Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 23 aprilie 2017

MESAJ DE LA ÎNGERI

(15 april.2017; channeler Ann Albers)
Traducerea Const.Mihăilescu
 (scuze pentru întârziere!)

Dragii mei, înainte de a începe acest mesaj, vă asigurăm de infinita noastră iubire !
Astăzi dorim să vă vorbim despre moarte și înviere - natura temporală și temporară a formei și natura eternă a Iubirii.
Viețile voastre sunt puternic dependente de timp, aci pe Pământ. Până la urmă, după un timp mai lung sau mai scurt, fiecare dintre voi „moare”. Adevărul este că după moartea corpului fizic, voi toți veți învia, imediat sau după un anume periplu, într-o altă conștiință a adevăratei voastre naturi și ființe.
Procesul „trezirii” la o altă conștiință se întâmplă unora în timpul vieții conștiente de pe Pământ, altora (celor mai mulți), abia după moartea corpului fizic. Oricum, ambelor categorii de ființe (suflete) le este asigurată nemurirea și existența într-o viață din ce în ce mai extinsă. Altfel spus, deși forma fizică moare, esența imaterială persistă, trezindu-se în forme din ce în ce mai spiritualizate.
Nimic din lumea voastră nu durează veșnic și nici produsele materiale pe care voi le făuriți. Casa pe care ți-ai construit-o este, la început, nouă și frumoasă, neatinsă de efectele implacabile ale timpului. După ani însă, ea începe să-și arate vârsta și, orice i-ai face, „ridurile” ei se vor pronunța tot mai mult. După ani, casa va trebui demolată pentru ca pe locul ei să se construiască alta, ori altceva. Tot astfel e și în cazul ființelor, inclusiv a celor umane. Cu fiecare respirație, fiecare dintre voi mai face un pas spre moartea corpului său fizic. Sufletul și sinele tău se vor transfera în alt corp fizic, imediat sau după o anumită perioadă de pauză. Posibilitățile și modalitățile de înviere sunt nelimitate.
Dacă ați fi convinși de acest adevăr, ați dori și ați accepta cu bucurie ca, după o perioadă, în general mai scurtă, să alegeți acest transfer care oricum vă așteaptă. Asta mai ales dacă viața voastră nu v-a oferit prea multe satisfacții. 
Nimeni nu moare cu adevărat. Nimeni și niciodată nu-și pierde decât forma fizică (n.m. odată cu care dispar corpul mental și emoțional). În întreaga creație se manifestă secvențialitatea vieții, indiferent că este vorba de un lucru sau de o ființă. Doar esența dăinuie, doar ea este nemuritoare, dar supusă transformărilor, de regulă, evolutive. Trecerea la o nouă viață nu se face prin suferință, prin supliciu. Ea este o sărbătoare, în care se manifestă pe deplin sentimentul de fericire, de împlinire. Când treci „dicolo” oricum vei fi mai fericit decât ai fost pe pământ. Realitatea care te așteaptă „acolo” este mult mai mult decât ai crede tu că va fi.
Înainte de a părăsi planul în care vă aflați este nimerit să vă creați convingerea că viața nu se încheie odată cu moartea corpului fizic. 
De fapt, corpul vostru fizic nu este altceva decât un accesoriu, o modalitate care vă dă posibilitatea să relaționați cu lumea în care trăiți. Esența voastră va dăinui, îmbogățită cu toate experiențele prin care vă decideți să treceți, în drumul vostru către măestrie.
Când în viața de pe planetă pierdeți ceva, inclusiv o ființă dragă, nu disperați și nu vedeți în asta ceva care ar justifica disperarea și tragedia. Binecuvântați ceea ce ați pierdut și fiți siguri că esența acelui ceva se va păstra și vă va reîntâlni în alte condiții, pe care, cu siguranță, le veți conștientiza. 

Dragii nostri, știm că a fi un uman nu este cea mai ușoară stare în care sufletul vostru se poate afla. Pe Pământ suteți afundați în iluzia unei unice existențe care se confundă cu cea a trupului material.
Chinuitoare sau nu, lumea voastră este aspectul existențial de care vă agățați cu disperare, mereu considerându-vă suspendați deasupra unei prăpastii.
Poate este de înțeles ca lucrurile și ființele de care v-ați legat în viața pământeană să vă trezească nostalgii sau păreri de rău, la gândul că nu le veți mai avea. 
Dacă ați fi convinși că, de fapt, numic nu este pierdut cu adevărat, ați avea a altă stare de spirit. Și noi, de asta încercăm să vă convingem.
Nu poți pierde niciodată o melodie care ți s-a strecurat în suflet. Ți-o vei aminti imediat ce te vei afla în acea stare de spirit în care ai ascultat-o. Nu poți pierde lumina care te-a străfulgerat atunci când ai trăit clipe de euforie divină.
Dragostea este întotdeauna cu voi, în moartea voastră și, cel mai frumos, în învierea și reînviarea care urmează.
Iubirea se schimbă, dar esența ei rămâne prezentă peste veacuri..
Paște Fericit celor care sărbătoriți acest minunat eveniment! Prin voi, noi sărbătorim nașterea Luminii în ființa voastră și, particularizat, în inima voastră..
Dumnezeu sa vă binecuvanteze! Vă iubim foarte mult!
Îngerii.



http://sananda.web

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu