Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 6 ianuarie 2018

Acceptarea iubirii și luminii arcturiene.

De la Consiliul Arcturian din dimensiunea a 9-a
(5 ian. 2018; channeler Daniel Scranton
Traducere Const. Mihăilescu

Nota C.M.: public acest articol deși am anumite rezerve asupra celor care ne trimit mesajul. Am impresia că se încearcă să ni se inducă ideea că locul nostru nu este pe acest Pământ și că am venit trimiși cu anumite misiuni de a experimenta, a acumula adică experiență – care ar putea fi și una de testare a unor caracteristici urmărite de cineva. Altfel spus, se afirmă că suntem niște cobai pe care se testează anumite modificări genetice, după care ar urma să fim recuperați pentru ca rezultatele să poată fi utilizate în scopuri pe care nu le bănuim, posibil în folosul unei anumite civilizații (cea arcturiană, mai precis). Însiși titlul mesajului trezește o anume nedumerire, când se spune despre „lumina arcturiană” ca și când această civilizație ar fi similară cu Divinitatea.
În consecință, propun cititorilor să-și folosească la maximum discernământul atunci când apreciază acest articol.
De altfel, cred că, până la edificări suplimentare, voi înceta să mai traduc articole canalizate de Daniel Scranton, primite de la Consiliul Arcturian.       
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Salutări. Suntem Consiliul Arcturian, încântați să ne conectăm din nou cu voi.
Prin transmisiunile noastre am reușit să creștem frecvența voastră de vibrație, fapt care ne bucură.
Am luat toate măsurile de precauție care se impuneau pentru a nu vă trimite mai multă energie a Luminii și Iubirii mai mare decât puteți voi asimila și suporta. 
Știm că aveți propriile căi de a vă crește vibrațiile și, prin urmare, căutăm să nu ne interferăm, pentru a nu produce perturbații, noi dorind doar să consolidăm acest proces. De fapt, cei care nu s-au decis să intre într-un proces conștient de creștere a vibrațiilor ființei lor nu vor fi afectați în niciun fel de mesajele noastre. (nota C.M.: insinuați că este mai bine să nu demarăm procesul de a ne ridica nivelul vibrațiilor, pentru ca să „ne fie bine?” În caz afirmativ, pe cine slujiți voi?)

Este vorba de cei care sunteți deschiși să primiți și sunteți în intervalul de frecvență potrivit, cei care beneficiază cel mai mult de ceea ce transmitem. Și, bineînțeles, dacă primiți mesajele noastre, sunteți, de asemenea, activați. Aceste activări vor avea ca rezultat creșterea vibrațiilor ființei voastre. Aveți în voi ADN-ul arcturian și sunteți într-o anumită măsură compuși din energie arcturiană. De fapt, voi sunteț și o rezultantă a interconectării energiilor din toată galaxia aceasta.
Dar, fiind activați în energie arcturiană și având ADN majoritar arcturian, reveniți în multe aspecte la caracteristicile vieților petrecute în sistemul nostru solar. Sufletele care revin în sistemul nostru solar (arcturian) se încarnează pentru a-și explora și crește capacitățile spirituale.
Următoarea fază a colaborării dintre noi va fi când tot mai mulți dintre voi își vor reaminti de viețile petrecute în sistemul stelar arcturian.
În felul acesta, veți ști că ați devenit deja maeștri spirituali și vă veți recupera cunoștințele, abilitățile și amintirile din acele încarnări.
Atunci, veți începe să vedeți lucrurile în mod diferit de cum le vedeți acum. De asemenea, capacitatea voastră de a iubi și a vă manifesta compasiunea vor cunoaște o importantă extindere.
Aceasta este înțelegerea pe care am făcut-o cu voi înainte de a vă întrupa, noi, și pur și simplu, jucându-ne rolul.
Suntem Consiliul Arcturian și ne-am bucurat de legătura cu voi.

http://sananda.website/the-arcturians-via-daniel-scranton-january-5th-2018/


6 comentarii:

  1. duminică, 7 ianuarie 2018
    Informatia zilei

    Vibratia planetei 0 Hz normal trebuie sa fie 15,9Hz
    Negativitate planetara 96 % .
    Constiinta planetara 2,7 D
    Vibratia Romaniei 0 Hz
    Constiinta la nivelul Romaniei 0,5 D
    Negativitatea in Romania 96 %
    Perceptie de sine a umanitatii 1%,adica doar 1% are perceptie de sine
    Suntem in dimensiunea 5D,subdimensional 3D.
    Evolutie a umanitatii pe o scara de la 1 la 10 ....3,deci suntem la nr 3 ca si evolutie,pana la 10 cale lunga.
    Perceptie timp astazi 23 de ore


    Date obtinute la pendul
    Publicat de Ana M la 14:10
    Trimiteți prin e-mail
    Postați pe blog!
    Distribuiți pe Twitter
    Distribuiți pe Facebook
    Trimiteți către Pinterest

    RăspundețiȘtergere
  2. NENE,DUPA RASELE CENTRALE ALE GALAXIEI,RASA ARCTURIANA ESTE CEA MAI AVANSATA SPIRITUAL SI TEHNOLOGIC!GHIDEAZA OMENIREA SPRE 5D. CE-TI VENII?(o fi de la alimentatia de sarbatori).SUNT SUPER-PASNICI SI IUBITORI,PROTECTORI,ACESTE DRAGE FIINTE DE LUMINA.AI DREPTUL SA CREZI CE VREI DESPRE EI,DAR AICI E SUPERMANIPULARE,NU SE FACE ASA CEVA DIN PARTEA UNUI BLOGGER SPIRITUAL?!?las-o mai moale(cu MANIPULAREA) ca pierzi pe barba ta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai întâi, ar trebui să vă corectați modul de exprimare și să încercați să vă comportați civilizat. Comportamentul dv. dovedește că mai aveți mult de lucrat până veți ajunge la nivelul decenței și respectului reciproc.
      Dacă dv. dețineți date convingătoare despre anumite rase și civilizații, faceți-le publice, pentru a ajuta lumea să înțeleagă și să evolueze.
      Eu asta încerc să fac, chiar dacă unii, precum sunteți dv., aruncă cu noroi din rea intenție sau precaritate educațională. Eu vreau ca tot ceea ce postez să fie cât mai adevărat dar, pentru că nu pretind că sunt deținătorul ADEVĂRULUI SUPREM, am îndoielile mele și mi le exprim, din dorința de a nu influența negativ pe alții, atunci când poate greșesc. Și eu am considerat că Arcturieni (ca și Pleiadienii) sunt o civilizație binevoitoare și din Lumină; de asta am și publicat multe articole despre ei. Dar:
      -) cine garantează că tot ceea ce channelerul comunică vine chiar de la entitățile care se pretind a fi cineva anume?
      -) Apoi, sunt convins că și printre Arcturieni pot exista ființe controlate de cine știe ce entități malefice ale universului.
      -) Cine garanează că ființa umană care preia astfel de mesaje (channelerul) n-a căzut între timp sub vreo influență malefică ? Etc.etc.
      Sunt sute și mii de posibilități și realități pe care noi, ființele umane, atât de puțin evoluate spiritual și tehnologic, nu le cunoaștem și nu le stăpânim. (V-ar fi de ajutor dacă ați intra pe www.calogerogrifasi.it și ați vedea ce descoperă Calogero Grifasi în sesiunile de hipnotică regresivă pe care le face cu diverse persoane).
      Stați si analizați un pic și întrebați-vă dacă vă folosește la ceva atitudinea stupidă pe care o aveți atunci când vă adresați injurios altora. Dacă o veți face cu inima (nu cu egoul dv.lumesc, exacerbat ) veți vedea că acest comportament este contraindicat în primul rând pentru dezvoltarea dv. spirituală, adică pentru evoluția dv.și generează energii negative cu care se hrănesc cine știe ce entități malefice care vă înconjoară, vă pătrund și vă manipulează.
      Vă respect liberul arbitru, dar faceți-o astfel încât să nu-i lezați pe alții și să vă fie și dv. de folos. C.M.

      Ștergere
  3. NUMAI PONEGRITI PLANETA SI UMANITATEA CU MASURATORILE ASTEA NEADEVARATE,MINTI BOLNAVE,SATANICE,MASURATI-VA PE VOI EXCROCILOR!

    RăspundețiȘtergere
  4. MIHAILESCULE ESTI UN IPOCRIT CU TOATA GASCA TA DE CITITORI IN SOLZI! ( TOTH-ATLANTU )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Răspunsul pe care l-am dat la „C.M.9 ianuarie 2018, 10:31” este valabil și pentru dv. (dacă nu sunteți, cumva, aceeași persoană). Faceți o preocupare din a afla dacă nu cumva aparțineți tipului de entități la care faceți referire, ori sunteți controlat de ele. Întrebați-vă inima (nu mintea) dacă atitudinea pe care o aveți vă ajută să evoluați. C.M.

      Ștergere