Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 21 decembrie 2017

Inuaki, reptilianul din mine (XVI) – Cartea a doua.

de Aryana Havah                  
(continuare)

”David”, atunci.
David: Dar unde se află Creatorul?
Aryana: În cer!
D: Se pare că întâlnirile noastre au fost inutile!
---------------------------------------------
D: Creatorul este în tine, în mine, în pisică, în floare; Creatorul este tot. Tu, faptic, iei greşelile tale şi ni le dai nouă tuturor sperând ca tu să scapi. Nu?
A: Doar întrebăm!
D:  Spune-mi tu vrei să primeşti bagajul karmic al celorlalţi?
A: Nu.
D: Atunci ceilalţi de ce să o facă, ce vină au ei că tu ai greşit?
A: Explicaţia celor ce fac acest gen de exerciţii este că înainte de a trimite problemele karmice le schimbă polaritatea, le anihilează şi practic trimit doar o formă de energie amorfă sau cu încărcătură pozitivă.
D: Polaritatea o poţi schimba doar atunci când primeşti fizic şi energetic înapoi tot ceea ai emis. Tu trebuie să trăieşti aceeaşi stare ca cel ce a recepţionat acţiunea ta. Este simplu.
De aceea planeta va trebui să treacă prin perioada de curăţire. Dacă exista această posibilitate de ştergere a karmei, cu siguranţă s-ar fi aplicat. Era mult mai uşor şi mai rapid.
A: Mă întreb, oare de ce cei ce fac astfel de exerciţii nu înţeleg că nu sunt reale?
D: Pentru că gândesc cu mintea şi cu ego-ul. Lor le convine, este mult mai uşor să nu faci nimic şi să aştepţi răsplata. Din păcate, mintea poate fi păcălită însă karma nu. Îţi dai seama ce bagaj karmic îşi fac cei ce induc astfel de idei?
A: Poate şi ei au fost amăgiţi.
D: Da, dar înainte să spui un lucru altora, înainte să îi pui pe alţii să îţi urmeze exemplul, ar trebui să verifici pe pielea ta dacă ceea ce ştii este adevărat, dacă dă rezultate. Trebuie să dai altora doar ceea ce are corespondent de Adevăr la nivelul Matricei, altfel nu faci un lucru bun nici pentru tine nici pentru ei.
A: Şi ce primesc cei ce dau astfel de energii?
D: Aghton spune că primesc înapoi tot ceea ce au trimis, numai că vine totul odată.
A: Cum adică?
D: Ei şi-au strâns prin proprie voinţă tot bagajul karmic într-un pachet şi l-au expediat, însă bagajul nu a fost primit ci trimis înapoi. Asta înseamnă că ei îl vor recepţiona pe tot odată, adică problemele karmice vor veni grămadă, toate odată, şi nu întinse pe parcursul mai multor vieţi. Dar asta oricum nu mai contează, căci toţi vom primi înapoi tot ceea ce am dat;ei vor primi însă mai repede.
A: Mai există şi vreo altă modificare la nivel de planetă?
D: Da, la un anumit moment Pământul îşi va fixa definitiv poziţia în Calea Lactee.
A: Noi suntem în Calea Lactee!
D: Aghton spune că suntem când în Calea Lactee, când în Săgetător B.
A: Eu nu ştiam de acest lucru.
D: Asta nu înseamnă că este fals.
A: Şi ce va reprezenta pentru noi fixarea în noua locaţie?
D: Aghton spune că ceea ce a fost se va schimba, că ceea  ce am trăit nu va mai fi şi că ceea ce vom experimenta depăşeşte capacitatea noastră momentană de înţelegere.
A: Să înţeleg că va fi bine?
D: Da.
A: Când va avea loc această fixare?
D: Acum este stabilită a fi la începutul anului 2013. (nota C.M.: termen expirat, din cauza alegerilor noastre)
A: Cum se va petrece acest lucru, ce înseamnă el pentru Terra?
D: Aghton spune că Pământul se mişcă eliptic. De aceea noi am fost când în Calea Lactee când în Săgetător. Sistemul nostru solar nu a avut un loc fix. In prezent Săgetătorul este înglobat în Calea Lactee. Acest proces a început mai de mult, dar va mai dura un pic până când şi Pământul va fi încorporat.
A: Şi de ce este înglobat?
D: Pentru că Calea Lactee are o formă de magnetism care are capacitatea de a prelua, transforma şi îngloba tot ceea ce intră în ea. De altfel magnetismul ei este mult mai puternic decât al Sistemului Solar, aşa că suntem atraşi.
A: Ce se va întâmpla după ce ajungem în Calea Lactee?
D: Nu ne vom mai învârti eliptic, ci vom avea un loc stabil.
A: Nu putem evita această absorbţie?
D: Nu. Există un puls ce este emis continuu din mijlocul Universului. Acest puls este recepţionat de mijlocul galaxiei noastre, de mijlocul sistemului solar, de mijlocul planetei şi de inimile noastre. Această bătaie ne face să rezonăm cu forţa de atracţie a Căii Lactee şi să fim absorbiţi, aşa că nu depinde de noi.
A: Dar dacă totuşi se întâmplă ceva şi rămânem unde suntem?
D: Asta ar însemna să primim încă o sută cincizeci de mii de ani de încarnări. Crezi că ar fi bine?
A: De ce atât de mult?
D: Pentru că abia atunci vom ajunge în aceeaşi poziţie ca astăzi. Trebuie să înţelegi că noi putem face saltul doar dacă există permisiunea, totul trebuie să fie pregătit energetic şi vibraţional; masa energetică, calitatea şi cantitatea energiei au fost gândite şi echilibrate optim de către entităţile coordonatoare ale Matricei. Ele ne-au deschis acest portal de intrare. A fost o muncă uriaşă şi un consum de energie pe măsură. De ce să vrem să evităm urcarea?
A: Pentru a evita schimbarea!
D: A evita schimbarea înseamnă a sta pe loc, adică a nu evolua.
A: Portalul acesta ne va face să trecem într-o altă dimensiune?
D: Pe o altă frecvenţă.
A: Se spune că poporul mayaş a trecut la un moment dat într-o altă dimensiune. Este dimensiunea la care vom ajunge și noi?
D: Noi vom ajunge în dimensiunea rezervată nouă. Ei au ajuns în a lor şi acum sunt mult mai avansaţi.
A: Dar cum au făcut acest lucru?
D: Ei au conştientizat punctul de întâlnire a drumurilor, adică acel punct fix despre care ţi-am vorbit şi care marchează evoluţia umanităţii. Ei au ales calea cea mai scurtă, adică cea instantanee.
A: Există şi aşa ceva?
D: Da. Şi noi, restul, am avut această şansă.
A: Dar poate nu am ştiut!
D: Ei de ce au ştiut? Doar am plecat cu toţii din acelaşi punct.
A: Şi cine este răspunzător?
D: Nu există vinovat. Fiecare colectivitate hotărăşte în numele ei.
A: Sau conducătorii lor.
D: Conducătorii sunt acei oameni care sunt aleşi de către colectivitate, doar nu se pun singuri. Fiecare are ceea ce merită şi ceea ce a ales.
A: Bine, dar poate că alegerea unui anumit conducător nu mă reprezintă, nu cred în el, de ce să fiu parte la destin?
D: Pentru că aşa este regula.
A: Şi nu există nici o cale de a evita acest aspect?
D: Ba da, calea auto-desăvârşirii. Adică calea individuala către Dumnezeu şi Creator. Numai aşa poţi ieşi din rând, dar atunci conştientizezi un lucru foarte special.
A: Ce?
D: Că rândul eşti de fapt tu?
A: Şi mayaşii de ce au vrut să plece?
D: Ei puteau vedea viitorul şi au văzut că rămânând aici nu ar fi putut ajuta ci ar fi fost prinşi în karmă.
A: Adică spre a intra în alte dimensiuni trebuie să scapi de karmă?
D: Doar asta încerc să-ţi explic!
A: Şi cei care nu vor putea să scăpa?
D: 2012 este unul din punctele fixe, este un moment de iluminare, este punctul de separare. Atunci oamenii rămaşi vor fi triaţi, iar cei cu karmă negativă nu vor putea trece.
A: Adică abia în 2012 se va face trierea?
D: Noi suntem acum în mijlocul schimbărilor şi evenimentelor. Avem acum şansa să trecem sau să stăm. De noi depinde.(nota C.M.: și, după cum se vede, am rămas!)
A: Şi concret, cum scapi de karmă, mai este puţin timp!?
D: Cheia este să ierţi, să laşi negativul să se ducă, să înţelegi şi să mulţumeşti, pentru tot ce vei primi.
A: Şi mayaşii au făcut acest lucru?
D: Ei au făcut mult mai mult de atât.
A: Mă întreb cum ar fi fără karmă!
D: Dacă am înţelege Legea Karmei, nu ar mai fi războaie, foamete, ură şi anunnakki ar fi istorie. Dar toate schimbările vor veni. Aghton spune că datorită noii energii oamenii au început să se trezească şi să caute răspunsuri. Ceva din interiorul lor îi face să devină interesaţi în a evolua. Şi chiar dacă nu ar face nimic în acest sens, oricum energia îi va ajuta.

A: Vreau să te întreb un lucru: se tot vorbeşte de o criză economică la nivel mondial, care va aduce foamete, boli, revolte… îmi poţi spune ceva?
D: Pentru ca noul să se nască, vechiul trebuie să moară. Este o lege.
A: Dar vechiul nu poate fi primenit, întinerit, schimbat cu blândeţe, în timp?
D: Lumea actuală aşa este gândită. Ne naştem şi murim, la fel şi naţiile.

A: Au existat şi oameni despre care se spune că nu au murit.
D: Păi, există şi naţii care nu au murit, însă ele sunt conduse tot după un model învechit şi au la bază un tipar energetic îmbătrânit. Schimbarea care va veni va duce la modificare totală. Este un lucru bun, căci vom evolua. Este scris să fie aşa.
A: Tu vezi ca în viitor electricitatea să fie înlocuită de o nouă formă de energie?
D: Da. Va fi o energie inepuizabilă.
A: Se cunosc deja principiile?
D: Da. Ea este deja aici.
A: Când o vom putea folosi?
D: Cred că peste şase ani, abia atunci va fi stabilă şi o vom putea avea cu toţii, dar vom auzi de ea mult mai curând.
A: Ce principiu stă la baza acestei energii?
D: Mişcarea. Văd un dispozitiv care se mişcă şi generează un câmp de forţă care produce curent. Aghton spune că în prima fază se va folosi argintul şi apoi un praf de cristale.
A: Am mai auzit această descriere.
D: Păi dacă corespunde realităţii!
A: De ce o vom putea folosi abia în şase ani?
D: Pentru că atunci ni se dă voie să o accesăm deplin. Până atunci inventatorii nu vor găsi soluţia de a o face să meargă continuu, dar nu este vina lor ci a noastră. Noi trebuie să ne schimbăm pentru a o merita. De altfel am început să ne schimbăm. O să vezi. Oamenii au început să aibă vise premonitorii. în curând vom începe să avem vise comune, acestea sunt de fapt comunicări şi trebuiesc luate în seamă.
A: Ce fel de comunicări?
D: Despre viitor, despre schimbări, despre anumite meditaţii sau rugăciuni, despre plante, etc.
A: Şi noi ce ar trebui să facem?
D: Să ne deschidem inima şi să permitem luminii să intre şi să anuleze întunericul. Trebuie să încetăm să ne mai temem, teama ne ţine prizonieri în această realitate. Să începem să explicăm oamenilor, să îi anunţăm. Acest lucru va duce la o trezire colectivă. Chiar dacă omul refuză iniţial, aceste informaţii odată auzite rămân în străfundul conştiinţei şi atunci când va fi nevoie ele vor putea fi accesate. 
Gândeşte-te că în prezent se află pe Terra multe entităţi de lumină care au venit special pentru a ne pregăti. Trebuie să le ascultăm pe ele şi nu pe cei ce ne-au manipulat de milenii. 
Trebuie să încetam să mai fim dezbinaţi, căci totul se află ascuns în sentimentul de ură. Dacă reuşim să înlocuim ura cu iubirea, restul va veni de la sine.

(va continua)

Sursa.: https://adevarultevaelibera


6 comentarii:

  1. A trecut 21.12.2012 si ,dupa cum vedeti,am ramas pe loc.Este evident pentru oricare om de buna credinta ca vom primi inca 150.000 de ani de incarnari!!!Deci ce si-a propus Cabala,Elita,Iudeo-masoneria,khazarii,jidanii s-a reusit...Din pacate ne asteapta inca 150.000 de ani de sclavie...

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa mine este exact invers,am evoluat chiar foarte mult si multi suntem,,treziti,,constientizam ce se intimpla la nivel global,la nivel national si acceptam toate acestea ,sunt ferm convinsa ca si restul populatiei care inca mai au valul iluziei si se luptq cu el ,cit de curind ne vor urma, ceea ce vad la ,,noi,,ii vor atrage ca un magnet,,Bucurativa ,fiti fericiti traiti aceasta stare aveti de ce ,Ziua pe care o asteptam cu totiii ,ESTE DEJA AICI,,iubire si lumina in suflete sa aveti,, craciu fericit un AN NOU FERICIT PLIN DE BELSUG SANATATE SI INPLINIRI PE TOTE PLANURILE '

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna,ati evoluat intr-atat de mult incat nu mai sunteti simplii sclavi ai iudeo-masoneriei,jidanilor si khazarilor ci,dupa cum singura afirmati,citez,"acceptam toate acestea" sunteti prea-umilii servitori ai intereselor Lor!Cat despre anul nou,fericit si plin de belsug si sanatate pot sa va sugerez sa-ntrebati milioanele de traitori sub pragul saraciei din aceasta tara si sutele de mii de amarati care zac prin spitale,azile,camine de batrani...

      Ștergere
  3. Aici nu va fi niciodata o planeta a binelui....creatorul acestui univers a stabilit bine rolul aceste planete in creatia lui. Viitorul este personal si cine vine aici are de invatat lectiile vietii sau vietilor pentru propria lui evolutie. Mirajul se termina cand parasiti acest teren de joaca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Extrem de interesant subiectul!Puteti sa-l dezvoltati,va rog?

      Ștergere
    2. Echilibrul este bine stabilit aici, fiecare are de ales in orice moment al vietii prin alegerea binelui sau raului, are de ales daca vrea sa vina iar si iar sau sa experimenteze o singura viata. Nu exista karma pentru ca totul se petrece pe acest teren de joaca numit terra.

      Ștergere