Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 10 martie 2018

Echilibrul între muncă și recreere.


Sfaturi de la Arhanghelul Mihail

(9 mart. 2018; by 

Revenire și reactualizare a mesajului din 20 dec. 2017, pentru Steve Berckow, prin Linda Dillon. Mulțumiri Danei pentru transcriere.

Steve: Cum crezi, Doamne, că pot continua cu scrierile mele despre aceste realități ezoterice și spirituale? Ce instrucțiuni sau încurajări îmi poți da despre modalitatea în care să-mi continui această muncă? Pe ce să mă concentrez mai mult în continuare?
AAMihail: Îmbrățișează-ți schimbările.
Steve: Te referi la modificările mele personale? Despre asta vorbești?
AAM: Da , la aceasta mă refer. Fii conștient și îmbrățișează chiar și cele mai mici schimbări din jurul tău și conștientizează cum te raportezi tu la ele și cum se conectează ele la contextul general. Trebuie să privești cu curaj și încredere viitorul, el fiind rezultatul acțiunilor și evenimentelor prezente.
Cea mai mare schimbare de pe planetă în acest moment, pe care, dacă sunteți atenți, o puteți remarca, se referă la creșterea nivelului de haos în aproape toate domeniile. Observați cum a crescut nivelul urii și al lăcomiei, de parcă aceste metehne ar trebui să fie acceptate de toată lumea ca un dat, un mod natural de comportament în familie ori în  societate. Prin legi și acte normative se încearcă legiferarea și justificarea abuzului. Vi se induce tot mai insistent ideea că făptuitorii abuzurilor nu sunt așa de vinovați și că la această vină participă toată societatea, și buni și răi. Până la urmă, guvernanții voștri doresc să cuprindă în normalitate abuzul și cârdășia.
Acum, din cauza evenimentelor menite să vă abată atenția de la realitățile stringente ale omenirii, sunteți provocați să vă ocupați și să vă consumați energiile cu rezolvarea acestor evenuimente inventate care nu sunt ale voastre, de cei care vă exploatează și vă manipulează.
Dragilor, eu vă invit să vă opriți din acest marș al disperării, al înaintării fără țintă, al exacerbării unor evenimente care nu vă reprezintă interesele și nu vă folosesc. 
Vă îndemnăm cu tărie să faceți o pauză.
Steve: Am de gând să ia o pauză de două săptămâni, după Crăciun.
AAM: Este important să fiți ocupați dar cu lucruri plăcute, să aveți activități care să vă destindă, să vă facă să tratați totul cu mai multă iubire, fără înveșunare. Când abordați o problemă nouă, opriți-vă un moment, respirați adânc de câteva ori, priviți cerul albastru și gândiți-vă la sinele vostru sacru, care zboară în înaltul cerului ca să vă aducă cea mai bună soluție, cea mai bună abordare. De altfel, ar trebui să faceți o obișnuință din a merge în natură, a privi fulgii de nea, răsăritul și apusul de soare, ori curgerea apelor. Acesta nu va fi un timp irosit ci va reprezenta cea mai nimerită utilizare a lui.
Steve: Probabil că este mai benefic decât să mergi să faci cumpărături, să  faci ceea ce se face de obicei cu banii. 
AAM: Relaxarea este benefică atunci când te ajută să fii mai inspirat, mai încrezător, mai compasiv.
Gândește-te la asta în acest fel; și eu nu spun asta ca să dau o notă critică acestui mod de îndrumare prietenească.
Grăbiți-vă încet, nu vă accelerați „barca” la viteze care fac să simțiți disconfortul marilor viteze, când lovirea valurilor o resimțiți dur și când vântul creat din cauza vitezei vă răpește plăcerea de a admira, de a contempla frumusețile pe lână care treceți. Treceți prin viața pe care v-ați ales-o cu destindere, cu încredere și fără încrâncenare. Pe alocuri, dacă simțiți nevoia, scoateți cheia din contact (opriți adică motorul) și afundați-vă piciorul în apă, pentru a-i simți răcoarea și vitalitatea. Ridicați-vă privirea spre cer, scăldați-vă în razele bânde al soarelui care anunță primăvara.
 Asta vă cer să faceți. Stop.
Steve: Bine, așa voi face, Doamne.

http://goldenageofgaia.com



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu