vineri, 1 decembrie 2017

Un nou dispozitiv free-energy este disponibil omenirii


[nota blogger: iată că se poate și la alții, nu numai la Fundația Keshe. Inventarea (sau măcar procurarea) și apoi producerea unor astfel de echipamente ar trebui să fie preocuparea de bază a guvernanților noștri, nu cumpărarea de tehnică militară (de altfel, inutilă, depășită și la mâna a doua) pe miliarde de dolari, și ăia împrumutați. Sunt convins că și la noi există preocupări în acest sens dar nu sunt încurajate și sprijinite. De mult, CERCETAREA nu mai este o prioritate pentru cei care, din păcate, ne conduc. C.M.]

Pentru detalii, accesați adresele: 

2).  tps://www.dzr.org.ro/un-nou-dispozitiv-free-energy-va-fi-disponibil-omenirii-din-martie-201/#   




În Croația (țara natală a lui Nikola Tesla), s-a produs un dispozitiv bazat pe energie liberă. A fost denumit IPP7.4 și este un generator de energie electrică, care livrează o putere de 7.350W (7,35 kW) la o tensiune de 220V, fără a utiliza niciun fel de combustibil (utilizează doar propria energie pentru a funcționa). Tehnologia aparatului are la bază o abordare complet nouă a modului de producere a energiei electrice. Dispozitivul folosește elemente care se găsesc în alte aparate existente pe piață, ce sunt folosite de 40-50 de ani, cu unele completări inovatoare de ultimă oră.
Dispozitivul este destinat pentru case particulare și vile, mici ateliere sau obiective independente. În cazul inundațiilor aparatul se oprește automat, având un întrerupător de circuit (comutator de siguranță), la fel în cazul unei suprasarcini sau al unui scurtcircuit. Când apare o suprasarcină, aparatul reîncepe să funcționeze imediat ce utilizatorul reduce numărul de consumatori de energie electrică.
Dispozitivul este proiectat să funcționeze în mod constant 24 de ore, 7 zile pe săptămână și poate fi oprit manual și pornit din nou, deoarece are o baterie de rezervă cu gel de 48V / 36Ah.
În certificatul tehnic se face specificația că aparatul nu este dăunător pentru oameni și mediul înconjurător. Utilizatorul (cumpărătorul) este necesar să semneze un contract prin care se angajează că nu deschide dispozitivul pentru o perioadă de 5 ani, care este perioada de garanție, iar această garanție poate fi prelungită pentru următorii 5 ani.
Unitatea de IPP7.4 standard este numai pentru utilizare în interior.
IPP7.4H vine cu o cutie ermetică și este potrivit pentru utilizarea în exterior.
Greutatea IPP7.4 standard este de aproximativ 95 kg.
Un model cu o putere de 380V (+ 220V) este deja în vânzare din luna martie 2017.
Prețul este de 3.800 euro +TVA.
Mai multe detalii găsiți pe site-ului de promovare: innovatehno.eu. http://innovatehno.eu/products/


Citiți și: 

 yogaesoteric 
30 noiembrie 2017

 Comentarii: 
Salariul minim net in Romania este astazi aprox. 990 lei.Acest aparat care costa circa 21.000,00 lei ar putea fi cumparat,in conditiile in care economisesti lunar jumatate din salariu cam in 5 ani...Daca ai familie cu 2 copii si sotia somera vei avea nevoie de 20 de ani...Daca mai ai si vreo persoana bolnava in familie iti vor trebui 30 de ani...

Răspuns:
  1. Da, dacă vrem să beneficiem de munca și inventivitatea altora, trebuie să plătim cât ne cer. Cine ne oprește să producem noi asemenea dispozitive (eventual, să le și exportăm), mai ales că Fundația Keshe ne oferă întreaga documentație gratuit!?
    De ce nu impunem clasei decizionale să aibă o asemenea politică, o asemenea preocupare?

    Ca și în toate celelate domenii, noi așteptăm să ni se dea, dacă se poate de pomană sau la un preț modic.(Păi, nu suntem noi cerșetorii recunoscuți și....urâți ai Europei ?!; mă rog, în special conaționalii noștri mai colorați; dar și alții au această etnie, dar a pus-o la punct, nu au luat-o să le servească de exemplu și să-și facă țara de râs!)

    Adevărat: aici este vorba de ceva tehnică, dar care nu ne depășește nici pe departe capacitatea intelectuală ori financiară.
    În cazul nostru, este însă vorba de „boala” noastră națională = LENEA, altfel n-am fi acceptat să devenim din producători importatori, până și de produse agricole (în țara lăsată de Dumnezeu cu cel mai bun pământ și cele mai bune condiții de a le produce, pământ pe care, din lene și din ignoranță, îl vindem străinilor pe nimic).
    Am ajuns să aducem carne, ouă, produse lactate și agricole de la vecini, dar și din....Australia.
    Avem ceea ce merităm, și nu avem dreptul a ne plânge.
    Mă tem că originala noastră atitudine față de muncă, lipsa noastră de angajare (adică indolența) ne vor descalifica de la dreptul de a fi recunoscuți ca țară și ca popor.


    (N-ar fi o premieră: această neputință, inabilitate, inconștiență, iresponsabilitate am dovedit-o atunci când am adus un rege din import, considerând că noi nu putem „produce” un asemenea exemplar în țară. Tragic: acest popor, devenit doar o populație, își importă până și conducătorii!!                                Probabil că la vremea aceea CINEVA s-a gândit să schimbe „matca”. 
    A schimbat-o dar, ce folos, tot „trântori” au ieșit !). 
    De unde vreți să ne crească salariile, pensiile, bunăstarea? din trândăveală și din furt? Îmi „bat gura degeaba”? Probabil! Dar, sigur, este dureros ! C.M.

3 comentarii:

  1. Salariul minim net in Romania este astazi aprox. 990 lei.Acest aparat care costa circa 21.000,00 lei ar putea fi cumparat,in conditiile in care economisesti lunar jumatate din salariu cam in 5 ani...Daca ai familie cu 2 copii si sotia somera vei avea nevoie de 20 de ani...Daca mai ai si vreo persoana bolnava in familie iti vor trebui 30 de ani...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, dacă vrem să beneficiem de munca și inventivitatea altora. Cine ne oprește să producem noi asemenea dispozitive, mai ales că Fundația Keshe ne oferă întreaga documentație gratuit!?
      De ce nu impunem clasei decizionale să aibă o asemenea politică, o asemenea preocupare?
      Ca și în toate celelate domenii, noi așteptăm să ni se dea, dacă se poate de pomană sau la un preț modic.(Păi, nu suntem noi cerșetorii recunoscuți--și urâți ai Europei ?!; mă rog, în special conaționalii noștri mai colorați; dar și alții au această etnie, dar a pus-o la punct, nu au luat-o să le servească de exemplu!)
      Adevărat: aici este vorba de ceva tehnică, dar care nu ne depășește nici pe departe capacitatea intelectuală ori financiară.
      În cazul nostru, este însă vorba de „boala” noastră națională = LENEA, altfel n-am fi acceptat să devenim din producători importatori, până și de produse agricole (în țara lăsată de Dumnezeu cu cel mai bun pământ și cele mai bune condiții de a le produce, pământ pe care,din lene și din ignoranță,îl vindem străinilor pe nimic).
      Am ajuns să aducem carne, ouă, produse lactate și agricole de la vecini, dar și din....Australia.
      Avem ceea ce merităm și nu avem dreptul a ne plânge.
      Mă tem că originala noastră atitudine față de muncă, lipsa noastră de angajare (adică indolența) ne vor descalifica de la dreptul de a fi recunoscuți ca tară și ca popor.
      (N-ar fi o premieră: această neputință, inabilitate, inconștiență am dovedit-o atunci când am adus un rege din import, considerând că noi nu putem „produce” un asemenea exemplar în țară. Tragic: acest popor, devenit doar o populație, își importă până și conducătorii!!). Dureros!! C.M.

      Ștergere
  2. sâmbătă, 2 decembrie 2017
    Informatia zilei


    Vibratia planetei 9,4Hz normal trebuie sa fie 15,9Hz
    Negativitate planetara 95 %
    .
    Creste constiinta ca deveniti mai evlaviosi acum in aceasta perioada de Craciun,sunteti cu sufletul mai aproape de Dumnezeu,dar negativitatea creste si ea ca omorati animale.Ne bucuram ca creste constiinta,dar cu negativitatea ce faceti?Vibratia scade si ea ca vine frigul si mai scade si din cauza negativitatii pe planeta,data de sacrificiile de animale.

    Constiinta planetara 2,4 D
    Vibratia Romaniei 9,4 Hz
    Constiinta la nivelul Romaniei 1,4 D
    Negativitatea in Romania 94 %
    Perceptie de sine a umanitatii 1%,adica doar 1% are perceptie de sine
    Suntem in dimensiunea 4D,subdimensional 3D
    Evolutie a umanitatii pe o scara de la 1 la 10 ....3,deci suntem la nr 3 ca si evolutie,pana la 10 cale lunga.
    Perceptie timp astazi 24 de ore


    Date obtinute la pendul
    Publicat de Maria Sv la 13:08
    Trimiteți prin e-mail
    Postați pe blog!
    Distribuiți pe Twitter
    Distribuiți pe Facebook

    RăspundețiȘtergere