Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 30 august 2017

Interviul acordat de Cobra și Corey Goode lui Lynn, de la „Pregătiri pentru Schimbare” și lui Justin Deschamps, de la „Liniștea dinaintea Furtunii” (III)

     29 iulie 2017.
Traducerea Const. Mihăilescu.
(continuare)




     (Nota blogger: voi continua să public acest interviu deși principalul eveniment la care se referă – eclipsa totală de Soare din 21 aug. 2017 - s-a consumat. O fac deoarece conținutul interviului are valabilitate generală și se referă și la alte aspecte de interes. C.M.)

Lynn: - Ar trebui să medităm în timpul apusului sau răsăritului de soare, mai de grabă decât la alte ore ale zilei? Cobra, poți să răspunzi la asta?
Cobra: - De fapt, apusul soarelui, răsăritul soarelui, amiaza și miezul nopții, sunt, aș spune, cele patru puncte de cardinale de putere ale zilei. Meditația în acele momente este cea mai eficientă.
Lynn: - Ai recomanda meditații legate de o anumită vreme?
Cobra: - Asta este, aș spune, o preferință personală a celui care meditează.
Lynn: - Bine. Corey, putem să prezentăm comentariile pe aceste întrebări?
Corey: - Da. Cred că preferințele sunt importante. De multe ori, veți vedea aceste metode de tip cookie-cutter (fără noutăți, obișnuite) introduse sau servite oamenilor atunci când de multe ori sunt bune, adevărate puncte de plecare. Dar fiecare dintre noi suntem ființe complet diferite și trebuie să ne respectăm diferențele, să dezvoltăm diferite metode de protecție spirituală și meditație care se potrivesc cu cine suntem noi ca persoană.
Lynn: - Mulțumesc foarte mult amândurura. Justin?
Justin: - Meditația în masă, în grupuri fizice ori prin conectare la distanță (prin Internet) ne permite să ne creăm propria realitate? Cobra?
Cobra - Da, aceasta este, aș spune, cea mai puternică tehnică de manifestare globală care este disponibilă. De fapt, se folosesc principiile fundamentale ale procesului de manifestare.
Ambele ajută „Evenimentul”, când se va manifesta dezvăluirea.
După ce se va produce primul contact, se vor demara toate aceste lucruri de partea noastră.
Aceasta este puterea pe care o avem ca reprezentare a unui colectiv trezit și hotărât să schimbe realitatea de pe această planetă. Tot așa a fost schimbată realitatea se pe alte planete în întreaga galaxie, atunci când au fost eliberate. Desigur, acțiunea fizică este necesară dar meditația este declanșatorul care inițiază schimbarea.
Justin: - Mulțumesc, Cobra. Corey, vrei să comentezi?
Corey- Da. Abilitățile noastre co-creative sunt cel mai important lucru pe care Cabala a încercat să ni-l ignore și să ne manipuleze, acționând împotriva noastră. De exemplu, ei produc filme care prezintă un viitor oribil pentru noi și încearcă să ne aducă în situația de a medita asupra acestui viitor sumbru, asta pentru a ne capta conștiința și a ne pune puterea creativă în slujba producerii de scenarii pline de atrocități din care să se nască spaima, frica și neîncrederea. Acum, când cu ocazia eclipsei ne vom întâlni energiile, trebuie să ne folosim abilitățile și puterea asupra producerii unor realități pozitive, benefice pentru umanitate și planetă, astfel încât să se producă un salt în conștiință și o eliberare de sub influența celor care ne-au oprimat.
Justin - Mulțumesc, Corey. Și, ca o întrebare suplimentară: ați spune că realitatea creată acolo poate exceda realitatea personală a unei alte persoane; acele realități pe care le creăm prin meditația grupului au puterea de a încălca voința liberă a altei persoane? Corey?
Corey - Noi toți co-creăm împreună această realitate. Chiar și non-tereștrii, care nu fac parte din conștiința noastră de masă, ca să spunem așa, dar sunt aici în sistemul nostru solar care interacționează cu noi, ei sunt conștiința co-creativă care are efect asupra realității noastre comune. Deci, există un anumit punct în care realitățile fac ceva bifurcat, dar este o realitate comună pe care o creează împreună. Nu merge împotriva dorinței libere a unei persoane, nu i se opun.
Justin: - Mulțumesc, Corey. Cobra, voi repeta întrebarea: ai spune că această meditație în masă are capacitatea de a depăși voința liberă a altei persoane?
Cobra - Nu. Este doar o alternativă. Deci, dacă suficienți oameni vor alege acum Lumina, deci ceva opus Cabalei, dintr-o dată vor accede la o altă realitate, diferită ce ceea ce a fost până acum. Practic, aceasta ar putea însemna apropierea foarte mult sau producerea „Evenimentului” (primul contact, la nivel de masă), un nou sistem financiar, condiții de viață mai bune în care majoritatea oamenilor vor alege o realitate mai bună, conform liberei lor voințe. Ceilalți vor trebui să se adapteze la noua realitate. Nu se va încălca liberul arbitru, ci va fi pur și simplu o parte a procesului cosmic al restructurării cosmice în care realitatea schimbându-se ei trebuie să se adapteze la o nouă frecvență. Trebuie să evoluăm ca sistem, adică: ca planetă, ca specie, ca sistem solar, ca o galaxie.
Justin: - Mulțumesc, Cobra. Și, în cele din urmă: puteți explica mecanica sau procesul științific din spatele acestei implicări? Cobra?
Cobra: - Practic, aceasta este manifestarea procesului. Acest proces are trei etape principale:
-) decizia colectivității oamenilor de a-l manifesta;
-) a doua etapă este invocarea (exprimarea la unison a dorinței) de a se produce;
-) a treia este acțiunea fizică, concretă. Și meditația face parte de fapt din al doilea pas.
Deci, primul pas este să decideți. Folosești libera voință făcând alegerea cu privire la ceea ce dorești să se întâmple.
Apoi, folosiți meditația (invocația) pentru a transpune într-o manifestare energetică această alegere, această decizie, în realitate.
Numărul trei, este momentul în care acționezi asupra alegerii magnetice (energetice). Toți am făcut o alegere. Am făcut o alegere pentru dezvăluirea completă, pentru primul contact, pentru eliberare, pentru eveniment.
Acum, medităm pentru a atrage magnetic (a da o anumită polaritate) această alegere în planul fizic și apoi vom acționa asupra ei pentru a o manifesta în realitatea noastră. Această meditație va declanșa anumite schimbări fizice pe planetă. Vor putea apărea fenomene, manifestări și evenimente care nu vor mai putea fi contestate de nimeni. (nota C.M.: apreciez că taifunul recent din SUA, care a produs mari inundații, este o consecință a programului de purificare, accelerat prin programul codificat adus de energiile portalului din 21 aug.2017. Influența acestor energii s-a extins chiar până în zona noastră, dar la scară mai mică. De data aceasta, vizată a fost în primul rând America de Nord, căci acolo se află acumulată cea mai mare cantitate de negativitate, din cauza prezenței capilor și structurilor superioare ale Cabalei). 

     Noi, oamenii, vom fi liberi să acționăm fizic pentru a susține acest proces.
Justin: - Mulțumesc, Cobra. O întrebare pentru Corey: poți explica sau da o perspectivă supra modului în care acest proces de meditație a grupului va afecta realitatea la nivel științific sau mecanic? Corey.
Corey: – Mai întâi că sunt absolut de acord cu tot ce a spus Cobra. Aș adăuga că, fizic, al treilea pas este foarte important. Toți cei care ne adunăm să medităm vom produce cu siguranță o acțiune de echilibrare, de calmare și acceptare care, în cele din urmă, va transforma tipul de protest obișnuit, demonstrațiile, în plimbări pașnice pline de concordie.

Comunitățile mari de oameni (metropole și nu numai) doresc eliberarea tehnologiilor suprimate. Am discutat anterior că, odată ce energia se schimbă în meditații de genul acesta, o mulțime de oameni vor fi deschiși pentru a discuta despre eliberarea acestor tehnologii. Cred că este ceva ce poate avea priză la comunitățile umane, cu mult mai ușor decât informațile non-terestre. Așadar, cred că o astfel de meditație va fi un catalizator pentru ca oamenii să înceapă să iasă în stradă și să vorbească deschis despre tot ceea ce este suprimat de la noi, atât tehnologic cât și spiritual.
[Nota C.M.: referire la poluarea enormă produsă de transportul în comun, de autoturisme, avioane, vapoare, care poluează pământul, aerul și apele, fac aerul de nerespirat distrugând viața pe planetă, sub toate formele. Se impune abordarea unor discuții privind abandonarea tehnologiilor și mijloacelor actuale și construirea unor mijloace de transport nepoluante, cum ar fi:
-) în orașe: benzi rulante, puse în mișcare de energia solară, eoliană, și, mai ales, de echipamentele de timp MAGRAV, cu tehnologia propusă de FUNDAȚIA KESHE (înființată de savantul iranian Keshe Mehran Tavakoli), cu aplicabilitate în toate domeniile.
-) construirea unor nave de transport pe apă puse în mișcare de energia liberă oferită (în detaliu) de savantul Keshe.
-) renunțarea la avioane și construirea de mijloace de transport pentru distanțe medii, lungi și foarte lungi (interplanetare), bazate pe aceeași tehnologie MAGRAV (poate, în acest caz, combinată cu cea a cristalelor).

Reamintesc că această extraordinară tehnologie, despre care foarte puțini mai vorbesc, ca urmare a politicilor obstructive impuse de Cabală, prin reprezentanții ei infiltrați în guverne, bănci, deținători ai exploatării combustibililor tradiționali – petrol, cărbune și lemn a fost pusă gratuit la dispoziție tuturor guvernelor interesate, inclusiv guvernului Rămâniei. De fapt, spectrul producerii și folosirii energiei libere, propusă de Funndația Keshe (cu inspirație extraterestră și cu aprobare divină), este extrem de larg, și are aplicabiltate în absolut toate domeniile, inclusiv, sporirea, multiplicarea și diversificarea hranei (absolut curată), asigurarea căldurii ori frigului, transporturi, sănătate, agricultură, reîmpăduriri, modelarea climei, depoluare etc.etc.
De ce aproape nimeni nu vorbește și nu cere prin manifestări civilizate de stradă (în care să se demonstreze dorința majorității, dar fără ură, fără acte antisociale), prin propagandă media, reuniuni științifice, parlamente, ca guvernele, industriile, știința și biserica să abordeze acest subiect care ar duce la eliberarea totală a omenirii de sărăcie, oprimare, control, boli, moarte, doar folosind tehnologia obținerii energiei libere care ni s-a pus la dispoziție, ni „s-a dat pe tavă”?
Până acum, toți ne doream să primim această tehnologie. Acum o avem gratuit, există (inclusiv în România) și poate fi aplicată cu costuri minime, și dintr-o sursă inepuizabilă. De ce nu ne preocupă această soluție sigură și salvatoare, dătătoare de libertate și bunăstare? De ce ne preocupă în continuare problemele fără importanță? Să nu uităm că această conjunctură favorabilă pentru umanitate, de a ascensiona împreună cu planeta, va mai apărea peste cca 150.000 -200.000 de ani. „Dumnezeu ne dă dar nu ne bagă în traistă.”]

Justin: - Mulțumesc, Corey. Lynn?

Lynn: - Da. Atunci când ne sincronizăm meditațiile începând de la un moment exact pe toată planeta, concentrându-ne pe aceeași imagine și ascultând aceeași muzică, în timp ce vizualizăm același lucru, în același timp în întreaga lume, în limbile noastre, întărește aceasta semnalele pe care le trimitem în univers, din glanda pineală? Cobra, poți începe cu asta?
Cobra: - Da, cu siguranță întărește semnalul pe care îl trimitem. Mai mult decât atât, creează un mod de coerență. Este ca un fascicul laser. Forma laser este o lumină foarte coerentă, foarte concentrată. Toate particulele, toți fotonii, vibrează în același mod, când avem un laser. Și știi cât de puternic este un laser. Așadar, creăm un laser energetic, un semnal foarte puternic, de pe suprafața planetei, care va exploda în univers și cu siguranță va declanșa un răspuns.
Lynn - Mulțumesc. Corey, aștept comentariul tău.
Corey - Da, cu siguranta. . . Cu cât mai multă putere puteți pune în spatele unei emisiuni de comunicare, cu atât mai bine, cu cât va fi mai puțină atenuare, cu atât mai multă distanță veți obține, din punct de vedere pur fizic. Dar același lucru este valabil și pe alte nivele ale spectrului, când vine vorba de nivele spirituale, niveluri eterice. Deci, cu cât mai multă energie e pusă în spatele acestor meditații, în aceeași perioadă de timp precisă, totul va decurge bine. Va avea un efect masiv. Cu siguranță va avea un efect masiv.
Lynn - Bine. Mulțumesc. Justin, poți continua.

Justin - Câți oameni trebuie să fie în grupuri mai mari care să participe la meditații în masă pentru ca noi să percepem un efect vizibil din meditație? Cobra?
Cobra - Depinde de domeniul în care urmărești efectul. De exemplu, dacă aveți un oraș de un milion de locuitori, aveți nevoie de un grup de aproximativ două mii de oameni pentru a schimba realitatea acelui oraș. (nota C.M.: deci 0,2%, adică este suficient ca din 1000 de oameni să mediteze 2; perfect realizabil! ). Acesta este doar un exemplu. Există o anumită ecuație care vă poate spune exact câte persoane trebuie ca să schimbați realitatea unui numit grup sau a unei anumite structuri sociale.
Pentru întreaga planetă, acest număr este de aproximativ 105.000 de oameni (nota C.M.: un număr încă și mai mic decât cel postat de mine într-un articol trecut). Dar, dacă luați în considerare faptul că nu toți participanții meditează cu efect maxim, puteți considera 144.000 de oameni, un număr extrem de semnificativ, care trebuie să mediteze, pentru a schimba, pentru a modela realitatea pe întreaga planetă. Spre bucuria noastră acest număr s-a întrunit de mai multe ori. (Nota C.M.: din păcate, ulterior, oamenii, în marea lor majoritate, au revenit la vechea gândire, la vechea atitudine, la vechiul comportament, care a anulat saltul făcut. Este deci important să menținem, să stabilizăm,  nivelul superior atins în momentul cel mai favorabil).
Justin: - Mulțumesc, Cobra. Corey, te întreb și pe tine: câți oameni trebuie să fie în meditație de grup pentru a avea un efect perceptibil asupra realității?
Corey - Sunt de acord cu ceea ce a spus Cobra; adaug că fiecare persoană are o abilitate diferită și deci va avea o influență diferită în ceea ce privește aportul de energie cu care vine.
Numărul, poate. . .. Vreau să spun că și foarte puțini oameni pot face o schimbare imensă asupra realității, dacă sunt extrem de concentrați.
Lynn - Corey, poți să explici mai mult despre ce ți-a spus Ra Tear Eir despre importanța populației umane care face meditații în masă împreună?
Corey – Da. Recent m-a dus în una din sferele uriașe și mi-a arătat restul sistemului nostru solar. Restul sferelor albastre erau aproape complet transparente și păreau ca și cum ar fi primit foarte multă energie. A afirmat că, foarte curând, aceste sfere s-ar disipa, iar potențialul total a acestor energii ne-ar fi lovit. Cred că am fost aclimatizați.
A afirmat, de asemenea, că în această perioadă de timp, pe măsură ce aceste energii cresc, ele stimulează și abilitățile noastre co-creative. Prilejul acesta ar putea fi folosit împotriva noastră de Cabală, sau îl putem folosi în beneficiul nostru, dacă vom conștientiza și ne vom uni voința.
A declarat că, pentru a folosi în beneficiul nostru aceste energii și pentru ca ei să ne poată îndruma către soluția optimă, trebuie să fim uniți și să ne concentrăm simultan asupra aceleași intenții pe care s-o lansăm, făcând și o chemare (solicitare). Dacă ne putem grupa antenția, putem lansa o chemare care poate provoca lansarea unui pivot (flux) energetic masiv către Pământ.
Lynn: Mulțumesc!

(
va continua)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu