Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 2 ianuarie 2018

Mesajul de Anul Nou de la Sananda.

(31 dec. 2017; channeler Ann Dahalberg)
Traducere Const. Mihăilescu



Sunt Sananda și vă urez un An Nou fericit!
În anul care începe ne aflăm la apogeul marilor schimbări. Aceste schimbări vor avea loc atât în plan interior, cât și pe cel exterior. Pacea este aici, acum, dragi copii de pe Pământ și asta poate crea condiții complet diferite de cele cu care erați obișnuiți.
 Aceasta înseamnă că începe epoca în care resursele pot fi utilizate în scopuri umanitare, cu aplicarea unor tehnologii mai avansate, în centrul atenției trecând ființa umană de pe planetă.
Vă aflați chiar în momentul de liniște, acea liniște dinaintea furtunii ! În acest an, în care ați debutat, se va accentua până la maxim fierberea (agitația) legată atât de ascensiunea voastră cât și de DEZVĂLUIRE.
Multe sentimente, gesturi și acțiuni vor avea tendințe de exprimare exacerbată ceea ce va impune intervenția celor mai experimentați și mai evoluați pentru a calma situațiile ce vor apărea în lumea voastră.
Este vremea deliberării și planificării responsabile a tot ce urmează să se realizeze. Este vremea „însămânțării” cu semințe de rod bun, care promit recolte bogate, promit belșug.

Timpurile se schimbă și noi stim că nimic nu mai poate continua ca până acum.
Cu adevărat, noua cunoaștere vine ca să pună bazele Noii Ere pe această planetă. 
Nu se va mai putea trăi în vechile condiții, cu vechile concepte, căci se va trece la o nouă paradigmă.

Cumpăniți și analizați mai bine sloganurile care circulă acum în lumea voastră. Afirmația că toți suntem unul și aparținem Ființei Creatorului ar trebui să vă convingă că nu există posibilitatea separării pentru totdeauna a ființelor create. Tot ceea ce face fiecare dintre voi, aparent nu-i privește și nu-i influențează pe ceilalți. La o analiză succintă putem constata că ne-am grăbit făcând această afirmație. (nota C.M.: un exemplu: cineva își cumpără o mașină pentru uz personal. La prima vedere, asta poate avea influență doar asupra proprietarului. Iată că nu-i chiar așa. Utilizarea acelei mașini modifică factori ai mediului înconjurător, în sensul că apare o anumită poluare datorată gazelor de eșapament, o anume poluare fonică - cu efecte pe termen lung asupra sănătății -, o creștere a densității autovehiculelor din acel areal, cu impact asupra fluidității în circulație; poate apărea o modificare a relațiilor cu familia, cu vecinii, cu cunoscuții, cu aspecte pozitive ori negative. Dacă, să zicem, cumpărătorul avea anterior contractat un împrumul bancar, este posibil ca acum să apară o greutate în achitarea acelui împrumut, ceea ce, teoretic, ar putea influența calitatea relațiilor dintre debitor și creditor, etc,.etc.  Influențele banalului fapt că cineva și-a cumpărat mașină, analizate din aproape în aproape, pot crea un lanț nesfârșit de efecte, de care proprietarul mașinii nu va ști niciodată.)
Veți fi de acord că TOTUL este conectat cu fiecare parte care-l compune. Este o utopie să crezi că te poți izola de lumea în care trăiești, făra a exista o influență reciprocă.  
Și dacă vom cădea de acord cu această afirmație, vom mai putea spune că comportamentul celorlați ne poate fi indiferent?
Acceptând interdependența a tot ce există, nu s-ar impune să facem ca aceste relații să fie în interes general și reciproc? 
Este timpul să vă prindeți de mână, să dansați pe muzica ce se difuzează acum pe întreaga voastră planetă. Este muzica celestă a bucuriei, a iubirii și a frăției. Simțiți cum tresaltă inima de bucurie ascultând incantațiile care vi se trimit din tăriile cerului. Inima vrea să cânte, vrea să danseze și vibrează de dragoste pentru tot ceea ce este.
Simțiți ușurarea care este în corpul vostru, lăsați lacrimile de bucurie să cadă când ascultați noua piesă ce se transmite pe Pământ. Corul îngerilor interpretează melodiile iubirii și face să vibreze sufletele curate ale celor care sărbătoresc.

Vă vestesc: S-A NĂSCUT PE PĂMÂNT O NOUĂ ERĂ, o nouă epocă a păcii și iubirii
Permiteți-vă ca de acum înainte să trăiți în Lumină, în bucurie și în dragoste. 
Numesc această nouă eră EPOCA IUBIRII, BUCURIEI ȘI FRĂȚIEI.

Vă dezleg: tot ceea ce spuneți și faceți voi de acum încolo va fi sub imperiul DRAGOSTEI DIN INIMĂ, al IUBIRII NECONDIȚIONATE, cheia care va deschide toate ușile ferecate.
Această promisiune poate părea unora dintre voi de necrezut, dar EU vă spun că este adevărată. Diferența o face numai credința. [nota C.M.: amintiți-vă: „Adevărat grăiesc vouă: Dacă veţi avea credinţă în voi cât un grăunte de muştar, veţi zice muntelui acestuia: Mută-te de aici dincolo, şi se va muta; şi nimic nu va fi vouă cu neputinţă (Matei 17, 20)]

Adevăr grăesc vouă, ființelor care sunteți împreună, că de acum încolo nimic nu va mai fi ca înainte. Pașii care-i veți face în viitor vă vor fi conduși de înțelepciunea inimii. 
A venit timpul să vă arătați înțelepciunea și iubirea unul față de altul, așa cu Eu și Tatăl facem cu tot ceea ce este creat. Aceasta deoarece nimic n-a fost creat de Creator în afara iubirii. Descoperiți-vă instrumentele care vă permit să înțelegeți că sunteți mult mai mult decât ați devenit și ați ajuns să înțelegeți că sunteți, căci n-ați fost creați din întâmplare, aveți un rol de jucat, aveți o lucrare de făcut în această lume și în această viață. Ființelor cu inimi deschise le revine acum sarcina de a construi o Lume Nouă, o Eră Nouă. 

Acum trimit lumina Mea spre inimile voastre, ca ele să se deschidă și să înflorească. Aceste frumoase flori vor forma mai apoi acea lume care niciodată până acum nu vi s-a înfățișat.
Va fi fantastic, minunat și frumos.
Multa dragoste!
Sananda

http://sananda.website/sananda-via-ann-dahlberg-december-31st-2017/

6 comentarii:

  1. DACĂ NU NE SPUI NIMIC DE JUDECATA FINALĂ UNIVERSALĂ CARE VA VENI PESTE UMANIATE ÎNFĂPTUITĂ DE DOMNUL IISUS CHRISTOS (CREATORUL TUTUROR LUCRURILOR) ÎNSEAMNĂ CĂ TU CONSTANTIN MIHĂILESCU NE ADUCI UN MESAJ FALS , PÂNĂ A AJUNGE SĂ ASCENSIONEZI SPRE ALTE DIMENSIUNI TU CA MURITOR TREBUIE SĂ TE SUPUI UNEI JUDECĂȚI NEPĂRTINITOARE , NU O FACI ACUM SMERINDU-TE O VEI FACE DUPĂ CE VEI PĂRĂSI ACEST CORP DE MATERIE DENSĂ ! CINE NU SPUNE DE EXISTENȚA RAIULUI ŞI A IADULUI SAU CHIAR NEAGĂ EXISTENȚA IADULUI DUPĂ PĂRĂSIREA CORPULUI MATERIAL , SUFLETUL VA PĂŞI EXACT SPRE LUMILE INFERNALE PE CARE ORICE OM CONŞTIENT SAU INCONŞTIENT LE NEAGĂ !.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu prea vă este clar ce se întâmplă cu sufletul după ce părăsește trupul fizic; este bine totuși că aveți această preocupare (aceasta însemnând că sunteți la începutul trezirii). Apropo, Iisus nu este „creatorul tuturor lucrurilor”, el este rezultatul unui act de creație al Creatorului (deși realitatea a fost mult mai complexă, iar primul fiu al Creatorului nu s-a numit Iisus, chiar dacă era un Christos)! C.M.

      Ștergere
  2. Daca mesajul este plin de bucurie de ce nu te poti bucura ? Daca vrei sa fii judecat, esti liber sa ceri ce doresti.

    RăspundețiȘtergere
  3. A mai fost tradus acest mesaj de cineva si este aproape pe jumate mai scurt si este mult mai simplu de inteles!adica prea mult l-ai cosmetizat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nicio supărare: renunțați la postările de pe acest blog și orientați-vă asupra celor care corespund preferințelor dv.

      Ștergere
  4. Noi toți suntem copii lui Dumnezeu, așa cum este si Isus, doar ca nu realizăm acest lucru. Isus a spus că noi toți putem face ceea ce a făcut și el, și chiar mai mult, dar incă nu întelegem mesajul său. Noi toți suntem scânteie din Dumnezeu.Noi nu avem de plătit nimic pe Pământ, doar învătăm o lectie, sau mai multe.

    RăspundețiȘtergere