Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 24 decembrie 2017

COMUNICAT DIN PARTEA LUI SANAT KUMARA

(20 dec 2017; channeler Grace Solaris)
Traducere Const. Mihăilescu

S.K.
Bun găsit! Sunt Sanat Kumara. Am intrat în legătură cu voi, prin acest canal uman, pentru a vă anunța că aproape v-ați încheiat misiunea. Vă spun aceasta, iubiți copii ai Luminii, deoarece... am atins masa quantică. Aceasta înseamnă că s-a ajuns la momentul în care Lumina a triumfat. Învierea a început, întoarcerea lui Hristos în marea masă a sufletelor umane se produce chiar acum.

Fiecare dintre voi va începe tot mai evident să se simtă parte a întregului. Pânzele (velele) ambarcațiunii voastre interioare se ridică acum, pentru a naviga în larg, accelerându-vă înaintarea pe calea ascensiunii începută cu ceva vreme în urmă. Prin portalul Solstițiului de Iarnă (21 dec.) ajung la voi codurile creștine, adevărate repere pentru suflet, prin care se completează setul de instrucțiuni trimis la Solstițiul Învierii..
Chiar dacă în aceste momente mulți dintre voi vă simțiți perduți și dezorientați, parcă nemaiavând repere, încercându-vă sentimente de durere ori de teamă, legate de sănătatea voastră sau de viitorul care vi se pare acum incert, credeți în ceea ce vă comunic, și anume că acesta este cu adevărat semnalul că ați ajuns la începutul sfârșitului grelei perioade prin care ați trecut. 

O nouă stea începe să strălucească pentru voi și aceasta veți simți și în inima voastră. Ea vă va arăta calea de urmat și misiunea pe care o aveți de îndeplinit, pentru a încheia călătoria începută cândva. Este posibil ca mulți dintre voi să aveți încă îndoieli despre acest viitor, dar foarte curând se va instala în inima voastră nu numai sentimentul dar chiar și percepția de zbor eliberator.
Întrucât divinitatea este acum revenită în inima voastră, dualitatea se rupe și o nouă conștiință se naște în fiecare dintre voi. Mai bine ori mai puțin perfect, mai ușor sau mai chinuit, mai drept ori mai ocolit, ați reușit să parcurgeți acest drum lung al patimilor, drum care a fost alegerea voastră. 

Înaintea MARII SĂRBĂTORI se cuvine să vă odihniți și să dați uitării tot ce a stat în calea înaintării voastre. Sufletele bătrâne, anticii revin. 
Toate forțele celeste și alianțele națiunilor din Lumină se adună la renașterea voastră
Este o invitație și o ofertă pentru voi de a alege Lumina și de a lăsa în urmă tot ceea ce v-a oprit să înaintați. Alegeți iubirea! Cine alegea astfel va fi cel ales. Numărul 144000 este codul Hristosului cosmic, vibrația și emanația elohimilor, pe care ați venit aici s-o ancorați. 
Kodoish, kodoish, kodoish. S-a terminat, s-a terminat. 
Victoria este a Luminii.

 Sanat Kumara.

http://www.kuthumi-hands.com/myblogs/sanatkumara.htm


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu