Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 15 iulie 2017

Interviul acordat de COBRA Grupului Internațional Epoca de Aur (III)

30 iunie, de Untwine
Traducerea Const.Mihăilescu
(continuare)


P: De ce acum când forțele Luminii au tehnologia de teleportare, nu sunt capabile să implementeze o rețea globală Cintamani prin teleportarea pietrelor (cristale?; n.m.) Cintamani în întreaga lume?
C: Practic ceea ce au nevoie forțele Luminii este ca omenirea de la suprafață să pună pietrele (cristalele?) Cintamani cu propria lor energie pe suprafața planetei, pentru vindecarea Anomaliei Primare legată de conștiința umanității. Forțele Luminii, de exemplu, rețeaua Agarthană și Mișcarea de Rezistență au avut grijă de grilele lor Cintamani cu mult timp în urmă și sunt în bune condiții. Dar este nevoie de o rețea de pietre Cintamani care să fie conectată cu omenirea de la suprafața planetei. Deoarece energia pe care o primesc aceste cristale Cintamani trebuie să ajungă la o rețea energetică umană.
P: Ah, într-un fel, punem în scenă propria rețea de compresie.
C: Exact acest lucru se întâmplă.

P: Griffin(grifonul), animalul legendar, există cu adevărat?
C: A existat în Atlantida iar înaintea lui au existat multe alte creaturi ciudate, ca urmare a folosirii ingineriei genetice. Acele tipuri de creaturi mai există, dar nu pe această planetă.
P: Specia dragonilor se află numai în planul fizic sau unii dintre ei trăiesc și în planurile energetice ale Pământului?
C: Sunt atât fizice cât și nefizice.
P: Există într-adevăr dragonul în stil chinezesc, asemănător șarpelui?
C: Acele tipuri de entități de dragon au existat, în special în diferite sisteme stelare ale constelației Draco, în forma fizică, atât la suprafață cât și în lumea interioară a acestei planete.

P: Dacă vălul (n.m.: de fapt bariera energetică, gridul) ține particulele tahionice departe de Pământ, cum putem stabili o rețea de tahioni de Lumină pe Pământ?
C: Cu o rețea de camere tahionice. Și, de asemenea, cu o rețea, a fiecărui obiect tahionizat, care vor acționa ca noduri (puncte) în rețeaua de energie tahionică de pe suprafața planetei.
P: Este benefic să transportați cristalele tahionizate sau să le îngropați în puncte energetice și să le invocați?
C: În principiu, cristalele tahionice, cele mai multe dintre ele, sunt destinate uzului personal, dar există unele cristale specifice care sunt concepute pentru a fi plasate în anumite poziții (locații) și acest lucru se întâmplă deja.
P: Unde și cum au reușit forțele întunecate să ne semneze contractele sufletești înainte de întruparea noastră?
C: Practic, primele contracte ale sufletului au fost semnate înainte de noi, deoarece ființele din stele au intrat în zona de carantină a Pământului. Toți cei care au intrat au semnat un astfel de contract într-un fel sau altul. Și apoi a fost semnat un alt contract înainte de fiecare încarnare; trebuie să înțelegeți că semnarea unui contract nu este ca în planul fizic, atunci când semnați o bucată de hârtie, a fost mai mult un acord energetic, atunci când ați spus „da” unui anumit lucru .

P: Care este diferența dintre cauzalitate și karma?
C: Cauza este pur și simplu Legea Cauzei și a Efectului, care este doar o lege a fizicii. În  planurile fizice și energetice superioare, dacă faci o anumită acțiune, ea va declanșa o anumită reacție, și asta respectă o lege a fizicii.
Karma este o ideologie care urmărește să transforme realitatea cauzalității în altceva și să invoce scuza că ceea ce se întâmplă acum este rezultatul unei acțiuni din trecut, când, în realitate, majoritatea acestor acțiuni au fost elaborate de Cabală și de archeonii.

P: În care dimensiune a ajuns Buddha până acum?
C: În acest moment este, aș spune, undeva între dimensiunea a 8-a și a 9-a, în funcție de terminologia folosită. Menționez însă că unii oameni folosesc terminologii diferite pentru diferite dimensiuni sau densități.

P: Există multe evenimente care s-au petrecut în istoria omenirii, cum ar fi Bell Witch (Clopotul Fermecat). Știi cauza acestor evenimente?
C: Evenimentele care au bântuit cu adevărat istoria omenirii s-au datorat, aș zice, deschiderii unor portaluri plasmatice între planurile fizice și non-fizice, având fie cauze naturale, fie artificiale (provocate cu un scop). Trebuie să înțelegeți că anumite grupuri foarte limitate de civilizații au dispus și dispun de tehnologii avansate. Cu tehnologii de manipulare a plasmei, acele civilizații au deschis portaluri prin intermediul cărora au putut intra în planul eteric al planetei provocând efecte inclusiv în planul fizic.
P: De ce aceste evenimente au început să apară abia după anii 1990?
C: Ele s-au întâmplat și anterior, dar oamenii au găsit explicații nu neapărat conforme cu realitatea, unele chiar puerile, ori nu li s-a făcut publicitate 

P: Poți descrie programul pe 20 de ani și retroactiv, ținut la secret?
C: Nu pot da acum asemenea informații. Oricum, călătoria în timp nu se întâmplă așa cum credeți voi..

J: Pământul și Venus sunt în general considerate ca având caracteristici și comportament feminin, în timp ce Soarele și Marte sunt considerate stea și planetă cu energie masculină. Ne poți preciza ce anumre determină genul (masculin ori feminin) al unei planete, ori chiar al unei galaxii?
C: În principiu, semnătura energetică a unei ființe angelice ancorată pe o planetă (pentru că o planetă este de obicei o ființă angelică care are un corp fizic planetar) determină sexul acelei entități. O entitate (deci și un astru, o planetă etc) poate avea mai multe polarități, majoritar masculine, majoritar feminine ori poate exista un echilibru între ele. Planeta Pământ are o caracteristică predominant feminină.

J: De ce sunt menționate merele de aur în diferite mitologii?
C: Este pur și simplu un simbol care provine de pe vremea Atlantidei, când mărul auriu era simbolul sufletului, iar aurul, ca metal, simboliza legătura spirituală între suflet și Lumină.
J: Care este originea lui I Ching și scopul său original?
C: Aceasta este o parte din, aș spune, cunoașterea care a fost adusă pe planetă de către împăratul galben și din cultura Thuban. Iar 64 de combinații de I Ching fac parte din codul cosmic al ADN-ului, cu cele 64 de combinații putându-se descrie cele mai multe evenimente care au loc în acest univers. Permutările a 64 de combinații sunt, aș spune un cod universal, un limbajul universului.
J: Oh, ok. Foarte frumos!
C: Da.

J: Cum putem crea un Grup de Ascensiune?
C: Este prea devreme să vorbim despre grupuri de ascensiune, pentru că situația nu este încă pregătită la suprafața planetei. Când situația va fi gata, voi indica procedura, dar nu suntem încă acolo.
J: Dar, nu ar trebui să formăm Grupurile de Ascensiune acum?
C: Nu, nu încă.
J: Dar Grupurile de Sprijin pentru evenimente deosebite sunt binevenite, nu?
C: Da, este perfect
J: Deci formarea grupurilor de ascensiune va fi următoarea etapă? 
C: Următoarea etapă va fi când oamenii vor fi gata și când condițiile energetice din jurul planetei vor fi îndeplinite, pentru că dacă ați înființa un astfel de grup înainte de momentul potrivit, acesta nu va crește corespunzător căci va întâmpina prea multe atacuri și prea multe obstacole iar efectul n-ar fi cel scontat. Fiecare situație are momentul ei potrivit iar momentul potrivit pentru această acțiune nu a venit încă.
J: Dar, Grupurile de Sprijin pentru evenimente viitoare vor deveni mai târziu Grupurile de Ascensiune?
C
: Da.

J: Ok, foarte bine. În afară de Larimar, mai există vreun fel de cristal, piatră prețioasă sau meteorit în aliniere cu civilizația Atlantis?
C: Aquamarinul poartă semnătura energetică a Atlantidei.
J: Poți vorbi despre piatra stelară numită Healdsburgites?
C: Acesta are originea în sistemul de stele Orion.
J: Știi cum să folosești Sticla Deșertului Lybian?
C: Sticla de Deșertul Lybian este un tip unic de piatră și are proprietatea că transmută părțile negative ale ființei care o poartă, mai cu seamă a energiilor negative pe care nu le recunoașteți.Vă ajută să acționați asupra întunericul vostru interior și poate fi utilizată numai de către oamenii hotărâți și pregătiți să se confrunte cu părțile lor negative interne.
J: Deci, este indicată oamenilor care au multă energie negativă acumulată în ființa lor?
C: Doar dacă sunt hotărâți să se confrunte cu stările provocate de această piatră vindecătoare. Dar nu ar trebui folosită de cei foarte negativizați, dacă nu au o voință suficient de mare. Alfel, în loc să se vindece, își vor amplifica instabilitatea.  

(va continua)

http://prepareforchange.net/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu