Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 30 aprilie 2017

Mesaj de la Sananda

(21 april 2017; channeler Ann Dahlberg)
 Traducere Const. Mihăilescu

Sunt Sananda și am venit azi să vă salut pe toți și să salut Noua Eră, care începe pe planeta voastră.
Multe se întâmplă acum pe Pământ, o largă paletă de evenimente - de la bine la rău - având loc.
Cu toate acestea, un observator atent vede că mult mai multe sunt evenimentele benefice. Omenirea se trezește acum în masă, și asta îngreunează tot mai mult acțiunile întunericului, în dorința lui de a-și perpetua controlul asupra ființelor umane.
Sunteți din ce în ce mai mulți, voi, dragi copii ai lui Dumnezeu care aveți o adevărată foame pentru Lumină și pentru adevăr. Lumina vă dă puterea de care aveți nevoie pentru a face ca întunericul să se retragă. Puterea voastră este cea care va crea și consolida Noul Pământ. 

Este perioada în care apar noile modele, noile matrici ale ființei umane, care vor înlocui treptat, dar destul de repede, vechile modele pe Pământ. Apare și se extinde o nouă gândire , în care prevalează concepția universalității dar și a unicității creației.
Acest lucru este valabil atât pentru animale cât și pentru plante.
Există o înțelegere cu caracteristică de generalitate cum că dacă nu se promovează preocuparea pentru întreg, nu se realizează dezideratul de a avea grijă unul față de altul.
Această înțelegere se răspândește ca un foc sălbatic pe Pământ și are un impact profund asupra ființelor care se trezesc din ce în ce mai mult și în număr tot mai mare. De fapt, este vorba de o intensă propagare a undelor în întregul sistem planetar, și aceasta va duce la apariția multor minuni.

Se produc și vor urma fenomene pe care le veți asimila minunilor, momente incredibil de interesante, chiar stupefiante, cărora, cu vechea voastră logică, nu le veți putea găsi explicații plauzibile. În mersul vostru către o și mai intensă și înaltă Lumină, sunteți însoțiți, deși nu la modul vostru conștient de înțelegere și probitate, de ființe benefice din lumină aparținând Cerului ori unor civilizații extrem de evoluate. 
Metaforic vorbind, este ca o masă multicoloră de energii care vă inundă spațiul și conștiința, înconjurându-vă sau traversându-vă ființa în cascade de culori, de intensități și nuanțe diferite. 
Pentru cei care o pot percepe, este o imagine incredibilă care îți taie respirația și care ar merita văzută de toți. Aceste minunate imagini le vom depozita în memoria universală (n.m.: Akasha) pentru ca, în funcție de stadiul evolutiv, să poată fi văzute și admirate cândva de cei care vor dori s-o facă.
Pământul, cu toți locuitorii lui, se va afla în curând în cea de-a cincea dimensiune. Ne produce o deosebită plăcere să vă spunem acest lucru acum, chiar dacă au mai rămas destul de multe lucruri de făcut, până veți ajunge acolo; dar, în legătură cu aceasta, există certitudinea că nu mai puteți rata destinația. Chiar și cei mai puțin treziți (deci, mai puțin merituoși) au mari șanse de a se întegra fluxului uman general care mărșăluiește cu curaj și abnegație spre această minunată țintă. Tot mai mulți părăsiți întunericul și vă apropiați de frumoasa lume a dimensiunii 5D. 
Nu ne hazardăm când afirmăm că ici și colo, pe Pământ, au început să apară și să se stabilizeze caracteristicile energetice ale acestei dimensiuni superioare. Această minunată lucrare se realizează în pas alert, dragi copii, căci tot mai mulți dintre voi vin să vi se alăture.
Despre aceste realizări, care nu sunt puține, mass-media voastră ar putea vorbi aproape non-stop. N-o prea face, și știți și voi de ce. Din acest punct de vedere, înțelegem de ce informatorii de știri, plătiți de corporațiile media, încă aservite, trec sub tăcere realitățile. 

 Aceste noutăți se găsesc în diferite domenii ale societății voastre, precum economia, sănătatea, cercetarea ori bunăstarea și viața socială. 
Dacă tehnologia și toate rezultatele cercetării existente pe Pământ astăzi vor fi folosite de oamenii conștienți, atunci lumea în care trăiți se va schimba în bine doar în câteva luni.Vi s-a dat aproape tot ceea ce aveți nevoie pentru a produce un incredibil salt în toate domeniile. Așteptăm să aveți conștiința de a o face. Acum, practic, nu mai este vorba de a primi tehnologie sau îndrumări ci, pur și simplu  de a le pune în aplicare. 
Vântul cald și îmbietor al prefacerilor adie acum peste voi și vă provoacă să vă treziți și să vă hotărâți. Ușa către minunății vă este deschisă și este timpul să vă treziți și să-i treceți pragul. „Dincolo” veți găsi numeroase și incredibile comori de care puteți beneficia. Aceasta va face ca munca voastră să devină o plăcere, o adevărată desfătare, aducătoare de multiple satisfacții; și, în plus, va fi și distractivă.

Cu bucurie am scris aceste rânduri. Cu bucurie, salut Noua Eră care începe să fie edificată. 
Pentru Mine este o imensă bucurie să merg împreună cu voi și să împărtășim minunatele daruri oferite de Creator.
Vă las acum cu multa Mea dragoste, 
Sanada.
SURSA: http://sananda.website



6 comentarii:

  1. Frecventa pamantului si constiinta astazi 29 aprilie 2017

    Frecventa pamantului astazi este de 13,3Mhz,normal ar fi trebuit sa fie 16,9Mhz.

    Negativitate la nivel planetar 64%



    Constiinta la nivel planetar este de 0,4 D

    Suntem in subdimensiunea 1,4D.Nu incurcati subdimensiunea cu dimensiunea.Suntem in afara dimensiunilor asa cum voi le stiti,suntem in subdimensiuni,adica in Umbral ,care este alta locatie ca si dimensiuni.Normal in Umbral,se ajunge doar ca spirit,acum suntem cu tot cu planeta in lumea spiritelor,adica Umbralul.

    Frecventa pe teritoriul Romaniei 13,3 Mhz
    Negativitatea pe teritoriul Romaniei 69%
    Constiinta pe teritoriul Romaniei 0,4D


    M
    Publicat de Bella Oma E cam contradictie cu ce spune Sananda. Stiu ,nu ne ajunge timpul fizic,este placa constientizata,tocmai de aceea "anunturile triumfale" indiferent de provenienta,sunt inca timpurii...I am sorry.....compressory !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ați multiplicat frecvența umană de un milion de ori. În loc de alte comentarii, vă redau mai jos un scurt articol.
      ------------------------------------------------------------------------------
      Frecventa vibrationala a corpului uman
      In 1992 , Bruce Taino de le universitatea de Stat din Cheny, Washington a construit primul aparat din lume ce masoara si monitorizeaza frecventa vibrationala a corpului uman . Prin acest aparat s-a stabilit ca frecventa medie a unui organism sanatos este undeva intre 62 – 68 Hz .
      Cand aceasta frecventa vibrationala scade , sistemul imunitar este afectat in asa fel incat sub 58 Hz apar primele simptome de raceala si gripa , sub 55 Hz boli precum Candida , sub 42 Hz – cancerul , etc.

      Aparatul Taino , denumit astfel dupa numele celui care l-a construit este certificat cu 100% acuratete dar este folosit doar in domeniul agriculturii . Un studiu al spectrului de frecventa al alimentelor folosite ca hrana de catre populatia Terrei facut cu ajutorul acestui aparat , a demonstrat ca toate alimentele prelucrate au o frecventa ce tinde spre zero si implicit duc si la reducerea frecventei organismului uman . Totodata s-a stabilit ca toate alimentele proaspete au o frecventa ce depaseste 15 Hz ( cele uscate intre 12 – 22 Hz iar cele proaspete intre 20 – 27 Hz ).

      Pentru ridicarea frecventei vibrationale s-a demonstrat si faptul ca banalele uleiuri esentiale folosite in aromaterapie au o frecventa ce incepe de la 52 Hz si ajunge chiar si la 320 Hz ( ex. uleiul de trandafir ) . Frecventele mari create de aceste uleiuri pot crea un mediu in care orice urma de bacterii , virusi , ciuperci, etc., nu pot exista
      http://astrologykom.blogspot.ro
      ---------------------------------------------------------------
      Deci, frecvențele umane și ale mediului înconjurător sunt de ordinul herților, nu al MHz-lor.
      C.M

      Ștergere
  2. Taticu,oi fi tu si altii in Umbral,nu ne baga pe toti in aceeasi oala,noi nu am venit pe Gaia sa subevoluam,noi suntem fiinte de LUMINA,foarte puternice dar inca bajbaim dar nu din cauza noastra ci a intunecatilor!Balanta se intoarce in favoarea LUMINII,binenteles cu viteza LUMINII!
    Cei care fabrica citiri de constiinta individuala,colectiva si planetara sunt escroci platiti de intunecati!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru Anonim/Gaianelu/etc.:Canalizare de la fiinte dispuse sa de-a un raspuns



      Despre ascensiune as dori cateva informatii,si ce parere aveti voi de ascensiune si despre mesajele canalizate.

      Despre ascensiune sa vorbit multe,ce nu sa spus poate cu toata forta este ca nu exista ,sau nu prea exista ascensiune pentru nimeni,nu in sensul plecarii sufletelor de aici,ci a ascensiunii mintii lor,a sufletului lor,invatand lucruri noi,si admitand ca trebuie sa treaca la un pas nou in existenta lor.

      Evolutie,asta inseamna ascensiune,deci evoluati,si veti avea ascensiune.

      Cam cat la suta sunt ascensionari pe planeta in acest moment?

      Cam 15 % din populatie are sansa sa ascensioneze in constiinta.

      Exista o categorie anume ce este implicata mai mult in aceasta trecere schimbare in constiinta?

      Da,sunt aceia ce au periat internetul,nu conteaza varsta,nu exista o categorie anume de varsta ce este ascensionara.Sunt multi lucratori in lumina,sunt suflete ce isi doresc evolutie,dar nu sunt asa de multi pe cat ati crede.Cu adevarat evoluati sunt cam 300 de mii pe intreaga planeta,restul sunt pe calea evolutiei altfel,sa spunem asa.

      Cu canalizarea ce se intampla?

      Stiti cine da mesaje canalizate?

      Nu prea stim,dar cine le da face o treaba buna,sa spunem cu ironie,pentru ca indeparteaza sufletele de canalizarile autentice,cele ce inca mai sunt autentice.

      Cam cat la suta mai sunt mesajele autentice?

      Cam 15%.in rest au fost falsuri inca de la inceput,iar voi v-ati obisnuit cu ele,deci fac parte din meniul zilei pentru voi.

      Credeti ca ascensiunea se va opri?

      Sa si oprit de fapt,cei ce sunt pe calea ascensiunii isi fac munca lor cu ei insisi,iar cei ce dorm vor dormi in continuare.

      Vi sa spus ca trezirea vine din interior,asa este,asa va fi si de acum incolo.

      Cum vedeti anul acesta din punct de vedere al ascensiunii planetare?

      Va fi un an stagnant,sau involutie pentru multi ce sau plictisit de tot ce sa tot spus.Aveti grija ca dusmanul cel mai mare al constiintei voastre sunteti voi insiva.Nimeni nu va poate face sa evoluati,decat voi insiva.


      Multumesc
      Publicat de Bella Oma

      Ștergere
    2. Pentru că materialul de mai sus mi se pare interesant, chiar dacă în unele aspecte el vine în contradicție cu unele articole traduse de mine, îl redau mai jos, într-o formă corectată gramatical, în interesul cititorilor.
      ------------------------------------------------------------------------------------------
      Pentru Anonim/Gaianelu/etc.: Canalizare de la ființe dispuse să de-a un răspuns

      - Despre ascensiune, aș dori câteva informații, și ce părere aveți voi despre ascensiune și despre mesajele canalizate.
      - Despre ascensiune s-a vorbit mult; ce nu s-a spus poate cu toată forța este că nu există, sau nu prea există, ascensiune pentru nimeni, nu în sensul plecării sufletelor de aici, ci al ascensiunii minții lor, a sufletului lor, învațând lucruri noi și admițând că trebuie să se treacă la un pas nou în existența lor.
      Evoluție, asta inseamna ascensiune; deci evoluați și veți avea ascensiune.
      - Cam cât la sută sunt ascensionari pe planetă, în acest moment?
      - Cam 15 % din populație are șansa să ascensioneze în conștiință.
      - Există o categorie anume implicată mai mult în această trecere / schimbare în conștiință ?
      - Da, sunt aceia care au „periat” internetul, nu contează vârsta; nu există o categorie anume de vârstă care este ascensionară. Sunt mulți lucrători în lumină, sunt suflete ce își doresc evolutia, dar nu sunt așa de mulți pe cât ați crede. Cu adevarat evoluați sunt cam 300 de mii pe întreaga planetă, restul sunt pe calea evoluției altfel, să spunem așa.
      - Cu canalizarea ce se întamplă? Știți cine dă mesaje canalizate [corect sau nu]?
      - Nu prea știm, dar cine le dă [pe cele false] face o treabă bună, să spunem cu ironie, pentru că îndepărtează sufletele de canalizările autentice,[mă rog,] cele care încă mai sunt autentice.
      - Cam cât la sută mai sunt mesaje autentice?
      - Cam 15%, ]n rest au fost falsuri încă de la început, iar voi v-ați obișnuit cu ele, deci fac parte din meniul zilei pentru voi.
      - Credeți că ascensiunea se va opri?
      - S-a și oprit, de fapt; cei ce sunt pe calea ascensiunii își fac munca lor cu ei înșiși, iar cei ce dorm vor dormi în continuare.
      Vi s-a spus că trezirea vine din interior; așa este, așa va fi și de acum încolo.
      - Cum vedeți anul acesta, din punct de vedere al ascensiunii planetare?
      - Va fi un an stagnant, sau în involuție, pentru mulți care s-au plictisit de tot ce s-a tot spus. Aveți grijă că dușmanul cel mai mare al conștiinței voastre sunteti voi înșivă. Nimeni nu vă poate face să evoluați, numai voi înșivă.

      Multumesc
      Publicat de Bella Oma
      ---------------------------------------------------------------------------------------
      Sper ca d-l C. Smarandache să-mi înțeleagă și să-mi aprobe intervenția.
      C.M.

      Ștergere
  3. Gaianelu,eu nu sunt taticu....Dar,o fi posibil in sensul ca D-zeu are si o incarnare umana si cum lumea/lumile,e mica/sunt mici...Multa vorbarie de ani de zile, e pierdere de ....timp. Dar,fiecare are liberul arbitru pentru orice !

    RăspundețiȘtergere