Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 25 mai 2017

Aprecieri ale Arhanghelului Mihail făcute în emisiunea ”O oră cu un înger”


(24 mai 2017; moderator Steve Beckow)
Traducerea Const. Mihăilescu.

Arhanghelul Mihail și cu mine avem conversații periodice pe tema evoluției, încă din ianuarie 2016, eu simțindu-mă foarte onorat pentru aceasta. 
Evoluția spirituală este asemănată cu o scară, denumită în Biblie  "scara lui Iacov", în sufism "scara spre cer" iar în hinduism și budismul, "marele lanț al ființei”.

În cursul discuției, Mihail a arătat că viziunea noastră convențională asupra evoluției spirituale nu este corectă în multe privințe.
Amintesc că în concepția convențională drumul nostru evolutiv trece prin 12 dimensiuni și fiecare dintre acestea este divizat în câte 12 subplanuri, după care avansăm (sufletul nostru) în tărâmul angelic, adică devenim îngeri proveniți din ființe umane.
Și în tărâmul angelic ar exista 9 ordine ierarhice de îngeri, cel mai avansat fiind cel al serafimilor care sunt plasați, ca nivel de conștiință, cel mai aproape de Dumnezeu.
Ultima treaptă evolutivă ar fi starea în care sufletul fuzionează cu Dumnezeu.

L-am întrebat pe Arhan. Mihail dacă acest concept este corect.
- Da și nu, mi-a răspuns el. Ordinele angelice nu sunt ierarhizate. Nu toți oamenni (sufletele lor) devin îngeri dar mulți dintre ei, care urmează calea sfințeniei, ating acest înalt nivel de curățenie și de conștiință. 
Oricum, este necesar un înalt nivel de angajare și smerenie, pentru ca un suflet să atingă și ultima stare de spiritualizare.
Lipsa de progres poate amâna atingerea acestui înalt țel sau poate face ca aceasta să nu se întâmple niciodată. Important de știut este că toate suflete au dreptul și posibilitatea de a urca absolut toate treptele evoluției, neexistând restricții în acest sens, altele decât cele pe care chiar sufletul și le alege și și le impune.

De asemenea, el a spus că există momente diferite când putem "să ne întoarcem Acasă", după care pornim, din nou, într-un ciclu existențial, cu scopul de a ne îmbogății experiența.
Viteza cu care un suflet progresează depinde și de îndrumătorul spiritual pe cate și-l alege. Calea adorației Mamei Divine este cea mai indicată pentru ființele umane de pe Pământ, și nu numai.
Arhanghelul spune că au existat în istoria umanității numeroase momente și situații în care poziția noastră interdimensională s-a schimbat. Asemenea schimbări au existat din cele mai vechi timpuri.
Trecerea dintr-o dimensiune în alta a depins mereu și de sistemele noastre de credință adoptate dar și de nivelurile energetice din anumite perioade, unele dintre acestea fiind atât de scăzute încât au blocat aproape procesul evolutiv. 
  
AAM spune că va continua discuția pe această temă, în întâlnirile viitoare.
Steve.

http://goldenageofgaia.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu