miercuri, 11 octombrie 2017

Inuaki, reptilianul din mine (V) – Cartea a doua.


de Aryana Havah
(continuare)

Aryana: Dar vor exista schimbări geografice, calamităţi, dezastre?
David: Ele vor exista numai în măsura în care oamenii nu vor vrea să se schimbe, atunci Matricea va trebui să găsească o cale de a-i face să plece. Numărul celor ce vor dori să nu se schimbe va fi cel care va determina curgerea evenimentelor.
A: Dar tu cum vezi viitorul imediat?
D: Dacă totul va rămâne ca acum, dacă nu va interveni nici o schimbare, atunci s-ar putea ca magnetismul terestru să fie întrerupt pentru câteva zile.
A: Şi ce înseamnă acest lucru?
D: Înseamnă că miezul pământului se va opri. Dacă acest lucru se va întâmpla atunci magnetismul terestru va fi zero. Asta va afecta tot viul de pe planetă.
A: Şi oamenii?
D: In special.
A: Ce repercusiuni ar putea avea lipsa magnetismului asupra oamenilor?
D: Aghton spune că omul poate suporta fără urmări 48 de ore de magnetism zero. După această perioadă omul începe să înnebunească, să devină agresiv. într-o perioadă cuprinsă între 3 şi 15 zile toţi locuitorii Terrei ar fi nebuni şi ar uita absolut totul.
A: între 3 şi 15 zile? Depinde de fiecare?
D: Da.
A: Şi cât va dura această lipsă de magnetism?
D: Nu ştiu. Dacă se întâmplă, între 3 şi 15 zile.
A: Există vreun loc pe Terra unde ne putem refugia şi în care să fim apăraţi?
D: Nu. Dacă se va întâmpla va fi la fel peste tot.
A: Dar miezul Pământului din ce este format?
D: Eu îl văd ca fiind o rocă uriaşă. Această rocă are un înveliş, iar la suprafaţa acestui înveliş ne găsim noi.(nota C.M.: mult mai plauzibilă este teoria că nucleul planetei este un fel de gaură neagră, un camp energetic, electromagnetic extrem de puternic, care nu poate fi penetrat, ceea ce crează impresia că este o sâncă extrem de dură)
A: Ce se va întâmpla cu roca în momentul în care se va opri?
D: Dacă se va opri, roca va deveni lichidă. Acest lucru se va putea petrece în decursul a maxim 15 zile. Dacă devine lichidă, crusta va începe să se mişte şi continentele se vor deplasa. Asta va însemna că polul sud, polul nord şi continentele vor fi într-o altă locaţie.
A: Tot timpul spui dacă. Să înţeleg că nu este ceva cert?
D: Aşa este. Viitorul este deschis. Noi îl scriem. Unele lucruri sunt sigure, altele nu. De noi depinde.
A: Şi această modificare a polilor este sigură?
D: Polii se vor modifica. Acest lucru este sigur. Nu se ştie însă în cât timp.
A: Dar avem şi un scenariu optimist?
D: Totul este optimist, căci ne aşteaptă vremuri noi şi un pământ nou. Nu este doar o schimbare a polilor căci va fi o nouă eră cu o nouă rasă, cu abilităţi şi.capacităţi, ce va fi în stare să trăiască într-o nouă stare de conştiinţă, în concordanţă cu Legile Universale şi în armonie cu Matricea.
A: Este obligatoriu ca inversarea polilor să dureze între 3 şi 15 zile?
D: Nu. Se poate petrece şi în 24 de ore, dar nu putem hotărî noi asta.
A: Şi noi ce ar trebui să facem?
D: Noi nu putem face nimic, doar să ne schimbăm în interiorul nostru. Ce este lăsat să se întâmple se va întâmpla. Noi trebuie să fim conectaţi la inima pământului, să avem aceeaşi vibraţie, aceeaşi energie. După ce vom intra în această nouă dimensiune vom deveni dumnezei. De aceea vor intra doar cei cu iubire în suflet.
A: De ce?
D: Dacă suntem creatori şi avem frică în suflet, vom crea frică! Şi frica nu este a Matricei ci a anunnakkilor, iar ei şi trăirile lor nu mai au loc în noua lume.
A: Şi cum ne putem racorda la inima pământului?
D: Trebuie să ne schimbăm în interior, să ne centrăm pe iubire şi recunoştinţă, să ne unim cu toată creaţia şi să ne conectăm la pământ. Să îi simţim vibraţia, să vorbim cu el.
Terra este o fiinţă vie care ştie exact ce face fiecare din noi. Dacă îi dai iubire îţi va răspunde la fel. Dacă îi dai distrugere şi ură, ură şi distrugere vei primi.
A: Şi dacă noi începând de astăzi îi vom dărui iubire?
D: Cei ce îi vor dărui iubire vor primi iubire înapoi.
A: Asta înseamnă că vor fi apăraţi?
D: Vezi, aici contează intenţia. Dacă îi dai iubire cu gândul de a nu avea probleme, nu cred că ajută. Iubirea este o energie pură ce vine din suflet. Este energia care a stat la baza a tot ceea ce există. Când dăruieşti iubire trebuie să o faci din inimă, fără intenţii. Iubirea există pur şi simplu, în ea nu se ascunde nimic.
A: Şi dacă reuşim să ne conectăm la inima pământului cu iubire atunci vom reuşi să schimbăm ceva?
D: Cu siguranţă. Pământul va fi ajutat şi astfel schimbarea va fi mai uşoară şi mai rapidă. Şi aici este vorba tot de energie. Dacă noi dăm vibraţie de iubire Terrei, aceasta se va transforma în energie pură iar Terra o va primi sub formă de surplus energetic. Acest lucru va face ca schimbările să se producă mai rapid şi fără dezastre majore. E ca şi când tu împingi o maşină. Una este să o împingi singură, alta dacă te ajut şi eu şi alta dacă vin câţiva oameni.
A: Să înţeleg că dacă majoritatea oamenilor se trezeşte, schimbările vor fi mai blânde?
D: Schimbările vor fi la fel. Vom ajunge tot acolo, însă mult mai repede şi mai uşor.
A: Din câte văd eu nimeni nu vrea să schimbe nimic!
D: Nu pot spune asta. Aghton spune că oamenii încep să vadă realitatea. Poate că nu înţeleg încă ceea ce văd, dar principalul este că ei caută răspunsuri. Dacă ar înţelege că Adevărul se află în ei!
A: Spuneai că miezul pământului este o rocă. Există teorii care susţin că de fapt în centrul pământului s-ar afla o cavitate, o lume şi chiar un soare.
D: Eu văd centrul pământului ca fiind o rocă uriaşă. Există într-adevăr uriaşe canale subterane, dar acestea sunt altceva.
A: Îmi poţi spune?
D: Da. Unele există de foarte mult timp, sunt naturale, altele de când au sosit primii anunnakki, iar altele sunt construite de cei ce ne conduc în prezent.
A: Şi sunt populate?
D: Da. Ele au locuitori. Cele făcute de actualii conducători, au fost realizate cu scopul de a se proteja şi ascunde la nevoie, dar ei nu ştiu că nu le vor fi de folos. Celelalte au locuitori de pe alte planete.
A: Ştie cineva de existenţa acestor extraterestri?
D: Bineînţeles. Tot cei ce ne conduc. Ei stau acolo cu acordul lor.
A: Sunt tot răi?
D: Nu sunt răi. De altfel nici anunnakki nu sunt răi, căci aşa au fost lăsaţi să fie, ei doar sunt. Cei ce se află în interiorul pământului sunt fiinţe foarte elevate, care ne-au ajutat de multe ori şi ne vor ajuta şi acum, dacă va fi nevoie. Când vom fi pregătiţi vom putea chiar comunica cu ei.
A: Asta înseamnă că vor interveni în caz că planeta ar lua-o razna?
D: Vor interveni numai în măsura în care vor avea voie să o facă. Ei cunosc Legile şi ştiu că dacă nu ne-ar lăsa să evoluăm ar plăti scump. Cum îţi spuneam sunt fiinţe evoluate.
A: Şi atunci cum de colaborează cu actualii guvernanţi?
D: Spre a fi lăsaţi să stea aici. Numai aşa ne pot ajuta.
A: Sunt printre cele mai evoluate fiinţe din Univers?
D: Nu. Sunt altele mult superioare care ne ajută şi care sunt deja energie, de aceea ele nu au nevoie să stea lângă noi.
A: Ele vin din când în când?
D: Doar când este nevoie.
A: Sunt acele farfurii zburătoare care apar uneori pe cer?
D: Fiinţele de care îţi vorbeam nu au nevoie de vehicole spre a se deplasa. Ele sunt energie şi de aceea pot fi oricând, oriunde doresc.
A: Au fost oameni?
D: Oameni sunt doar aici pe pământ. În rest sunt forme ale creaţiei. Fiecare lume are propriul său tipar, dar totul a fost creat de aceeaşi minte. Trebuie să înţelegi că lumile chiar dacă par diferite au aceeaşi formă-gând-energie şi toate au fost scoase din Matrice.
A:Îmi poţi spune de unde vin aceşti extraterestri ce se găsesc pe Terra.
D: Majoritatea vin din zona Sirius. Restul de pe alte sisteme solare.
A: Cei de pe Sirius au intervenit deseori în evoluţia noastră?
D: Toate fiinţele ce au trecut pe aici au intervenit în evoluţie. Şi cei ce sunt prezenţi şi cei ce au fost doar în trecere, totuşi aceştia de care îţi vorbeam ne-au ajutat cel mai mult. Datorită lor am ajuns atât de repede în punctul în care putem evolua. Fără ei ar fi durat mai mult.
A: Ei sunt duşmanii anunnakkilor?
D: În univers nu există cuvântul duşman. Tot ceea ce există, există pur şi simplu, cu un anume scop. Fiecare formă de viaţă are o misiune şi un rol bine stabilit. Cuvântul duşman are un sens doar aici pe Pământ şi sunt convins că tot ei l-au inventat.
A: Adică anunnakki?
D: Da.
A: De ce spui asta?
D: Tu când spui duşman, ce îţi vine în cap?
A: Cineva care vrea să îmi facă un rău, să îmi ia ceva, ” sa mă atace…
D: Bine, gândeşte-te dacă în loc de duşman ar veni un prieten, o persoană pe care o cunoşti şi la care ţii, atunci ce ai face?
A: Un prieten nu ar veni cu intenţii distructive! Dar dacă ar fi . cazul, aş sta de vorbă, l-aş întreba, i-aş explica…
D: Corect, iar dacă toţi am fi prieteni, dacă nu am mai avea nimic de împărţit şi nimic de luat, dacă totul ar fi la dispoziţia noastră şi am şti că putem avea orice, oricând şi în orice cantitate, ar mai exista cuvântul duşman?
A: Nu, dar asta este o utopie.Trăim într-o altfel de realitate.
D: Trăim în realitatea care ne-a fost impusă şi pe care am acceptat-o. Este realitatea înaintaşilor noştri; noi am moştenit-o şi se presupune că ar trebui să o dăm la fel mai departe.
A: Aşa este, dar nu avem ce face. Când vor reuşi toţi oamenii să se schimbe, atunci probabil că va fi altfel.

(va continua)




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu