Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 25 martie 2017

Epoca de Aur.

Mesaj de la Maeștri Ascensionați.
(16 mart. 2017; channeler Kamala Everett and Sharon Rose)
Traducere Const. Mihăilescu.

 Acesta este momentul pentru care ați lucrat mult timp, nu numai în această viață dar și în cele anterioare. Marile energii care au un impact acum asupra Pământului realizează influențarea nivelurilor interioare ale ființei voastre, și eliberarea planetei însăși.
Toate vin împreună pentru a vă ajuta în reconectarea pe deplin la o conștiință mai mare a Prezenței Dumnezeu în ființa voastră.
Strămoșii voștri și îngerii doresc să se conecteze cu voi, în aceste momente vitale ale tranziției. Ei reprezintă o mare familie la care nu prea ați apelat în secolele de uitare prin care ați trecut.
Cu toate acestea, ei v-au întâlnit de nenumărate ori în planurile interioare (astral) și asta fac și astăzi, și nu vor înceta până când încă o dată vă veți vedea față în față, la nivel conștient și nu doar în stările onirice din mijlocul nopților în care corpul vostru fizic ia o pauză. Ei vă acordă ajutor și asistență pentru a vă susține Ascensiunea spre atingerea graniței dimensiunilor superioare.
Toți cei care v-au căutat de-a lungul timpului și v-au găsit își încetează acum căutarea. Ei sunt din toate categoriile: Maeștrii Ascensionați, proprii voștri strămoșii antici, îngerii, ghizi personali, profesori și chiar unele dintre sufletele descendenței evoluate; toți fac munca de ghidare a celor aflați acum în corp fizic pe Pământ, pentru a contribui la  eliberarea voastră prin procesul Ascensiunii aflat în plină desfășurare.
Practic, aceasta înseamnă eliberarea de orice scheme existențiale nesănătoase, eliberarea de ego-ul lumesc, eliberarea de orice fel de așteptări, atașamente sau evaluări pe care le-ați atribuit evenimentelor trecute sau prezente. 
Ele includ tot ceea ce ați crezut că v-ar ajuta să vă ridicați, dar care v-a rănit profund, durerea reflectându-se în realitatea fizică, mentală și emoțională a ființei voastre.
Treptat, înțelegeți că voi sunteți expresia unică a Prezenței Dumnezeu care vă animă trupul, acesta (trupul) fiind doar o adaptare energetică la condițiile planului existențial în care ați ales să fiți și care „se întâmplă” să fie unealta cu care lucrați, numită corpul vostru fizic. 
Ați venit cu înțelegerea faptului că nimic rău și nepotrivit nu vi se poate întâmpla, că ceea  ce atrageți după voi vine cu scopul pecis de a vă schimba gândirea, a vă amplifica abilitățile, a vă crește puterea; aceasta va face ca evenimentele nefericite să nu se mai manifeste în realitatea voastră fizică, mentală sau emoțională. Constatarea aceasta vă va întări, vă va face să vă iertați pe voi și pe alții și să ajungeți să întrețineți un dialog viu și direct cu Prezența Dumnezeu (Spiritul vostru Superior). Această relație directă și neechivocă va face să nu mai repetați alegerile neproductive din trecut. 
Chiar dacă, deocamdată, puțini dintre voi se eliberează la modul conștient de vechile credințe, implementate în mintea voastră de grupuri de interese, va veni destul de repede vremea când vă veți dezice de asemenea dogme care vi s-au servit cu scopul de a vă manipula și exploata din interese de castă, pur materiale.
Credința în Dumnezeu și legătura cu Dumnezeu nu se realizează prin intermediari și nu este un apanaj al bisericii, oricare ar fi acea religie.
Începeți să realizați că se instalează în jurul vostru și în voi o stare de mare bucurie, în care vă veți mișca la modul absolut conștient, și asta vă va da oportunitatea de a face alegerile cele mai adecvate înteresului vostru particular și al colectivității cu care aveți afinități. Ego-ul vostru lumesc nu va muri dar va ceda inițiativa, va face pasul înapoi pentru a lăsa să se manifeste Dumnezeul din fiecare dintre voi.
Prezența Divină se va revela printr-o adâncă liniștire a minții, care va favoriza intelectului înțelegerea iubirii de Dumnezeu, în orice v-ați decide să realizați. 
Mulți dintre voi sunteți în situația în care puteți realiza oricând saltul Ascensiunii, moment în care veți renunța cu bucurie la orice fel de ambiții personale, la orice idee de conflict, și veți începe să vă alimentați la singurul izvor de energie pe acărui bază s-au creat universurile.
Până la urmă, veți face efectiv parte din Mintea lui Dumnezeu.

http://sananda.website/golden-age-message-from-the-masters-via-kamala-everett-and-





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu