Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 7 februarie 2018

* Un răspuns necesar.

Cum să ceri ființelor de Lumină să retragă toată munca ce au facut-o asupra noastra??? Este ca și cum ai refuza să treci apa pe un pod din simplul motiv că nu ai facut tu acel pod !!!!

Răspuns:
  Judecați simplist. Încerc să vă explic: în principiu aveți dreptate, în sensul că tot ce este bun în noi și obținut de la entități superioare din Lumină ar trebui păstrat.
Dar apar aici câteva chestiuni:
-) Mai întâi că ființele de lumină, care reprezintă Divinitatea, nu lucrează cu implanturi. Pe cale de consecință, tot ce este implant în corpurile noastre (mai ales cel energetic) ori energii negative nu este opera ființelor de lumină. Deci, atunci când cer tuturor entităților (rele ori bune) să scoată din ființa mea toate implanturile pe care le-au pus, mă adresez, de fapt, entităților negative.  
-) În afară de aceasta, de multe ori, în corpul energetic ori fizic se descoperă spirite umane care au fost cândva ființe iubite, atașate de acea ființă purtătoare a acelui corp gazdă. Spiritul acela a intrat acolo din cauză că, prin iubirea excesivă, egoistă și prin ignoranța sa, ființa supraviețuitoare, practic l-a acaparat și nu i-a permis să plece.
Această iubire exacerbată a blocat eliberarea și evoluția sufletului celui decedat (căruia, numai bine nu-i este, din cauza sechestrării cu „ iubirea egoistă” a celui rămas în corp material). În majoritatea cazurilor, această energie - spiritul celui „plecat” dar, de fapt cuibărit în trupul emitentului de regrete egoiste – este resimțită de acesta din urmă ca o durere, o afecțiune mentală, psihică sau o îmbolnăvire a unor organe din corpul fizic, căci trupul și mintea percep acea entitate ca pe ceva străin, care nu-i aparține.
-) există ființe din lumină, unele chiar din dimensiuni foarte înalte (cum ar fi, 60 –80), în special cele care fac parte din Consiliile de încarnare sau reîncarnare, ființe care SUNT CORUPTE ! (așa cum o dovedesc regresiile lui Dragoș Coroșeț), sau se limitează la a-și face treaba pentru care au fost cooptate în Consiliu, fără a se interesa de aspectele colaterale (intenții de manipulare de ex.).
Se pare că și în acele consilii decizia este luată de majoritatea simplă. 
Întrebat cum de este posibil așa ceva, Arhanghelul Mihail a răspuns ceva de genul acesta: „ Știm că asemenea fapte se petrec, că unii membri ai consiliilor sunt corupți, și, din această cauză, căutăm să aducem corecții prin discuții, argumentări si observații lămuritoare care să-i determine să se îndrepte. Fenomenul este destul de răspândit, astfel că numai în această zonă a creației există 50.000 de consilii corupte (!) ”
Pentru mine acest răspuns și această realitate sunt terifiante.

Acum vă invit să faceți și dv. raționamentul pe care l-am făcut eu:
1. Întreaga creație este opera Creatorului. Deci, atât entitățile malefice cât și cele de lumină sunt copiii Creatorului, pe care îi iubește nediscriminat, indiferent de ceea ce le trece lor prin cap să facă. 
3. La baza întregii creații stau anumite legi printre care și Legea Liberului Arbitru care ne spune că orice ființă are dreptul să facă tot ceea ce ea alege și nimeni nu are dreptul să facă ceva împotriva sa, fără acceptul ei. Aceastei legi i se supune însuși Creatorul și toți Dumnezeii universurilor.
Dacă prin ceea ce face, entitatea încalcă anumite legi, atunci va suporta consecințelele, în sensul că: își va intârzia evoluția și va suferi, în plan fizic ori energetic, până când va înțelege că acea experiență nu i-a folosit, astfel că, în final, va decide să nu mai facă rău și va acționa pentru a repara ceea ce a făcut nepotrivit.
4. Mi s-a confirmat (din aceste extraordinare regresii pe care le face Dragoș Coroșeț) că cu cât o entitatea de lumină este mai sus, mai apropiată de Dumnezeu (ori de Creator), cu atât este mai iubitoare, mai conciliantă, mai puțin drastică în acțiuni (împotriva celor care le săvârșesc), ea încercând, în final, numai prin IUBIRE să vindece și să transforme în bine ceea ce este rău.
Evident că (cel puțin pentru mine) calea asta pare exasperant de lungă (un fel de „la Paștele cailor”).
5. Putem ieși din această situație incomodă (pe care o considerăm inacceptabilă) dacă ne decidem să ne accelerăm evoluția, pentru a ajunge mai curând acolo unde timpul nu există și unde, din cauza înaltelor noastre vibrații, pe care le vom avea, entitățile negative nu mai au acces.
6. După părerea mea, pentru a avea rezultate, trebuie să ne curățăm mai întâi corpurile de tot ce este străin în ele, și aceasta o putem face fie cerând să ni se facă o sesiune de hipnoză regresivă (pe această temă) la ființe precum Dragoș Peter Coroșeț, Cologero Grifasi, Lucio Carsi (mai sunt, dar nu le-am reținut numele), fie urmând un program de auto-curățare precum este programul publicat pe acest blog și intitulat „ Procedura SMB, de eliminare a implanturilor și curățare a corpului subtil”.

În cazul auto-curățării, procedura constă obligatoriu din următoarele etape:
-) Mai întâi, cerem corpului nostru subtil să-și ridice frecvența de vibrație suficient de mult, pentru a fi superior, ca vibrație, entităților cu care urmează să ne confruntăm; 
-) Rugăm corpul nostru subtil să cheme toate entitățile care ne-au pus implanturi ori energii; 
-) Le declarăm că rupem/anulăm orice contract încheiat oricând cu ele (inclusiv în alte vieți);  
 -) Le cerem ferm să elimine din corpurile noastre tot ce au pus acolo, să le distrugă și să repare tot ce au stricat în corpul nostru;
 -) Rugăm corpul nostru subtil să controleze dacă entitățile au făcut tot ce li s-a cerut, fără omisiuni;
-) Cerem acestor entități să plece prin portaluri energetice pe care apoi să le sigileze, spunându-le să nu mai revină niciodată la noi.
-) Corpul nostru subtil va cotrola dacă portalurile prin care au plecat acele entități au fost închise și sigilate.
-) Rugăm corpul nostru subtil să-și crească frecvența de vibrație până la nivelul cel mai convenabil și apoi să creeze în jurul lui trei sfere energetice de vibrații foarte înalte în care să instaleze câte un sistem de alarmare care să-i sesizeze apropierea unor entități străine și nedoirite.
-) Rugăm corpul nostru subtil să memoreze acest program de curățare și să-l aplice periodic ori atunci când este cazul, fără să i se mai ceară aceasta de către mintea fizică a corpului fizic.
-) În final, rugăm corpul nostru subtil să-și ridice frecvența de vibrație la un nivel optim.

Pe viitor, prin comportament, alegeri, acțiuni și gândire pozitivă, să încercăm să fim mai buni, mai iubitori cu întreaga creație, menținîndu-ne astfel un nivel înalt al vibrațiilor de care entitățile întunecate se feresc.
C.M.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu