Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 25 august 2017

Lady Venus Kumara.

(4 aug.2017; channeler Jahn Kassl)                               
Traducerea Const. Mihăilescu.


De ce nu aveți încredere? Pentru că vă temeți să nu fiți înșelați ori dezamăgiți. 
Dragi oameni,
Încrederea nu este un concept, ci o atitudine spirituală. Este o atitudine de bază față de viață care, indiferent de înșelăciune sau dezamăgire, este fie prezentă, fie lipsește din ființă..
Cum poți avea încredere în tine?
Prin nerespectarea încrederii în nimic! Aceasta înseamnă: nu vorbiți despre "abuzul de încredere". Lasati toata judecata in acest context si decideti sa aveti incredere in viață și în evenimentele pe care vi le furnizează  Providența în mod consecutiv și necondiționat.
Încrederea este un atribut al fiecăruia dintre voi și nu este niciodată legată de comportamentul altor oameni.
Ai sau nu ai încredere, aceasta este întrebarea. Văd și simt că după această afirmație mintea voastră ripostează și are îndoieli.
Atitudinea care stă la baza încrederii.
Este aceea care apare atunci când vă decideți să nu mai dați prea multă atenție neîncrederii, îndoielii, suspiciunii. Observați-vă reacția și preocupările atunci când mintea voastră nu vă mai induce sentimente de teamă ci, dimpotrivă, tinde să acorde încredere tuturor aspectelor și manifestărilor vieții. Încercați să mențineți această atitudine și veți constata că, după un timp, gândurile se calmează iar emoțiile se dizolvă într-o mare de liniște, împăcare și siguranță. 
O persoană trezită spiritual are încredere indiferent cât de dificile sunt împrejurările. Această atitudine vine dintr-un crez interior și nu este influențată de comportamentul celor din jur, ori al celor cu care relaționează. Pentru persoana trezită este nesemnificativ modul în care oamenii sau mediul înconjurător se manifestă, deoarece încrederea și iubirea care o stăpânesc sunt în rezonanță cu Dumnezeu și nu mai există nimic altceva sau altcineva care să se interfereze în mintea sau inima sa.
Cineva a spus: „îndoiala și neîncrederea sunt produse ale minții în timp ce certitudinea și încrederea provin din suflet.”
Mintea unei persoane trezite spiritual înțelege și este de acord cu acest lucru
Deci, AVEȚI ÎNCREDERE ! Nu vă faceți niciodată dependenți de nimic din afara voastră și nu vă condiționați încrederea de comportamentul oamenilor. În acest sens, puteți lua exemplu de la animale (în special de la câini).
Cine crede că poate să abuzeze de încrederea cuiva, abuzează de el însuși. Oricine crede că vă poate dezamăgi va constata că a fost el însuși dezamăgit și dezamăgitor.
Cine este incapabil să recunoască lumina din ceilalți, trăiește în întuneric.
Și, oricine rămâne departe de iubire dovedește că nu este capabil să se iubească pe sine. Altfel spus, nu poți iubi cu adevărat ceva sau pe cineva dacă nu ai reușit să te iubești pe tine însuți.
Adevărate și valabile sunt legile cosmice ale ÎNTREGII FIINȚE atâta vreme cât adevărat și valabil este scopul sufletului vostru.
Materia din care a fost plămădit sufletul tău este iubirea și încrederea. La baza întregii creații stă iubirea și încrederea.
Sufletul tău nu are nevoie să se reflecte în oglinzi exterioare, pentru ca tu să ai încredere. În sine, SUFLETUL este plin și-i ajunge propria-i plinătate. 

Ceea ce am prezentat aici este adevărat și valabil, deoarece este indubitabil că: unitatea dintre ființele umane se realizează prin faptul că fiecare individ nu poate fi întreg înafara ÎNTREGULUI.
În acest proces continuu și infinit, încrederea în Dumnezeu este determinantă și imposibil de suplinit cu surogate. 
Preaiubitul meu OM, aici și acum, calea plinătății îți este dezvăluită.

Am fost și rămân totdeauna cu voi,
Lady Venus Kumara.

https://lichtweltverlag.at/en/2017/08/04/how-can-trust-take-root/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu