Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 14 august 2017

De la Consiliul Celor Doisprezece.

(3 aug. 2017; channeler necunoscut)
Traducere Const. Mihăilescu.

Oamenii sunt copiii de sub umbrela protectoare a sistemelor solare și a universurilor. Ei posedă imaginație și inocență, deschidere spirituală și dorința unei noi îmbrățișări a noului. Ei strălucesc ca niște stele pe un cer diafan. Ființele umane sunt minunate prin capacitatea lor emoțională, avînd în această privință, un spectru mai larg decât multe specii cunoscute.

Poate o eroare, o anomalie sau o intervenție divină, a făcut să existe asemenea calități angelice la omenire, cel mai bine observabile când îi privești copiii ori tinerii lor. Vulnerabili, îndatoritori și fragili, de mulți ani, este o minune că au supraviețuit atâta vreme. Și totuși ei există și evoluează, la fel ca frații și surorile lor răsărite în altă parte a Cosmosului. Oamenii au întotdeauna nevoie de un sanctuar de securitate, emoțional și fizic pentru cultivare, creativitate și exprimarea iubirii.

Ei nu cresc având de la început aceste caracteristici, perioada de acumulări necesare adaptării la viața sistemului fiind între anii de viață 18 și 21. Dar au nevoie de mult mai mult timp pentru a înflori într-o lume care-i marchează, îi îmbrățișează și le imprimă nenumăratele frecvențe emoționale, prin diversele sisteme educaționale. Creative și talentate, aceste ființe sunt născute sub directa și profunda influență a sistemului lor solar.
Ei au în componența propriei lor ființe chakra inimii universului în care s-au născut, un curcubeu strălucitor de frecvențe mai înlte, care emană și sunt în legătură cu Cosmosul.

Dar inocența, Lumina și frumusețea lor au atras mereu oportuniști din univers avizi să se hrănească cu asemenea energii. Prădători aventurieri din univers caută chilipiruri, verigile slabe, pe cei vulnerabili, pe cei necunoscuți, pe cei neînștiințați, pe cei inocenți.
 De–a lungul existenței sale, omenirea voastră n-a dus lipsă de asemenea amatori de chlipiruri, intruziunile din afară repetându-se și impietând asupra evoluției umanității. Amestecul lor, mai mult sau mai puțin brutal, a impus sclavia mentală, emoțională și fizică nativilor pământeni. Desigur, unele inginerii biologice au ajutat unor aspecte ale progresului, dar au canalizat evoluția în direcții dorite de colonizatori. Acest adevăr va fi cunoscut în curând.
Întunericul este expus acum Luminii și aceasta face ca el, nu numai să fie scos la suprafață, cunoscut, dar și expulzat de pe planetă.
Întunericul fuge și caută să se ascundă în unghere întunecoase, în sufletele care-l acceptă și-l urmează, în locurile și ființele în care încă mai colcăe mocirla joaselor vibrații.
Acele locuri umbrite, pline de negurile egoismelor, fricilor și urii vor fi ținta Lucrătorilor întru Lumină.
În acele catacombe există și ceva bun, sănătos, dar care este acoperit de mâlul ignoranței ori al relelor intenții, născute din nepotrivite alegeri.
Acel ceva trebuie curățat, purificat și adus la Lumină. Sufletele copiilor umanilor primesc protecție, îngrijire și iubire pentru a crește frumos, scăldați în Lumina purificatoare a lui Dumnezeu. Cei care aveți copii de vârste fragede, nu-i obligați să se modeleze după vechile canoane și principii care vouă v-au făcut atâta rău. Respectați-le libertatea, vorbiți-le și arătați-le puterea tămăduitoare și creativă a iubirii.

Iubiților, ne aflăm în perioada în care se recrutează voluntari pentru Frontul Luminii. Chiar dacă nu completați formulare care să vă certifice calitatea de membru Lucrător întru Lumină, activați și gândiți ca unul dintre ei și veți fi recunoscuți ca atare.(nota C.M.: cei care doresc să se încrie ca voluntari în această activitate, pot accesa adresa http://prepareforchange.net/prepare-change-volunteers / , și completa formularul indicat).
Vă cerem ... încredere în Lumina Divină a Conștiinței Unificate, pentru ca, de data acesta,  să nu vă mai rătăciți pe drumul iluminării voastre. Urmați calea evoluții umanității, eliberarea și trezirea ei și creșterea vibrațiilor.

Salutăm omenirea!
Îndemnăm războinicii din prima linie să își mențină spațiul energetic-vibrațional cucerit și să descurajeze orice încercare de intruziune prin acceptare a avansurilor și promisiunilor insidioase ale agenților răului. 
Acestea sunt vremuri grele, în care forțele disperate ale întunericului apelează la un întreg arsenal de metode pentru a vă recruta în activități care se opun ascensiunii. Noi știm acest lucru.
Știm, de asemenea, că fiecare dintre voi dorește să-și recupereze și să se unească cu toate aspectele sale existente oriunde în univers sau chiar pe planetă. Realizați acum unificarea trecutului, prezentului și viitorului divin în evoluția cuantică.

Imaginați-vă cum în prezent, realizați gloria existenței minte pe Gaia. Imaginile și viziunile pe care le experimentați sunt lungimi de undă pentru Noul Pământ. Energia voastră, lumina voastră, imaginația voastră pot crea abundență, pace pe pământ.
Cine ați fost înainte de a vă trezi la existența cuantică și cine ați devenit, merg acum, fuzionându-se, în ființe autentice, de frecvențe și puritate ridicate.
Declarația karmică a vieții ancestrale și a trecutului v-a pregătit pentru această tranziție cosmică de la existența celei de a treia dimensiuni, în cadrul hologramei-matrice, până la cea de a cincea dimensiune, și dincolo de ea.

Vă suntem recunoscători pentru tot ceea ce ați făcut în acest demers, pentru voi și pentru ceilalți. Suntem profund recunoscători pentru curajul vostru în dezvăluirea adevăratului vostru Sine.
Omenirea se pregătrește să atingă nivelul ei de vârf. Pentru mulți dintre voi, care luați parte la această luptă de eliberare a conștiinței, peisajul nu se va schimba, prea mult. Veți continua să activați prin gândire, acțiuni și credințe spre edificarea Noii Societăți umane, mai curată, mai dreaptă și mai fericită. Algoritmii matriciali vor continua să vă dicteze gândurile și acțiunile și vă vor forma credințele. Dar eficiența și viteza de realizare vor fi mult mai mari.
Vă putem asigura, din perspectiva noastră plasată superior, că în jurul vostru și dedesubtul vostru, lumea se află într-o profundă schimbare.
Gaia se mișcă pe o nouă axă, unde se regăsește pe sine, liniile ei energetice leagă vibrații de frecvență înaltă în sistemul său organic.
Ca un oraș privit dintr-un avion pe timp de noapte, vedem lumini venind de peste tot, înmulțindu-se și unindu-se peste peisajul general, de la Abu Dhabi la Zimbabwe.
Vedem că chakra inimii fiecăruia dintre voi eliberează lumină strălucitoare în grila de asemenea, strălucitoare a Gaiei, ca niște lumini strânse în jurul globului. Este o priveliște și un spectacol minunat. Dorim să vă arătăm, astfel încât și voi să înțelegeți efectul profund pe care-l obțineți prin căutările voastre pline de curaj.
Chakrele Pământului
Acestea sunt vremuri importante în evoluția unui sistem solar, declanșate de dualitatea planetei voastre, de preluarea și ascensiunea naturală.

Lucrători ai Lumnii, războinici de pe Pământ, cuvintele noastre sunt acum adresate vouă ! Rămâneți calmi, rămâneți ferm împământați pe planeta voastră, adaptați-vă și acordați-vă noii vibrații planetare ! Cu cât veți fi mai împământați în sistemul vostru planetar, în ritmul actual al Gaiei, în vibrația ei, cu atât vă veți întări echilibrul individual și colectiv, cel puțin în următoarea perioadă, care poate dura săptămâni, luni sau ani (aceasta depinzând exclusiv de alegerile și voința voastră).
Prin tot ceea ce faceți, intenționați să aduceți pacea. Pacificați-vă singuri Pământul, adică: renunțați la învinuiri, la lupte, la revendicări de pe poziții de forță, la „împărțirea” dreptății după principiul „Cine împarte, parte-și face !” Protejați-vă flora și fauna, ocrotiți-vă planeta! Cine nu va face astfel, va suporta cosecințele legilor imuabile ale Creatorului. E adevărat: sunteți nemuritori, dar, dacă se impune, o veți lua de la început, de acolo de unde ceea ce ați făcut a fost diferit de ceea ce ar fi trebuit să fie.  
Efortul vostru va fi răsplătit. În această acțiune sunteți ajutați de forțele binelui.
Fiți pregătiți, războinicilor, timpul care vine este pentru a descoperi adevărul în toate formele sale.
Când marele val se va prăvăli, mulți oamenii se vor îneca; fiți gata, prieteni dragi, pentru că nevoia va fi reală iar voi veți avea instrumentele necesare pentru a salva multe vieți aflate în derivă (!?)
Implacabil, vă îndreptați către punctul de vârf al procesului de purificare pe care trebuie să-l atingeți și să-l depășiți.
Pentru mulți dintre voi, cei angrenați în această bătălie, nu vor apărea situații fără soluție, situații disperate. Dar voi va trebui să vă implicați pentru a-i salva pe cei în pericol iminent (n.m.: considerent la nivel fizic). 
Faceți meditații care vă vor ajuta să vă vindercați, să vă apropiați de Sinele vostru Interior, și să intrați în comunicare cu ghizii voștri spirituali. Acolo unde se practică, vă puteți folosi de vindecare cu sunete, bioenergetică, hipnoterapie șamanică și cuantică. Puțin mai este până când oamenii își vor putea vizualiza aura și chakrele și atunci vor putea vedea efectul tratamentelor ca pe un ecran. Lucrătorii întru Lumină vor putea ajuta în recuperarea karmică.
Păstrați Lumina primită și abilitățile care vor apărea în modestie, umilință și întotdeauna gândiți-vă cu recunoștință la Cel Care vi le Acordă.
Suntem foarte mândri de eforturile voastre. Nu putem împărtăși suficient acest lucru.. Suntem cu voi în orice moment, în toate dimensiunile, alături de ghizii și protectorii voștri.
Fiți mereu îndragostiți de Lumină, războinici ai Gaiei !
Vă trimitem Pace și Iubire pentru a primi de la voi Pace și Iubire. 
Namaste.
Consiliul Celor 12

.                                                                                                                                                                                                                     
ADĂUGIRE PRIVIND CENTRII DE FORȚĂ AI PLANETEI.

Nota C.M.: redau mai jos un articol detaliat asupra chakrelor planetei, ca explicitare a locațiilor din harta postată în articolul de mai sus.


Cele 7 chakre ale Pamantului si locatiile sale! Cea de-a sasea chakra a Terrei s-ar afla in Munții Bucegi!

Chakrele Pamantului sunt perfect aliniate cu propriile noastre chakre. Odata ce Pamantul se trezeste, la fel se intampla si cu noi. La fel cum energia noastra se ridica de la chakra cea mai de jos, numita Muladhara Chakra pana la chakra suprema, Sahasrara Chakra, astfel incat sa devenim “iluminati” – la fel si Pamantul participa la acest proces de trezire.
Desi aceste vortexuri de energie s-au schimbat in timp, in functie de ciclurile planetare, acestea sunt, in general considerate a fi in urmatoarele locuri:
1) Prima chakra (Muladhara Chakra) – se afla in Muntele Shasta din California. Unii, de asemenea, cred ca acest vortex din Muntele Shasta reprezinta cea de-a 5-a chakra a planetei.
Muladhara Chakra este “centrul radacinii”, guvernand sistemul endocrin si cel nervos central. Glandele cele mai importante sunt suprarenalele care pun in functiune sistemul nervos simpatic ca mecanism vigil al corpului si alegerea corpului de a lupta sau de a fugi.
Energia din Muntele Shasta este considerata primara si de baza. Acolo s-a acumulat forta universala a vietii inainte de a deveni viata.
2) A doua Chakra (Swadhisthana Chakra) – se afla in Lacul Titicaca din Peru.
Aceasta chakra regleaza energia sexuala, dorinta, e sediul creativitatii fizice, dorintei de viata. Glandele cele mai importante ale acestei chakre sunt gonadele dar acestei chakre apartine si rinichii, sira spinarii si glandele prezente in aceasta regiune.
Sarpele incolacit, gasit in multe mituri sud-americane, este reprezentativ pentru energia kundalini care se ridica la chakra sexuala a planetei.
Lacul Titicaca este locul unde energia noastra primara incepe sa “nasca”.
3) A treia Chakra (Manipura Chakra) - se afla in Muntele de granit rosu Uluru (sau Ayers Rock) din Australia.
Manipura Chakra stapaneste organele responsabile cu asimilarea alimentelor (sistem digestiv, ficat, vezica biliara). Controleaza producerea si inmagazinarea alimentelor, activitatea energiei biochimice si metabolismului. Aceasta chakra are o actiune importanta in relatiile interpersonale ale unui subiect fata de lume, posesiuni, castig. Produce ambitie si iluminare spirituala. Este chakra misticismului si cand este echilibrata produce seninatate si calm. De aici rovine puterea si capacitatea de a domina, energiile care sustin legaturile dintre om si cunoasterea spirituala.
Pentru aborigenii din Australia, Muntele de granit rosu Uluru este piatra cea mai veche din lume, este “cordonul ombilical” al planetei, asa cum este pentru noi plexul solar ce este este guvernat de Manipura Chakra.
4) A patra Chakra (Anahata Chakra) - localizata in Marea Britanie in asezarile Glastonbury, Somerset si Shaftesbury, acolo unde s-ar afla Sfantul Graal.
Anahata Chakra stapaneste inima, plamanii, sistemul circulator si sistemul imunitar. Aceasta chakra indica calitatea si puterea iubirii in vietile noastre. Centrul inimii care reprezinta punctul de integrare a sistemului chakral, actioneaza precum o balanta. E conectat cu creativitatea persoanei si cu expresivitatea individului. Este centrul luminii, dragostei, durerii, bucuriei, compasiunii, urii si simpatiei.
In zona britanica mai sus amintita se afla o multime de “cercuri in lanuri de cereale”, care prezinta anomalii magnetice.
5) A cincea Chakra (Vishuddha Chakra) – se afla in apropiere de Muntele Sinai, muntele sacru al evreilor.
Aceasta chakra regleaza aura si corpul astral, dar functia sa majora este legata de modalitatea de exprimare, claritatii, impartialitatii, creativitatii si de puterile mentale ascunse. Cand se activeaza, aceasta chakra stimuleaza sfera mentala.
Tot in apropierea Muntelui Sinai, nu departe de el se afla si celebrele piramide egiptene, ceea ce nu e doar o coincidenta. Tulburarile moderne din Orientul Mijlociu pot fi considerate a fi “strigatele mamei-planete” pentru ajutor.
6) A sasea Chakra (Ajna Chakra) – se afla undeva in Europa, dar sunt unii care cred ca Muntele Bucegi este sediul lui Ajna Chakra.(nota C.M.: alții o localizează în Islanda, ceea ce ar părea foarte justificat, dacă ne gândim la ceea ce a realizat și realizează acest mic, bun, drept și curajos popor. De altfel, acolo se vorbește, la modul cel mai serios, de existența elfilor - făpturi evoluate și aflate pe un nivel imediat superior planului existențial general al umanității planetei).
Ajna Chakra controleaza vazul fizic, viziunea mistica, glanda pineala care coordoneaza interactiunea cu sistemul endocrin. In acest punct energetic este localizata creativitatea, inteligenta, intuitia, memoria, gandirea si clarviziunea. Este centrul integrarii intuitive.
Totodata, ajna chakra deschide portaluri si permite un plus de energie dimensionala pentru a intra in aceasta lume. La fel ca si glanda pineala, ajna chakra ne permite sa recunoastem alte dimensiuni si realitati. Deseori, in Muntii Bucegi s-au semnalat prezenta unor portaluri, dar si a unor fenomene energetice misterioase.
7) A saptea Chakra (Sahasrara Chakra) – se afla localizata in Muntele Kailash din Tibet.
Sahasrara Chakra este numita literalmente “Mii de petale”. Acest punct energetic se gaseste in crestetul capului. Apartine constiintei si cand persoana doarme si energia acestei chakre se odihneste. Sahasrara chakra guverneaza glanda pituitara si face legatura dintre persoana si univers. Activarea sa duce individului stari psihologice profunde.
Tibetul este o zona deosebita, cu energii uluitoare, si de aceea, aici se gaseste cea de-a saptea chakra.

http://www.almeea.ro/cele-7-chakre-ale-pamantului-si-locatiile-sale/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu