vineri, 6 octombrie 2017

TRĂIND ÎN TRANZIȚIE.

Mesaj de la Consiliul SHAMBALEI
(1 oct.2017; channeleri Kamala Everett și Sharon Rose))
Traducere Const. Mihăilescu


Partea 1 ~ ~ octombrie 2017
În acest moment, în călătoria voastră de magnifică tranziție, s-ar putea să vă simțiți mai puțin conectați la Pământ și la tot ceea ce se întâmplă cu omenirea, deoarece aveți sentimentul că se petrece ceva fără precedent în interiorul vostru și în lumea în care trăiți (nota C.M.: impulsul de a fugi de necunoscut).
Aceasta deoarece totul și toată lumea se mișcă într-o bandă de frecvență complet diferită de cea care stă la baza dimensiunii 3D, în care voi erați obișnuiți să trăiți. Aveți presentimentul că se produce o expansiune a conștiinței care va face ca în viitor nimic să nu mai fie ca înainte. 
Planeta voastră continuă să își rearanjeze formațiunile geologice prin cutremure, activitate vulcanică, uragane și multe alte fenomene „naturale”. Ele au conexiune și cu ceea ce se întâmplă în propriul vostru corp. Ca urmare, mulți dintre voi ar putea simțiți schimbări interioare ale corpului sau în modul vostru de gândire. Bunăoară, este posibil să aveți manifestări de pierdere a cursivității în exprimare, de lapsusuri în gândire etc. 
Aceasta poate fi foarte des o indicație a faptului că ceea ce urma să spuneți, să exprimați, nu era cu adevărat relevant, mintea voastră detectând cu anticipație inutilitatea unei exprimări, pe care a blocat-o să se mai exteriorizeze. Considerați deci aceasta ca o manifestare, o recație pozitivă. Oricum, în atari situații, amintiți-vă că nu există nimic întâmplător și că toate sunt legate între ele. 

Iubiților, voi și planeta voastră ați intrat în acel timp mult așteptat la marilor schimbări, care, inevitabil, vă vor afecta viața, atât în relația voastră cu exteriorul cât și datorită transformărilor care au loc în interiorul ființei voastre.
Aceste schimbări vor continua să aibă loc pe nivelurile fizice, mentale și emoționale ale ființei, deoarece ele reprezintă o parte necesară a eliberării omenirii din dimensiunea a 3-a, atât de limitată.
Ele reprezintă, de asemenea, consecințe ale necesarei voastre readaptări la Noul Pământ, care se edifică în cea de a 5-a dimensiune, incomparabilă ca extindere și percepție față de 3D. 
Este interesant de remarcat că veți parcurge cu mai multă ușurință aceste faze transformatoare, dacă veți avea o atitudine de mai mare acceptare, păstrându-vă într-o atitudine oarecum de espectativă, decât să reacționați cu brutalitate și refuz a tot ce vi se întâmplă neobișnuit. Păstrați-vă calmul, gândirea permisivă, atitudinea de împăcare, acceptare și încredere în viitorul vostru luminos. Lucrați cât mai des cu Raza Albastră Cristalină și Divină.

Cei din lumea voastră, care dețin așa-numitele „locuri de autoritate”, se luptă să-și păstreze atributele poziției lor dominatoare, puternic zdruncinată de ceea ce se întâmplă acum în lume, când consțiința incepe să expansioneze. Tăvălugul energetic care vi se trimite pe Pământ, nu poate fi oprit de cei a căror putere începe să se năruie. 
Dragilor, nu vă aflați pe Pământ, în această viață, pentru a avea roluri de justițiari, și nu vi se cere să vă creați atașamente față de ceea ce se întâmplă acum în lumea voastră.
Exprimați recunoștința și încrederea voastră profundă în Creator și în Planul lui Divin, și observați cu atenție modificările prin care trece ființa voastră și Mama Gaia, căci totul are ca scop obținerea deplinei armonii în sistemul planetar în care vă aflați.

Vrem să vă mai spunem ceva: toate ființele care au avut de suferit din cauza cutremurelor, uraganelor, incendiilor etc., au avut prevăzute aceste evenimente în programul lor de viață, inclusiv cazurile în care corpul lor fizic a murit. 
Ele nu sunt suflete pierdute pentru totdeauna. 
Programul lor evolutiv continuă. 

Vă sfătuim să nu vă lăsați copleșiți și nici influențați de știrile care vi se servesc prin mijloacele mass-media, mai ales că acestea inserează intenționat mesaje subliminale care să vă producă teamă, frica de distrugere, neîncredere. 
Renunțați, sau macar limitați drastic, căile prin care vi se furnizează știrile (mai cu seamă cele care vă tulbură și vă stresează), căci, așa cum am mai spus, ele vă induc mesaje subliminale care vă scot din starea voastră de echilibru și de încredere. 

Yantra Shambalei
În fapt, sunt energii negative care vi se induc fără cunoașterea și acceptarea voastră. 
Rămâneți aliniați cu Sinele vostru Divin care vă ajută să cunoașteți realitatea.

Prezența în voi a conștiinței lui Hristos deschide ușa pentru modificarea favorabilă a structurii voastre ADN, care vă pregătește pentru îndeplinirea condițiilor existențiale din dimensiunea 5D, către care vă îndreptați. 
Acest lucru va permite, de asemenea, ca vechea voastră gândire, bazată pe structura carbonului, să se transforme în structură cristalină, ceea ce va crea infinite posibilități de cunoaștere și manifestare.
Acceptarea și îmbrățișarea de către voi a nivelurilor de credință și conștiință superioară, este crucială pentru succesul înălțării voastre și aduce stări de deplină și profundă satisfacție și beatitudine. 
Dacă veți face din fiecare zi una linștită și optimistă, veți simți mai repede rezultatele pozitive ale meditațiilor pe care vă rugăm să vi le planificați și efectuați zilnic, în măsura în care vă puteți crea timp pentru aceasta. Meditațiile, contemplările vă ajută mult să asimilați noile energii benefice care vi de trimit, energii care vă vor ajuta să vă ridicați nivelul de conștiință și cunoaștere (conștientizare)
În meditațiile voastre, puteți cere să aflați cum să asimilați acele energii care vă aliniază și vă sincronizează cu câmpurile energetice ale dimensiunii 5D.

Astfel veți afla că în fața lui Dumnezeu numai trăirea cu credință și în iubire pentru toată creația asigură evoluția ființei și înălțarea sa, pe drumul de revenire ACASĂ. 

http://sananda.website/the-council-of-shamballa-via-kamala-everett-and-sharon-rose-october-1-2017/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu