Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 13 februarie 2018

* (29) - Primul pas spre eliberarea umanității


EXPERIMENTE IMPOSIBILE  !?


Regresie hipnotică de Dragoș Coroșeț, prin intermediul mediumului Maria, realizată pe 10 april. 2017.

După intrarea în transă hipnotică, la cererea lu Dragoș, Maria o cheamă pe Gaia, spiritul Pământului. Apare în chip de  femeie deloc veselă. Declară că nu se simte prea bine pentru că este exploatată de pământeni și de alte entități. Spune că iubește prea mult umanii și nu dorește să le facă rău.

Dragoș: Gaia, știu că ai participat de curând la un Consiliu la care ai fost invitată și tu. E adevărat? Ce scop a avut acea întâlnire de consiliu?
Gaia: Da am fost la acel Consiliu care s-a întrunit ca urmare a strigătului meu de disperare pe care l-am lansat în univers.
Dragoș: Ce le-ai cerut membrilor consiliului?
Gaia: Am cerut ca umanii să fie lăsați în pace, să-și ducă existența așa cum doresc, fără imixtiuni străine.
Dragoș: S-a obținut ulterior vreo îmbunătățire a situației?
Gaia: În mică măsură.
Dragoș: Care este nivelul actual al vibrațiilor tale, Gaia?
Gaia: 8 mii de mliliarde. La început era mai mare.
Dragoș: Comparativ cu vibrația din Pleidelor, de exemplu, cum este vibrația ta?
Gaia: Mult mai mică. Pleiadele au vibrația de 220 de mii de miliarde.
Dragoș: Ți-ai dori acel nivel de vibrație?
Gaia: Umanii n-ar putea suporta o asemenea vibrație. Pentru ca eu să-mi pot ridica nivelul vibrațiilor, mai întâi umanii ar trebui să și-și ridice propriile vibrații. Și asta n-o vor putea face decât prin IUBIRE.
În acest timp, Maria a văzut cum în subteranul planetei se desfășoară diverse și ample activități, umane și ale altor entități întunecate (nota C.M.: se înființează sau se lărgesc spații interioare unde apoi se lucrează în domeniul militar, pentru descoperirea, perfecționarea și producerea unor arme de înaltă tehnologie). Toate acestea fac mult rău Gaiei, care se simte agresată și exploatată.
Dragoș o roagă pe Mama Maria să se prezinte și o întreabă dacă Iisus și arhanghelii ar fi de accord să participe la efectuarea unei experiențe.
Mama Maria: Da, dacă nu încalcă legile Creatorului.  

Acum, Dragoș îi cere Mariei (mediumul) să-i convoace pe: Iisus, arhan. Mihail, Mama Maria, arhan. Rafael, arhan.Uriel, arhan. Gabriel și pe Zamolxe, împreună cu Gaia, care era deja acolo.
După părerea lui Dragoș, experiența aceasta ar fi foarte utilă planetei și sistemului nostru planetar.
Dragoș cere mediumului Maria să-și ridice nivelul vibrațiilor la 2 mld. iar pe al lui, la 1000 de infinități.
Roagă pe cei prezenți să creeze între ei o puternică legătură energetică, legătură la care apoi să se conecteze și Maria (mediumul) precum și Dragoș, formând un cerc închis (ca o horă).
Prin conexiunea pe care au creat-o, Dragoș va alimenta cu energie componenții celor prinși în acest cerc (ca urmare a faptului că, pentru această experiență, el și-a ridicat vibrația la un nivel extrem de înalt: 1000 de infinități), creând astfel un câmp energetic foarte puternic.


Din acest câmp energetic creat, i se cere mediumului să formeze o sferă extrem de puternică și să o arunce spre Pământ, scopul fiind de a distruge toate implanturile din ființele umane, fără a afecta în niciun fel viața ori mediul de pe planetă.
Maria aruncă acea sferă și vede cum particulele ei pătrund în toate ființele umane  topind orice fel de implant. Observă că într-adevăr acesta este efectul pe care-l produce acea energie.
După aceasta, Mariei i se cere să mai creeze și niște fulgere puternice pe care să le îndrepte spre Pământ, în același scop.
(Mediumul a observat cum, în timpul experienței, arhanghelii se mai alimentau cu energie și din cosmos.)
Constată că toate acele implanturi au dispărut. Pentru afla clar rezultatul, mediumul caută un uman de pe Pământ care, înainte de experiență avea implanturi, și îl cercetează. Nu mai are niciun implant, au rămas numai niște fire topite.
Vede, acum aura Pământului: e de un albastru auriu, și Maria menționează că anterior nu văzuse că planeta ar fi avut aură.

Dragoș
Acum, Dragoș cere Mariei să mai creeze o sferă energetică pe care s-o arunce în mijlocul tuturor consiliilor de reîncarnare pentru Terra (adunate una lângă alta pe un vast teren, cât un stadion de mare). Vibrația acestei sfere să fie de 2 infinități. 
După ce aruncă acea sferă, Maria face mențiunea că nu a observat implanturi în membrii consiliilor și că toată influența negativă asupra lor și a deciziilor lor, în activitatea de încarnare a sufletelor pe Pământ, se efectua cu ajutorul unor aparate (pe care Maria le vede ca pe niște lămpi de neon) cu care era dotat fiecare consiliu, aparate care emiteau pe anumite frecvențe și influențau (la nivel mental) membrii consiliului, în luarea deciziilor.
Creează o nouă sferă energetică cu care distruge toate acele aparate.
Sunt chemate toate entitățile care au creat și distribuit acele aparate. Se prezintă mai multe specii: reptilieni, insectoizi, roboți. Sunt foarte afectați și se plâng că li s-a distrus toată munca depusă pentru realizarea acestor aparate.
 Li se impune să distrugă tot ceea ce a mai rămas din acele aparate și să plece. 
Se desființează acum legătura dintre toți participanții la experiment.
Toți consideră că a fost un experiment foarte reușit și cât se poate de original.
Atitudinea lui Zamolxe este de ființă fericită.
Gaia este veselă și are o aură mare și luminoasă, formată din multe culori minunate. Inainte nu se vedea. Se simte fericită dar se întreabă cât va dura acestă stare de purificare și fără implanturi.
Dragoș și Maria îi cer Gaei să-i anunțe dacă constată că se schimbă ceva.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu