Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 15 august 2017

Inuaki, reptilianul din mine; Aryana Havah (13)

EXCEPȚIONAL !

(Aryana Havah - Bucuresti: Orfeu 2000, 2008
ISBN 978-973-1986-06-7
821.135.1-31)
(continuare)


A: Am putea discuta astazi despre anumite tratamente sau terapii?
D: Da.
A: Imi poti spune ceva despre tratamentul cancerului?
D: Cancerul apare atunci cand persoana intra in dezacord cu Matricea. Daca ea isi incalca misiunea, daca iese din tiparul karmic, atunci organismul reactioneaza si se manifesta boala.
Mai exista si ca zestre, adica sufletul vine cu acest gen de problema, dar intotdeauna are si posibilitatea vindecarii. Trebuie sa stii ca nu este o pedeapsa. Din contra. Este un mare ajutor.
Cei care au aceasta sansa, de a se curata prin boala. sunt foarte dragi Creatorului.
A: Asta este culmea!
D: De ce? Tu nu ai prefera sa iti atentionezi copilul, inainte de a face o greseala iremediabila, de pe urma careia ar avea secole de suferit? Asa face si Matricea. Trimite un semnal. Daca omul l-ar lua in seama, s-ar indrepta, s-ar curata de ganduri, forme si energii contrare vietii si s-ar insanatosi. Din pacate acest lucru nu este stiut.
A: Dar da-mi un exemplu de cum ar trebui procedat.
D: Da-mi un exemplu concret. La cine te referi?
A: Am o pacienta cu o tumoare la ficat. Ce ar trebui sa faca?
D: In primul rand trebuie sa stie ca tumoarea este o entitate vie si ca ea are un mecanism propriu de manifestare. Ea a ajuns in corp datorita unui program indus chiar de pacienta ta. Primul lucru pe care ar trebui sa il faca este sa inceapa sa comunice cu ea.
Sa vorbeasca cu ea, fara ura, cu dragoste, sa ii multumeasca ca a venit, ca i-a imbolnavit organismul, sa ii spuna ca a ințeles atentionarea, semnalul de alarma. Apoi ar trebui sa isi schimbe modul de viata si modul de gandire. Sa refuze interactionarea cu ființe negativiste, pesimiste, sa refuze sa asculte povesti triste, sa nu se uite la filme sau stiri cu incarcatura emotionala negativa, sa manance constient...
A: Cum adica sa manance constient?
D: Adica sa tina regim. Sa refuze grasimi animale sau hrana cu chimicale, totul sa fie cat mai natural. Sa nu foloseasca decat sapunuri naturale si sa evite clorul si fluorul.
A: Si cat ar trebui sa faca aceste lucruri?
D: Pana cand tumoarea dispare.
A: Asta este tot?
D: Nu. Cum spuneam, tumoarea este o fiinta vie. Dupa ce ii mulțumeste ca a venit, trebuie sa o roage sa plece, sa ii spuna ca a inteles mesajul si ca se va schimba. Este foarte important sa se schimbe in realitate, caci altfel nu are sanse de reusita. Cand vorbeste cu tumoarea sa tina mana pe locul unde se afla. Sa isi imagineze ca din palma dreapta iese iubire, liniste, pace, acceptare. In paralel cu aceste exercitii, persoana trebuie sa îsi ceara iertare Matricei, sa se roage pentru anihilarea oricaror perturbari aduse. De multe ori se intampla ca Matricea sa ii raspunda. Sa ii trimita in cap idei, oameni sau imagini ale unor evenimente. Asta inseamna ca acolo se afla problema. Tot ceea ce trebuie facut este schimbarea mentala a polaritatii actiunii respective.
A: Poti fi mai clar?
D: Daca atunci cand ma conectez la Matrice, imi apare in cap vecinul cu care m-am certat, stiu sigur ca problema se afla acolo. Trebuie sa incerc sa restabilesc armonia. Intai imi cer iertare de la Matrice si o rog sa imi permita stergerea acestei perturbatii. Apoi in cerc sa iau legatura cu persoana si sa ma impac cu ea.
A: Bine, dar daca persoana nu mai traieste sau s-a mutat si nu stiu unde se afla?
D: Atunci vorbesc cu Matricea si ii trimit ei toate gandurile de iubire, de armonie si o insarcinez pe ea sa le transmits persoanei oriunde s-ar afla. Este ca si cum te-ai ruga pentru iertarea pacatelor, care de fapt sunt perturbari. Matricea stie care sunt acestea si reactioneaza prompt, anihilandu-le.
A: Asta inseamna ca daca eu ma rog Matricei sa ma ierte ca am omorat pe cineva, Matricea ma iarta?
D: Da.
A: Si o pot face din nou?
D: Vorbeam aici de iertare venita din inima. A repeta greseala si a te ruga de iertare nu inseamna decat fatarnicie. Crezi ca Matricea nu consemneaza aceste lucruri? Este ca si cum ai vrea sa te pacalesti pe tine insuti.
A: Dar crima este crima. Matricea te iarta?
D: Uneori a lua viata cuiva nu este ceea ce pare. Poate fi o reglare a unei perturbatii existente. In acest caz omul va plati pe Pamant, prin privare de libertate, insa in Matrice se va consemna doar anihilarea unei fapte.
A: Dar sa presupunem ca am infaptuit o crima care nu este de factura karmica. Ce se intampla cand ma rog?
D: Daca rugamintea este cu adevarat izvorata din suflet, daca te căiesti, atunci Matricea va consemna acest lucru. Perturbarea insa nu va putea fi anihilata decat printr-o contra fapta. Adica persoana ucisa iti va deveni ucigas, in alta viata. Cand vei ajunge in punctul in care va trebui sa platesti cu viata, Matricea va tine cont ca tu te-ai căit sincer de fapta, iar ceea ce trebuia sa fie crima se va transforma si astfel vei fi ranita, sau vei ramane cu o problema, insa vei trai.
A: Adica daca imi pierd un picior sau o mana, trebuie sa stiu ca este pe merit?
D: Cu siguranta.
A: Dar cei care primesc un transplant?
D: Viata acestora este salvata de cineva care le datora ceva din alta viata, sau din alte vieti. Unele sunt suflet nobile, care stiu ca cineva drag urmeaza in incarnarea la care va fi trimis, sa sufere de ceva si sa se chinuie. Atunci ei cer dreptul de a veni pe Pamant, special pentru a muri spre a-i salva.
Acest gen de legaturi sunt insa foarte rare. De obice este vorba despre reglarea unor conturi. Un om moare, iar altii primesc sansa de a trai datorita acestei morti. Deci cel care a facut sacrificiul s-a achitat de sarcina si isi va putea vedea de viasa lui in urmatoarea incarnare.
A: Exista oameni care au facut transplant si spun ca au capatat anumite obiceiuri, pe care nu le aveau inainte, unii chiar simt prezenta donatorului. Cum explici aces lucru?
D: Orice obiect, lucru sau in acest caz parte a corpului pastreaza amprenta celui care l-a avut in posesie. Aici este vorba de memoria celulelor din care este alcatuit organul respectiv. Trebuie sa stii ca celulele sunt vii si de sine statatoare. Ele pot memora anumite actiuni sa preferinte ale persoanei careia ii apartin. Atunci cand sunt introduse intr-un organism nou, nu fac decat ceea ce au fost invatate. Asa se explica faptul ca persoana incepe sa aiba anumite preferinte sau obiceiuri. La acest lucru adauga si faptul ca donatorul ramane cumva in contact cu cel caruia i-a donat parte din trupul sau. Aceasta legatura nu va fi pe viata, ci va dura doar atat cat sufletul plecat considera ca este necesar ca organul sa fie integrat acceptat perfect de catre trupul si mintea celui care le-a primit. Este ca un fel de ajutor.
A: Dar de ce unii simt prezenta iar altii nu?
D: Toti ar trebui sa o simta, deoarece sufletul donatorului se afla acolo, insa diferenta consta in acceptare si constientizare. Sunt persoane care cauta, scormonesc si isi doresc sa afle adevarul, iar altele refuza sa se gandeasca la acest lucru si de aici apar anumite blocaje, autoinduse, care anihileaza orice legatura si comunicare. Totul tine de minte si dorinta de aflare a Adevarului.
A: Sunt insa si oameni care resping transplantul.
D: Da. Acestora fie li s-a transplantat un organ care nu le era destinat, fie nu au reusit sa interactioneze cu el si sa stabileasca legatura vibrationala si energetica si atunci organismul il trateaza ca pe un in trus.
A: Si ce pot face pentru a fi acceptat?
D: Sa vorbeasca cu el. Sa ii ureze bun venit in noul corp, sa ii multumeasca pentru ajutor, sa il roage sa functioneze optim si in deplina armonie cu noul trup, sa ii multumeasca donatorului pentru sacrificiul facut, sa se roage Matricei pentru anihilarea perturbarilor aduse, din cauza carora sufera. Cam asta ar trebui facut... Dar stii ce nu inteleg eu? De ce sa ajungi in aceasta postura? De ce sa iti trebuiasca un transplant? Omul s-e putea vindeca inainte de a fi pus in aceasta situatie.
A: Pai spuneai ca unele probleme sunt de factura karmica...
D: Da, dar si acelea pot fi rezolvate altfel, fara suferinta, prin contra-actiuni care sa anihileze formele-gand-energie care au stat la baza acestui tip de karma.
A: Adica?
D: Adica daca stii ca ai facut un rau cuiva in alta viata si va trebui sa suferi, de ce sa nu cauti sa ii faci un bine in aceasta viata pentru a anula ponderea incarcaturii.
A: Ar fi minunat, dar nu stim ce si cui am facut.
D: Ba am putea sti. Important este sa iti doresti acest lucru si viata te va pune in postura in care vei putea sa iti achiti datoriile. Mai ales acum in aceasta perioada, omul are sansa sa repare tot ceea ce a stricat. Orice perturbare poate fi anihilata, daca iti doresti cu adevarat. Insa cel mai important ar fi sa traim constient, adica sa incetam a mai genera forme-gand-energie contrare vietii si progresului spiritual. Daca nu am mai face rau, daca am infelege ca suntem interconectati, ca tot ceea ce ne inconjoara face parte din noi si ca trebuie sa ajutam, sa ne implicam activ in pastrarea echilibrului, atunci totul ar fi perfect.
A: Da, insa uneori faci rau involuntar...
D: Nu exista asa ceva! Cum sa faci rau involuntar cand tu ai capacitatea de a discerne... de a gandi. Tu poti face un lucru sau din contra poti refuza. Ai posibilitatea de a alege folosindu-ti judecata. Orice fapta, gand sau actiune care aduce un prejudiciu unei fiinte si aici ma refer la om, planta, animal sau Terrei, sau care aduce distrugere sub orice forma, se numeste actiune contrara Matricei si are ca efect generarea de forme-gand-energii negative, care se duc, creeaza campuri de perturbatii si vi se intorc in mare masura inapoi.
A: Dar ele nu raman in Matrice?
D: Inainte ramaneau in mare masura in Matrice, iar aceasta ti le dadea inapoi fie intr-o viata, fie gradat in mai multe incarnari, functie de amplitudinea energiei negative create.
Acum, datorita faptului ca Pamantul si implicit segmentul Matricial aferent lui, trebuie sa fie cat mai pur, energiile generate sunt trimise inapoi. Asta Inseamna ca omul se confrunta in aceeasi viata cu energia creata. Matricea refuza sa o mai stocheze. De aceea ne apar in viata tot felul de obstacole si aparent ghinoane sau boli. Este rasplata noastra. Primim ceea ce am dat, ceea ce meritam.
A: Si e bine?
D: Sigur. Asta inseamna o sansa in plus de a merge mai departe, altfel ar trebui sa asteptam o alta viata pentru a restabili armonia si acest lucru nu mai este posibil.
A: Asta inseamna ca noi traim ultima incamare?
D: Nu. Traim ultima incarnare in care putem regla karma. Si dupa salt vor veni suflete pe Pamant, insa vor fi cele ce nu au adus perturbari grave Matricei. Tu nu intelegi ca Pamantul se indreapta spre o noua era... a b i n e lu I ... a spiritualitatii... a pacii?
A: Inteleg, insa imi este greu sa imi inchipui cum va fi.
A.H.
D: Va fi la fel ca pe Inua. Pace, iubire si armonie. Omenirea trebuie sa inteleaga ca vremea razboaielor, a conflictelor, a raului, a formelor-gand-energie negativa a trecut.
Pamantul si-a insusit aceste aspecte si acum trece mai departe... si noi impreuna cu el.
A: Spune-mi... in cat timp crezi ca va fi ca pe Inua?
D: Nu pot aprecia. Depinde de gradul de intelegere al oamenilor. Pamantul intr-adevar va face saltul, lucrurile se vor regla dupa 2013... insa in cat timp se va manifesta armonia, nu stiu. In mod normal dupa februarie 2013 ar trebui sa fie bine, pentru ca la sfarsitul anului totul sa se stabilizeze.
A: Sa infeleg ca un an, dupa 2012 va dura stabilizarea Terrei si a oamenilor?
D: Cam asa... dar depinde...
A: Adica?
D: Planeta Pamant va face trecerea la sfarsitul lui 2012. Cei care vor ramane vor trebui sa se restructureze atat in gandire cat si in manifestare. Daca nu vor fi apti nu vor reusi, atunci cimpul matricial va emite un impuls de curatare. Asta inseamna ca se va intampla ceva care va tria din nou populatia. Dupa asta insa totul se va linisti. Daca dimpotriva oamenii vor intelege, atunci Matricea se va linisti si totul va decurge lin fara probleme.
A: Cum se va tria populatia?
D: Prin diverse cataclisme sau boli, pot fi chiar conflicte... sunt multe moduri.
Oricum nu conteaza. Ar fi pacat sa se intample ceva.
A: Deci sigur, indiferent de ce vor face sau gandi oamenii, dupa 2013 va fi liniste.
D: Din cate vad eu... da.
A: Noi ne vom mai intalni?
D: Eu am primit sarcina sa ne vedem acum, in acest an de zece ori. Atat este programat.
De vazut ne vom mai revedea dupa 2012, cu siguranta.

ww.autostonny.ro/Diverse/Muzica_Video/files/1_INUAKI_Reptilianul_din_Mine.pdf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu