Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 22 martie 2017

PUTEREA GÂNDURILOR

                                                             
De la Ghizii Angelici
(16 mart. 2016; channeler Taryn Crimi)
Traducere Const Mihăilescu)


Astăzi dorim să ne concentrăm atenția asupra puterii gândurilor. Cu siguranță mulți dintre voi sunteți conștienți de faptul că gândurile voastre sunt motorul care vă crează realitatea.
Vrem să facem referire la acele gânduri negative, enervante și persistente, care vă ocupă mintea atunci când nu vă concentrați pe un subiect anume.
În primul rând, este nevoie să nu pierdeți din vedere că gânurile voastre vă crează și vă modelează realitatea. Ideea este că se impune o anume disciplinare a noianului de gânduri care vă asaltează. 
Pe măsură ce introduceți mai multă disciplină în abordarea gândurilor, dând prioritate gândurilor care vă fac plăcere, cu atât se va iniția mai repede procesul de manifestare a lor în realitatea voastră fizică. Dar, cum voi trăiți încă în dualitate, veți avea posibilitatea unei varietăți de alegeri din care puteți selecta una, și anume pe cea care corespunde mai mult dorinței inimii voastre.
Ni se cere destul de frecvent să spunem ce ar trebui făcut atunci când sunteți asaltați de un gând negativ. Nu-l respingeți ci încercați să-l analizați și să înțelegeți de ce insistă să vi se releveze. După aceasta, decideți ca el să nu se mai insinuieze în mintea voastră.
Când faceți o astfel de analiză, amintiți-vă de ceea ce se stipulează în acea lege universală imuabilă care guvernează acel subiect.  (nota C.M.: de exemplu, să spunem că în minte persistă gândul de a consuma carne. Există o lege universală care spune că, dacă nu suntem în pericol de a ne pierde propria viață, nu avem dreptul de a suprima viața altei ființe, sau de a consuma carnea acesteia, chiar dacă nu noi am sacrificat-o. Din această analiză va rezulta, în marea majoritate a acazurilor, că acel act nu ar fi fost justificat).
Subiectul asupra căruia te concentrezi tinde totdeauna să se extindă, descoperind alte diverse aspecte.
Cea mai cunoscută lege este "Legea atracției" care spune că ceeea ce se aseamănă se atrage.
Când te concentrezi indiferent pe ce gând, energii similare, compatibile cu natura subiectului, încep să formeze o cale, un flux energetic care are similitudini cu energia care caracterizează acel subiect. Dacă vă concentrați pe subiecte benefice, impregnate de bucurie, satisfacție și iubire, ceea ce veți crea în realitatea voastră va fi corespondent cu acea stare. Dacă, dimpotrivă, vă veți concentra pe subiecte care vizează durerea, lipsurile etc. starea voastră emoțională și realitatea fizică vor crea și accentua stări și situații care să rezoneze cu aceste subiecte.
Iubiților, este important să înțelegeți că noi nu susținem că ființele nu pot avea niciodată gânduri negative. În viața cotidiană, acestea sunt aproape inevitabile, mai cu seamă dacă trăiești în dualitatea dimensiunii inferioare 3D. Nu susținem nici că orice gând negativ, sau experiență negativă este dăunătoare.
De fapt, în unele situații, am spune că gândurile și experiențele negative pot fi de mare ajutor pentru cei implicați. Toate experiențele, bune sau rele, oferă un set de învățăminte.Toate vă îmbogățesc cunoașterea, reprezentând, în fapt, modalități de a evolua. Este adevărat că o experiență negativă nu poate fi sursă de vibrație superioară, dar, după consumarea ei, mintea iscoditoare a subiectului provoacă o stare de reflectare a acelei experiențe, în care încep să se degaje soluții de rezolvare, iar acestea se manifestă ca adevărate surse de vibrație superioară. Dacă însă experiența negativă duce la blocarea gândirii, la panică și disperare, la lipsă de luciditate, vibrațiile pozitive nu vor mai apărea. 
Din acest motiv este nevoie de o anume educare a voinței în sensul că cel împlicat trebuie să-și păstreze calmul (cumpătul) pentru a putea judeca „la rece” situația apărută, totdeauna plecând de la realitatea că practic nu există experiență, oricât de rea ar fi ea, fără să aibă și unele aspecte pozitive.Tocmai pe acestea trebuie să se bazeze cel care trăiește o asemenea experiență.  
Atunci când, din varii motive, sau în mod inexplicabil, începeți să vă concentrați asupra unui gând negativ, cel mai simplu mijloc de a ieși din capcana lui este de a vă comuta atenția asupra unui alt gând, dar pozitiv, un gând care vă face plăcere să-l abordați. În nici-un caz nu vi se recomandă să vă luptați cu gândul negativ. Această schimbare nu trebuie să semene cu un întrerupător pornit/oprit ci cu un comutator a cărei intrare este mutată de pe o cale (circuit) pe alta (nota C.M.: explicația este simplă: în cazul întrerupătorului se produc turbulențe energetice, apărute ca urmare a blocării provocată în calea fluxului, în timp ce, la comutare, fluxul energetic este doar dirijat pe o altă cale).   
După schimbarea „poziției comutatorului” Legea Atracției își intră în rol. Această lege lucrează nediscriminator, în sensul că ea se aplică indiferent dacă este vorba de energii negative sau pozitive. Ea nu are un filtru care să lase să treacă doar „substanța” cea mai fină. 

Așa cum focul are nevoie de oxigen pentru a nu se stinge, tot astfel concentrarea și rezonanța voastră vibrațională trebuie să se îndrepte asupra gândurilor voastre, dacă vreți ca ele să se materializeze în realitatea voastra.
Există o zicală adecvată în lumea voastră, care nouă ne place foarte mult, și care spune: "Temerile îți hrănesc visurile." Trebuie să eliminați concentrarea de pe gândurile care nu doriți să se manifeste în realitatea voastră și să acordați toată atenția gândurilor care vă aduc pace sufletească, fericire, încântare, și emoție.
Acesta este modul în care puteți împiedica cel mai eficient apariția și amplificarea fricilor în viața voastră. Toate gândurile au doar atâta putere câtă voi le acordați.
Sperăm că v-a servit la ceva acestă expunere puțin mai abstractă.
Dragoste și lumină, suntem Ghizii Angelici


 www.Angelic-Guides.com



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu