Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 30 decembrie 2017

Mesaj Andromedan.

 (25 dec.2017; channeler Galaxygirl)
 Traducere Const. Mihăilescu.

Salutări, prieteni! Suntem Andromedenii, vecinii voștri pe care-i puteți vedea imediat cum ieșiți pe ușă. Vă trimitem astăzi cele mai bune urări de bucurie, fericire și prosperitate, în această zi binecuvântată (nota C.M.: Crăciunul) a sezonului de iarnă. Și noi avem propriile noastre zile festive, în care ne respectăm tradițiile, însă ne amintim cu interes și de ale voastre. Legat de aceste sărbători, apreciem gustul și savoarea alimentelor de pe Pământ, care, pentru noi, sunt exotice. Ne încântă modul cum vă preparați hrana, parfumul degajat de preparatele voastre culinare, dar, mai ales, buna dispoziție și râsul ființelor umane care răsună în această perioadă. Toată această stare, toată această frenezie este generatoare de înalte vibrații și lumini multicolore.
Mesajul nostru pentru voi este unul de iubire și de bune intenții, noi fiind foarte bucuroși de ceea ce realizați, pe calea revenirii voastre în rândul civilizațiilor din Lumină.
Vă garantăm și cu această ocazie că voi nu sunteți singuri în univers și că mereu sunteți ajutați de prietenii vostri galactici și universali. În fond, nici n-ar putea fi altfel, din moment ce toți venim și ne tragem din aceeași SURSĂ.

Multe sunt de vizitat și de văzut în puzderia de sisteme solare ale acestui Univers. Avem multe de învățat unii de la alții, căci căile pe care au mers civilizațiile sunt atât de numeroase și diferite câte civilizații sunt. Oo, și câte sunt!!
Cum ziceți voi: „Te doare mintea când te-apuci să te gândești !”: obiceiuri diferite, tehnologii diferite, fizionomii diferite, anatomii diferite, alimente diferite, toate în medii și reliefuri diferite etc., etc. Să vă spunem ceva: știați că cele mai reușite fizionomii umane de pe Pământ au cele mai multe similitudini cu Andromedanii ? (Am folosit prilejul să ne lăudăm și noi un pic !!)

Multă bucurie și entuziasm va produce întâlnirea, și, cine știe!, poate reunirea, unor civilizații ale universului cu civilizația pământeană ! Haideți, grăbiți și voi ascensiunea, pentru a ajunge în dimensiuni superioare !
Noi trimitem fiecăruia dintre voi iubirea și încurajarea noastră de a îndrăzni mai mult, de a dori mai mult și de a urca mai repede puținul care a mai rămas. 
Deschideți-vă și primiți aceste energii fierbinți de iubire necondiționată ! Permanentizați-vă starea de bucurie, de entuziasm, bunătatea și înțelegerea față de ceilalți, față de întreaga creație. Faceți să dispară pentru totdeauna sentimentele de frică, de izolare, de neîmplinire. Sunteți multipli, sunteți complecți. În voi regăsiți totul, în voi se reflectă întregul univers. Așa suntem și noi. Suntem uniți prin difersitatea noastră.
Cu aceste noi energii încărcate de coduri divine, vechile sisteme se dizolvă, vechile forme de gândire dispar, căci ele au fost clădite cu energii ale joaselor vibrații.
Bucurie, lumină, iubire, bunadispoziție, încrederea și credința - acestea sunt cele mai bune alegeri, căci ele corespund noilor energii care vă vor face să străluciți în interacțiunile dintre voi și în relația cu celelalte lumi ale universului.
Veți începe să simțiți mai mult ca altă dată comunitatea voastră cu universul, cu întreaga creație, veți renunța cât de curând să mai sacrificați ființe pentru a vă hrăni cu ele, corpul vostru, pur și simplu, va refuza să le mai digere carnea. În schimb, lumina va începe să vă hrănească ființa și asta va face să dispară bolile, întunecarea minții și vă va prelungi mult durata de viață. 
Iubiților, deschideți-vă și îmbrățișați Lumina !

Noi, Andromedenii, suntem aici pentru a ne îngriji de nevoile și evoluția voastră. Vă vom ajuta pentru ca tot ceea ce aveți nevoie, să primiți. Cu o condiție: să fiți suficient de puri, și de pregătiți pentru a primi acest ajutor frățesc. (Unii dintre voi vor spune: „ Păi, da, se putea să nu ne condiționați, să nu ne cereți ceva !?”) 
Oamenilor, gândiți-vă: cum am putea noi oferi înalta noastră tehnologie celor care ar vrea s-o folosescă pentru a fabrica arme, cu care să cucerească lumea sau să distrugă planeta? Cum am putea pune la dispoziție cunoașterea la care am ajuns acelora dintre voi care imediat ar dosi-o  (cum s-a mai întâmplat, din păcate!) pentru a o folosi în interes personal sau de grup, pentru oprimarea celorlalți? Veți primi totul imediat ce veți fi pregătiți să le folosiți numai pentru binele și prosperitatea generală și a planetei. Asta înseamnă că noi vă cerem NORMALITATEA, respectarea principiilor Creației.

Pământul vostru este o planetă unică, încarcată de particularități, de obiceiuri, datorită tuturor separărilor deliberate pe care le-ați experimentat în timp.
Pe scena „Pământ” se joacă piese care nu se regăsesc pe alte „scene”. „Suferiți” de originalitate, de  unicitate !
Cei care vă vizitează au ce să vadă și chiar să învețe, fără a mai fi nevoiți să treacă prin durele experiențe prin care ați trecut voi. 
De-a lungul vremii ați acumulat o bogată experiență care v-a transformat într-o imensă bibliotecă, la care vin să se adape mulți amatori de cunoaștere. Nu vă mai considerați neînsemnați ! Aveți cu ce vă onora prezența la întâlnirea cu lumile civilizate.
De altfel, vecinătățile voastre v-au și influențat în multe privințe de-a lungul vremii, asta pentru că multe suflete de la noi s-au încarnat pe planeta voastră. Și reciproca este valabilă. În acest fel, fluxul de informații în ablele sensuri a existat tot timpul, deși nu la nivel perceptibil, conștient. Când un suflet își ia un corp fizic, ființa care se naște are în ADN-ul său cunoașterea lumilor din care vine. De asta (sau, și de asta) spunem că voi niciodată nu ați fost singuri. Au existat mereu legături nevăzute între voi și celelalte lumi.

Sărbătorile voastre sunt prilejuri în care vă deschideți aripile, brațele și ochii către mai frumos, către mai departe, către mai grandios. Sunt prilejuri când deveniți mai cooperanți, mai compasivi, mai înțelegători și mai iertători.Toate astea colorează și dau strălucire câmpurilor energetice pe care le emanați.
Desigur, este și trebuie să fie și suficient timp pentru a realiza, a crea, a pune în operă idei și planuri care să vă îmbunătățească viața și să vă asigure viitorul, fie și în materialitatea lui. Însă izbucnirea energetică, ocazionată de diversele sărbători, rămâne un factor important de creștere spirituală și apropiere de creația lui Dumnezeu.
Orice ați face, și voi sunteți participanți la îmbogățirea cunoașterii generale.



Crăciun fericit, Happy Chanukah, Fericit (viitor) Ramadan și Happy Kwanzaa.
Fericire pentru omenire, astăzi și în toate zilele care urmează!
Vă trimitem lumina și dragostea noastră, în acest moment de comuniune cu Umanitatea Pământului, leagăn și pentru multe suflete venite de la noi.
Rămâneți în pace! Nu renunțați, totul este și va fi bine.
Vă iubim! Suntem Andromedanii. Sperăm să ne vedem în curând.

http://sananda.website/the-andromedans-via-galaxygirl-december-25th-2017/


2 comentarii:

  1. Foarte frumos, multumim dragi andromedani si abia astept sa va intalnesc!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca mai trec inca vreo 50 de ani,cum este de rapida evolutia constiintelor,si de pilda in scadere,oare cate vieti fizice ne trebuiesc inca sa intalnim aceste fiinte ? Sigur,nu putine.....

    RăspundețiȘtergere