Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 27 decembrie 2017

Nivelul cel mai înalt al dimensiunii a patra

Mesaj de la Consiliul Artcturian.
(21 dec.2017, prin Daniel Scranton)
Traducerea Const. Mihăilescu.


Salutări. Suntem Consiliul arcturian, încântați să ne conectăm din nou cu voi toți.
Vă confruntați cu un potențial care va începe să se manifeste cu tendința de a vă exprima în viitor la nivel de colectivitate umană și mai puțin de individualitate. Până acum v-ați confruntat cu un potențial energetic superior cu o octavă, potențial care v-a ajutat să vă ridicați la nivelul vibrațional al dimensiunii 4D. În această zonă, în care operează câmpurile energetice ale dimensiunii de tranziție, se întâlnește un mixaj de frecvențe destul de diferite, ele redând atât stări ale vechii dimensiuni 3D cât și începuturi vibraționale ale dimensiunii superioatre 5D. Practic, aceasta înseamnă că întâlniți în manifestare atât vechiul, care se cramponează să nu piardă teren și să-și continuie existența (bazat pe egoism, separare, invidie, dorință de acumulări materiale, dorință de putere și de dominare), cât și noul,  care are un alt mod de exprimare, și se bazează pe energiile iubirii necondiționate, ale onestității și dreptății sociale. 

Nivelul la care ați ajuns este rezultatul atât al ajutorului și sprijinului care vi s-au acordat din afara sistemului vostru planetar dar și al determinării și eforturilor voastre de a evolua. Este evident că rezultatele ar fi putut fi mult mai bune, dar cele pe care le-ați obținut reflectă alegerile și neomogenitatea societății umane actuale. Trebuie spus că în acest an, valoarea maximă a energiilor benefice transformatoare se va atinge în perioada dintre Solstițiul de Iarnă, Crăciun și Anul Nou.
 Acum, ridicarea frecvenței și alinierea la vibrația cosmică vă sunt accesibile și se datorează, în principal, celor trei evenimente menționate, iar cu o determinare corespunzătoare, vă puteți propulsa foarte aproape de tărâmul (subnivelul) superior și  final al celei de a patra dimensiuni, valoarea maximă de vibrație pe care ați reușit să o stabilizați până acum în călătoria voastră colectivă. Este, bineînțeles, o poziție meritorie care însă nu reflectă totalitatea posibilităților pe care le-ați avut și de care ați fi putut profita. Oricum, asta este, și trebuie să vă declarați mulțumiți că totuși v-ați deplasat mai repede ca oricând în această călătorie.
Așa cum am spus, numărul persoanelor trezite de pe planeta Pământ nu a fost niciodată mai mare ca acum, chiar dacă procentul total este încă scăzut. Masa critică n-a fost însă atinsă, dar, în ritmul și cu o mai mică fluctuație în jurul valorii medii, se poate spera că acel moment nu este prea îndepărtat. Perioada aceasta, a sărbătorilor, poate aduce un salt important în câmpul energetic, dacă veți fi mai deschiși, mai buni, mai dispuși să-i ajutați pe cei care au nevoie. Prin atitudinea și alegerile voastre puteți realiza o mai bună aliniere la câmpurile energetice benefice ale universului.
Vrem să înțelegeți că acesta este și ar trebui să fie un efort de grup, când toți cei conștienți își pot aduce contribuția. Multe dintre barierele care vă despart pot fi depășite acum, dacă vă veți lăsa conduși de alegerile inimii și sufletului, amânând sau renunțând la rezolvările în forță care-i lezează pe ceilalți.
Iubiților, aveți  câmp deschis către frontiera care vă desparte de dimensiunea 5D. Nu mai zăboviți, mergeți către acolo!
Suntem Consiliul Arcturian și ne-am bucurat de legătura realizată acum cu voi.

http://sananda.website/the-arcturians-via-daniel-scranton-december-21st-201iților, aveți 7

5 comentarii:

  1. In Comunicatul din 24 decembrie ni se spune ca,citez:" am atins masa cuantica" iar in Comunicarea de astazi,miercuri 27 decembrie ni se spune ca,citez:"masa critica n-a fost inca atinsa"!Care-i adevarul?Sau avem de-a face cu o noua manipulare...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Explicațiile, după părerea mea, pot fi multiple și depind de:
      -) viziunea și apropierea de adevărul suprem a entității care transmite mesajul (căci nu toate entitățile sunt plasate în aceeași dimensiune);
      -) de calitatea și nivelul de interpretare a canalului uman receptor (un channeler mai puțin evoluat se poate autocenzura din teama de a nu cădea în ridicol sau de a nu face afirmații eronate, altul, mai exaltat, poate forța limitele superioare ale interpretării);
      -) de calitatea traducerii și nivelul traducătorului (În acest sens chiar am primit observația că uneori apar în traducerile mele pasaje care nu există în articolul original). Trebuie înțeles că, cel puțin în ceea ce mă privește, eu caut nu o traducere literală exactă ci o elucidare cât mai deplină a chestiunii, dar niciodată nu mă voi abate de la sensul și spiritul propoziției sau frazei channelerului. (Aici, în cazul meu, intervine și faptul că, atunci când fac o traducere ori compun un articol, mă transpun într-o stare, aș spune specială, în care, pur și simplu mă adâncesc în subiect, în mintea mea apărând foarte clar sensurile care trebuie date propozițiilor. Din acest motiv, uneori, este suficient să culeg câteva cuvinte din propoziția ce urmează s-o traduc, pentru a-i da formularea potrivită. Dacă acea formulare a fost corectă, în următoarele fraze ori propoziții voi regăsi confirmarea; dacă nu o găsesc, revăd fraza, căutând modul de exprimare cel mai potrivit.
      Am convingerea că o traducere stereotipă (ad-litteram), neadaptată la limba și modul de exprimare și gândire al cititorului român, nu va duce la îmbogățirea spirituală a celor care o citesc, și ar fi o pierdere de timp.
      A traduce cuvânt cu cuvânt, fără a ține seama de sensul și spiritul în care a fost scris originalul, este echivalent cu o dezinformare sau măcar cu o amalgamare de cuvinte, fără rost și fără utilitate. (Dacă o autoritate anume mi-ar impune asemenea traduceri, aș renunța să mai public ceva).
      -) În ceea ce privește atingerea masei critice, opinez că „masa critică cuantică” este cumva ceva diferit, cel puțin parțial, față de „masa critică” care exprimă polaritatea câmpurilor energetice (sau nivelului de vibrație).
      -) Cred că am putea aduce în discuție și nivelul de toleranță și înțelegere al entităților superioare față de noi. În acest sens, am obesvat că, de exemplu, entități precum Ashtar, Kuthumi, St. Germain, cumva și Sanat Kumara, sunt mai tranșante, mai dure și mai exigente în comportamentul lor față de umanitate, comparativ cu felul în care ni se adresează, de ex., Mama Maria, Iisus, Arhan. Mihail și chiar Dumnezeu, asta și pentru că (în înțelegerea mea) cu cât ești mai „mare” cu atât ești mai generos și mai iertător.
      Scopul lor este însă același: să ne umble la „coarda sensibilă”, să ne impulsioneze să încheiem, în sfârșit, cu faza asta a ascensiunii, pe care noi o cam tărăgănăm de multă vreme.
      C.M.

      Ștergere
    2. Ca de obicei, răspunsul "stă" în detalii :

      - în "Comunicatul" din 24 decembrie, Sanat Kumara se referă punctual la "masa quantică... în care Lumina a triumfat" - deci, se referă la "Masa Quantică a Luminii" ;
      - în acest articol, Arcturienii spun că "masa critică nu a fost atinsă", referindu-se la "numărul persoanelor trezite de pe Planeta Pământ", care "nu a fost niciodată mai mare ca acum, chiar dacă procentul total este încă scăzut".

      Aşadar, articolul anterior vorbeşte despre Masa Cuantică a Luminii de pe Planetă (care, conform cu măsurătorile nostre, corespunde realitîţii expuse în articol), în timp ce articolul prezent vorbeşte de Masa Critică a celor Treziţi pe Planetă.

      Este simplu de sesizat diferenţele - doar să folosim cu eficienţă şi puţină pricepere instrumentele (divine) prezente în fiecare : Discernământul şi, în acest caz, măcar puţină ATENŢIE !

      Cu drag,
      MarYan.

      Ștergere
  2. Tineti-o tot așa ,sa nu cedați precum alti bloga-ri: Dezvăluiri si Mesagerul lui Mihail ..Mai e puțin..Anul nou **2018** 3 Ian 2018 ,poate fi ziua cea mare..Evenimentul ..

    RăspundețiȘtergere