Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 4 aprilie 2017

Conversație cu GALEA de pe Neptun (I)



(22 mart.2017; channeler Linda Dillon, o emisiune de Suzanne Maresca)
[cu meditație pregătitoare]
Play
Traducere Const. Mihăilescu

Galea: Salutări, eu sunt Galea!
Suzi: Bine ai venit, Galea.
Galea: Și bine ne-am reîntâlnit, dragă Suzanne, cu tine și cu voi toți, care sunteți prezenți. 

De fapt, bine ați venit pe nava noastră mamă! 
Suntem onorați că ne-ați acceptat  invitația, pentru a călători puțin împreună și a discuta simultan în emisiunea pe care o realizați „în direct”.
Încă o dată, bun venit iubiților! (nota C.M.: se obișnuiește ca înainte de începerea comunicării cu o entitate din alt plan, realizatorul emisiunii ”O oră cu un înger” – în cazul acesta Suzi Maresca-, channelerul Linda Dillon și ascultătorii să facă o meditație. În funcție de cât sunt de evoluați și cât se pot adânci în meditație, participanții își pot imagina sau chiar se pot angaja cu corpul lor energetic, în excursii extracorporale. În cazul de față, la invitația entității care se recomandă Galea, grupul face o vizită pe nava spațială mamă. 
Nu știu dacă această ființă este de pe planeta Neptun sau nava pe care se află, și care face obiectul „vizitei”, se numește „Neptun”)
Repet că suntem onorați să vă avem la bordul navei noastre mamă, astăzi, chiar și în această modalitate. 
Așa că, permiteți-mi, scumpi prieteni, să vă iau de mină, de braț sau de umăr pentru a vă conduce în sala noastră reprezentativă de conferințe. 
Este un cadru informal ceea ce vi-l puteți imagina ca pe un salon de primire a oaspeților.
Vă rog să-mi permiteți, de asemenea, să încep prin a vă spune că locurile în care ne adunăm sunt, pentru noi, extrem de importante. Ele sunt considerate spații sacre, tot atât de importante precum locurile noastre intime, private.
Noi comunicăm de obicei telepatic conectându-ne la mintea colectivă, înțelegerea colectivă, scopul colectiv. 
Asta nu înseamnă că suntem o adunătură de roboți, cu anumite similitudini. Trebuie înțeles, pur și simplu că, în individualitatea preocupărilor și gândirii noastre, există foarte multe asemănări, multe sincronicități și o dorință aproape unică în a ne manifesta în multele domenii de interes individual și colectiv.
Pentru noi, colectivitatea este indispensabilă în mai toate manifestările și activitățile cotidiene. 

(Sper că mă exprim pe înțelesul fiecăruia dintre voi!?)
Poate e o prejudecată să facem din colectivitate esența existenței noastre. Așa stând lucrurile, pot afirma că bunăstarea noastră se datorează modului în care ne raportăm unii la alții, la sentimentul de colectivitate. Pentru noi existența izolată, în sigularitate este exclusă.  

Asta este valabil chiar și pe o navă mamă, care, după cum veți constata, este foarte mare. Și aici lucrăm împreună, comunicăm aproape permanent, ne ajutăm și ne destăinuim reciproc. Această caracteristică, particularitate, dacă vreți, se regăsește la noi atât în viața de zi cât și în cea de noapte.
Deși se poate spune că viața pe o navă spațială, fie ea și navă mamă, există un spațiu limitat, noi comunicăm permanent și suntem în legătură cu diferitele forțe și civilizații galactice și intergalactice. De fapt, cu cât ne aflăm mai departe de locurile noastre de origine, cu atât comunicarea este mai intensă.
Ca civilizație, ne este străină atitudinea de imixtiune în treburile altor civilizații, și nu ne propunem invadarea unor planete. Noi respectăm acest principiu considerând că spațiul ocupat de o civilizație este sacru și intangibil. 
Contactele pe care le stabilim cu alte civilizații sunt de la inimă la inimă și pornesc din iubirea și respectul pentru întreaga creație. Diversitatea noastră este un minunat dar al Creatorului.    
Atât pe această navă cât și în locurile noastre natale, avem locuri speciale în care ne întâlnim pentru ceremonii și procesiuni sacre și unde ne adâncim în rugăciune, meditație, cel mai adesea totul desfășurându-se în liniște și reculegere.
Chiar și părerile divergente sunt exprimate de noi în modul cel mai deschis și sincer, și, mai ales, într-o stare de calm desăvârșit. 
Am putea spune că între noi, comunicarea are loc de la inimă la inimă. Nimic nu avem de ascuns unii față de alții. De altfel, până la un anumit nivel, aceasta (lipsa de comunicare) nici n-ar putea exista.
Limbajul și modul nostru de exprimare este totdeauna clar, deschis, fără echivoc, cu o atitudine plină de respect reciproc.
La noi, aceasta nu este ceva ce ni se impune ci pleacă din convingerea și mentalitatea noastră interioară.
Apoi, nu ne pierdem timpul cu a ne demonstra realizările sau pentru a epata. Totul se vede și se înțelege, fără a fi nevoie de reclamă. 
Cel mai mult timp ne ia pentru exprimarea bucuriei pentru realizările celorlalți, a bucuriei de a ne revedea, de a lucra și a fi împreună. Suntem nerăbdători să ne comunicăm impresiile și experiențele pe care le-am avut în anumite împrejurări sau locuri. Ne bucurăm mult să facem noi cunoștințe, pe care ni le dorim cât mai fericite în comunitatea noastră.
Suntem vizitați de cei de pe alte nave spațiale și, la rându-ne, suntem oaspeți pe alte nave. Din acest punct de vedere, putem spune că avem experiențe destul de multe și de fructuase.
Comunicarea este o adevărată artă și se realizează în multe feluri, ea fiind proprie fiecărei civilizații și culturi.

Din păcate, modul de comunicare practicat la voi, mai cu seamă în occidentul „civilizat”, nu prea mai are de-a face cu bucuria, prietenia și sentimentul curat, ci, mai de grabă cu spiritul concurențial, cu aflarea secretelor celuilalt, pentru ca, odată întorși acasă, să producem ceva care să fie mai bun și mai vândut decât ceea ce am aflat. 
Deci, la voi, vizitele au ca scop aflarea secretelor celor vizitați, altfel spus, spionajul (militar sau industrial, economic, la modul general).
Nici mesele pe care le oferiți nu sunt străine de această atitudine: aflarea unor secrete de la cei aduși într-o stare de bună-dispoziție, când invitații pot fi mai ușor „trași de limbă”. 
La noi, vizitele și mesele sunt în primul rând prilejuri minunate de a ne cunoaște, de a ne exprima bucuria, de a servi ceva împreună, de a ne cunoaște obiceiurile, gusturile, poate chiar...rețetele.
Noi credem că și la voi, omul de rând este plin de ospitalitate și de bune intenții.
La noi mesele festive au ca scop principal, bucuria de a fi împreună. Desigur, putem discuta și asupra unor probleme tehnice, dar o vom face cu sinceritate și cu solicitudine, fără a urmări un scop ocult.

În ceea ce privește alocarea și inviolabilitatea spațiului nostru sacru (individual) am spune că, dacă am considera la voi valoarea dată de cifra 2 sau 3, la noi ar putea fi 10. 
Mențiunea făcută de mine nu trebuie s-o luați ca pe o critică la adresa sistemului vostru, ci doar ca pe un aspect al realităților din civilizațiile noastre.
Faptul că noi cei de pe navă ne aflăm într-un spațiu oricum limitat, spațiile individuale, unice, capătă o mai mare importanță. Știu, voi îmi puteți replica:„Bine, Galea, eu îmi pot imagina această realitate de conjunctură; totuși, la numărul de ocupanți și la mărimea navei voastre de cca 26 mile lungime (aprox. 41 km.; n.m.), nu pare a fi vorba de un spațiu foarte limitat”. Eu vă voi răspunde că, în realitate, față de imensitatea universului, nici măcar voi nu vă puteți considera ca având deplină libertate de mișcare și individualizare pe frumoasa și diversificata voastră planetă („navă”).
Ca să revenim la importanța și definirea spațiului sacru, am remarca necesitatea de a exista un spațiu sacru pentru fiecare ființă. La voi, această noțiune poate avea diferite conotații și valori, în funcție de diferitele zone, culturi și credințe de pe planetă. De exemplu, veți putea admite că între ceea ce consideră ca fiind spațiul sacru un american și un japonez (sau indian) este o mare diferență.
Adesea, noi (și când spun „noi” mă refer la „Noi” cu N mare) am discutat cu voi despre a rămâne în spațiul sacru al bulelor (n.m.: cred că face referire la inviolabilitatea spațiului din imediata apropiere a corpului fizic, adică de zona în care se extinde câmpul energetic al fiecărei entități, aura, zonă care are mărimi diferite, determinate mai ales se nivelul de spiritualizare a ființei), și aceasta este o bună viziune pentru voi de a vă păstra măcar în această limită spațiul sacru (nota C.M.: aluzie la situațiile anormale de molestare sau viol).
  
Noțiunea de „spațiu sacru” poate fi extinsă, după caz, la spațiul ocupat de camera în care locuiești într-un apartament sau la întregul imobil, dacă-ți aparține integral, ori de cabina care ți-a fost repartizată pe o navă spațială ori pe un vapor. Aceste tipuri de zone sunt considerate „spații sacre”, cărora trebuie să li se respecte individualitatea. Tot astfel se întâmplă și pe nava noastră mamă. Nimănui nu i-ar trece prin minte să violeze un astfel de spațiu sacru. Este fundamental.
Extinzând raționamentul la nivelul planetar, galactic sau universal, putem afirma că principiul trebuie să fie respectat, indiferent la ce ordin de mărime ne-am referi. Este o regulă fundamentală, cu aplicabilitate în tot universul, am spune chiar, în toate universurile creației.
În fond, și la urma urmei, ce am vrut să scoatem noi în evidență prin extinsa expunere de mai sus? 
Faptul că în întreaga Creație există și se aplică Legea Individualității Sacre, promulgată de la început de către Creator și că nesocotirea ei de către terțe entități ori civilizații, atrage după sine consecințe care nu pot fi ignorate (în conformitate cu Legea Karmei; n.m.)
 Accesul în „spațiile sacre” poate fi permis de către cei care le dețin, existând și dreptul ca unele dintre ele, prin voința liberă a deținătorilor, să fie unificate. 
Această fuziune nu este o noutate în univers, date fiind avantajele pe care le poate avea, în anumite circumstanțe. Ele însă nu trebuie să fie rezultatul unor acțiuni de cucerire, de invadare în scopul obținerii de către cuceritori a unor avantaje materiale, strategice, de plasament, de prozelitism al credinței și cutumelor etc. 
Orice unificare trebuie să fie egal benefică tuturor părților care convin această fuziune. În general, din aceste acțiuni rezultă multe avantaje reciproce în domenii precum economia, sănătatea, cuceririle tehnologice, mărirea posibilităților de reprezentare și contacte cu lumile universului, ori creșterea nivelului conștiinței și spiritaulității. 
Ar mai fi de menționat că orice asemenea acțiune de interferență în spațiul sacru al cuiva trebuie să aibă loc după o deplină dezbatere și aprobare consensuală a tuturor posibilităților și obțiunilor părților, pentru ca nimic neprevăzut să mai poată apărea ulterior.
Vorbind acum despre accesul în sistemul vostru planetar, trebuie spus că orice entitate exterioară nu poate, sau nu ar trebui să poată, pătrunde fără a primi acceptul și fără o verificare prealabilă. De obicei aceste verificări „la graniță” au loc prin comunicare și cercetare telepatică și prin baraje energetice în care se pot sau nu deschide „porți de acces”. [nota C.M.: desigur, aceste porți pot fi sau nu inexpugnabile, în funcție de tehnologiile de care dispun „vizitatorii”.
După cum se cunoaște, urmare lucrărilor efectuate timp de cca 50 de ani asupra centurii magnetice din jurul Pământului, de către echipe de specialitate ale lui Kryon –Maestrul Magnetic - și Hatonn, s-a refăcut gridul (rețeaua, filtrul) magnetic (energetic) din jurul Pământului.
Prin aceste lucrări s-au urmărit, în principal, următoarele obiective:
Ø      reconectarea planetei și umanității la circuitul energetic-informațional galactic și universal, pentru scoaterea din carantină a sistemului nostru planetar, impusă de către Dumnezeu, în urma aderării Pământului (cu cca 200.000 de ani în urmă), prin Caligastia, prințul planetar, la rebeliunea luciferică;
Ø      restricționarea sau blocarea pătrunderii în sistemul nostru planetar a grupurilor (civilizațiilor) agresoare, malefice, care încearcă fie să-și mențină influența de dominație asupra planetei, fie doresc să ajungă pentru prima oară pe Pământ, în scopuri de cucerire și subordonare a planetei și rasei umane;
Ø      acordarea rețelei energetice din jurul planetei pe frecvențele benefice, în vederea ascensiunii sistemului și umanității în cea de a cincia dimensiune]

Noi ținem mult la aceste reguli de conduită care ne feresc de situații neprevăzute și nedorite.
Faptul că avem de mult abilitatea de a comunica telepatic este un avantaj important pentru noi, inclusiv în ceea ce privește accepaterea ori refuzul unor vizite în spațiul nostru sacru. Putem în modul cel mai natural să ne exprimăm telepatic în sensuri precum: „Bine, poți să vii? Nu acum! Nu este un momentul cel mai favorabil! etc” Știți, e ca atunci când, după ce ați intrat în camera de la hotel, ați agăța de clanța ușii „Nu deranjați!”
Această abilitate importantă va începe cât de curând să se manifeste și la ființele de pe Gaian (Gaia). Este cu atât mai importantă cu cât, în viitor, va trebui să avem mult mai multă încredere între noi și să ne respectăm culturile și cutumele. Cine știe, poate că într-o zi vom ajunge să ne considerăm o mare familie, nu doar la modul declarativ!? O familie galactică și, de ce nu, intergalactică! 
Ce faceți? Visați? Da, și noi!
Oricum, în orașele Luminii, pe care urmează să vi le construiți, cam acesta va fi modul de comunicare între voi și voi și (sperăm!) între voi și noi. Nu vedem ce ne-ar împiedica, din moment ce vom rezona pe aceleași frecvențe, sau pe unele apropiate. Ce schimb de informații s-ar putea desfășura, ce tehnologii înalte ați putea primi, ce salt enorm ați putea face în conștiință, cât de mult ne-am putea îmbogăți cunoașterea reciprocă !!
Doar de voința și năzuințele voastre depinde. Noi vă stăm (de multă vreme) la dispoziție. 

Ce repede și cât de ușor am putea ajunge la acestă situație, dacă v-ați convinge că totul este posibil, totul vă este la îndemână!
Aruncați-vă neîncrederile și renunțați la preocupările și interesele voastre materiale și separatiste. Prin spirit s-au creat și se crează lumile nu prin materialitatea lor, care este doar un auxiliar, un aspect, o consecință. 
În spațiul vostru sacru, gândiți și meditați la aceasta!

http://counciloflove.com/2017/03/galea-of-neptune


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu