Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 7 mai 2017

Mesaj de la ADAMA, prințul Telosului.

(30 april. 2017; channeler James McConnell)
Traducere Const. Mihăilescu.

Eu sunt Adama. Sunt cunoscut ca Marele Preot al Telosului, dar mi se atribuie și multe alte nume.
Revin în comunicarea cu voi, prin acest canal uman (James) pentru a-mi continua misiunea pe care noi, cei din interiorul planetei, o avem în legătură cu ascensiunea planetei și a celor de la suprafață.
Suntem recunoscători umanilor de la suprafață care lucrează permanent pentru îndeplinirea Programului Înălțării planetei și a oamenilor care au ales să meargă alături de ea către frecvențele celei de a cincea dimensiuni.
Cunoașteți din diferitele surse care vă înformează, că acțiunile prin care planeta și lumea voastră înaintează se intensifică tot mai mult, pentru a recupera decalajele și pentru a vă încadra în termenele impuse de acest sfârșit de ciclu cosmic.
În această muncă sunteți ajutați de Maeștrii Înălțați, de Galacticii din Lumină, și de cei aflați în Agartha. Ne coordonăm acțiunile pentru o cât mai eficientă colaborare și cu Lucrătorii întru Lumină de la suprafață.

Toți dorim ca munca noastră să dea cele mai bune rezultate într-un interval de timp cât mai scurt.
Dar, după cum cunoașteți, totul depinde în principal de dorința voastră de a evolua, de determinarea cu care sunteți angrenați voi înșivă în acest proces, dat fiind faptul că prioritare sunt alegerile voastre. 
Deși rezultatele nu sunt spectaculoase, se poate spune că se realizează progrese notabile în această muncă.

Mă prezint la voi ca un Războinic al Luminii, tot așa cum au făcut-o și unii dintre voi cândva, atunci când au decis să descindă pe Pământ, venind din stele și când și-au luat un corp uman, cu scopul de a impulsiona evoluția pe această încercată planetă.

Dar, mereu lupta cu întunericul n-a fost prea ușoară, și aceasta ne-a determinat să nu lăsăm niciodată garda jos.
Iubiților, ați venit pe Pământ, luându-vă un corp de carne, ca pe o mantie care să vă apere dar să vă și ofere posibilitatea de a relaționa cu mediul înconjurător. Această facilitate, pe care Gaia v-a pus-o la dispoziție, vă dă posibilitatea să creați, să vă mișcați confortabil, să stabiliți conexiuni și schimburi cu tot ce vă înconjoară. 
Așa cum ați fost numiți, voi (și noi, de altfel) sunteți adevărate sisteme de operare și modelatori ai planetei. Însă această muncă plină de creativitate nu trebuie să aibă în ea nimic distructiv, nimic antagonic, nimic care să-și propună anihilarea creaturilor, a materializărilor de pe planetă. Rolul vostru (și al nostru) este să aducem îmbunătățiri, care să îmbogățească creația, nu s-o distrugă.
Tot ceea ce faceți se exprimă, în final, prin vibrație energetică, care plasează totul într-un anume domeniu de frecvență, mai ridicată ori mai joasă. 
Până la urmă, ceea ce faceți, intenționați ori gândiți voi, ca indivizi sau colectivitate, vă crează realitățile. Chiar atunci când meditați (mai ales în grupuri) vă determinați, într-un fel sau altul, aceste realități, bune sau rele. 
În calitatea voastră de co-creatori, tot ceea ce vă înconjoară este rezultatul muncii și gândirii voastre; asta chiar dacă voi o credeți sau nu, adică dacă sunteți conștienți sau nu de această realitate. 
Prin ceea ce faceți, ori intenționați, voi sunteți cei care impuneți și determinați nivelul vibrațional pe planetă, iar ea, planeta, se va așeza exact în dimensiunea care intră cel mai bine în rezonanță cu aceste câmpuri energetice create de voi. Desigur, în calitate de entitate cu largă autonomie, planeta își poate ajusta frecvențele, dar, de fiecare dată când o face, ține cont de nevoile rezidenților săi (regnuri animale, vegetale ori minerale). 
Starea de sănătate, vitalitatea planetei este determinată în foarte mare măsură de comportamentul celor care trăiesc pe ea, în ea ori în atmosfera ei. (nota C.M.: contează, desigur, și vecinătățile, între care primordială este starea și influența Soarelui din sistem).

Cu ajutorul vostru, dragi frați și surori, vom fi capabili să ne îndeplinim misiunea prevăzută în Programul de ascensionare și să împuternicim planeta să ne aducă în planul existențial al dimensiunilor superioare. Noi suntem conștienți de acest adevăr și, din fericire, tot mai mulți dintre voi, cei de la suprafață (nota C.M.: amintesc că cea mai mare parte a ființelor umane din Pământul interior se află în zona superioară a dimensiunii de tranziție 4D și că, și ele se află, ca și cei de la suprafață, în procesul ascensionării în 5D) 

Vibrațiile pe planetă nu sunt stagnante, ele cresc, deși nu în ritmul pe care l-am dori noi. Este o bucurie că voi începeți din ce în ce mai mult să simțiți aceste frecvențe, care se schimbă într-o dinamică evidentă. 

Începeți să simțiți în tot mai mare măsură cum aceste energii ascendente vibrațional au impact asupra sănătății voastre, asupra unor tipuri de boli, care dispar definitiv ori ca arie de propagare; unele tipuri de suferințe sau de dureri dispar, de asemenea, fără tratamente sau cu tratamente mai ales naturiste.
Explicația este simplă: bolilor de orice fel le sunt proprii joasele frecvențe. Un corp afectat de boală, de suferință, pentru a putea ascensiona, trebuie ca, mai întâi, să se vindece. O ființă încărcată cu vibrațiile iubirii, luminii, nu poate fi suferindă, nici fizic nici psihic.
Din aceste motive, noi cerem fiecăruia dintre voi să înceapă șă-și ridice frecvența de vibrație, care reprezintă „medicamentul” cu cea mai mare eficacitate față de orice boală.   
Fiți conștienți de afecțiunile de care, la un moment dat, ați suferi. Conștientizarea duce la o creștere a vibrațiilor.
Dacă conștentizați că starea voastră de sănătate nu este perfectă, ridicați-vă vibrațiile. Sunt diferite metode prin care frecvența poate fi crescută, precum: nu vă lăsați copleșiți de situațiile negative, căutați să vă gândiți la ceva frumos, care vă face plăcere, gândiți-vă la cei pe care-i iubiți, la animalele a căror prezență vă încântă, la un fel de mâncare care vă face plăcere, la acțiuni din viața voastră care v-au dat satisfacție etc. Pe scurt : GÂNDIȚI POZITIV !! 
Pe măsură ce vă pozitivați, vibrațiile ființei voastre vor crește iar boala va da înapoi.
Faceți din buna-dispoziție, felul vostru de a fi!

Ați auzit de multe ori că sunteți aproape de linia de sosire; nu este un neadevăr, dar nu trebuie să vă lăsați pradă nerăbdării, căci asta vă aruncă în disperare, în deznădejde, consecința fiind o scădere a vibrației. 
Noi, cei din Pământul interior, am înțeles această necesitate și încercăm să răspundem îndrumătorilor noștri printr-o atitudine deschisă dar din care excludem nerăbdarea, precipitarea. 
Am înțeles că schimbările în bine fac parte dintr-un program divin elaborat și aplicat, și așteptăm cu încredere ceea ce ne va aduce viitorul, fără a intra în panică pentru anumite situații punctuale. 
Suntem pregătiți să ne primim viitorul cu brațele și inima deschise. În rest, ne vedem de viața noastră. 
Credem că așa trebuie să privească lucrurile toți cei angrenați în procesul ascensionării. Am spus-o dar nu ne permitem să o facem cu aroganță ci numai cu iubirea care trebuie să existe între rude apropiate, care trăiesc în aceeași „casă”. 
Ușa locuinței noastre vă este deschisă și suntem convinși că și voi veți proceda la fel, în relația cu noi (dar și cu frații noștri din stele). ESTE LOC ȘI ABUNDENȚĂ PENTRU TOATĂ CREAȚIA.

Eu sunt Adama. Vă iubesc pe toți. Tot mai mulți sunteți acum în mișcare către domeniile frecvențelor superioare. Continuați să faceți acest lucru deoarece, pe măsură ce o faceți, impuneți în lumea voastră o mare schimbare.
Toată pacea și iubirea mea să fie cu voi toți.
 Adama


Sursa: http://sananda.website


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu