joi, 17 august 2017

Mesaj de la Arhan. Mihail

(7 aug,2017; channeler Leslie-Anne Menzies)
Traducerea Const. Mihăilescu.

 "Vânturile schimbării" suflă acum deloc întâmplător. Furtunile geomagnetice răscolesc pământul și interiorul ființelor. Toate sunt urmare a Decretului Divin. Modul cum procesați și reacționați față de aceste furtuni determină următorul pas în manifestarea vremii și a efectelor diverselor aspecte pe planetă.
Toți și totul se "încarcă" sub impactul acestor câmpuri magnetice – creându-vă posibilitatea să vă curățați de anumite stări emoționale precum: mânie, resentimente, negativism, ură, disperare ori renunțare. Sunt acele stări care revin acum pentru că nu le-ați tratat eshaustiv, ori le-ați respins fără menajamente, înainte de a vă fi explicat în prealabil pentru ce au venit la voi. Ați crezut că ați scăpat de ele pentru totdeauna. Însă, pentru a pleca, pentru a putea fi eliberate, ele aveau nevoie să vi le asumați cu iubire după care să le eliberați. Numai astfel poate decurge normal procesul de transformare.

Energiile din august vor aduce o mare și importantă schimbare.
Lăsați-i pe cei dragi și lăsați-L pe Dumnezeu.
Toți, indiferent dacă o recunosc sau nu, simt schimbarea Pământului sub picioarele lor și schimbările interne din trupurile lor. A refuza să recunoști nu mai este o obțiune. Ca întotdeauna aveți posibilitatea de a alege cum lucrați și cum vă poziționați față de ceea ce vine peste voi.
Dacă ceea ce vine aveți impresia că o face pentru ultima oară, după care va pleca pentru totdeauna, permiteți acelui ceva să vă pătrundă, după care să iasă din ființa voastră pentru a vă părăsi pentru totdeauna. Mulțumiți-i pentru tot ce a făcut pentru voi.
Amintiți-vă că cu cât vă apropiați de starea purtătorilor de Lumină, anumite energii, care până acum v-au servit, nu vă mai  sunt necesare. Sunt energii grele, cu care ați clădit edificii și în care ați trăit în viețile în care au dominat vibrațiile inferioare.
Lăsați energiile densităților grosiere să plece, dar faceți-o cu dragoste și cu recunoștință. Mulțumiți-le pentru lecțiile care v-au învățat. N-ați fi aici dacă ele nu v-ar fi ajutat de-a lungul vremii, în toate viețile petrecute în dimensiuni inferioare. Desigur, nu trebuie să le regretați, dar se cuvine să le asigurați că le-ați iubit și le-ați prețuit pentru tot ce au făcut pentru voi.
Dragilor, de-a lungul veacurilor, voi ați muncit pentru a ajunge unde vă aflați acum. Mulți dintre voi nu au fost siguri că vor atinge acest punct de cotitură, pe parcurs credeau că vor abandona, că vor renunța, că sunt sleiți de puteri. De fapt, mulți v-au subestimat, mulți n-au vrut să parieze pe voi. S-a dovedit, de fapt, voi le-ați dovedit, că s-au înșelat.

Tot ceea ce ați cerut vreodată, ați rugat, ați implorat, va începe să apară în realitatea voastră, treptat și în moduri diferite. Începe să vi se „onoreze comenzile”. Ceea ce veți primi va reprezenta alegerea voastră. Nu trebuie să faceți responsabil pe nimeni altcineva de ceea ce veți primi. În general va fi vorba de daruri mult dorite și mult așteptate de voi. Vor fi probabil, pentru unii, și „pachete” care nu ați vrea să vă fi fost expediate, însă comanda  a fost cu siguranță a voastră. 
Dragilor, întunericul care v-a controlat inima și mintea atât de multă vreme, pleacă acum pentru totdeauna, chiar mai repede decât sperau unii. Pe măsură ce întunericul vă părăsește, în vidul creat se vor instala Lumina și Iubirea iar abilitățile și însușirile cu care ați fost dotați de la început vă vor reveni. Pe noua și întinerita planetă Pământ vor apărea ARMONIA și PROSPERITATEA. De altfel, acesta este și motivul pentru care ați ales să vă aflați aici și acum, în această viață. 
Când ați plonjat în această viață, ați avut un mandat: să creați Noul Pământ, o planetă curată, așa cum a fost cândva, înainte de rătăcirea voastră. Pe această minunată planetă vor trăi în pace, înțelegere și iubire ființele, inclusiv, sau mai ales, cele umane.
De-a lungul timpului va-ți provocat și ați suportat războaie, sărăcie, boală, ură, încrâncenare, nedreptate, ați fost păcăliți de cei care nu v-au vrut binele și v-au exploatat fără milă.
Mulți, prea mulți, dintre voi, ați acceptat să vă vindeți conștiința, v-ați făcut brațul înarmat al celor care v-au manipulat în folosul lor, nu al vostru.
Acum reveniți la ceea ce ați fost, la „forma” voastră inițială, când neprihănirea și iubirea dominau totul.
CREDINȚA, INCREDEREA și IUBIREA sunt cele trei elemente divine datorită cărora ați crescut, de-a lungul timpului, este adevărat, destul de lent. 
Uneori, nu numai că ați înaintat greu sau ați stagnat, dar, au fost perioade când ați regresat, și încă destul de mult. Dar tot voi ați recuperat, ați făcut pași înainte. Însă și în perioadele mai puțin faste ați învățat lecții, v-ați conștientizat greșelile și v-ați refăcut forțele pentru noi avânturi. Toate înaintările au fost consecințe ale acumulărilor interioare.
Sufletele voastre au fost întotdeauna de cel mai înalt ordin și ele au știut ceea ce era necesar, chiar dacă în multe bătălii ale vieții ați înaintat orbește, pe pipăite. Mereu a avut câștig de cauză port-drapelul vostru, INIMA.
Victoria Luminii a fost mereu motoul vostru, și continuă să fie. 
L.A.M.
Iubiților, omenirea se trezește acum și-și amintește ce a mărturisit când a venit în această viață. 
Vă pregătiți de sărbătoare, făcliile înaltelor Lumini s-au aprins, chiar dacă unii nu și-au deschis ochii și mai preferă umbra sau întunericul.
Avem credința că într-o zi, și aceștia vor înțelege că nu întunericul este viitorul și garantul vieții și fericirii, ci Lumina.
Misiunea voastră, a celor care ați purtat și purtați Lumina, se apropie de recunoaștere și de final. V-ați mișcat în inimile voastre și veți obține ceea ce v-ați propus să faceți.
Pionierii tranziției Pământului se pregătesc de sărbătoare, dar nu uită că încă nu totul este în ordine.
Prin toate acestea, NU ați umblat niciodată singuri – noi v-am fost aproape, v-am încurajat și v-am șters fiecare lacrimă.
Dragilor, sunteți iubiți mai mult decât credeți voi și onorați pentru determinarea cu care ați lucrat și lucrați la realizarea Planului
vostru, chiar dacă mulți dintre voi mai mergeți prin întuneric și vă confruntați cu cele mai mari temeri.
Ziua triumfului este aproape.
Noul Pământ vă așteaptă să co-creați o lume a iubirii și abundenței.
PEACE, IUBIRE, PROSPERITATE ȘI ABUNDANȚĂ, SĂNĂTATE PERFECTĂ, minunate ființe de pe Noul Pământ!
Și așa este!
Eu sunt Arhanghelul Mihail.

http://leslieannemenzies.blogspot.ro/2017/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu