Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 15 noiembrie 2017

Inuaki, reptilianul din mine (XI) – Cartea a doua.

de Aryana Havah                  
(continuare)    
                                            
D: Da. Chiar foarte curând. De altfel în decursul istoriei mulţi călători galactici au poposit aici pe Terra. Noi, populaţia actuala a Terrei, suntem o îmbinare a multora din aceste rase.
A: Ni se va spune vreodată că avem origini extraterestre?
D: Da. însă Aghton spune să avem grijă. Noi toţi avem străbuni din alte lumi şi acest lucru se va afla în curând. Anunnakki ştiu ce se va întâmpla şi nu le convine. De aceea ei vor încerca să ne manipuleze spunând că doar o parte din oamenii au ADN extraterestru. Trebuie să avem grijă căci vor să ne păcălească. Vor încerca să dezbine oamenii împărţindu-i în două tabere: cei cu sânge de pământean şi cei cu sânge special. Noi nu trebuie să uităm că toţi suntem Unul. Nimeni nu este special.
A: Dar şi cei cu sânge de anunnakki sunt egali nouă?
D: Toţi suntem acelaşi lucru. Şi ei au plecat din acelaşi loc şi tot acolo se vor întoarce. Asta ne face să fim egali.
A: Şi în viitor cei ce vor rămâne vor fi egali? Adică vor conştientiza acest lucru?
D: Da. Vor înţelege acest aspect.
A: Dar cei ce nu vor mai fi aici?
D: Ei vor merge în alte locuri unde vor evolua. Şi ei vor ajunge la un anumit moment să îşi conştientizeze esenţa.
A: Şi când toţi vom fi egali, mă refer la toate lumile şi toate universurile, la întreaga creaţie, ce se va întâmpla?
D: Atunci vom fi din nou în Creator.
A: Asta înseamnă că nu va mai exista nimic?
D: Asta înseamnă că va exista totul.

A: Este adevărat că Atlantida a explodat?
D: Aghton spune că da, ea s-a rupt şi părţi din ea s-au scufundat.
A: Care a fost motivul?
D: Atlanţii aveau nişte cristale uriaşe cu ajutorul cărora puteau schimba materia. Ei puteau interveni în planul material. Puteau face ploaie, soare (cer senin; n.m.), grâne, apă, puteau comunica cu cei de pe alte planete, puteau face aproape orice.
A: Ai spus aproape orice. Care erau acţiunile pe care nu le puteau face?
D: Nu puteau omorî, nu puteau distruge, adică nu puteau face rău şi nu puteau crea fiinţe vii.
A: Câte asemenea cristale aveau?
D: Douăzeci, însă erau de diferite mărimi, culori şi fiecare avea un scop precis.
A: De ce a explodat Atlantida?
D: A fost vina locuitorilor. Au încercat să schimbe polaritatea cristalelor, ba chiar şi le-au împărţit. Asta a dus la un dezechilibru energetic şi ele au explodat.
A: A mai rămas vreun cristal întreg?
D: Întreg nu, dar există părţi din ele, numai că sunt îngropate în ocean şi în pământ. Unul singur este mai mare dar tot nu este întreg.
A: Îmi poţi spune unde se află?
D: Aghton spune că se află în zona cunoscută sub numele de Triunghiul Bermudelor.
A: Acolo se spune că există anumite fenomene inexplicabile ca: dispariţii, opriri de timp, furtuni bruşte…
D: Este real, căci oriunde s-ar afla acel cristal el ar putea influenţa.
A: Erau aceste cristale de pe Terra?
D: Nu. Ele fuseseră aduse de pe alte planete. De fapt din patru locuri.
A: Erau cristale naturale sau artificiale?
D: Ele erau cristale naturale, dar erau prelucrate. Ele se aflau prinse de nişte plăci metalice uriaşe, care aveau posibilitatea să se rotească. Prin rotirea lor ele generau un câmp de forţă care le făcea să prindă viaţă. Era ca şi cum erau vii. În momentul rotirii prin centrul cristalului începea să curgă o energie colorată, care urca până sus. Când aceasta ajungea în vârf, începeau să se activeze şi chakrele; câte una pe rând, de jos în sus. Fiecare chakră era în culoarea ei specifică, aşa cum o ştim şi astăzi.
A: Câte chakre aveau?
D: Zece.
A: Şi energia care curgea prin centrul cristalului ce culoare avea?
D: Era de culoarea cristalului numai că mai intensă, ca şi cum ar fi fost de foc.
A: După activarea chakrelor ce se întâmpla?
D: Cristalul căpăta o forţă proprie, ca o energie uriaşă. Cu ajutorul lui puteai face ce vroiai, căci el avea proprietăţile Matricei.
A: Funcţiona in permanenţă?
D: Nu. Numai când era necesar. în rest stătea în adormire.
A: Ce făceau atlanţii cu aceste cristale?
D: Orice doreau. Ele erau folosite la comunicarea cu alte fiinţe din galaxie, la modificarea climei, la programări, la protecţie, la aflarea Adevărului, la meditaţii şi la multe alte lucruri. în ele se aflau şi Legile. Erau un fel de calculator uriaş, dar care avea puterea de a interveni în materie.
A: Puteau face şi rău?
D: Ele erau programate să facă bine. După cum îţi spuneam, s-a încercat polarizarea lor în sens invers, dar acest lucru a dus la nimicirea Atlantidei. Gândeşte-te că cei ce au venit să ajute populaţia Terrei au fost bine intenţionaţi.
Cristalele au fost programate să facă numai bine.
A: Dar cei care le-au adus, de ce au făcut-o? Ce urmăreau?
D: Ei au primit sarcina de a ne ajuta. Ei au vrut să ne facă să înţelegem cine suntem, ce capacităţi avem şi unde trebuie să ajungem. Ei cunoşteau Adevărul şi Legile. Veniseră să ne aducă adevărata religie. Aveau ritualuri specifice, la fel cum vom avea şi noi în viitor. Şi dacii cunoşteau aceste taine. Ei aveau un grup de preotese în Kogaion, care de fapt erau coordonatoarele ritualurilor de meditaţie. Ele se rugau folosind tehnici speciale în anumite zile.
A: Îmi poţi spune ce erau aceste tehnici, către cine erau îndreptate?
D: Da. Erau meditaţii de energizare planetară, de abundenţă, de cerere şi manifestare, de reglare a conexiunii cu Dumnezeu, ritualuri solare, ritualuri de conectare cu alte lumi, etc. Toate acestea făceau parte din învăţătura sacră. Această învăţătură a fost transmisă generaţii la rând, până în momentul în care anunnakki au hotărât că este deranjantă, că a căpătat prea mare putere şi că a început periculos de mult, extinderea ei. Aşa că au început să o combată.
A: Aceste preotese din Kogaion, de care vorbeai, stăpâneau ritualurile atlanţilor?
D: Da. Erau ritualuri ce veneau din acea vreme.
A: Ce fel de ritualuri erau?
D: La anumite date, determinate de anotimpuri şi astre ele se adunau în locul Sacru şi făceau meditaţii. Scopul acestor rugăciuni era de a face manifeste anumite dorinţe, o recoltă bogată, protecţie, ploaie sau orice altceva. Mai existau şi aşa zisele întruniri speciale, atunci când erau convocate cu un scop precis, cum ar fi existenţa vreunui atac sau apariţia unei situaţii în care trebuia luată o hotărâre corectă.
A: De ce erau femei?
D: Zamolxe reprezenta energia masculină iar preotesele energia feminină. Ritualul pe care îl făceau îmbina aceste două energii şi astfel cei ce se rugau deveneau fiinţa Absolută.
A: Aveau anumite obiecte sau fraze magice?
D: Aveau brăţări şi coroane pe cap şi vorbeau în limba pură, însă nu văd altceva.
In jurul lor se găseau vase mari din care ieşea un fum plăcut mirositor.
A: Câte preotese erau?
D: Văd două cercuri. Un cerc este format din unsprezece femei şi celălalt din douăzeci şi două. Aghton spune că este un număr sacru. Că ele erau treizeci şi trei şi cu Zamolxe trezeci şi patru, iar asta înseamnă şapte, iar şapte reprezintă numărul creaţiei.


 (va continua)

Sursa.: https://adevarultevaelibera

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu