Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 19 mai 2017

EXTINDEREA CÂMPULUI VOSTRU PERCEPTUAL.

(Realitatea pe care o percepeți este realitatea pe care o trăiți).

Mesaj de la Arcturieni
(4 mai 2017; prin Suzanne Lie)
Traducerea Const. Mihăilescu.


S.L.
Una dintre sarcinile acestei perioade este să ne amintim cum să comunicăm telepatic cu dimensiunea a cincea. Telepatia utilizează propriul vostru Sine Superior care se poate afla, de ex., la bordul uneia dintre numeroasele nave care înconjoară în prezent Gaia.
Se poate ca, la un moment dat, să puteți comunica cu alter ego-ul vostru aflat pe o navă spațială în 5D, această stare existând simultan cu ființa voastră trăitoare în 3D sau 4D.
Acest "VOI" se află acum în procesul modificării și transformării expresiei Sinelui care să vă redea adevărata voastră stare multidimensională. Pe măsură ce avansați în acest exercițiu existențial, zona voastră de percepție va începe să se extindă foarte mult.
Atunci când vă extindeți conștiința și, prin urmare, vă modificați câmpul perceptual, atenția voastră poate să treacă brusc de la un câmp perceptual, aflat în 3D, la unul aflat în 4D sau chiar 5D.
Uneori, această bruscă expansiune a conștiinței voastre poate apărea în timp ce tocmai vă aflați în mijlocul exprimării unei propoziții dintr-o „conversație” cu Sinele vostru Superior (nota C.M.: această stare poate apărea mai ales în timpul meditațiilor profunde). La început, puteți crede că vorbiți cu Sinele vostru Interior, la care apelați deseori, după care, realizați că, de fapt, comunicați cu Sinele vostru aflat în, să zicem, dimensiunea 5D. 
Ceea ce se întâmplă unora, de la o vreme, se explică prin faptul că timpul și spațiul din câmpurile voastre perceptuale sunt eliberate și / sau modificate ca urmare a extinderii conștiinței voastră în aspecte ale celei de a cincea dimensiuni, componentă localizabilă în multidimensionalul vostru. 
Implicit, această stare semnifică faptul că în acel răstimp, voi vă aflați înafara timpului și spațiului percetibil și funcțional în 3D și 4D, și v-ați mutat, măcar pentru un scurt interval, în starea de ACUM a Sinelui vostru din dimensiune a cincea. Explicația schimbării bruște de stare (de la 3D sau 4D la 5D) constă în faptul că aspectul vostru din 5D a intrat în rezonanță cu Sinele vostru plasat în corpul fizic, ca urmare a declanșării unui proces de sincronicitate cu vibrațiile 5D, efectul catalizator datorându-se unei anumite exprimări sau unui anumit conținut al exprimării din acea propoziție. Cu alte cuvinte, apare spontan un fenomen de rezonanță energetică care este „covorul fermecat” care vă transportă conștiința în zona existențială 5D. 

Pe măsură ce acest lucru începe să vi se întâmple, permiteți-vă acomodarea cu această  stare și urmăriți aproape cu dezinvoltură și naturalețe să vă relaxați în această nouă realitate apărută brusc sau progresiv, acceptând că ați avansat pe scara evolutivă, trecând dincolo de frontierele celei de a treia dimensiuni. 
Vă veți obișnui treptat cu ideea că nu mai trebuie să suportați tarele dimensiunii inferioare 3D în care, aproape cu siguranță, ați avut multe vieți. Acceptați și bucurați-vă că ați depășit limitările 3D și ați intrat în zona eliberatoare a lui ACUM, stare care vă va readuce la inițiala condiție a multidimensionalității, care a fost și este starea voastră primordială. 
Pe măsură ce vă acomodați în această nouă realitate, din ce în ce mai multe abilități vă vor reveni, printre care și cea de a primi mesaje decodificate de la Cei de Aur. 
Primul, sau printre primele, imbolduri care vor pune stăpânire pe ființa voastră va fi cel al iubirii necondiționate. 

Apoi, veți înțelege că sunteți în această viață, acum și aici, pentru a participa în modul cel mai angajant, la „curațarea câmpului pre-ascensionării sistemului planetar”. În procesul acestei acțiuni de curățare înainte de Înălțare, va trebui să reveniți mental și emoțional la fiecare încarnare pe care ați avut-o vreodată pe trupul Gaiei, pentru a impregna cu iubire necondiționată toată energia dezechilibrată a câmpurilor energetice pe care le-ați avut vreodată în oricare din încarnările voastre pe Gaia.
Fiecare „pachețel” de viață trebuie desfăcut, „presărat” cu iubire necondiționată și „reîmpachetat” pentru ca toate lecțile din toate viețile prin care ați trecut să fie „conservate” și expediate în Akasha, unde să poată fi consultate de sufletele care au nevoie de ele, în procesul lor evolutiv.
Cu această ocazie, este bine și potrivit să strecurați și mulțumiri Mamei Gaia pentru oportunitatea de a-i folosi trupul fizic (Pământul) pe care ați experimentat aventurile voastre de viață și unde v-ați decis să ascensionați. 
După ce veți fi înlăturat orice întuneric sau dezechilibru de pe trupul Gaiei, mulțumiți-i acesteia pentru că v-a permis să vă exprimați așa cum ați dorit, uneori provocându-i durere și neținând cont de nevoile ei ca entitate. Dacă vă simțiți destul de merituoși, rugați-o pe Mama Gaia să vă accepte s-o întovărășiți pe drumul ascensiunii în 5D, știut fiind că aceasta va fi calea cea mai lesnicioasă pentru a ajunge acolo unde v-ați propus.
De asemenea, puteți mulțumi Gaiei pentru că vă oferă o formă fizică (vas) care vă va ajuta să vă îndepliniți marea sarcină a Ascensiunii voastre și a planetei
Unii dintre voi ați avut sau veți avea în curând deplina revelație cu privire la decizia ființei voastre totale ca ulterior să reveniți din dimensiunea 5D, în care veți ajunge, pentru a reveni pe Vechiul Pământ cu scopul de a ajuta ființe dragi să ascensioneze.
Cei mai mulți dintre voi, cei care veți ajunge să aflați despre acest mesaj, dacă nu ați făcut-o până acum, veți întra într-un proces de „trezire” în conștiință, condiție fără de care nu veți putea ascensiona. 
Una dintre expresiile voastre dimensionale superioare ale Sinelui este posibil să existe pe una dintre navele spațiale unde există frecvențele 5D, ale de ACUM. Acest Înalt TU vă va ​​ajuta cu siguranță să eliminați dezechilibrele karmice de pe Pământ, care nu au fost încă echilibrate și eliminate.
Voi sunteți chemați să transmutați, să iubiți necondiționat și să vă clarificați orice câmp energetic distorsionat, pe care l-ați lăsat vreodată pe corpul Gaiei, în timpul oricăror încarnări fizice anterioare.
Acest lucru ar putea părea o sarcină foarte dificilă. În plus, este posibil să nu știți cum ați putea începe să vă amintiți chiar tot ceea ce trebuie să transmutați din toate încarnările pe care le-ați avut. Din fericire, aspectele energetice ale Sinelui vostru colectiv, aflate în univers (inclusiv pe unele nave spațiale), dețin aceste evidențe și vă pot ghida.  
Menționăm că prin versiune a SELF-ului tău colectiv trebuie înțeles ca fiind, de fapt, o expresie dimensională superioară a Sinelui vostru.
Prin urmare, acest " EU Superior" este capabil să vă poarte prin toate viețile în care ați fost preoți și preotese pe Gaia și ați slujit ca păzitori ai Țării.
Puterea voastră superioară poate să vă conducă, de asemenea, prin orice încarnări în care ați fost păstorii Țării, în forma voastră umană, precum și vieți în care ați fost Stăpânii apelor, în formă de balene sau de delfin.
Dar, deși vă va părea imposibil, multe suflete umane aleg să se încarneze în corp de balenă ori de delfin („Ei, hai că asta e prea de tot!”, veți zice unii dintre voi), deoarece aceste două specii au multe în comun, între ele și cu ființele umane.
Toate aceste versiuni ale voastre, au lucrat pentru a ajuta organismul planetar al Gaiei (Pământul) în timpul multiplelor voastre încarnări pe Gaia. Prin urmare, în această perioadă, multe suflete au revenit pe Gaia pentru a o ajuta să ascensioneze ca suflet (Gaia) și ca trup (Pământ).
Cei mai mulți dintre voi ați revenit din aspecte pentadimensionale, luând un „vas de pământ”, dar existați și ca aspect (ființă) în 5D, undeva în Univers. Să nu vă sperie această afirmație căci, cu adevărat, voi sunteți suflete multidimensionale. Sinele vostru cu locație în 4D sau 3D, folosind planul astral, poate călători înainte și înapoi, între cea de-a treia și cea de-a patra dimensiune, în timpul meditațiilor și în timpul multor servicii pe care acordați altora.
Dorința multor suflete de a fi în slujba altora se naște atunci când încep să-și amintească de bucuria de a da și altor ființe din pre-plinul lor.
De asemenea, vă veți aminti de încarnările mai speciale în care v-ați decis să călătoriți pentru a fi de ajutor multor alte ființe, înclusiv pe frumoasa Gaia.
Desigur, există ori au existat și încarnări în care conștiința voastră a fost pierdută în realitatea celei de a treia dimensiuni. În timpul acestor încarnări entitatea uită trecutul, uită aproape toate informațiile importante despre SELF.
Dar, pe parcursul desfășurării vieții voastre pământene, într-o zi, în timp ce vă plimbați prin pădure, minunându-vă de frumusețile care vă înconjoară și binedispuși, ori atunci când meditați, un flesh luminează o amintire uimitoare venită de nicăieri. Este străfulgerarea care săgetează câmpul perceptual și-ți aduce imagini din multidimensionalitatea ta. Această clipă de iluminare, deși durează extrem de puțin, te va urmări ani de-a rândul sau chiar toată viața, de fiecare dată dându-ți fiori.

Undele inteligente de frecvență superioară vă permit să înțelegeți mai bine ce se întâmplă în realitatea voastră, și vă ajută să reveniți la câmpul perceptual multidimensional al realității. 

Odată ce puteți menține acest câmp perceptual multidimensional, percepțiile voastre din dimensiunea superioară (a cincea sau dincolo de ea) încep să se stabilizeze, să se permanentizeze, până când, de la un timp încolo, devin realitățile voastre naturale și indispensabile. 
După ce baza 5D a fost pusă, amintirile din acea dimensiune încep să curgă și să ocupe întreaga voastră realitate. Fiecare dintre încarnările prin care ați trecut a creat un câmp energetic care se regăsește pe Gaia sau pe altă planetă unde ați existat. În unele încarnări ați urcat în lumină, iar câmpul de energie pe care l-ați lăsat a fost transmutațional, schimbător, pe care alții au putut să-l viziteze în meditațiile lor.
Atunci când meditați pe tema intenției de a ajuta ascensiunea Gaiei, de exemplu, energiile momentelor de meditație, nu se pierd, ci își vor continua existența de sine-stătător, ca niște entități autonome. 
Desigur, pe Gaia sau în jurul ei, există multe alte câmpuri, am spune că o infinitate, dintre care multe sunt emanate pe frecvențe de joasă vibrație.
Voi, ființele trezite, aflate în procesul ascensionării, faceți un mare serviciu planetei  atunci când, în meditațiile voastre, identificați astfel de energii, le înconjurați cu Lumina voastră și le transmutați în vibrații superioare. Operațiunea înnobilării acestor vibrații este mult înlesnită dacă trimiteți (prin imaginația voastră) asupra lor energia transformatoare a Flacării Violet. 
Vă puteți imagina și vizualiza cum câmpurile energiilor grele, întunecate, care se târăsc pe planetă, înghițind și sufocând ca o mâzgă ființe și obiecte, se transformă, devenind tot mai translucide, mai ușoare și mai diafane, în final, integrându-se câmpurilor de Lumină, pe care le amplifică ca putere de penetrare și de luminozitate. Urmare acestei ușurări, vizualizați cum planeta împreună cu tot ce există pe ea, devine mai ușoară și mai luminoasă, înălțându-se către tăriile cerului, spre Soare. 
Dragilor, nu visăm, sau dacă visăm o facem frumos! Imaginația voastră este o adevărată sursă de Lumină, deși nu mulți dintre voi o cred. Asta pentru că așa cum cunoașteți, ca părți ale Creatorului, și voi aveți însușirea de a co-crea, alături de UNICUL.
TOATE energiile sunt entități, mai mult sau mai puțin evoluate, stratificate pe nivele diferite de frecvență, iar voi aveți posibilitatea să interacționați cu ele, cu atât mai mult cu cât nivelul vostru de evoluție este mai înalt. Mai toate energiile nu sunt simple generatoare de lumină ci poartă în ele informații, mai mult sau mai puțin codificate, iar voi le puteți interpreta și folosi ca trepte ascensionale. 
Multe dintre mesajele pe care le poartă sunt emanate chiar de aspecte ale voastre din trecut. Prin meditații, vă puteți rechema aceste amintiri energetice, din ele având posibilitatea de a afla, sau a vă reaminti, multe date dintre viețile voastre anterioare.
"Cheia Ascensiunii" voastre constă în recuperarea tuturor aspectelor voastre răspândite în univers, căci numai astfel vă veți putea reîntregi ca entitate și conștiință (nota C.M.: când se afirmă că trebuie să ne creștem și să ne îmbogățim conștiința, ni se spune, de fapt, că că trebuie să ne recuperăm cunoașterea acumulată în multiplele noastre existențe deținute de toate aspectele ascendenței noastre, începând cu sufletul rădăcină, care stă la baza arborelui nostru genealogic).  
 
Pentru o înțelegere mai ușoară, despre Cheia Ascensiunii, vă vom spune o poveste despre un om care a fost schestrat într-un turn foarte înalt și i sa spus că are un anumit timp în care poate găsi cum să scape din acea închisoare. Omul a căutat peste tot, în toate ungherele să poată afla un mijloc de a evada.
Când a sosit timpul, ghizii săi au revenit și i-au spus: "Ne pare rău, dar nu ai găsit calea de ieșire. De aceea, trebuie să rămâi aici, în continuare.”
”Dar am încercat totul, am cercetat toate ungherele! M-am uitat aici, m-am uitat acolo, m-am uitat în sus și jos. N-am aflat ieșirea care, probabil, nu există”, a spus omul.
Apoi, cel care avea „cheia înălțării” l-a întrebat: "Te-ai băgat peste tot, ai încercat toate ieșirile, mai cu seamă pe cele ascunse.Te întreb: de ce n-ai încercat și ușa din față?” 
Omul: „Păi, ar fi fost prea simplu, cum să cred că cea mai la îndemână ieșire era chiar cea din față !?”
Iubiților, vrem să înțelegeți că TOT CEEA CE TREBUIE SĂ FACEȚI ESTE SĂ DESCHIDEȚI UȘA DIN FAȚĂ. Neîncrederea voastră v-a oprit până acum să încercați.
Deschideți „ușa din față"! Cel de al Treilea Ochi este inima voastră înaltă. Această ușă din față o putreți dechide chiar acum. Cheia vă este la îndemână: IUBIREA NECONDIȚIONATĂ.

Cu fiecare faptă de iubire necondiționată, cu fiecare proces de transmutare, cu fiecare amintire a cine sunteți voi cu adevărat și cu orice faptă în slujba celorlalți și a planetei, vă eliberați.
Noi, membrii expresiilor voastre superioare, ne uităm și ne protejăm războinicii noștri curajoși care și-au asumat corpuri pe Pământ. Ați venit în această viață pentru a ascensiona împreună cu Mama Pământ. Celor care v-ați amintit și celor care vă veți aminti de aceasta, vă mulțumim!
Vă mulțumim că prin strădania voastră ne îmbogățiți și pe noi. Ceea ce experimentați voi acum este unic în acest Univers. 

Binecuvântări pentru voi toți; și vă rugăm să vă amintiți că noi, ființele Sinelui vostru Superior și Multidimensional, suntem cu voi permanent și vă ajutăm cu fiecare respirație.
Noi suntem VOI.
Arcturienii și familia voastră galactică.

http://sananda.website



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu