Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 29 iulie 2017

Trăind dincolo de convingeri.

Maestrul Ascensionat Kuthumi și Lady Claire
(9 iulie 2017; channeleri Kamala Everett și Sharon Rose)   
Traducerea Const. Mihăilescu.


O parte a ieșirii voastre din lumea limitată a celei de-a treia dimensiuni presupune lăsarea în urmă a tuturor amintirilor care au jucat un rol prea important în definirea voastră cât și a lumii din jurul vostru. Aceste amintiri, și toate sistemele de credință care au fost create în jurul lor, au constituit, în cele din urmă, baza identității voastre umane, care a mascat identitatea voastră adevărată, expresie unică a prezenței lui Dumnezeu, întruchipată de mii de ani. Acum este momentul să vă îndepărtați de amintirile și convingerile voastre cărora le-ați dat o importanță nejustificat de mare.
Maeștri Ascensionați Kuthumi & Lady Claire.


Iubiților, începeți acum o perioadă în care sunteți invitați să trăiți și să învățați în moduri complet noi, care nu vor depinde niciodată de ceea ce eul vostru crede că știe pe baza amintirilor, convingerilor voastre sau oricăror vechi moduri limitative pe care le-ați învățat în cele din urmă să le accesați și să înregistrați informații.
Acum sunteți invitați să învățați noi modalități de a atinge ceea ce este necesar în fiecare moment – modalități pe care le-ați utilizat în Evul Mediu de Aur și care nu implică căutarea de informații pe care le-ați stocat în amintirile voastre sau în mintea limitată a ego-ului vostru.
Voi sunteți invitați acum să aflați despre prezența voastră divină și despre supraveghetorii voștri spirituali prin explorarea informațiilor multidimensionale stocate în straturile luminoase ale vechiului vostru ADN, pre-separat.
Aceste componente sunt acum deschise pentru a vă oferi un acces mult mai mare la orice informație care vă poate ajuta ascensiunea în cea de a 5-a dimensiune. Cu cât accesați mai multe informații multidimensionale din cadrul ADN-ului vostru și din mintea infinită pe care o împărțiți cu Creatorul, cu atât mai devreme veți fi eliberați de necesitatea de a furniza informații din credințele sau din amintirile voastre. Nici una dintre aceste surse nu este de fapt capabilă să vă ofere spațiile extinse, nelimitate de informații de care aveți nevoie pentru a trăi în cea de a 5-a dimensiune.
Amintirile voastre și credințele care v-au însoțit au creat în cele din urmă baza identității voastre false. O identitate capabilă să fie recunoscută de simțurile proprii dimensiunii 3D, deoarece s-a bazat pe falsa convingere că sunteți pur și simplu un corp care trăiește într-o lume fizică. Cei care și-au asumat sarcina de a ghida omenirea  au creat în cele din urmă paradigme care reflectau dogme care, în realitate, erau doar proiecțiile propriilor lor idealuri, opinii și percepții limitate. Aceste dogme s-au bazat exclusiv pe credințele lor false, în care percepțiile și ego-ul lor au creat idealuri (nota C.M.: referire la religii).

Acesta este un fel de gândire pe care vă invităm acum s-o repudiați și s-o eliberați, pe măsură ce sunteți cu adevărat pregătiți și dispuși să vă uniți cu prezența voastră divină și să vă asumați adevărata identitate de ființă nelimitată ce are acces la ADN-ul cristalin al Pământului, care este conectat cu numeroasele universuri.
Voi sunteți mult mai mult decât un corp agățat de o identitate pe care ați inventat-o ​​pentru a vă simți în siguranță; scopul vostru principal nu este supraviețuirea într-o lume aspră și agresivă. Abia acum începeți să înțelegeți că scopul vostru real este de a întrupa prezența lui Dumnezeu și de a-i încuraja pe alții să-și amintească cine sunt cu adevărat, așa încât cât mai mulți să poată renunța la identitatea lor falsă și la amintirile morbide, de neacceptat în viitor..
Fie ca fiecare dintre voi să-și amintească adevărata lui identitate, fiind adânc convinși de nevoia renunțării la ceea ce credeau ei până atunci că sunt.

Ei sunt pregătiți să accepte să se reconstruiască după ADN-ul lor cristalin, care este deja o parte inseparabilă a prezenței lor divine. Cu cât acceptați mai repede și mai profund acest lucru, cu atât mai mult veți fi invitați să adoptați noi moduri și modele de viață, iubire, gândire și senzație.
Sufletul vostru vă îndeamnă de mult timp să eliberați vechiul din voi, astfel încât să puteți fuziona pe deplin cu prezența voastră ACUM și să-o recunoașteți ca singurul vostru Sine.
Cei mai mulți dintre voi știți, la nivel de suflet, că ați trecut prin toate experiențele dimensiunii 3D, atât de limitativă, de restrictivă și că acum vă aflați în drum spre mult mai extinsa dimensiune 5D. 

Pentru a face ca aceasta să fie realitatea voastră, trebuie să vă doriți, la nivelul vostru cel mai intim și cel mai profund, această ascensiune, cu toată inima, mintea și sufletul vostru și să permiteți prezenței voastre divine să vă ghideze.
Informațiile codificate, care fac parte din ADN-ul cristalin extins, vor veni la voi atunci când veți cere în mod special acest lucru și când veți fi pregătiți. Le veți primi cu grație și veți mulțumi profund pentru acest dar recuperat. Se vor deschide apoi ușile pentru a vă manifesta ca un emisar al dimensiunii 5D, care va ști cum să aducă Cerul pe Pământ.

 http://walktheearthasalivingmaster.com/PMM.htm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu