitatea de a îmbrățișa, ierta și renunța la orice nedreptate.


Acum, vine MAREA ÎNTREBARE, pe care fiecare dintre cititorii acestui mesaj și-o pune: "Când ar trebui să aibă loc acest MARE EVENIMENT?"
Au existat multe răspunsuri diferite.
Unele canale au anunțat recent că se va întâmpla curând, chiar în această lună, adică la sfârșitul lunii martie 2018.
Unii au scris că se va întâmpla înainte de sfârșitul acestui an.
Alții au prezis că va avea loc mult mai târziu, probabil între 3 și 10 ani de acum înainte.
Care dintre aceste răspunsuri este corect?
Iubiților, prezicerea viitorului este o afacere riscantă.
De aceea, atunci când citiți două preziceri diferite făcute în două perioade diferite (de exemplu, o una în primii douăzeci de ani și una la începutul anilor treizeci), există o mare probabilitate ca acești prezicători să vă dea două răspunsuri foarte diferite la aceeași întrebare. 
Din numărul infinit de potențialități și viitoare realități, care se află în fața voastră, prezicătorii nu pot furniza decât predicții pe baza vibrațiilor resimțite de ei (nu vorbim aici de cazul escrocheriilor) de la un moment dat. Totul este relativ și dependent de foarte mulți factori.
În cazul calendarului acestui
Mare Eveniment, riscurile unei erori sunt amplificate de un milion de ori căci sunt implicați mulți factori micro și macro, proveniți și determinați de colectivitățile umane, care pot influența spațiul și timpul pentru a produce o altă cronologie decât ceea ce a fost anticipat / estimat / prognozat inițial.

Acestea fiind spuse, vine răspunsul nostru final la marea dv. întrebare.
Presupunând că toate lucrurile, toate problemele, toate manifestărilre vor continua să se dezvolte la viteza lor actuală de schimbare, există o posibilitate de 56% ca Marele Eveniment să aibă loc în următoarele 3 până la 6 luni, începând de astăzi.
Acest răspuns se bazează pe nivelul actual al datelor de lumină și al vibrațiilor planetare ale Pământului.
Vă rugăm să nu fiți dezamăgiți dacă va veni puțin mai târziu decât prognoza de mai sus.
Există chiar o șansă de 30% ca aceasta să aibă loc înainte de intervalul de timp menționat anterior.
Cel mai important lucru pe care trebuie să-l aveți în vedere, indiferent de momentul în care va avea loc cu adevărat Marele Eveniment, este că acest eveniment spiritual cosmic, magnific și miraculos este inevitabil. Se va întâmpla cu siguranță, căci Lumina este deja victorioasă! Este iminent și absolut nimic nu îl mai poate împiedica ca să se producă. Doar îl mai poate decala. Noul Pământ se manifestă în realitatea voastră fizică chiar aici, chiar acum.

Din acest motiv vă spun că în curând va fi timpul să vă alăturați festivităților extrem de pline de viață, care se petrec deja în Cer, în tărâmurile dimensilor superioare.
Norocul și bucuria sunt rezonante în toate galaxiile din acest Univers. Întreaga comunitate Galactică, toți frații și surorile voastre din Lumină (din trecut, prezent și viitor) aflați în dimensiunile superioare sunt gata să vă îmbrățișeze și să vă ureze un bun venit în marea familie a civilizațiilor superioare. Totul în spiritul Unicității și al Unității cu Tot Ceea Ce Este.
Sunt momente cu adevărat minunate în care aveți privilegiul de a trăi.
Vă rugăm să apreciați profund onoarea care vi s-a acordat de a vă afla acum și aici pe Pământ, în corp fizic, martori și făuritori ai acestui epocal Eveniment care va schima pentru totdeauna soarta acestei încercate planete. Spuneți cu curaj: ”Marea Schimbare se întâmplă! ”.
Să ridicăm mulțumirile noastre profunde și sincere, în iubire și recunoștință, față de Tatăl / Mama Dumnezeu, Sursa / Primul Creator, pentru acest Mare cadou de Iubire și Mamei Pământ, Gaia, pentru profunda ei, iubire de cursă lungă și pentru sacrificiile pe care a trebuit să le facă de-a lungul eonilor.
Nu există cu adevărat nimic mai important pentru mintea, sufletul și spiritul vostru decât să ieșiți în întâmpinarea  acestui rarisim eveniment. 

Prețuiți-vă Lucrătorii Luminii care au crezut în această cauză măreață.
Aveți credința că totul este foarte aproapre.
Noi, cei de aici, din dimensiunile superioare, vă îmbrățișem cu mare respect pentru determinarea dovedită și vă încurajem să mergeți pe calea care a mai rămas de parcurs, până la edificarea completă a Noului Pământ.
Vom continua să fim partenerii voștri plini de iubire, pentru încheierea realizării acestui înălțător proiect, al Ascensiunii voastre și a planetei.
Eu sunt cu voi la fiecare pas, la fecare gând, și vă sprijin în tot ceea ce faceți, pentru fericirea voastră, a planetei și a universului.
Invocați-mi prezența și sprijinul ori de câte ori aveți nevoie de mine.
Singuri nu ați fost lăsați niciodată.
Luminați-vă calea cu IUBIRE!
Fratele vostru din Lumină,
Sananda.

http://goldenageofgaia.com/2018/03/13/sananda-via-adele-arini-the-great-event-is-coming/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu