Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 1 septembrie 2017

Teoria conspirației: Planeta care va distruge Pământul luna viitoare. Pe ce dată este „programat” următorul sfârșit al lumii.


nota C.M.: ARTICOLUL DE MAI JOS REPREZINTĂ O INTOXICARE PUSĂ LA CALE DE ÎNTUNECAȚI. 

Planeta Nibiru (Planeta X, Marduk etc), domiciliul Anunnakkilor, s-a aflat în apropierea sistemului nostru solar destul de recent (cca 2-3 ani), venită cu intenția de a subjuga complet Pământul. 
Din fericire, Forțele Luminii au dejucat această intenție (de debarcare masivă a anunnakilor pe Pământ, care intenționau inducerea ideii false că ei sunt trimișii lui Dumnezeu) prin declanșarea, la momentul potrivit, a unei enorme detonații în calea planetei agresoare, astfel că aceasta a fost obligată să-și schimbe traiectoria și să se îndepărteze urgent de sistemul nostru solar (deci și de Pământ), iar locuitorii ei să renunțe la intenția de a invada planeta noastră.  
Legile fizicii cerești și ale astronomiei nu i-ar permite să revină în această zonă decât peste cca 3.600 de ani.(Traiectoria acestei planete este puternic eliptică și parcurge mai multe sisteme solare, poate chiar galaxii). Deși este artificială, aceasă planetă este foarte mare și ar fi imposibil să se plimbe în spațiu pe unde ar dori ocupanții ei, fără să deranjeze, să conturbe grav (prin forța ei de atracție) corpurile cerești din proximitate, cu consecințe catastrofale. 
Coordonatorul universului nostru (Dumnezeu - Mihail din Nebadon) și al Cosmosului (Creatorul) nu ar putea permite asemenea evenimente distructive, care să pună în pericol Creația.

Substratul acestor știri alarmante este următorul: nevoia maleficilor de a provoca panică, disperare, ură, dezordine, adică modalitățile prin care se produce ENERGIE NEGATIVĂ, singura energie cu care întunecații se hrănesc și în care pot exista.

Cabala, „Iluminații” (forțele întunericului, urmașe ale anunnakkilor) se găsesc într-o situație disperată pe Pământ din cauză că sistemul nostru planetar (planeta, ca entitate, și tot ce ține de ea, deci și umanitatea) se află în plin proces se ascensionare spre dimensiunea superioară 5D. Aș spune chiar că parcurgem ultima etapă din acest lung drum al eliberării noastre. 
Practic ce înseamnă aceasta? Vibrația sisemului planetar a crescut foarte mult în ultimii ani, aceasta fiind condiția, sau efectul, procesului de ascensionare (și reciproca este valabilă, adică, urmare a creșterii frecvenței de vibrație, ascensionăm). Intunecații pot exista doar într-un sistem în care vibrația este foarte joasă, creșterea acestei vibrații fiind distructivă, anihilatorie, pentru ei. 
Cei care cunosc fenomenul știu că anunnakki aveau în planeta Pământ singurul refugiu în care mai puteau exista (căci planeta lor este supra-aglomerată și, din cauza joaselor vibrații, s-a apropiat mult de momentul dezintegrării). Toate planetele pe care anunnakkii le cuceriseră (printre care și Inua, planeta de pe care a venit „David”, intervievatul din cartea „Inuaki, reptilianul din mine”, de Aryana Havah) și-au ridicat frecvența de vibrație (acum urmează Pământul), ceea ce este echivalent cu alungarea acestor cotropitori întunecați, sau resorbirea lor în Matrice; practic, anihilarea.
Categoric, eclipsa de soare din 21 august. 2017, care a avut un traseu chiar prin inima teritoriului ocupat de elita forțelor întunericului, a dat o lovitură cumplită Cabalei, întunecaților (prin energiile pe care le-a „pompat” prin portalul format cu această ocazie).
Așa că, da, ar putea fi un cataclism, dar doar în ceea ce-i privește pe „iluminați” (la origine, anunnakki) și slugile lor pământene
Speranța lor este să reușească producerea unor cantități importante de energie negativă, care, speră ei, să le asigure supraviețuirea. 
Acesta este motivul pentru care ei încearcă cu disperare să producă panică, îngrijorare, dezordine, revolte, ură, îmbolnăvirea populație, suferință, atacuri teroriste, chiar războaie. Sunt ultimele zvârcoliri ale celor care ne-au oprimat mii de ani.
Așa că, să stăm liniștiți, să nu ne panicăm, să nu „dăm apă la moară” asupritorilor noștri, și să avem încredere căci nu suntem și nu am fost niciodată singuri. Victoria Luminii este aproape.
Inundațiile importante, care recent s-au produs în America de Nord (SUA), au avut drept scop curățarea planetei de negativitate (acolo fiind o zonă puternic infestată din cauza prezenței unei fortărețe a întunecților, printre alții și a unor oameni de stat, foști președinți) precum și readucerea oamenilor pe calea adevăratei credințe, iubirii și a compasiunii. 
În ceea ce ne privește, noi să ne continuăm programul de meditații, invocări, să trimitem gânduri de iubire peste tot și să facem tot ceea ce depinde de noi pentru a ne ridica vibrația, asigurându-ne astfel ascensiunea în dimensiuni superioare.
Să privim cu încredere viitorul nostru și al planetei !
C.M.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Iată articolul (postat și pe https://mihailescubib.blogspot.ro/ .. DINCOLO DE VĂL)

30 aug. 2017


NASA a confirmat recent existența Planetei X, care poartă numele unei planete mitice despre care adepții teoriilor conspiraționiste spun că va distruge Pământul luna viitoare, pe 23 septembrie, scrie Daily Express.


Profețiile spun că eclipsa de soare din 21 august a reprezentat un semn al sfârșitului lumii adus de ciocnirea cu Planeta X, cunoscută dub numele de Nibiru.

Mitul cataclismului Nibiru datează din 1976, când scriitorul Zecharia Sitchin a susținut că două culturi antice din Orientul Mijlociu – babilonienii și sumerienii – au scris despre planeta gigant Nibiru care orbitează Soarele la fiecare 3.600 de ani.
Mai mulți autoproclamați ”clavăzători extraterestri”, precum Nancy Lieder au avertizat că urmează să aibă loc un impact între Pământ și Nibiru, iar acesta va duce la cutremure uriașe, tsunamiuri și inversare gravitațională, ceea ce va însemna practic sfârșitul vieții pe Terra.
De-a lungul timpului au fost anunțate mai multe date pentru impactul cu Nibiu, dar toate au trecut.

Care este adevărul?

NASA a confirmat existența unei noi planete, Planeta X, aflată departe în Sistemul Solar. Oamenii de știință au dovezi ale planetei misterioase de dimensiunile lui Neptun care orbitează soarele pe o orbită foarte alungită aflată dincolo de Pluto.
Ei au spus că aceasta ar putea avea o masă de aproximativ 10 ori mai mare decât cea a Pământului și o orbită situată la o distanță de 20 de ori mai mare de Soare decât Neptun, având nevoie de 10-20.000 de ani pământești pentru a face un înconjor al astrului.

NASA despre teoriile conspirației

Chiar dacă NASA nu a făcut nimic pentru a opri teoriile conspirației care circulă în legătură cu această planetă, specialiștii de la Agenția Spațială Americană au spus în repetate rânduri că aceasta nu reprezintă un pericol pentru Pământ.
Într-o postare referitoare la Nibiru, o presupusă planetă descoperită de sumerieni care se îndreaptă spre Pământ, se arată că ”această catastrofă a fost inițial prevăzută pentru luna mai 2003, dar când nu s-a întâmplat nimic, data a fost avansată până în decembrie 2012 și legată de sfârșitul unuia dintre ciclurile din calendarul Mayan antic, dar a trecut și aceasta”. „Nibiru și alte povești despre planete îndepărate sunt o farsă pe Internet. Nu există nici o bază factuală pentru aceste afirmații”, mai transmite NASA.
Agenția a mai spus că, dacă Nibiru s-ar fi îndreptat spre Pământ, astronomii l-ar fi văzut cu siguranță în ultimii zece ani și până acum ar trebui să fie vizibil cu ochiul liber.



Ce spun conspiraționiștii
Mișcarea „Nibiru Cataclysm” susține că eclipsa care va avea loc pe 21 august, și care va fi observată de jumătate de planetă, anunță sfârșitul lumii și sosirea lui Nibiru.
Numerologul creștin David Meade prezice că Nibiru va apărea în cer pe 23 septembrie, la puțin peste o lună după semnalul de avertizare a eclipsei.
Cartea sa Planeta X – Sosirea din 2017, susține că va exista o trecere apropiată a lui Nibiru sau chiar un impact direct. Analiza sa se bazează pe versete biblice și pe aliniamente ale planetelor și stelelor.
Meade susține că a fost scris în cartea Vechiului Testament din Isaia, capitolul 13, versetele 9-10 că: „Vedeți, vine ziua Domnului – o zi groaznică, cu mânie și mânie aprinsă – pentru a face țara Pustii și să distrugă păcătoșii din el. Stelele Cerului și constelațiile lor nu vor arăta lumina lor. Soarele care se ridică va fi întunecat, iar Luna nu-și va mai da lumină”.
El vorbește despre o coincidență numerică uimitoare pe care o numește „convergența 33”:
  • În Biblie, numele divin al lui Elohim apare de 33 de ori în Geneza.
  • Eclipsa a început în Lincoln Beach, Oregon – statul 33 – și s-a încheiat la 33 de grade din Charleston, Carolina de Sud.
  • O astfel de eclipsă nu a mai avut loc din 1918, ceea ce înseamnă 99 de ani – sau de 33 de ori trei.
El a stabilit data de 23 septembrie 2017 drept sfârșitul lumii pe baza acestor coincidențe și a stabilit că la 33 de zile după eclipsă, stelele se vor alinia exact așa cum spune cartea Apocalipsei înainte de sfârșitul lumii.


http://www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu