Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 8 februarie 2018

* (135) - Potopul, Nefilimii, *Ignatenko, Coreea de Nord, Antartica , Atlantida.

Regresie hipnotică cu Dragoș Coroșeț.
Mediumul utilizat: Diana.

I.  
1 . După intrarea în transă hipnotică, Dianei i se cere să meargă în Antartica la momentul în care s-a declanșat potopul biblic și să spună ce vede.
Vede cum se topesc în mod accelerat ghețarii ca urmare a unei activități desfășurată de  de trimiși ai lui Dumnezeu cu care ea intră in contact telepatic. Întrebându-i cine le-a cerut să facă această muncă, acele ființe de lumină (Nefilimi, care arată ca niște îngeri dar de dimensiuni mult mai mari decât oamenii) îi răspund că această sarcină o au de la Dumnezeu. Este o acțiune de curățare a planetei care la acel moment arăta ca o mlaștină de energie negativă și avea atmosfera încărcată de negativitate încât razele soarelui pătrundeau cu greu. La acel moment vibrația planetei scăzuse până la 3 mld. (Hz?)
După topirea ghețarilor, atmosfera se curăță, razele soarelui pătrund și scaldă planeta. Vede multă vegetație dar nu vede viață. Întreabă cum s-au retras apele după potop? Răspuns: au reapărut ghețarii și a crescut viteza de evaporare a apei datorită încălzirii solare. Imediat după curățare (deci după potop) vibrația planetei a crescut la 300 mld. (se face mențiunea că acum vibrația planetei noastre este de 7 mld. Hz.) Este chemat Arhanghelul Mihail și întrebat dacă astăzi (la momentul 2017) ne îndreptăm cumva spre un potop. Ar putea fi un potopp în viitor?  Da, ar fi posibil, dacă se va continua cu situația actuală, spune Mihail.   

2. Acum i se cere Dianei să ia contact cu corpul subtil al lui Ignatenko (nota C.M.: cunoscut parapsiholog ucrainian). Îl vede într-o sferă albă de lumină. Nu-i cunoaște personal. Spune că mai tot timpul primește vizite. A mai fost vizitat de alții.
E întrebat care e misiunea lui pe Pământ? Echilibrul, răspunde el. Îi scanează vibrația: 3 infinități. (n.m.: adică foarte, foarte mare).
A colaborat cu arhanghelii? Da. Și cu Lilith? Da.
Lucrează pentru binele planetei? Da, e în acord Divinitatea. Cei care ajung la el sunt ajutați, dacă-i cer și dacă se conectează cu el subliminal. Sugerează să-i citim cărțile.

3. - Mergi împreună cu arhan. Mihail în Coreea de Nord, îi cere Dragoș Dianei (aflată în transă hipnotică) . Ajung. Acolo găsesc multă energie a agresivității și multă suferință. Cum se explică această stare? Este cauzată de puternica influență a reptilienilor care au acaparat mințile conducătorilor nord-coreeni care au acceptat (la nivel de spirit) această dominare, în schimbul căreia li s-a promis putere și bogăție materială. Toți acei conducători au implanturi de la reptilieni. Este chemat un reptilian care se ocupă de Coreea de Nord. Se prezintă. Reptilianul se numeste Miro.
- De ce interferați voi cu acea țară? e întrebat.
- Obtinem recolte bogate de energie negativă care e produsă de poporul nord-coreean, asuprit, înfricoșat și infometat, dar  și de la conducătorii lui care sunt puternic împlantați și manipulați de noi, răspunde Miro.
- De ce nu plecați din țara aceea? 
- Stăm cu acordul conducătorilor ei. Ținem lumea de aici în vibrație foarte joasă și recoltăm energia negativă pe care ei o produc.
-  Și de pe Pământ de ce nu plecați? 
 - Atâta timp cât vom găsi asemenea conducători corupți și coruptibili, avizi de putere și de îmbogățire, vom rămâne pe această planetă. E o foarte bună sursă.
- Deci, în Coreea de Nord ați folosit implanturi? 
- Evident, am mai spus.Toți conducătorii lor sunt implantați.

 Dragoș îi cere Dianei s-o cheme pe Gaia pe care s-o roage să-i aducă un cristal mai mare. Diana îl primește și îl montează în mijlocul problemelor grave din Coreea de Nord. Cheamă un dragon de foc din zonă și-l roagă să sufle cu o temperatură suficient de mare în acel cristal pe care să-l transforme într-o piramidă triunghiulară. Deasupra piramidei formează o oglidă, cu care poate să trimită în înlțimi energia negativă de acolo. Apoi, orientează oglinda invers și Diana vede că pe pământ cade un fel de ploaie din luminițe strălucitoare.
Mulțumește invitaților și-i lasă să plece (deci Mamei Gaia și dragonului).
Îl întreabă acum pe reptilianul Miro ce părere are despre această operațiune.
- O perioadă nu vom mai avea acces în această zonă dar, cu timpul, vom reveni, căci negativitatea se va reface, spune Miro.
- Dragoș îl asigură că acea oglindă și acel cristal vor rămâne acolo și vor funcționa, așa că….
(Intervine Diana care afirmă că un asemenea dispozitiv a mai văzut și deasupra Tibetului).
- Miro declară că, în caz de necesitate, își vor alege altă zonă de pe glob: de ex. în America de Sud..

4. - Mergeți la Aushvitz, la fostele lagăre și vedeți dacă acolo mai sunt suflete și spirite rătăcite sau neeliberate, îi cere Dragoș Dianei.
Diana costată că locul este foarte curat. Cere informații și află că biserica catolică a făcut deja curățenie energetică acolo prin slujbe și exorcizări. Vede totuși că în pământ sunt portaluri pentru energie întunecată, dar sunt închise și sigilate.

5.  - Mergi în Antartica, te rog. Ce vezi, ce este sub calotele de gheață?
- Nimic deosebit, văd ghetarii ca într-o oglindă (cu vârful în jos).  
- Observi urme de civilizație străveche acolo? 
- Nu dar… încep să ajung într-o adevărată lume, ca în Amazon. Iată un papagal, dar de dimensiuni mai mari. 
- Cere-i telepatic pasării să te conducă la cea mai apropiată civilizatie. 
Diana primește un răspuns în care i se spune că sub orice țară de la suprafață este o alta în subteran.
Alege o direcție de deplasare și începe să vadă oameni însă mult mai înalți, îmbrăcați îngrijit dar nu modern; femeile au rochii frumos colorate. Culori deschise și vesele. Comunică telepatic cu unul dintre ei și află că acolo nu sunt conflicte, lumea este pașnică și iubitoare; domnește o energie pozitivă.
Apelează la Arhang. Mihail, să le spună ce este acolo.
- Atlantida, le răspunde el. Da, există dar în altă dimensiune. 
Oamenii de acolo comunică telepatic între ei și li se repetă că sunt pașnici, nu există conflicte.
- Mergi în capitala lor, îi cere Dragoș. (Ajung). Sub ce țară de la suprafată se află?
- Tibet. Sunt conștiințe înalte. Practic n-au ierarhii.
Cel care le vorbește spune că este un reprezentant. Ei, de fapt, nu au șefi.
- La ce lucrează acum? 
- La ridicarea nivelului de vibrație a planetei. Comunică și cu cei de la suprafată dar cu spiritele înalte (Dianaei i se arată ca într-o hologramă Dalailama). 
Ei merg și la suprafață dar nu sunt văzuți, din cauza diferenței de dimensiune. Au ajutat energetic pe cei de la suprafață în multe situații.
- Mergi sub România. Ce găsești? 
- Tot civilizații. Vede portalul de la Sarmisegetuza și ies la suprafață prin acel portal.
Apoi merge la Sfinxul și Babele din Bucegi. Nu văd decât ceva metale prețioase. Cercetează munții Bucegi. Vede 3, 4 portaluri.
Intră într-unul si ajunge tot în Atlantida.
Revine împreună cu Mihail căruia-i mulțumesc că a însoțit-o pe Diana în această călătorie neobișnuită. Revine în corpul fizic.

*Apendice:

II.   Un paronormal cu grad de General - Albert Ignatenko

"... pentru a căpăta putere, trebuie să te supui legii forţelor universale şi să fii pătruns de conştiinţa că ele sunt ale tale"  - Rabindranat Tagore

Albert Ignatenko este membru activ al Societatii psihologilor de pe lânga
Prezidiul Academiei de Stiinte a URSS, Presedintele Centrului International de Psihoenergosugestie, Presedintele Asociatiei extrasensorilor ucraineni.

Albert Ignatenko este întradevar o personalitate unica, nu stiu daca mai exista vreun om în lume care sa stapaneasca zeci de capacitati fenomenale, începând cu memoria si terminând cu cele mai misterioase din domeniul parapsihologici si psihoenergiei.
Nu întâmplator fenomenul Ignatenko a atras atentia multor oameni de stiinta, atât din tara noastra cât si din strainatate.

La inceputul anilor ’90, cunoscutul parapsiholog ucrainean, Albert Ignatenko, se lauda cui voia sa-l asculte ca, varsta biologica a organismului sau era cu 20 de ani mai mica decat cea mentionata in actele sale de identitate.
Ca argument suprem, arata parul sau pana-corbului, in care nu gaseai un fir carunt.
Relatia lui Albert Ignatenko  cu marinarul Basescu la Anvers, si continuarea relatiei pina in octombrie 2004, cind Ignatenko a petrecut mai multe saptamani la sediul PD, in Modorgan, inclusiv in ziua caderii formidabile a lui Teodor Stolojan.
Ignatenko este cunoscut ca o mare autoritate, cu puteri deosebite de a ridica si scadea pulsul unei persoane de la mare distanta.
Albert Ignatenko, a demonstrat pe scena fenomenele telepatiei, telekineziei, clarviziuni si sugestiei mentale fara folosirea hipnozei.
Munca stiintifica concentrata în domeniul sugestologiei plus activitatea practica uriasa
i-au permis lui A. Ignatenko sa formeze o noua directie în practica mondiala — psihoenergosugestia.
Studiul parapsihologiei are suport teoretic în: demonstrarea posibilitatii existentei si chiar a obtinerii unor viteze supraluminice, ipoteza care a stat la baza teoriei tahionilor.
Aceasta se bazeaza pe dezvoltarile matematice si este necontradictorie în raport cu teoria relativitatii einsteiniene; ofera suportul teoretic al posibilitatii perceptiei – în acelasi moment temporal – a trecutului, prezentului si viitorului.
Observatiile de astrofizica ale lui Kozirev din anii ’60 au aratat de asemenea ca in acelasi moment temporal, se poate observa pozitia trecuta, prezenta si viitoare a unei formatii cosmice.

Dintr-un motiv oarecare, se considera ca sanatatea ne este data pentru toata viata. Insa, cu timpul neavand grija de ea, o pierdem. Odata cu varsta, incepem sa ne imbolnavim. Ne plangem de curent, de starea proasta a ecologiei, de activitatea solara, de presiune si de multe altele.
Pe parcursul intregii vieti lucram mult, castigam bani multi, acumulam bunuri materiale (masini, apartamente, iahturi etc.) si nu acordam atentie faptului ca ne pierdem sanatatea, cea mai de pret resursa a organismului nostru.
Oare o stare materiala buna ne poate aduce bucurie, daca nu suntem sanatosi si nu avem posibilitatea de a duce un mod de viata activ? 
Raspunsul este evident: NU!
POATE CA ARE SENS SA NE GANDIM LA ACEST LUCRU SI SA INVESTIM RATIONAL IN DOBANDIREA UNEI SANATATI DEPLINE, A TINERETII VESNICE SI A UNEI LONGEVITATI ACTIVE ?

Scoala stiintifica a profesorului A.Ignatenko
“Matricea puterii gandului”,
“Pregatirea omului mileniului trei”

Seminarele conduse de Albert Ignatenko – doctor in filozofie, biologie, in medicina psiho-informationala, titular al Academiei Internationale si Europene de Informatizare (membru asociat al ONU), profesor la catedra de psihoinformatiologie a Universitatii Internationale de Stiinte Fundamentale (reteaua educationala Oxford), presedintele Ligii Internationale Cosmo-Umaniste, adjunct al presedintelui Comitetului International Anti-criminalitate si Anti-terorism.
Pentru prima data in practica pedagogica, psihologica, politologica, medicala si sportiva la nivel mondial profesorul A.Ignatenko a formulat, utilizat si introdus o abordare stiintifica complexa de dezvoltare si utilizare a rezervelor capacitatilor omului, noua din punct de vedere calitativ. Pentru realizarea tuturor acestor programe inportante pentru viata, omul utilizeaza 1,5-3% din intregul potential al organismului sau. Restul 97-98% nu este utilizat in realizarea tuturor programelor. Noul model de gandire pe care il primiti la seminare va permite sa utilizati potentialul D-voastra de 100%, in acelasi timp sa cresteti viteza de realizare a tuturor programelor importante din viata si sa
obtineti o multime de tipuri de energii pentru a fi sanatosi, longevivi, a avea o viata plina de success. 

Noul complex de gandire permite actionarea simultana a potentialului de 100% a omului si, prin intermediul matricei (analog al Universului), cresterea la 200% si mai mult a acestuia.

Academicianul Albert Ignatenko sustine ca orice om poate deveni un fenomen.
Japonezii spun ca el indeplineste o anumita misiune pe Pamant.
Ungurii cred ca este regele parafenomenelor. Important nu este ce poate Ignatenko. Extraordinar este ce obtine de la oamenii obisnuiti.
Veti afla ca posibilitatile voastre sunt nelimitate. Ca puteti fi ca el, daca va doriti.

III.    Cum a fost învins parapsihologul Albert Ignatenko
              (rudan
La începutul anilor ’90 am fost invitat să particip la demonstrații de parapsihologie aplicată, susţinute de renumitul parapsiholog ucrainean, Albert Ignatenko. Reprezentaţia avea loc la Sala Palatului, vizavi de fostul sediu al defunctului (oare?) C.C. al P.C.R., transformat ad-hoc în Parlament postdecembrist.
În finalul demonstrației, Ignatenko, vrând să ne dea cu totul pe spate printr-un finiş apoteotic vizavi de capacitatea sa mentală, purcese să adune cu puterea gândului puzderia de nori, ce se buluceau în jurul Bucureștilor. Năzuia să determine norii să verse potop de ploaie, asupra Sălii Palatului. Pentru această ispravă ieși cu asistentele sale pe scările de la intrare – urmat de turma martorilor oculari - şi se pregăti să concentreze norii peste Piaţa Revoluţiei.
Câţiva bătrânei, îmbrăcați îngrijit, se arătară îngrijoraţi de un posibil potop în care aveau să piară noii noştri politicieni, ce se aflau în şedinţă, la Parlamentul României. Şi asta nu e bine, fură de părere octogenarii. Sau ar fi fost bine? Pe chestia asta se iscă o discuţie polemică cu argumente pro şi contra, căreia îi puse capăt însuși Albert Ingatenko, începând procedura mentală de adunare a norilor de ploaie.  Câteva şuşoteli bine intenţionate îi făcură pe bătrânii cârcotaşi să tacă, pentru a nu tulbura concentrarea vestitului parapsiholog.
Ignatenko ridică mâna stângă în direcţia norilor, puse palma dreaptă pieziș pe frunte şi îşi opinti mintea. Niciun stop de ploaie nu căzu peste Sala Palatului (și nici în Bucureşti!). Dând chix cu norii, celebrul parapsiholog ne invită în sală şi se lansă în demonstrații de mnemotehnică.
Profesorul universitar Alexandru Măruţă, prezent şi el în sală,  ne-a explicat cauza eşecului înregistrat de Albert Ignatenko, de a potopi capitala României.
- Când domnul parapsiholog Ignatenko a dat comanda mentală să se adune norii, eu am dat dispoziţie să rămână pe loc!
Asistenţa se privi stupefiată. Apoi se înfiripă un sentiment de bucurie, că un român l-a biruit pe ditamai parapsihologul ucrainean, Albert Ignatenko!

http://jurnalparanormal.ro/content/cum-fost-%C3%AEnvins-parapsihologul-albert-ignatenko  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu