Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 8 august 2017

Perfecționarea abilităților tale în calitate de co-creator.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail.
(29 iul. 2017; channeler Ronna Herman)
Traducere Const Mihăilescu

Iubiți Maeștri, de mulți ani există multe invenții și descoperiri științifice care, împreună cu o cantitate covârșitoare de informații filosofice și spirituale, bombardează mințile oamenilor, astfel încât creierul uman abia mai poate absorbi nenumăratele teorii și noțiuni noi, fără a intra în suprasarcină.
Acum sunteți în plină desfășurare a unui proces monumental - o procedură complexă de alegere și manifestare a destinului vostru pentru New Age, care va deveni treptat realitatea voastră mai rafinată și o mult mai bogată paletă de aptitudini.
Alegerile voastre - în special concentrarea, claritatea și puterea gândurilor și acțiunilor - vor determina o mai rapidă materializare a dorințelor voastre în lumea în care trăiți. 
Este foarte important să învățați să vă disciplinați mintea, să vă consolidați puterea de concentrare și să vă controlați emoțiile și îndemnurile minții voastre.
 Darurile și oportunitățile sau dispensațiile (grațiile) divine care vă sunt oferite necesită / solicită o disciplină puternică personală, împreună cu un nivel ridicat de responsabilitate.
A deveni conștient de emoțiile și modelele tale de gândire este o componentă esențială în procesul de co-creație, pentru că va determina calitatea tiparelor vibraționale pe care le vei expune pe roata personală a Creatorului, a celei de a 12-a Raze.
Frecvențele gândurilor pe care le plantați pe roata personală a creației vor determina calitatea (negativă ori pozitivă) a ceea ce veți manifesta și experimenta în viața de zi cu zi Aceste apariții vor fi barometrul vostru în privința tipurilor de vibrații pe care le transmiteți în lumea cauzei și efectului.

Obiectivul vostru principal în acest moment este de a dezvolta o stare de conștientizare, pe măsură ce vă deplasați spre tot mai adânc în nucleul Atomului Sămânței Inimii și Minții voastre Sacre. Acela este locul unde veți găsi toată puterea și îndrumarea de care veți avea nevoie vreodată.
Pe măsură ce vă dezvoltați abilitățile de creație și deveniți mai competenți în capacitățile personale de control al minții și de vizualizare, veți înțelege cât de important este să monitorizați constant modelele de frecvență pe care le transmiteți în lume.
Întotdeauna trebuie să ții cont de faptul că trăiești într-o lume a energiei cosmice vibrante și neutre care te așteaptă să o transpuni și să o modelezi în orice îți imaginezi și îți dorești.
Dragilor, voi sunteți cei care vă creați atât Raiul cât și Iadul.
Nu puteți da vina pe nimeni altcineva pentru realitatea pe care o întâmpinați în prezent, în realitatea existenței voastre.
[nota channeler: Instrucțiuni pentru crearea unei pietre cu capacități creative în viața 
personală, cu ilustrații edificatoare, puteți găsi în manualul nostru de studiu: REFERINȚE & REVELĂRI * GLOSAR & ILUSTRĂRI. www.StarQuestMastery.com/books. (RHV)].

Voi sunteți scântei ale Creatorului Divin, care, atunci când ați primit darul unei conștiințe individualizate, o conștiință a naturii voastre Divine și independente, ați fost codificați cu un Atom-Semânță de Memorie permanentă, care vă amintește: "Du-te și crează lumi fără de sfârșit în numele Meu !"
Din acel moment, dincolo de amintiri, experimentați, încercați, învățați, reușiți uneori și nu reușiți de mai multe ori.
Totuși, ați progresat constant iar acum vi se oferă posibilitatea de a deveni un participant cu drepturi depline în crearea unei noi Ere de Aur.
Integrarea și perfecționarea virtuților, a calităților și a atributelor multora din voi, este un proces gradual. Multitudinea de scântei ale sângelui Dumnezeului tău conține o multitudine de informații. 
Fiecare are la activ multe experiențe și succese minunate pe care să le împărtășească, împreună cu o mare infuzie de dragoste, fericire și bucurie divină. Fiecare atom al semințelor Sufletului vostru superior, pe care îl integrați, vă va furniza mai multe daruri minunate ale Conștiinței lui Dumnezeu: abilități, talente și înțelepciune, dincolo de imaginația voastră cea mai exacerbată.

Este foarte important să învățați să fiți factori conștienți ai tuturor forțelor de viață. Pentru a deveni un co-creator competent, trebuie să păstrați în minte, pe perioade suficient de lungi esența experiențelor voastre condensată dar suficient de clară în mintea subconștientă, pentru ca, atunci când este necesar, să o aduceți și s-o activați în mintea conștientă. Amintirea evenimentelor și manifestărilor formelor prin care ați trecut este dovada energiei și forței mintale, fără acces la folosirea sau utilizarea abuzivă a forței.
Amintiți-vă că respirația este conducătorul (vectorul) energiei vitale a Forței de Viață
În anii care vor urma, omenirea va înțelege că respirația este sacră - este darul vieții - și va învăța să o folosescă corect, pentru a nu pierde nimic din ceea ce îi poate oferi.
Trebuie să învățați să fiți conștienți de cum respirați, ca și cum fiecare respirație ar fi ultima de care ființa voastră beneficiază.
Este foarte important să vă faceți timp suficient de gândire pentru a vă putea integra conceptele importante ale Creației pe care vi le transmitem. 
Voi, Semințele Stelare, care ați atins nivelul necesar unor modele vibraționale armonioase, sunteți acum gata să puneți în practică tot ceea ce ați acumulat de-a lungul multelor voastre vieți. 
Pe măsură ce veți face acest lucru, cei din jurul vostru, care se luptă încă să scape de limitările care-i blochează în dimensiunile inferioare, vor fi impresionați de ceea ce realizați și, treptat, vor începe să vă urmeze exemplul.
După cum știți, exemplul personal este cea mai eficientă modalitate de convinge și a mobiliza pe cei care vă asistă. Amintesc aici un truism din trecut care are aplicabilitate generală:" Rezultatele muncii tale sunt cea mai bună carte de vizită care te poate face cunoscut”.
În toată această poveste existențială, este important să vă educați în așa fel încât să deveniți un spectator, un observator, nu un participant la drama lumii, la toată tragedia care eventual se consumă în jurul vostru. Asta pentru că starea emoțională este calea insidioasă prin care se strecoară în voi perversitatea negativității. Acesta nu este un comportament cinic ci un mijloc de a NU prolifera tragedia, negativitatea, care, altfel, poate face ravagii.
Vă puteți manifesta compasiunea, ajutând cu tot ceea ce este necesar și în limita puterilor voastre, dar fără implicare emoțională. Nu spun că acest comportament este simplu de aplicat, mai ales dacă într-o atare situație este implicată o ființă dragă. Dar este singura modalitate de a face bine și de a stopa propagarea răului și amplificarea negativității. Cei care vibrează pe frecvențe mai înalte, nu numai că vor înțelege dar vor avea un comportament adecvat în atari stuații.
Văicăreala și preluarea suferinței altora sunt proprii ființelor slabe, insuficient evoluate. Încă o dată: acționați cu compasiune, cu iubire necondiționată, cu devotament, acordați tot ajutorul de care sunteți capabili, dar NU VĂ IMPLICAȚI EMOȚIONAL, adică nu vă angrenați în suferința altuia. Nu-l ajută cu nimic, dimpotrivă îi accentuați suferința și-i diminuați încă și mai mult vibrația. 

Într-o expunere mai ordonată aș spune că:
** Sunteți în curs de extindere a conștientizării a ceea ce se întâmplă în jurul vostru și că este foarte important să vă mențineți o stare de spirit detașată. Voi dezvoltați un nou mod de gândire, care se bazează pe controlul mental și emoțional personal.
** Mai întâi vine conștiința de sine, apoi constiința sufletului, urmată de conștiința galactică și, în cele din urmă, cea sub-universală (nota C.M.: adică nivelul conștiinței universului nostru local - Nebadonul).
Prin evoluție, voi încercați să atingeți fluxul Conștiinței Infinite, precum și marile Piramide Luminoase, care conțin Manifestul Cosmic pentru Marele Plan Divin.
** De asemenea, dezvoltați o sensibilitate sporită și controlată față de cei cu care interacționați, care include o manifestare empatică dar, într-o oarecare măsură, și o detașare. Aceasta este o parte integrantă a dezvoltării nejustițialismului. Veți căuta cu sârguință, veți pretinde și veți trăi adevărul în cel mai bun mod posibil. Este foarte important să permiteți tuturor celorlalți a avea același drept..
** Nu permiteți nimic și nimănui să vă deranjeze liniștea, echilibrul.. Dezvoltați un nivel înalt de toleranță și sensibilitate și exersați cu înțelegere starea de răbdare și diminuarea mâniei.
** Pe drumul măestriei voastre, unii dintre voi veți fi testați prin experimentarea unor situații deosebite, pe care va trebui să le depășiți și atunci când este vorba de oameni dragi din viața voastră, care nu sunt gata sau dispuși să avanseze pe Spirala trezirii conștiente a sufletului. Fiecare suflet trebuie să aleagă calea pe care o va urma. Voi nu sunteți responsabili de alegerea celorlalți. Trebuie să aveți în vedere și să vă îngrijiți mai întâi de propria voastră evoluție spirituală.
** Este imperativ să nu abdicați de la căutarea voastră personală de trezire spirituală și de auto-stăpânire din cauza unui fals sentiment de datorie sau loialitate față de cei care încearcă să continue să se bucure de energia voastră sau din cauza celor care cer de la voi o atenție nerezonabil de mare, care să nu vă mai permită desfășurarea propriului vostru program de ascensiune. 


Voi, cei curajoși, acum, mai mult ca niciodată, aveți instrumentele de manifestare la îndemână. Trebuie să ieșiți din zona voastră de confort și să eliberați (abandonați) tot ce nu mai servește buinelui vostru cel mai înalt. Fiecare dintre voi știe unde se aplică acest lucru în viața sa personală. Poate de luni sau ani anumite probleme v-au devenit insuportabile. Acum este cazul să acționați cu hotărâre pentru a înlătura din calea voastră această piedică. Eliberează-te!

 Pe măsură ce deveniți mai experimentați în calitate de co-creatori din ce în ce mai inspirați, nu vă mai concentrați energia asupra satsfacerii măruntelor dorințe, unele venite din trecutul vostru. Veți fi stabilizați de flux constant de particule Adamantine în interiorul vasului voastru fizic, restul curgând în lumea formelor.
Veți fi programați în cel mai mic detaliu, pe care doriți să-l manifestați, pentru confortul și bucuria personală.
Mantra voastră permanentă, pe care vă ivit s-o exersați zilnic, va fi: "Toate nevoile și dorințele mele sunt îndeplinite chiar înainte de a-mi da seama de aceasta, și aceasta va fi întotdeauna spre binele meu cel mai înalt și pentru binele tuturor".

Veți descrie meticulos calea voastră de slujire a omenirii, care va fi în armonie perfectă cu misiunea dumnezeiască pentru această nouă eră.
Veți avea o conexiune constantă, clară și benefică cu rezidentul vostru Sinele Superior ( OverSoul-Higher Self) și veți urma în mod grațios și cu ușurință Calea Luminii care vă va duce în înaltele tărâmuri ale existenței extinse. 

Eu vă asigur că vă voi fi aproape, vă voi îndruma, inspira și proteja pe parcursul acestei lungi, grele dar minunate călătorii. 
Radiez iubirea veșnică a Mamei / Tatălui nostru Dumnezeu pentru fiecare dintre voi.
Eu sunt Arhanghelul Mihail
​​​
https://saintandrewstwinflame.com/2017/07/29/archangel-michael-via-ronna-herman-july-29th-2017/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu