Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 28 noiembrie 2017

Mesaj de la Pleiadieni

Eveniment important.

(20 nov. 2017; channeler James Gilliland)
Traducerea Const. Mihăilescu

S-a decis: Pleiadienilor li se dă toată autoritatea și controlul asupra acțiunii de trezire, vindecare și eliberare a Pământului
James Gilliland
20 noiembrie 2017
Consiliile Superioare din acest univers s-au întâlnit și au fost de acord ca începând cu 19 nov. 2017, Pleiadienii - datorită afinităților și rolului pe care l-au avut asupra formării civilizației umane pe Pământ, încă de pe timpul Lemuriei și Atlantidei - să aibă responsabilitatea pricipală în ceea ce privește revenirea sistemului planetar al Terrei în familia civilizațiilor evoluate ale acestui univers. 
În luarea acestei decizii au prevalat afinitățile dintre pleiadieni și pământeni dar și genetica generală identică sau  asemănătoare în ceea ce privește plantele, animalele, oamenii de pe Pământ și din Pleiade.
Principala sarcină a Pleiadienilor este asistarea și sprijinul umanității în creșterea rapidă a nivelului conștiinței, care presupune: responsabilizarea fiecărei ființe umane asupra rolului pe care-l deține pe planetă în protejarea întregii creații, ocrotirea planetei, ca entitate, recunoașterea și asigurarea nevoilor sale existențiale, recunoașterea și respectarea tuturor legilor acestui univers local, promovarea unor măsuri care să conducă la o profundă educare a umanității în ceea ce privește înțelegerea și utilizarea în creație a singurei forțe care asigură evoluția – IUBIREA NECONDIȚIONATĂ, respectarea cu strictețe a Legii Liberului Arbitru.  
Tirania și toate încălcările dreptului divin la liberul arbitru, care s-au produs pe această planetă, și care au adus atât de multe daune sistemului planetar, galaxiei și chiar universului local (Nebadonul) vor înceta definitiv și nu se va admite revenirea la ele. Acest lucru se va obține în principal prin ridicarea rapidă a nivelului de conștiință al indivizilor, prin câmpuri energetice adecvate, purtătoare de informaței, trimise gradual către planetă chiar începând cu 19 nov. 2017.
Este adevărat că existat continuu o mișcare de eliberare dar, datorită necesității respectării anumitor Legi Universale, acțiunile și efectul asupra sistemului planetar au fost limitate. Ne referim la Directiva Divină Primară privind politica de neintervenție. De această dată, s-au hotărât măsuri adecvate, mai hotărâte, pentru anihilarea ingerințelor extrem de negative care au afectat și afectează planeta și viața de pe ea. Prea multe ființe umane au fost racolate pentru a face politica forțelor întunecate, forțe care s-au dedat la tot felul de metode de persuaziune, ființele mai puțin evoluate lăsându-se convinse să săvârșească fărădelegi împotriva umanității.
Vizitatorii răuvoitori a lumii voastre (parte din ei Archons) sunt acum eliminați sau forțați să părăsească planeta. „Grădina Draconiană” a fost deja dezasamblată. Cei care sunt aliniați la forțele întunecate trebuie să revină la calea divină, să respecte legile universale sau să părăsească planeta. Aceasta este o operație multidimensională, dat fiind faptul că multe dintre aceste ființe trăiesc și acționează și din alte planuri (n.m.: din astral, de exemplu). 
Motivul pentru care există acum pe planeta voastră atât de multă ură, interese meschine, corupție, crime și tâlhării se datorează puternicei influențe pe care au avut-o și o mai au încă întunecații asupra minții ființelor mai puțin evoluate. De-a lungul timpului, planeta a căzut în mâinile ființelor malefice venite din alte lumi și care au găsit suficiente suflete încarnate dispuse să le facă jocul, pentru recompense materiale și, oricum, iluzorii. Este timpul ca omenirea să se trezească.
În profunzimea voastră, voi cunoașteți ce înseamnă a fi umani (Hu = Dumnezeu bărbat / femeie).
Voi ați fost creați după chipul și asemănarea zeilor, ființe venite din alte lumi.
ADN-ul zeilor se regăsește în voi, deși, ulterior, voi ați adăugat, sau vi s-au adăugat, și alte părți care v-au denaturat firea și comportamentul. În general, această hibridizare a fost practicată pentru a crea ființe obediente, bune de corvoadă și, mai ales, cu un scăzut nivel de conștiință. Aceste programe au urmărit un singur scop: obținerea unor ființe bune de muncă și docile.

Ați fost mințiți, zdrobiți și manipulați în multe moduri, care v-au descalificat, pentru a nu mai avea anumite aptitudini și pentru a sădi în voi frica. 
Toate acestea vi s-au administrat, de către cei interesați, în apă, în alimente, în aer, în medicamente și mai ales prin vaccinuri. 
Au fost creați aditivi „alimentari” nocivi având gust bun dar care dau dependență și sunt atât de dăunători; sunt otrăvuri care vă omoară în timp și vă limitează evoluția. 
Pe de altă parte, nesfârșitele războaie au făcut și fac parte din programele gestionate de rețeaua Archon sau Draconiană.

Iubiților, în curând veți fi eliberați și veți deveni conștienți de toate metodele aplicate asupra voastră, metode care v-au transformat în cobai, restricționați și controlați de forțele răului.
Acest lucru este hotărât de consiliile și civilizațiile universului, care respectă și operează sub legea universală, legea adevărată a zeilor. 
Timpul trezirii a sosit. 
Amintiți-vă de divinitatea din voi și de imesa putere pe care o aveți..
Cum este SUS așa va fi și JOS ! Va fi bine!

www.eceti.org
www.bbsradio.com
www.privateinvitationeceti.com



Notă despre James Gilliland:

Pe măsură ce vă conectați și doriți apropierea de emisiunea Radio Talk, la care participă autori de top, vindecătorii și oamenii de știință, veți constata că un loc important este rezervat realităților „paranormale” și existenței incontestabile a fenomenului OZN,  atât de contestat de cei interesați să ne țină în necunoaștere și izolare. 
Toată lumea simte că se întâmplă ceva, că ceva se petrece „în aer”. Ceva mare și grandios începe să se zărească la orizont, că „după colț” se întâmplă lucruri.... 
Multă lume are senzația că dacă nu mâine, poimâine ori, oricum, curând, ceva neobișnuit, ceva de senzație și nemaiîntâlnit se va produce în această lume atât de frământată, de neliniștită.
Trăim vremuri tumultuoase, cu numeroase schimbări sociale, economice și fizice captivante pe planeta noastră.
Nu cumva este nevoie de o direcționare precisă, de o orientare colectivă prentru a ne accelera ascensiunea și a trece la o conștiință superioară?
Dacă prietenii și strămoșii noștri din stele se agită și iau măsuri asiguratorii pentru traiectoria acestui sistem planetar, noi chiar nu trebuie să facem nimic, nimic altceva decât să bâjbim în întuneric, să ne lovim cap în cap și să ne păruim ori să ne exterminăm reciproc?
James Gilliland este un ministru, un consilier, un lector universitar cunoscut pe plan internațional, este cel mai bine vândut autor de cărți cu teme ezoterice: „Reuniunea cu sursa”, „Călătoria finală a sufletului” etc.
James a apărut ca personalitate distinctă în contactul cu cititorii și ascultătorii, pe canalele cu teme istorice, cele privind „OZN-urile atunci și acum” pe ABC, Fox News, BBC Danny Dyer Special, sit-ul documentar ECETI Ranch.
James este fondatorul www.eceti.org.
El a apărut la emisiuni precum: „ De la un țărm la altul” și la numeroase alte emisiuni radio fiind gazda a, „As You Wish Talk Radio”, https://bbsradio.com și http: //www.photon.net/
El promovează mai multe discipline orientale, este un vizionar dedicat trezirii și vindecării Umanității și a Pământului și învață realitățile din alte dimensiuni superioare prin experiență.


https://bbsradio.com/asyouwishtalkradio?destination=asyouwishtalkradio

4 comentarii:

  1. Pleiadienii, sunt ultima noastra sansa de a ne elibera din sclavia jidanilor,iudeo-masonilor,khazarilor si iezuitilor!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt fericit ca pleiadieni sprijină pământenii pentru trecerea la un nivel superior de conștiința. Abia aștept întâlnirea cu acestia

    RăspundețiȘtergere