Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 6 mai 2017

MESAJ DE LA MAMA MARIA.

(4 mai 2017; channeler Ann Dahlberg)
Traducere Const. Mihăilescu.


Eu sunt mama Maria și vin astăzi la voi pentru a vă mulțumi vouă, tuturor celor aflați pe această planetă, pentru toată lucrarea pe care ați făcut-o până acum asupra voastră înșivă.

În ciuda dificultăților și bolilor, ați ținut Lumina în inimile voastre. Înțelegeți, dragii mei copii, că voi toți aveți un fond bun și un anume rol pe Pământ. Nu este o sarcină ușoară, și noi vă înțelegem frustrarea și îndoielile, atunci când se întâmplă să apară în mintea voastră. Cu toate acestea, mulți dintre voi faceți ceea ce trebuie, în asemenea împrejurări: le depășiți și treceți mai departe, încrezători că ceea ce va veni în viitor va fi din Lumină și Bucurie. 
La rându-ne, facem ceea ce este mai bine pentru voi, astfel ca să nu vă pierdeți încrederea și credința în Ordinea Divină. Vrem să vă păstrați puterea și curajul în a vă realiza minunatul destin pentru care lucrați.
Mulți dintre voi ați realizat deja conexiunea cu inima și sufletul vostru iar alții, tot mai numeroși, lucrați la aceasta cu curaj și încredere. 
Este adevărat că pentru realizarea acestui deziderat este nevoie de o totală angajare, de multă dăruire și uneori de renuțări la unele dintre aparentele plăceri și satsfacții lumești.
Pe acest drum, mai ales la început, imediat după „trezire”, este indicat să nu alergați ci mai bine să faceți pași mici dar siguri. Primii pași sunt cei mai importanți, căci atunci apar ezitările, neîncrederea, teama de eșec. După depășirea acestei faze incipiente, totul începe să meargă din ce în ce mai bine, mai fără frustrări și fără efort. Este momentul când vă crește puterea, încrederea și intuiția. Da, acum sunteți mulți cei care v-ați reluat călătoria spre Lumină și asta îmi încălzește inima. Sunt nespus de mândră când vă observ rezultatele, determinarea de a vă perfecționa, hotărârea de a încheia această minunată sarcină pe care ați acceptat-o înainte de a veni în această viață pe Pământ. 
Iubiții mei, vă trimit mii de raze de Lumină și de dragoste, căci aștept, ca și voi, momentul în care ne vom putea percepe apropierea în mii și mii de feluri. Va fi momentul nostru glorios, când braț la braț, veți intra împreună cu planeta pe luminoasa „poartă” a dimensiunii 5D.

Va fi o mare sărbătoare, un moment de explozivă manifestare a bucuriei, o expansionare a fraternității cu toate civilizațiile din Lumină ale universului. 
În ceea ce mă privește, aștept cu nerăbdarea mamei care-și vede copiii apropiindu-se de casa părintească, de unde au plecat cândva spre necunoscutele sau neformatele tărâmri ale infinității Creației. Acolo, în depărtări, v-ați format caracterele, ați experimentat ceea ce ați ales pentru a vă îmbogății cu cât mai multă cunoaștere. Vă văd venind și vă admir: unii sunteți încărcați de daruri, alții de datorii, pentru care vă gândiți să reveniți pentru a vi le încheia, dar toți veniți acum spre CASĂ cu speranța și nerăbdarea revederii.
Noi știm că Pământul, tărâmul pe care vi l-ați ales, are nevoie de multă muncă pentru a ajunge la frumusețea, bogăția și puritatea care i se cuvin. Mult „gunoi” s-a adunat pe potențial-frumoasa voastră planetă.
Aerul, apa și solul trebuie curățate, și pentru aceasta va trebui să vă hotărâți să folosiți tehnologiile care vi s-au transmis și care, în marea lor majoritate, au fost dosite de cei care nu v-au vrut binele, sau de acoliții acestora. Pământul trebuie să redevină Grădina Domnului, unde să se regăsească diversitatea plantelor și a animalelor a căror viață va dăinui în simbioză și în iubire.
Resursele planetei vor fi redistribuite, astfel încât toată lumea să poată beneficia de ele, pe măsura nevoilor. Este suficient pentru toată lumea. Printr-o redistribuire echitabilă, prin folosirea cu discernământ a bunurilor, nu va mai exista lipsă pe Pământ. 

Mama voastră Pământ, în iubirea ei nețărmurită pentru voi, știe ce și cum trebuie făcut pentru ca abundența să se regăsească în viața fiecărei ființe căreia ea ia acordat dreptul de a se naște aci. Condiția este ca, la rândul vostru, să vă tratați planeta cu iubire și cu deplină grijă. La fel ca mine, Gaia vă iubește atât de mult încât a făcut multe și enorme sacrificii pentru a nu vă pierde. Ea nu face diferențe între ființele cărora le-a acordat dreptul de a se naște pe Pământ, corpul ei fizic.

Cuvântul de ordine în refacerea și regenerarea sistemului vostru planetar este „colaborarea”, atât la nivel micro cât și macro (adică individual, de colectivitate, statal, planetar și inter-planetar). 

Icoană făcătoare de minuni
Deci, uniți-vă dragii mei copii pentru a reface frumusețea Grădinii mele. Lucrați împreună și aveți încredere unii în alții, căci țelul vostru trebuie să fie comun. Nu vă mai risipiți puterea în fricțiuni neproductive și demolatoare între voi. 
Este imposibil să cred că există cineva care nu vrea să fie fericit. Rețeta fericirii vă este cunoscută. Atunci, dacă este așa, ce sau cine vă îndeamnă să vă anihilați reciproc sau să vă distrugeți planeta?

Este mult mai greu să faci ceva de unul singur, dar dacă vă uniți eforturile și voința, totul vă este la îndemână. Lucrați și pentru voi, dar faceți-o și pentru cei de lângă voi. Bogăția este infinită și v-o puteți atribui între voi cu cea mai mare credință. 
Sursa abundenței este inepuizabilă, iar credința că „nu este destul” este o pistă falsă pe care ați fost puși de către cei care nu v-au iubit niciodată. 

Aveți dreptul și datoria să lucrați pe proiecte mari, cuprinzătoare și cu bătaie lungă. 
Noi, cei „de dincolo”, nu stăm degeaba, în timp ce voi lucrați: multe lucrări, inclusiv, și mai ales de ordin spiritual, sunt în derulare, pentru ca vouă să vă fie mai ușor să depășiți provocările întâlnite pe drumul ascensionării.  
Refacerea, reabilitarea, modernizarea și ÎNĂLȚAREA Pământului impun multă strădanie din partea tuturor prietenilor dar și a voastră (Este fireasc ca atunci când vecinul vine să te ajute, și tu să te străduiești mai mult). 
Toți dragii mei copii de pe Pământ trebuie să doriți să vă făuriți noua lume, lucrând cot la cot, împreună, și în deplină armonie. 
Acesta este sfatul și rugămintea mea, despre care am vrut să vă vorbesc astăzi.
Vă las acum cu multă dragoste și multă recunoștință.
Mama Maria.

http://sananda.website


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu