joi, 10 august 2017

PORTALUL din 21 aug. 2017.

De la Corey Goode, Centrul de Coordonare pentru Victoria Luminii.
Traducerea Const. Mihăilescu

D E S T I N U L   L U M I I   E S T E   Î N  M Â I N I L E   N O A S T  R  E.
POPULARIZAȚI ACEST MESAJ !
FACEȚI GRUPURI DE MEDITAȚIE CU OCAZIA ECLIPSEI DIN 21 aug. 2017 !

Este timpul să luați din nou măsuri!
Este timpul să luăm destinul lumii noastre în mâinile noastre!
Cu toții suntem de acord că procesul de eliberare planetară durează prea mult.
Iată șansa noastră de a accelera procesul în mod colectiv.
Prin urmare, putem folosi ocazia Eclipsei totale de Soare de pe 21 august pentru ca, prin voință și concentrare colectivă, să creăm un portal care să amplifice și să unească conștiința colectivă a umanității și lumina câmpului energetic în jurul planetei.

-) Faceți acest mesaj viral! Distribuiți-l în toată lumea!
-) Vă rugăm să îl postați pe site-urile și blogurile voastre.
-) Invitați grupuri spirituale pe care le puteți contacta să se alăture nouă, Centrului de Coordonare pentru Victoria Luminii.
-) Dacă aveți ori cunoașteți o sursă media alternativă, contactați-o în acest scop, trimițându-i acest apel ! 
-) Dacă aveți posibilitatea, puteți crea un grup de comunicare pentru partea voastră de lume.
-) De asemenea, avem nevoie de un grup principal de coordonare pe Facebook, pentru acest eveniment.
-) Puteți crea un videoclip despre acest lucru și îl puteți posta pe Youtube.

Studiile științifice au confirmat efectele pozitive ale meditațiilor în masă asupra societății umane, astfel că fiecare dintre cei care participă la această meditație poate contribui în mod real la apropierea EVENIMENTULUI și DEZVĂLUIRII complete:



Această meditație va ajuta Forțele Luminii să creze un câmp energetic de Lumină pe întreaga suprafață a planetei, câmp care va consolida grila energetică (grindul) din jurul Pământului, atât de util și necesar pentru:
 -)  accelerarea procesului de ascensiune,
 -) pregătirea energetică a planetei în vederea realizării condițiilor optime care să permită producerea EVENIMENTULUI DEZVĂLUIRII (contactarea umanității de către alte civilizații).
-)  stoparea întruziunii forțelor (energiilor) malefice pe planetă.

Determinant pentru reușita acestui demers este numărul participanților la meditația colectivă.
Putem atinge masa critică de 144.000 de oameni care să facă simultan această meditație. Prin îndeplinirea acestei minime condiții, se va crea o reacție puternică de vindecare energetică în lanț, care se va extinde la nivel planetar. Accentul trebuie pus pe vindecarea umanilor din Statele Unite, cel mai mare blonav dintre bolnavii lumii.
Graficul astrologic pentru meditația noastră arată formarea unui un puternic trigon între Centrul Galactic / Saturn / Lilith în Sagetator, Eris / Uranus în Berbec și Marte / Nod lunar / Soare / Lună în Leu

Miezul acestei hărți cerești este marele trigon al Centrului Galactic, la 28 de grade Sagetator, Uranus la 28 de grade, Berbec și Eclipsa  de Soare / Lună, la 28 de grade Leu. La eclipsă, energia eliberată a focului electric va curge de la Centrul Galactic (Pleroma), de-a lungul Sistemului nostru Solar și canalizată prin Uranus și prin eclipsa Soare / Lună, toate situate în semne zodiacale de foc.
Prin urmare, meditația noastră în momentul eclipsei are un potențial de descoperire uriaș pe suprafața planetei, deoarece este un moment când se realizează o legătură directă cu Centrul Galactic.

Va fi prima eclipsă, după anul 1918, când calea totalității (adică o eclipsă totală de soare) va trece prin America continentală. Această eclipsă reprezintră pentru noi o mare oportunitate de care putem beneficia din plin, ca o ocazie destul de rară de conjunctură astrologică, condiția fiind întrunirea măcar a numărului minim de persoane care să mediteze simultan. 
Unitatea persoanelor trezite este cel mai puternic catalizator al eliberării planetare. Din acest motiv, eu, Corey Goode, și mulți alți oameni se alătură forțelor pentru a cumula masa critică de cel puțin 144.000 de oameni care vor face această meditație eficientă.

(Un interviu comun Cobra / Corey a fost înregistrat în special pentru această ocazie și va fi lansat în câteva zile)
Calea eclipsei totale va atinge Pământul în apropiere de Salem, SAU la 10:18 PDT și va ieși lângă Charleston, SC la ora 14:47 EDT. Pentru oamenii din partea de vest a SUA, faza totală a eclipsei va fi deja încheiată când începe meditația. 
Meditația va începe chiar înainte de momentul punctului maxim al eclipsei, iar oamenii din centrul SUA vor medita chiar în perioada de eclipsă totală.  
Cei din partea de est a SUA vor putea urmări eclipsa totală după meditație.
Harta cu zona de acoperire a umbrei arată că oamenii din partea de vest a SUA au cea mai mare probabilitate de a vedea eclipsa:

Vom face această meditație în momentul maxim al eclipsei solare, luni, 21 august, la 11:11 PDT, ora Los Angeles. Aceasta însemnă 8:11 pm EET în Cairo, 8:11 pm CEST la Paris, 7:11 pm BST la Londra, 2:11 pm EDT în New York, 1:11 pm CDT în Chicago, 12:11 pm MDT în Denver Și 2:11 am CST marți, 22 august, în Taipei. (nota C.M.: pentru România: ora 21:11)

Puteți verifica timpul meditației pentru fusul orar aici:

Recomandări înainte și în timpul meditației :
Faza 1:
1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.
2. Dedicați această meditație și gândiți (chiar înainte de a începe) că doriți ca ea să fie un instrument de accelerare a procesului de a aduce armonie și unitate pe planetă. 
3. Vizualizați un stâlp de Lumină care emană de la Soarele Galactic Central, apoi trece prin toate ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar, continuă prin Soare și Luna, eclipsate, după care pătrunde în corpul vostru prin chakra coroanei, vă traversează corpul și iese prin labele picioarelor îndreptându-se către centrul Planetei. 
Faza 2-a:
1. Vizualizați un alt stâlp de Lumină care se ridică din centrul Pământului, pătrunde în corpul vostru prin tălpile picioarelor,
2.  vă traversează corpul de jos în sus, de-a lungul coloanei vertebrale, atingând punctele corespondente chakrelor și ieșind prin chakra coroanei.
3. Ajunge apoi în corpul tuturor ființelor din sistemul nostru solar,
4. iese din sistem și trece prin trupul tuturor ființelor din Galaxia Calea Lactee, îndreptându-se apoi spre Soarele Galactic Central.

În felul acesta, noi, ființele umane ale Pământului, aflate în meditație, ne vom găsi în fluxul a doi „stâlpi” de Lumină, pe care vom dori să-i ținem activați pe durata meditației.  (vezi figura)

Faza 3-a:
1. Acum, vizualizați o energie roz feminină vindecătoare, pătrunzând în trupurile ființelor umane planetare și vindecându-le de toate traumele și suferințele de orice natură (fizice, psihice, spirituale) și aducând pace, armonie, înțelegere, abundență și unitate între oameni.
2. Vizualizați această lumină roz-deschis vindecând mințile și inimile tuturor oamenilor din întreaga lume.
3. Vedeți marele detașament de Lucrători întru Lumină, Lightwarriori și Truthers care lucrează coordonat pentru crearea Noului Pământ.
4. Vedeți cum oamenii de pe Pământ participă cu bucurie și sărbătoresc crearea noilor tipuri de realități, în care toată lumea poate obține ceea ce are nevoie și alege în mod liber să trăiască așa cum dorește.
 


 Timpul recomandat pentru meditație este de 15 minute.
Divinitatea vrea de la noi unitate și unitate va fi!


https://www.youtube.com/watch?v=EVph9TvLtFI


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu