Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 28 august 2017

Inuaki, reptilianul din mine; Aryana Havah (15)

EXTRAORDINAR !
Încă n-am mai întâlnit o carte care să vorbească mai clar despre cine suntem, de ce ne aflăm aici și ce trebuie să facem pentru a ne recăpăta libertatea și a evolua. Citiți măcar această ultimă parte a cărții ! C.M.
  
(Aryana Havah - Bucuresti: Orfeu 2000, 2008
ISBN 978-973-1986-06-7821.135.1-31)
(utima parte)

Aryana: Este ultima noastra intalnire. Sa stii ca ai sa-mi lipsesti.
David: Si tu mie, insa nu uita ca putem oricand comunica la nivel mental.
A: Poate tu, eu mai am pana acolo.
D: Putem, sigur. Ai sa vezi.
A: Despre ce vrei sa vorbim astazi?
D: Vreau sa-ti spun despre anunnakki.
A: Te rog.
D: Ei traiesc acum cea mai trista perioada a vieții lor.
A: De ce?
D: Pentru ca ei stiu ca in curand vor fi demascati. Timpul lor se apropie de sfarsit si ei sunt dispusi sa faca orice spre a impiedica acest lucru. Ei stiu ca mintea umana emite acele unde care pot modifica spatiul si timpul si pot influenta Matricea. De aceea ei vor cauta prin orice mijloace sa manipuleze populatia spre a-i face sa creeze anumite forme-gand-energie care sa blocheze macar pentru un timp schimbarea.
A: Dar ei nu pot crea singuri aceste energii de blocare?
D: Nu, caci acest dar este doar al nostru. Noi suntem fiii Matricei si noi corespundem segmentului aferent noua. Ei sunt doar un fel de paraziti. Numai noi putem crea schimbarea sau o putem bloca. Ei au doar capacitatea de a emite anumite energii care sa ne faca obtuzi in fata informatiilor venite din Malrice, au posibilitatea de a ne influenta gandirea, insa referilor la soarta Terrei nu pot face nimic.
A: Si cum vor sa ne manipuleze?
D: Prin frica. Ei sunt mari maestri in a genera panica, frica, ura, materialismul. Ei sunt buni propagatori ai acestor sentimente. La ora actuala asupra Terrei se revarsa Adevarul
Acesta vine si ne influenteaza gandirea. Noi toti am inceput sa ne punem intrebari, sa scormonim, pentru a ajunge la realitate. Sunt oameni care au inteles deja ce se intampla, cine suntem noi, de unde venim si incotro ne indreptam. Vocile lor incep sa fie auzite. Se vorbeste mai peste tot despre anul 2012, despre schimbarea polilor, diverse crize economice sau despre incalzirea globala. Cei care o fac aduc serioase argumente, insa intotdeauna exista cativa care fie vin si contracareaza aceste informatii, fie induc ideea
de cataclism, distrugere, moarte. Tot ce vreau sa spun este ca asa trebuie sa fie. Pentru ca noi sa putem trece mai departe trebuie sa renuntam la vechile obiceiuri, sa spargem limitele cunoasterii si sa acceptam cu tot sufletul ceea ce va veni; lumea va trebui sa sufere, insa va fi o suferinta de scurta durata. Inuei i-au trebuit sute de ani pentru a se acomoda cu noua vibratie. Noua ne vor trebui doar cativa ani. Este un dar al Matricei.
A: Si noi ce trebuie sa facem?
D: Trebuie sa ne dorim schimbarea. Trebuie sa lansam catre Matrice acele forme-gand-energie prin care sa cerem ca acest lucru sa se intample. Cu cat mai multi oameni se vor uni in ganduri, cu atat saltul va fi facut mai usor, mai repede si fara pierderi uriase,
A: Dar Matricea nu va face aceste schimbari si fara ca noi sa participam activ?
D: Ba da, insa schimbarea va fi dureroasa si anevoioasa, deoarece Matricea va trebui sa inlature toate fortele contrare, spre a crea echilibrul. Abia dupa ce perturbatorii vor fi scosi din segmentul matricial al Terrei se va putea vorbi de armonie. Daca din contra, intreaga omenire colaboreaza, atunci formele-gand-energie ce intra in Matrice sunt ajutatoare, iar Matricea, la randul ei, constatand ca nu exista factori potrivnici, va raspunde adecvat, reducand pagubele.
A: Iti dai seama ca este imposibil sa faci intreaga omenire sa gandeasca la fel!
D: Nu este imposibil. Fiecare persoana care se va alia noului curent matricial va face ca puterea acestuia sa sporeasca, fapt ce va duce la o crestere exponentiala a participantilor activi. Dupa cum ti-am spus, nu uita, cei multi dau tonul.
A: Tot nu inteleg de ce anunnakki nu ne lasa in pace. Poate ii vom accepta si pe ei.
D: Nu îi putem accepta, caci daca i-am fi cunoscut cum sunt in realitate, de mult i-am fi alungat. Insa chiar daca noi i-am accepta ei nu vor mai putea sta aici, deoarece nu mai corespund noii vibratii a TerreiPe de alta parte, oamenii vor intelege, in sfarsit, ca sunt proprii stapani. Că ei se pot conduce singuri, fara a fi sclavii guvernelor, ai unor anumite familii, ai bancilor, ca nu depind de nimeni si de nimic. Acum este momentul in care trebuie sa ne trezim si sa incepem sa simtim, sa ne luam in maini fraiele propriilor vieti. Nu mai trebuie sa ne lăsam influentati de altii. Nu mai trebuie sa inghițim intoxicarile zilnice. Acum e clipa noastra. Asta nu pot accepta anunnakki.
A: Noi ce ar trebui sa facem?
D: Sa intelegem că noi toti suntem una, că gandurile noastre sunt magice si ca ceea ce vrem se va intampla. Noi toti trebuie sa ne dorim schimbarea, sa ne apropiem mental de punctul in care Terra va face saltul, sa o ajutam, sa gandim pozitiv, sa participam activ la propagarea acestui curent nou.
A: Bine, dar cum?
D: Sa vorbim oamenilor, apropiatilor, prietenilor, despre schimbarile care vor veni. Sa le explicam ce inseamna aceasta schimbare si de ce este ea necesara. Sa le aratam ca de fapt nu este nici un pericol, ca este ceva firesc, ca totul are o logica si ca noi facem parte dintr-un plan divin. Sa ii incurajam sa isi ia minime masuri asiguratorii, spre a depasi cu bine etapa de tranzit. Cam asta trebuie sa facem.
A: La ce masuri asiguratorii te referi?
D: In primul rand la mici provizii de aliniente, seminte, unelte si tot ceea ce in seamna hrana si adapost, iar in al doilea rand la pregatire mentala. Este mult mai usor sa treci peste o perioada de privatiuni cand stii ca este temporara si ca la capatul ei te asteapta ceva bun. Daca dimpotriva gandim cu frica, cu teama, atunci formele-gand-energie pe care le emitem vor atrage asupra noastra aceleasi vibratii si asta va face ca subconstientul si constientul nostru sa fie supuse unei concentratii insuportabile de informatie negativa, fapt ce va genera fie intrarea sistemului viu in procesul de autodistrugere, fie in cel de parasire a segmentului matricial al Terrei, iar nici una din optiuni nu este buna. De ce sa ratezi o asemenea sansa? Fiecare suflet a muncit milioane de ani pentru a ajunge aici, in acest moment, si ar fi mare pacat sa esueze. Sarcina noastra este sa trezim oamenii, sa le spunem, sa ii facem sa inteleaga sau macar sa isi doreasca sa caute informatii mai ample. Trebuie sa inteleaga ca realitatea pe care o traim astazi este o realitate creata de noi, de mintea noastra, insa este o realitate stramba, trunchiata. Este drept ca noi suntem cei ce am facut-o sa fie asa; am fost manipulati șantajati, indoctrinati, dar asta nu ne reduce vina.
Suntern singurii responsabili. Acum este momentul in care nu ni se mai iarta nimic.
Trebuie sa spunem tuturor ceea ce credem. Fiecare din noi. Nu mai avem timp sa ne ascundem sau sa ne gandim la ce va spune vecinul daca afla ceea ce cred. Trebuie sa ne gandim la ce va spune vecinul daca afla ca eu am stiut ce va veni si am tinut pentu mine...
A: Dar oamenii te pot lua drept nebun...
D: Si ce daca? O parte te vor lua drept nebun, altii se vor alia ideeilor tale, altii isi vor cauta propriile raspunsuri... Trebuie sa te gandesti doar la cati poti ajuta, cati poti salva, pe cati ii poți restructura ca gandire. Conteaza numarul celor care te judeca, sau numarul celor care vor fi ajutati de ideile tale?
A: Logic ca cei care vor fi ajutati. Dar ce putem face? Concret.
D: 
*In primul rând sa ne dorim ca fiecare zi care trece sa ne faca mai buni si mai intelepti.
*In al doilea rand in fiecare zi dupa trezire, sa facem o scurta meditatie in care sa ne dorim sa intram pe frecventa vibrationala a iubirii. Acest lucru va face sa iesim din frecența matricială a urii. 
*Apoi in fiecare seara, inainte de culcare sa rugam Matricea sa ne permita in timpul somnului accesul direct in ea. In acest mod ne vom acorda de la sine, vom vibra la unison cu pulsul ei si totodata vom fi in pas cu ajustarile pe care le faceTerrei.

A: Nu pare greu!
D: Nu este greu. Este cel mai usor mod de a ne schimba. Trupul si mintea noastra vor suferi transformari radicale, insa gradate, fapt ce ne va face sa fim pregatiti din toate punctele de vedere schimbarii ce va veni. In momentul in care planeta va face saltul, noi vom fi acolo impreuna cu ea si ne vom trezi proiectati intr-o altfel de lume, in care frica, ura, materialismul nu vor mai exista. Nu vor mai exista nici anunnakki, caci ei nu ne vor putea insoti. Ei vor ramane in alt spatiu temporal, insotiti doar de cei asemeni lor. Ei vad deja acest lucru si sunt disperati.
Asta ii face sa isi sporeasca atacurile energetice si informationale.
A: Si cum se manifesta aceste atacuri?
D: La nivel fizic
-) in primul rand s-a întețit bombardamentul cu alimente manipulate. Cel mai consumat aliment de pe glob este painea, de aceea in faină se pot introduce cel mai usor diverse substante numite „benefice"
-) Apoi vor incepe campanii ciudate de vaccinare (nota C.M.: în actualitatea rămânească), impotriva unor asa-zise boli noi. Cei care vorbesc demascand aceste lucruri sunt ridiculizati, amendati, marginalizati. 
Sunt scoase carti si realizate emisiuni cu simplul scop de a demonstra ca anumite ipoteze, care de fapt ar trebui sa fie certitudini, sunt false. 
Sunt multe metode. 
La nivel energeticnoi suntem bombardati in fiecare zi cu energii nocive care blocheaza ceakra iubirii. Asta face ca noi sa fim in incapacitatea de a recepta surplusul de energie benefica pe care ni-l trimite Matricea.
A: Cum suntem bombardati? Continuu?
D: Eu simt atacul cam de doua ori pe zi. Odată, cam pe la miezul nopții și odată, cam pe la prânz.
A: Si cat dureaza?
D: Cam jumatate de ora.
A: Si este la nivel global?
D: Da, insa din cate vad eu tuturor le este transmisa informatia la aceste ore. Vreau sa spun ca atunci cand la ei este miezul noptii si pranzul.
A: Si cum realizeaza acest bombardament?
D: Cu ajutorul unor dispozitive speciale, care sunt ca niste obeliscuri. Acestea sunt realizate din granit, insa au interiorul gol. Inauntrul lor se ajunge prin niste canale subterane. Aici se afla montate cristale uriase, care contin un anumit program. La anumite perioade, anunnakki vin si verifica, schimba sau cresc intensitatea acestor transmisii.
A: Si unde se afla aceste obeliscuri? Sunt in interiorul Pamâtului?
D: Nu sunt in afara. Le vede toata lumea. Se afla in Anglia, in America, in Egipt, in Franta, sunt peste tot. Sunt șapte la numar.
A: Si nu putem face nimic pentru a bloca transmisia lor?
D: Noi nu le putem bloca. Putem insa sa ne protejam.
A: Cum?
D: Cel mai bun protector este cuprul.
A: Si cum sa-l folosim?
D: Putem purta în permanență o brățară din cupru. Trebuie avut grijă ca ea să fie rotundă sau ovală. In nici un caz patrată.
A: Dar ce are patratul?
D: Nu este conform cu campul energetic al omului. La noi toate sunt cumva rotunde.
Gandeste-te, daca faci o sectiune a trunchiului, a mainii, a capului, a degetelor, a ceakrelor
... toate sunt pe rotund. Este simbolul infinitului. Mama are un inel patrat, pe care il poana uneori langa verigheta. Mereu o ia durerea de cap. I-am spus de ce, dar nu ma crede. Eu vad cum ii afecteaza ceakrele. Le vad clar cum incep sa se micsoreze, sa isi schimbe viteza de rotatie...
A: Si este suficient sa purtam ceva din cupru?
D: Da. Ajuta foarte mult. Ideal ar fi sa putem face o protectie camerei in care dormim.
A: Cum?
D: Să înconjurăm camera cu o sârmă de cupru, sau măcar patul. Capetele însă trebuie să fie unite. In acest fel vom fi aparati. Nimic nu poate penetra acest camp, mai ales daca in momentul in care facem legatura dintre capete, lansam in Matrice ideea de protectie.
Cuprul este sfânt.
A: De ce?
D: Pentru ca el genereaza un camp de forta foarte asemanator energetic cu vibratia iubirii.
A: Poate ca de aici provine asocierea dintre cupru si planeta Venus.
D: Cuprul influențeaza benefic cresterea plantelor, are actiune terapeutica asupra plamanilor si in viitor se va descoperi ca influenfeaza pozitiv ADN-ul uman. Purtarea acestui metal face ca intregul corp sa intre intr-un proces de rezonanta, proces ce are ca scop deschiderea ceakrei iubirii. Odata cu deschiderea acestei chakre organismul isi poate declansa sistemul de autoaparare impotriva oricaror agresiuni energetice.
A: De ce?
D: Pentru ca sufletul ajuns in acest punct are acelasi puls cu cel al Matricei. El vibreaza la unison cu aceasta si de aceea beneficiaza de sprijinul si protectia ei. Asta inseamna ca omul se află pe calea Adevarului si a ascensiunii, iar acest acces nu ii mai poate fi blocat si in nici un caz nu mai poate fi intors din drum. Trebuie sa ințelegi ca motivul pentru care ne aflam aici este sa ajutam Terra, sa contribuim la ascensiunea ei, la schimbarea ei, iar ea la randul ei ne va rasplati facandu-ne locuitorii ei in noua lume. Va fi magnific. Va fi altceva. De aceea trebuie sa injelegem ca noi o putem ajuta gandind pozitiv, dorindu-ne ca aceasta veche oranduiala sa ia sfarsit, spre a intra intr-o noua era. Nu trebuie sa ne mai lasam influentati de altii, de explicatiile lor, de fricile lor. Trebuie sa ne ascultam inima. Daca noi simtim ca vrem ca ceva sa se schimbe, atunci trebuie sa ne dorim aceasta schimbare cu toata fiinta, cu tot sufletul. In fiecare clipa trebuie sa ne gandim la libertate, la schimbare, la iubire.
Trebuie sa ne cream mental o lume ideala si sa traim in ea, sa o hranim cu sperantele si dorintele noastre pentru ca ea sa devina realitate. 
Acum este momentul in care trebuie sa intelegem ca nimeni nu are dreptul sa ne fure viata, soarta, sa hotarasca pentru noi. De aceea va rog sa fiti alaturi de noi cei ce am venit spre a va aduce aceste informatii. Va rog ajutati-ne sa va putea ajuta.
A: O sa incercam. Nu stiu daca vom reusi.
D: Trebuie, doar sa vreti. Nu este greu. Este necesara doar lansarea ideii de schimbare catre Matrice. Ea va prelua aceasta forma-gand-energie, o va amplifica si o va face manifesta. Asta este tot. Restul va veni de la sine.
A: Promit sa o fac.
D: Si sa nu uitam de întâlnirile noastre mentale din fiecare duminică.
A: La 22.30.
D: Da.
A: Cred ca este cazul sa ne oprim. Mai vrei sa imi spui ceva?
D: Nu. Va iubesc pe toti si iubesc si Terra. Sper ca v-am putut fi de folos.
A: Sigur.
D: Va doresc sa ne intalnim intr-o noua lume.
A: Si eu sper ca ne vom revedea. Deja imi este dor de tine.
D: Cum spuneam, noi putem fi oricand impreuna. Ori de cate ori doresti.
A: Da-mi voie sa ma obisnuiesc mai intai cu ideea de intalniri mentale...
D: Ti-am spus. Trebuie doar sa vrei.
A: Da, dar este greu...
D: Este usor. Noi toti putem fi impreuna cand dorim acest lucru.
A: Da, dar viata te pune in situatii dificile, in care nu ai timp sa fii tu cu tine insuti, sa meditezi.
D: Acestea sunt influentele lor. Ale anunnakkilor. Atunci cand simti ca ceva te tine pe loc, te blocheaza, gandeste-te la mine, la noi cei veniti aici de pe Inua si la cei ramasi acolo. Noi te vom ajuta, la fel cum ii vom ajuta pe toti cei care ne vor cere sprijinul. Noi suntem voi.
A; Multumim..
D: Cu drag. Sa ne vedem cu totii in mileniul pacii si al iubirii!

Uitandu-ma acum in urma, imi dau seama ca mai sunt inca un infinit numar de intrebari al caror raspuns mi-as dori sa il aflu. Poate ca atat mi-a fost dat sa stiu sau poate ca Matricea, in marea ei ințelepciune, mi-a transmis doar informatiile carora le puteam face față.
Nu pot spune ca nu sunt bulversata, contrariata, uimita si chiar frustrata de ceea ce am auzit. Unele lucruri le cunosteam, altele m-au lovit exact acolo unde credeam ca nimic nu imi mai poate zdruncina esafodajul, facandu-ma sa realizez ca de fapt eu nu stiu nimic. Desi ratiunea ma face sa resping vehement anumite idei, adanc din strafundul fiintei mele ceva imi striga ca este adevarat. Nu stiu cat si ce, poate totul este o fictiune sau poate totul este real. Nu sunt inca in masura sa analizez obiectiv. 
Singurul lucru care m-a facut sa scriu aceasta carte relatandu-va intalnirile mele cu acest suflet special a fost faptul ca eu cred cu toata taria in onestitatea si puritatea sa, in lucirea ințeleapta si uneori obosita de greutatea tainelor, ce se oglindea adesea in adancii sai ochi albastri.
De aceea va propun ca macar pentru cateva saptamani sa incercam sa ne dematurizam, sa incepem sa privim lumea prin ochii unui copil avid de informatie, sa uitam vechile paradigme si cutume, sa uitam ceea ce ne-au invatat altii sau ceea ce am fost obligati sa ne insusim. 
Haideți ca de acum, din aceasta clipa, sa ne dorim sa aflam Adevarul. Sa ne racordam cu totii la Matrice si sa ne luam informatiile direct de acolo, sa ne spunem ca de azi nu ne mai intereseaza ce spun vecinii, colegii, parintii. Noi suntem noi insine. Suntem unici. Suntem entitati individuale, dar formam un tot unitar la nivel matricial. Asa cum spunea si divinitatea prin gura acestui copil traim vremuri speciale, vremuri in care Terra va trebui sa se schimbe, sa se ajusteze la o noua vibrate. Poate am luptat vieti de-a randul pentru aceasta sansa, poate ne-am rugat sau am implorat cerul pentru acest ajutor. 
Cu fiecare nastere si moarte Matricea ne-a adus din ce in ce mai aproape de acest sublim moment. Este si meritul nostm ca am ajuns acum, aici. Este sansa noastra. Haideti sa ne unim fortele spre a strapunge bariera ignorantei, a nestiintei, a irealitatii, a materialismului, spre a merge impreuna DINCOLO, unde poate ne asteapta o lume mai buna, mai pasnica, mai inteleapta.
Va iubesc pe toti si doresc ca Adevarul sa pogoare in inimile voastre. 
Si nu uitati niciodata cuvintele:
Eu sunt Calea, Adevarul si Viata

 ( sfârșitul primei cărți)


ww.autostonny.ro/Diverse/Muzica_Video/files/1_INUAKI_Reptilianul_din_Mine.pdf



4 comentarii:

  1. Ce legătură are povestea de-aici cu Alexandru Pârgaru(copilul din fotografie) ???...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mai răspuns la această întrebare: „David” = Alex.Pârgaru

      Ștergere
  2. ACEST CHIP A LUI ALEX A FOST MEMORAT DE MINE IN FAZA CAND A IESIT PE SCENA CU MUZ POPULARA ACUM MAI MULT DE 15 ANI.MI-AM DORIT MEREU SA AL MAI VAD,PENTRU CA AM VAZUT CEVA SPECIAL IN OCHII LUI INCA DE ATUNCI.ACUM AM REUSIT SI AI MUTUMESC.

    RăspundețiȘtergere