Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 26 iulie 2017

Inuaki, reptilianul din mine; Aryana Havah (11)

EXCEPȚIONAL !
(Aryana Havah - Bucuresti: Orfeu 2000, 2008
ISBN 978-973-1986-06-7
821.135.1-31)
(continuare)

A: Rămăsesem la uciderea planetei. Ce vroiai sa imi spui?
D: Gandeste-te ce s-ar intampla daca microbii care traiesc pe trupul nostru s-ar apuca sa ne ia cate un pic de sange si sa il foloscasca pe post de combustibil la masinile lor, daca ar lua cate o bucatica mica de os si si-ar pune-o la gat sau la maini, spre a se luda cu ea, daca ne-ar taia parul si l-ar arde sau l-ar face cadou cand se duc in vizita, pentru ca mai apoi gazda sa il arunce. Cam asta facem noi cu Terra. O chinuim, o mutilam, o dezmemembram, o torturam, si toate astea in numele stiintei, al progresului si al bunastarii. Asta am preluat de la anunnakki, să pustiim, să epuizam resursele. Asta am invatat cel mai bine, de la ei.
A: Dar daca nu le-am folosi, atunci ce am face, cu ce am circula, cu ce ne-am incalzi, ce am manca?
D: Am putea face toate acestea cu puterea mintii, prin simpla noastra dorinta.
A: In regula insa nu ne invata nimeni. De ce nu se preda in scoli teoria asta?
D: Pentru ca si scolile sunt supuse aceluiasi tip de control. Organizatiile oculte au avut ca scop, destlabilizarea sistemului educational, lucru care le-a reusit de minune. Tot invatamantul este bazat pe gandirea logica si rationala. Informatiile stunt structurate de asa maniera incat sa anihileze orice urma de intuitie sau acces matricial. Copiii sunt transformti de catre proferori si indrumatori in roboti, carora li se refuza dreptul la libera exprimare. Pana si parintii iau parte la acest atac. De cate ori nu ai auzit adultii spunand... trebuie sa inveti, trebuie s a asculti de profesor, daca asa spune cartea, inseamna ca asa este.. pe mine scoala nu m-a omorat!... am ajuns ceea ce sunt datorita invataturii... Acestea sunt sloganele cu care voi adultii ne atacati. De ce crezi ca elevii de astazi nu isi ma dau interesul, de ce crezi ca eu ma plictisesc de moarte la gradinita si de multe ori nu vreau sa ma mai duc? De ce sa invat ceea ce vor ei, cand eu stiu ca nu este adevarat?
A: Bine, dar nu putem sta acasa, am ajunge cu totii analfabeti!
D: Nu trebuie sa stam acasa, trebuie doar ca voi adutii sa schimbati sistemul. Trebuie sa va doriti ca acest lucru sa se intample, si atunci cu siguranta va fi realizabil.
A: Nu poti spune ca nu sunt si materii folositoare... ca istoria, biologia.
D: Ar fi folositoare daca informatiile ar fi reale. Ce se invata la scoala? Adevarul lor! Ce ati invatat voi? Adevarul lor! Ce faceti voi astazi? Lucrati pentru ei! Ce vom fi noi, daca lucrurile nu se schimba? Vom lucra pentru ei. Este un cere vicios, din care noi, copiii nu putem iesi; desi simtim sau stim ca nu este bine, din cauza voastra. Voi sunteti cei care ii acceptati, le inghititi povestile, din lene, din comoditate, din disperare, sau pur si simplu pentru ca sunteti multumiti cu viata pe care o duceti. Daca ai de toate de ce sa vrei mai mult!
A: Nu este chiar asa. Noi am preluat un sistem si il ducem mai departe...
D: Voi ați preluat un sistem, care nu a fost niciodata adecvat, si pe care il impuneti in continuare. Voi sunteti vinovatii!
A: Dar ce putem face?
D: Sa va doriti schimbarea. Sa participati activ la ea. Sa ii demascati si sa ii aratati lumii intregi.
A: Pe cine?
D: Pe anunnakki.
A: Cum, daca nu ii vedem?
D: Doriti-va sa ii vedeti si ii veti vedea! De fapt sunt oameni care ii vad, ca si mine. Ei sunt printre noi, fac parte din viata noastra. Eu sunt prea mic ca sa fiu luat in seama, iar adultii care ii vad nu vorbesc, de teama celorlalti.
A: Si atunci ce este de facut?
D: Cei care ii vad sa spuna. Sa ii arate cu degetul. A-i vedea este un dar de la Creator. Trebuie sa il foloseasca.
A: Dar de ce unii ii vad iar altii nu?
D: Cei care ii vad, pot face acest lucru datorita unui acces mai mare in Matrice. Acest lucru se realizeaza prin constientizarea legaturii dintre trup si sinele superior. In momentul in care informafiile circula liber intre cele doua structuri, in care fluxul este canalizat constient, atunci apare vederea la nivel energetic si nimic nu mai poate fi ascuns.
A: Si cei care nu au acest dar?
D: Ei isi pot activa, exersa comunicarea si atunci acest dar apare si poate fi constientizat.
A: Dar cum?
D: Cum iti spuneam, orice dorinta, vorba, idee are o vibratie. Când gândești ceva, acel impuls se transformă in formă-gând-energie și accesează un anumit segment matricial, care iți va permite ca acea dorință să se înfăptuiască. Este ca si cand ai sădi o samanta si astepti sa creasca spre a-i culege roadele. De fapt acum omul are o forta creatoare mai mare ca oricand.
A: Bine, dar concret, cum am putea sa ne trezim aceasta vedere superioara. De fapt cred ca fe referi la cel de-al treilea ochi.
D: Poate fi numit si ochi, dar este primul ochi si nu cel de-al treilea, deoarece pe inforrnatiile primite de la el ar trebui sa ne bazam. Ce vedem cu ochii fizici este o proiectie a Adevarului, proiectie realizata si coordonata de ei, de anunnakki.
A: Dar concret, exista vreo tehnica sau procedura, sunt anumiti pasi de urmat?
D: Intr-un fel. Intai de toate trebuie ca omul sa isi restabileasca legatura constienta dintre minte si sinele superior.
A: Ce numesti tu sine superior?
D: Este Adevarul. Este acea cunoastere corecta, reala, care sta ascunsa adanc in noi.
Este accesul direct catre Matrice, pe care fiecare il are, dar care este mult estompat de interferențe existente.
A: Ce fel de interferențe?
D: Anunnakki nu doresc ca omul sa poata cunoaste Adevarui. De aceea ne otravesc, pe langa informatii eronate si cu substance menite tocmai sa ne tina in letargie. Aceste substance actioneaza ca inhibitori ai glandei pineale, blocand-o. Glandele omului sunt foarte importante. Spre exemplu, timusul este glanda care daca ar fi activata constient ar putea prelungi viata. De altfel, fiecare glanda se ocupa cu altceva, insa toate ar putea fi reglate, daca omul ar primi informatii din Matrice, direct, nu din campul inferior al Terrei.
A: Ce se afla in campul inferior al Terrei?
D: Noi, de aici ne luam informatiile, datorita acestor blocaje create artificial. In campul inferior se gasesc toate formele-gand-energie de frecventa joasa. Aici anunnakki au pus tot ceea ce tine de rautate, frica, ura, spaima, fobie, moarte si multe altele. Noi ne alimentam cu acestea, deoarece doar aici avem acces.
A: Dar noi avem si ganduri frumoase...
D: Da, dar ele vin din campul matricial.
A: Si unde se gaseste acest camp inferior?
D: In jurul Pamantului. Terra este invaluita in el. Tot ceea ce vine ca informatie, vine in principal de acolo. Numai o mica parte vine de la Matrice.
A: Si cum putem face sa accesam Matricea?
D: Sa va restabiliti legatura dintre minte si sinele superior.
A: Cum?
D: Am sa iti dau un exemplu. Cand eu vreau sa aflu raspuns la o intrebare, iar Aghton nu imi raspunde, inchid ochii stand in picioare si ma gandesc sa ma conectez la Matrice pentru a afla Adevarul. Fac acest lucru si imi spun ca daca raspunsul este da, corpul meu sa se incline in fata, daca raspunsul este nu, corpul meu sa se incline catre spate. Este foarte simplu.
A: Si raspunsul este cel adevarat?
D: lntotdeaua. Incearca si tu. Poti incepe cu intrebari al caror raspuns il stii. Dar trebuie sa ai grija, sa nu iti dai tu constient raspunsul. Trebuie sa te lasi surprins de acesta. Pune intrebarea ca si cand nu ai sti nimic.
A: Presupunand ca trec de etapa asta ce ar mai fi de facut?
D: Aghton imi spune sa iti arat o procedura. Te asezi intr-un loc in care stii ca nu vei fi deranjat, poate chiar in pat, inainte de culcare. Pentru inceput ii spui corpului tau sa te ajute sa elimini toate substantele toxice, si care nu au corespondent de Adevar in Matrice, care se afla acumulate in el, eliminandu-le in mod natural, fara a te face sa suferi. De fapt, asta ar trebui sa faci in fiecare zi. Este foarte folositor. Apoi incepi prin a-ti ruga sinele superior sa intre în contact cu tine.
A: Si cum se manifesta acest contact?
D: Eu cand vorbesc cu sinele meu superior, ma duc cu puterea mintii intr-un loc special.
Imi imaginez ca sunt pe Inua. Aveam un loc preferat, langa un pom. De acolo, puteam vedea marea. Tu te poti duce cu mintea unde vrei tu. Unde iti place.
A: Sa presupunem ca mie imi place langa o cascada.
D: Te duci acolo. Intai te uiti la apa si ce este imprejur. Incerci sa simti mirosul locului, atingi apa, o simti. Numeste acest loc, locul Secret al Adevarului tau. In acest mod, aici nu va mai putea intra nimeni. Este sacru. Apoi incerci sa iti constientizezi sinele-superior. La inceput vei simti o mare iubire. Atat de mare incat sirnti ca nu iti incape in trup. Apoi simti o stare de relaxare, de pace. Cand ai atins aceste stari, poti incepe sa vorbesti cu Matricea.
Ii spui ce iti doresti. Trebuie sa stii insa, ca doar dorințele legate de tine se vor materializa.
Nu te poti ruga sinelui superior sa iti vindece bunica. Poti intreba insa de ce este bolnava.
Aici poti face programari doar in ceea ce te priveste. Pentru nimic altceva.
A: Concret, sa zicem ca vreau sa vad Adevarul. Ce trebuie sa spun?
D: Vreau sa vad Adevarul”. Atât. Sinele va sti ce trebuie sa faca. Insa el iti va da Adevarul fragmentat, nu tot odata, deoarece creierul uman nu poate duce atata informatie.
A: Si daca vreau sa ma fac bine, sa ma insanatosesc?
D: Vreau sa ma insanatosesc. Legat de sanatate, sinele iti va arata intai de ce esti bolnav, e poti insanatosi abia dupa ce elimini factorul care a generat boala.
A: Cum imi va arata?
D: Fie pe loc, ca un film in cap, fie iti va trece prin minte o idee sau vei avea un vis. Sa stii ca daca nu te tii de ceea ce tise comunica, nu vei avea sanse de insanatosire.
A: Dar daca boala este de factura karmica?
D: Atunci ti se va arata acest lucru, in asa fel incat sa intelegi. Acum traim timpuri in care poti anihila aceste probleme care vin din trecut. Totul este sa vrei sa o faci.
A: Si daca vreau sa ii vad pe anunnakki?
D: Spui, vreau sa ii vad pe anunnakki. Dar aici, cum spuneam, trebuie sa te cureti mai intai de substantele care impiedica glanda pineala sa lucreze.
A: Dar care sunt ele?
D: Sunt in foarte multe produse. Le-am vazut in sucuri, mancare... dar cea mai toxica este cea din pasta de dinti. E pusa si foarte bine, deoarece voi ne obligati sa ne spalam pe dinti inainte de culcare si ea ramane in trup si actioneaza toata noaptea.
A: La ce substanta te referi?
D: La fluor.
A: Dar este foarte sanatos pentru dinti!
D: Nu are nici un efect asupra dintilor. Ea este data special ca inhibitor al glandei pineale. Stiu sigur asta. Doar am fost silit sa o folosesc.
A: Si crezi ca este toxic?
D: Suta la suta.
A: Dar care este scopul acestei otraviri in masa?
D: Ea se adreseaza in primul rand celor nascuti dupa 1960. Atunci karma Pamantului a inceput sa se curete si au inceput sa poata veni la incarnare si entitatile mai elevate. Au fost si pana atunci, insa ma refer la o incarnare masiva, care s-a accentuat dupa 1990 si 1996.
Noii veniti erau capabili sa isi dezvolte anumite capacitati asa-zis paranormale. Fie vorba intre noi, nu inteleg de ce le numiti asa, deoarece ele sunt foarte normale. Acestia reprezentau un mare pericol pentm anunnakki, care nu si-ar mai fi putut pastra camuflarea. De aceea au facut cercetari si au ajuns la concluzia ca cea mai buna metoda de anihilare a acestor tendinte o constituia ingurgitarea de substance. Cum nu aveau cum sa oblige intreaga populate sa ia pastile, au gasit solutia de a otravi mancarea. Este foarte simplu. Tu nu observi ca in fiecare an concentratia acestor substance din alimente si bauturi creste?
A: Nu.
D: Pentru ca te-ai obisnuit si nu te deranjeaza. Ghinionul lor, de fapt si al nostru a fost ca si-au dat seama ca in curand nu vor mai putea face nimic cu aceste substante si atunci au inventat alte aparate, mult mai puternice, cu care sa creeze interferente intre noi si Matrice.
A: Care aparate?
D: Releele, telefonia mobila, bombardamentul energetic cu unde gama.
A: Mie tot nu imi vine sa cred.
D: De ce?
A: Pai daca murim noi, ei ce fac?
D: Noi nu vom muri cu totii. Vor muri din ce in ce mai multi, insa nu toata populatia.
Cei ce vor ramane vor fi sclavii lor. Un fel de papusi vii. Asta este ce vor ei, insa stiu sigur ca nu va fi asa.
A: Dar ce va fi?
D: Va fi bine si frumos. In prezent chiar Matricea lucreaza la reglarea Terrei. Vom avea probleme, atat la nivel de scoarta terestra, atmosfera, clima, cat si la nivel economic.
A: Stiu mi-ai spus.

ww.autostonny.ro/Diverse/Muzica_Video/files/1_INUAKI_Reptilianul_din_Mine.pdf


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu