Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 18 septembrie 2017

Arhanghelul Mihail, 9 sept. 2017

prin Ailia Mira
Traducere Const. Mihăilescu.

Dragi prieteni,
În adâncul ființei voastre, în această perioadă, vă reîntoarceți la momentul nașterii. Vă sunt deschise noi căi de a fi, și voi pătrundeți în ele prin conștiința voastră, cu o îndemânare, o abilitate care ne încântă. Descoperiți în voi mai multă claritate și mai multă capacitate de a primi și de a asimila. Există mult mai mult confort în a avea o viziune pertinentă asupra vieții voastre, în moduri care vă dau o bucurie crescută, vă simțiți mai bine „ în pielea voastră” și nu mai auziți vocea mustrătoare a criticului din voi, și asta vă face să nu mai fiți vecini cu sentimentul de teamă, de grija că ați putea rata încercarea în care vă angajați, oricare ar fi aceasta.

Pe măsură ce vă permiteți să vă ridicați într-un nou sentiment de sine, creați conștiența identității voastre într-un mod care vă aduce mai mult în întâmpinarea voastră. Veți descoperi noutăți, aspecte necunoscute în starea și condiția voastră fizică, în răspunsurile voastre emoționale și mai ales în ideile care vă vin.
Aveți impesia, și asta este totuși o realitate, că lumea se deschide pentru voi, că visurile împărtășite de voi sunt acceptate și de alții, care încep să vă valideze cunoașterea ce vine din interiorul vostru. Lumea parcă se deschide mai repede și cu mai multă încredere în voi, și asta vă ajută ca încet dar sigur să vă amintiți „ cu ce treburi ” ați venit pe Pământ, în această viață.
De fapt, începeți să treceți dincolo de polaritate, dincolo de ideea că o anumită activitate vă epuizează. 
Treptat, vă apropiați de viața voastră reală cu înțelegerea care pândea momentul să se manifeste. Această înțelegere devine un vehicul ce se pune la dispoziția sufletului vostru pentru a expune viziunea voastră interioară.
Pe măsură ce deveniți mai încrezători, mai echilibrați, o stare de calm și de siguranță se instalează în ființa voastră.
Constatați cât de bine se poate trăi cu mai puțin stres, deși multe evenimente neplăcute se petrec la nivel mondial, evenimente față de care nu rămâneți indiferenți dar pe care le tratați cu mai multă compasiune, cu mai multă disponibilitate de a ajuta, deosebirea fiind (și așa trebuie să fie) că nu vă mai implicați afectiv. Asta vă ajută să vă păstrați în punctul vostru de echilibru.
Toate acestea sunt semne că în voi s-au produs, sau măcar au început să se producă, modificări în structura energetică și în cea moleculară.
Linia pur spirituală a ființei voastre se accentuiază, demonstrând că sunteți pe calea ascensiunii. Desigur, nu toți vă aflați în această situație. Însă cei angrenați în proces deveniți din ce în ce mai rezonați cu această linie de Lumină.
Iubiților, puterea voastră de concentrare se amplifică, pe măsură ce nu mai susțineți și nu mai încercați toate alternativele, toate soluțiile indiferent cât de neviabile sau de iraționale ar fi. Adică începeți să nu vă mai lăsați angrenați în riscurile neclare ale hazardului.
Pe măsură ce nu mai simțiți nevoia de a trăi în frică, în amenințarea întâmplării, vă securizați viața, devenind mai complecți și mai implantați în realități verificabile. Pe de altă parte, ideile voastre despre limitare împing granițele cunoașterii voastre dincolo de limita pe care v-o impusese frica și teama de eșec. Lumea începe să fie o reflectare a transformărilor petrecute în fiecare ființă. Cresc oportunitățile, frumusețea și adaptabilitatea, sentimentul de rudenie (până la similitudine) și nivelul de speranță în fiecare ființă umană.
Speranța și sentimentul de bunăstare se extind în interiorul vostru.
Cele mai profunde indicii ale existenței și accelerării procesului ascensiunii sunt probate de sentimentul că sunteți mai capabili să realizați unele dintre obiectivele voastre, deși, palpabil, ceva nu pare să se fi modificat în plan material.
Edificator și uimitor este faptul că acum știți acest lucru din interior.
Apare în voi o anume certitudine că aveți cu siguranță capacitatea și mijloacele de a vă îndeplini un deziderat la care altădată nu aveați curajul nici măcar să vă gândiți, chiar dacă la momentul introducerii în ecuație a acelui obiectiv, nu există nimic ferm, nimic „bătut în cuie”. De fapt, acestea sunt indicii ale viitoarei voastre măestrii. Uneori, chiar n-ați putea da detalii, n-ați putea da explicații dar pur și simplu STIȚI.

Această certitudine, care nu este întâmplătoare și nu vine din nimic, va schimba jocul vieții pentru fiecare dintre voi, cei aflați în procesul ascensionării.
Vă aliniați energiei Iubirii și Luminii care va face să se deschidă câmpul multiplelor posibilități anticipate de percepții care izvorăsc din interiorul ființei voastre.
Cunoașterea, care este consecință a capacităților voastre activate, va fi factorul care va determina noua voastră atitudine față de problemele vieții. Veți deveni mai coerenți și mai edificați asupra soluțiilor de rezolvare a tuturor problemelor.
Pentru unii, trecerea la noul nivel al capacităților se va putea manifesta prin stări trecătoare de amețeală, senzație de expansionare a ființei, poate plutire, imposibilitatea ca în anumite momente să vă concentrați, chiar și unele migrene etc.
Asta este ceea ce vine, ceea ce vă așteaptă, dragi prieteni; este vorba de un nou nivel de ființă, un alt fel de echilibru, un alt nivel al vibrației ființei, un spectru mai larg al  integrității voastre.

Așteptăm cu nerăbdare faza de co-creare, care va apărea atunci când veți ieși din acest regim tranzitoriu.
Dacă vreți să accelerați procesul, să scurtați perioada de incertitudine, înconjurați-vă de dragoste, de bune intenții, de cinste și loialitate.
Noi vă vedem ca ființe divine a căror integritate și cunoaștere cresc.
Eu sunt Arhanghelul Mihail, alături de Consiliul Luminii Radiante și Elohimii Harului.


http://sananda.website/archangel-michael-via-ailia-mira-september-9th-2017/



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu