Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 1 noiembrie 2017

Mesaj de la Arhanghelul Metatron.


(8 oct.2017; channeler James McConnel)
Traducerea Const. Mihăilescu.
Salutări! Eu sunt Arhanghelul Metatron.
După cum vă reamintiți, domeniul meu de preocupare și specializare este cel al Geometriei Sacre, în ceea ce privește infrastructura acestui univers. Mă ocup cel mai mult de ceea ce s-ar numi structura și modul în care acest univers operează, mai ales de la nivel energetic.

Scopul intervenției mele de astăzi este de a vă spune că în această perioadă, voi, pământenii aveți mai multe de sărbătorit.
În primul rând, doresc să vă semnalez că în universul vostru local au apărut modificări care ne-au permis să procedăm la instalarea primului nivel al schimbării energetice, acum deja stabilizată și permanentizată.
La nivel energetic, ceea ce se întâmplă acum pe planeta voastră, în sistemul vostru planetar, începe să fie sesizat de mulți dintre voi. Unii dintre voi au percepția prezenței unei diferențe energetice care le provoacă un lanț de resentimente, ori, dimpotrivă, mai multă satisfacție și fericire, altfel inexplicabile și aparent nemotivate. Unii dintre umani însă resimt o anumită stare de goliciune.
Ceea ce apare schimbat acum este o abilitate mai mare de a câștiga energie pentru a-i controla pe alții, ori un sentiment și o pornire de auto-dreptate, ca reacție la multiplele acte de nedreptate care li s-au făcut unora, prin acțiuni justițiare lipsite de orice logică.
Deși anacronic, încă mai există oameni care, din obișnuință, din nepotrivită educație ori prin deformare caracterială, continuă să încerce să-i controleze și să-i manevreze pe semenii lor. Există, de asemenea, încă oameni care au obiceiul și pornirea de a-i judeca pe ceilalți, pretinzând că ei sunt deținători ai adevărului absolut.
Această categorie de oameni nu vor simți energiile la care fac eu referire, ca pe un sentiment plin de bucurie, de satisfacție ci ca pe un mare gol în ființa lor, adică un fel de pustiire a sufletului, chiar dacă ei se vor afla într-un spațiu populat. Această golire a câmpului energetic uman de acele energii părtinitoare, care determină atitudini egoiste și emfatice dispar acum masiv din comportamentul foarte multor ființe umane. Acesta este unul dintre factorii care justifică sărbătorirea în Tărâmurile Celeste, din această perioadă, de care vorbeam.
Această schimbare vine după o lungă așteptare.
Deci, ce înseamnă asta pentru voi, ființele umane? Ei bine, veți simți această schimbare în înteriorul ființei voastre.
Dacă în comportamentul vostru apare un sentiment de nesiguranță, de teamă, de îndoială că nu este ceva corect, atunci când apare o situație în care ar trebui să vă aplicați „rețeta” prin care îi controlați pe alții, veți începe să simțiți  un gol, o dezorientare asupra modului în care ar urma să procedați.
În asemenea situații este bine să vă opriți și să vă analizați mai profund intențiile, încercând să înțelegeți ce este greșit în acțiunea ori atitudinea pe care o intenționați în relația cu altcineva.
Urmare acestei scurte analize, aveți dreptul și căderea de a renunța la vechile voastre atitudini și comportamente. Treptat, atitudinea și raționamentul nepotrivite vor fi din ce în ce mai rare în comportamentul vostru, ceea ce pentru voi, pentru sufletul vostru va fi o  adevărată vindecare.
Aș spune că ar fi indicat ca ori de câte ori urmează să procedați conform obiceiului întipărit în comportamentul vostru, în ceea ce înseamnă tentația de a-i pune pe alții sub control, impunându-le raționamentele voastre, să treceți rapid prin filtrul inimii acea intenție, întrebându-vă dacă vouă v-ar conveni inversarea rolurilor.
Beneficiile unui astfel de comportament de reorientare sunt mari, dacă vă gândiți că veți înlocui vechile atitudini cu sentimenul iubirii și bucuriei că din acea persoană veți face un prieten și un aliat.

Asemenea procedee sunt foarte asemănătoare cu lucrarea de curățenie generală pe care v-o impuneți periodic în locuința voastră. Dacă aveți o casă plină de lucruri vechi, dacă aveți o casă plină de obiceiuri vechi, acum este timpul să o curățați.
Se impune aceasta și din considerentul că, pentru a aduce ceva nou, modern și util este nevoie să aruncați vechiturile care vă creaseră tabieturi, blocaje, multe dintre ele perimate și chiar toxice. Creați „spațiul” pentru ceva nou și pe placul inimii voastre! De fapt, asta înseamnă că veți accepta intrarea în viața voastră, în ființa voastră, în habitatul vostru a noilor energii care de ceva timp vi se trimit dinTărâmurile Celeste.
Permiteți și respectați aplicarea permanentă a dreptului Liberului Arbitru. Aceasta este energia iertării, energia care tămăduiește.
Acestea sunt caracteristicile energiilor momentului, energii care vi se trimit pentru ca voi să vă re-găsiți și să vă re-montați. 
Acestea sunt energiile cu care se ridică primul nivel al Noii Ere, Era de Aur a omenirii. Deci, profitați de această conjunctură, când „materialul de lucru vi se dă la mână” . Edificiul se va ridica repede dacă nu veți irosi momentul când ceea ce vă trebuie vi se oferă din abundență. Dar, încă o dată, mai întâi, curățați-vă casa, pentru a face loc și a plasa noile energii.
Eu sunt Arhanghelul Metatron, încântat să vă fi adus această veste minunată.
Mulțumesc!

http://sananda.website/archangel-metatron-via-james-mcconnell-october-8th-2017/


2 comentarii:

  1. Grozav mesaj! Sa inteleg ca noile energii au indepartat fiintele "control asupra altora",caci fara acestea noi oamenii nu am fi avut 'pornirea"de a controla pe altii.Sau este un inceput al acestui proces/Dumneavoastra ce credeti?

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar ce este de făcut în contextul în care un om își face curățenie deplină,are atitudini și abordări pertinente și de bun simț,''lasă de la el'' și cu toate acestea,sunt indivizi cu care nu se pot realiza acele punți de comunicare normale,tocmai din cauza încărcăturii negative a acestora?

    RăspundețiȘtergere