Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 3 septembrie 2017

Mesaj de la Mama Maria.

25 aug.2017, prin Ann Dahlberg
Traducere Const. Mihăilescu

Sunt mama Maria și am mai multe să vă transmit astăzi. În primul rând, vreau să vă mulțumesc pentru munca excelentă care o desfășurați în prezent pe pământ
Cu bucurie văd cum micile semințe plantate în sufletele voastre încep să încolțească; unele dintre ele deja au început să dea roade. Aceasta înseamnă că o parte din lucrarea de restaurare a Pământului a demarat, cee a ce trebuie să fie un prilej de mare bucurie pentru voi toți, dar și pentru noi. 
Procesul trezirii umanității este în curs de desfășurare, în viitorul apropiat el luând amploare. 
Lumea înțelege că este nevoie de o schimbare și aceasta mobilizează oamenii spre acțiune și spre schimbarea vechilor credințe.  
De unde trebuie început? Din interiorul fiecăruia dintre voi. Schimbarea interioară va determina schimbările exterioare. Sunt premise că trezirea unora va impulsiona și trezirea celorlalți. Se va crea o adevărată emulație, mai ales dacă îl veți ajuta pe cel de lângă voi. Dorințele și visurile voastre încep să prindă contur și să se manifeste în realitatea pe care o trăiți. Cel mai ușor și mai repede, vibrațiile se ridică atunci când acțiunea se petrece cu colectivități din ce în ce mai numeroase.
Pământul vibrează astăzi la o frecvență mai ridicată, chiar dacă nivelul nu se menține totdeauna la cote ridicate. Acum devine mai ușor pentru fiecare să se trezească și să treacă la frecvențe tot mai înalte. Lumea voastră este un burete avid să se îmbibe cu noile energii.

Multe adevăruri oribile încep să iasă acum la Lumină și asta trebuie să vă impulsioneze, să nu vă descurajeze și să nu vă facă să abandonați lupta voastră pentru descoperirea întregului adevăr și să acționați pentru vindecarea rănilor trecutului. La aflarea acestor, uneori cumplite adevăruri, voi nu trebuie să vă lăsați copleșiți de durere și nici nu trebuie să vă auto-condamnați. Este adevărat că ororile trecutului s-au petrecut și cu ajutorul sau acceptul, ori indiferența (neimplicarea) multora dintre voi. E momentul să vi le asumați, să vi le recunoașteți și să participați cu dăruire la asanarea relelor trecutului.

Fiți fericiți că acum puteți contribui cu energiile voastre pozitive la vindecarea întregii planete Pământ, la ascensiunea ei și a voastră în dimensiuni superioare. 
Mulți dintre voi ați fost egoiști, doritori de bogății materiale, plini de ură, lipsiți de dragoste și de compasiune. Toate veneau pe fondul unei educații care a urmărit mai tot timpul interesul personal sau de grup, ceea ce v-a dat falsa impresie că v-ați obținut îndestularea și fericirea. În fapt v-ați hrănit cu surogate, v-ați lăsat păcăliți de cei care au știut cum să să vă coopteze și să vă manipuleze. 
Drumul acela n-a dus niciodată la Lumină ci la fundătura întunericului. Acele vechi principii sunt spulberate imediat ce sunt supuse reflectorului Adevărului și Luminii.
Voi, copiii Pământului, faceți ca întunericul să dispară pentru ca fiecare colțișor din ființa și din afara ființei voastre să fie luminat cu Lumina Adevărului și Iubirii.  Această muncă va duce la instaurarea păcii și armoniei pe planeta Pământ, atât de oropsită până acum din cauza credulității voastre care v-ați lăsat convinși să faceți jocul celor care niciodată nu v-au vrut binele. 
Sunt plăcut surprinsă să văd cât de repede, mulți dintre voi, vă recăpătați abilitățile cu care ați început lungul și nesfârșitul drum al devenirii.
Am speranța că aceia dintre voi care ați atins acest stadiu, veți continua, dornici să vă ridicați la nivelul ființelor multidimensionale, galactice și universale. 
Iubiților, iertați-vă pe voi înșivă pentru alegerile nepotrivite din trecut, alegeri care nu au servit celui mai înalt interes al vostru. Iertați-i și pe ceilalți, dar nu le mai permiteți să vă polueze viața cu energiile joaselor lor frecvențe, create prin comportamente egoiste, meschine. Simțiți-vă fericiți pentru Lumina care începe să vă strălucească inima și sufletul, și acceptați promisiunea Iubirii și Fraternității.    
Până acum voi v-ați ascuns iubirea în teamă, în frică și în neîncredere. Lăsați lumina să vă îmbrățișeze, pentru ca voi să vă bucurați de viață, în pace și bună înțelegere cu ființele Pământului și ale Universului. Realiniați-vă principiilor și legilor Creației și tindeți către marea înțelegere și armonie universală. 
Epoca bucuriei și iubirii stă să înceapă; deschideți-vă larg inimile să primiți energiile iubirii și fraternității generale, bucurați-vă nu numai de reușitele voastre dar și de ale celorlați, căci știți acum prea bine că toți suntem UNA și n-am putea fi altfel, dacă vrem să dăinuim în eternitate. 
Simțiți pentru voi înșivă și pentru ceilalți doar dragoste, așa cum simțim și noi pentru voi. Aveți tot sprijinul nostru, în această privință. 
De fapt, atunci când veți găsi dragostea pentru voi înșivă, foarte repede veți găsi și iubirea pentru ceilalți, pentru întreaga Creație. De aceea este atât de important să începeți cu voi înșivă.
Procesul trebuie să înceapă totdeauna din interior pentru ca, mai apoi, să treacă dincolo de voi și să se propage în univers.
Vestea bună este că deja acum există din ce în ce mai multe ființe umane care au înțeles acest principiu și se străduiesc să-l respecte.
Iubiților, aș spune că sunteți la momentul în care toată umanitatea (conștient sau nu) „își ține respirația” în așteptarea a ceea ce urmează. Va fi o perioadă specială în care numeroase evenimente așteaptă să se producă pe planetă dar și în ființa voastră.Totul se precipită și așteaptă cu nerăbdare să se manifeste.
Va fi o binemeritată răsplată pentru lungul drum pe care l-ați parcurs în existențele în care sufletul vostru a fost implicat, dar și o selecție (n.m.: a grâului de neghină). 
Vă iubim și vă încurajăm în orice fel putem.
Vă trimit toată dragostea mea.
Mama Maria

http://sananda.website/mother-mary-via-ann-dahlberg-august-25th-2017

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu