Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 17 februarie 2017

Specialiști către ONU: «Sunt [sute de] civilizații extraterestre. Pregătiți-vă!»


Nu mai este decât un pas până la întâlnirea cu extratereştrii. Cel puţin aşa susţin reprezentanţii Academiei de Ştiinţe din Anglia. Şi nu vorbesc de o civilizaţie, ci de o sută chiar.
Acum nu ne mai întrebăm dacă suntem singuri în Univers, ci când ne vom întâlni cu civilizaţiile extraterestre”, ne sugerează oamenii de ştiinţă care par destul de încrezători într-o astfel de întâlnire.
Aceştia au publicat un studiu în revista Philosophical Transactions of the Royal Society Academy, preluat apoi şi de BBC, în care vorbesc despre existenţa civilizaţiilor extraterestre, al căror număr a fost estimat la o sută pe baza unui calcul propus în 1960 de astronomul Frank Drake, în prezent coordonatorul SETI, programul pentru căutarea civilizaţiilor extraterestre.
În baza cunoscutei ecuaţii Drake, care ajută la determinarea numărului de civilizaţii din galaxie şi posibilitatea venirii în contact cu ele, putem spune că, în fiecare moment, în Univers există între 10 şi 100 de civilizaţii extraterestre”, a declarat dr. Martin Dominik, profesor la St. Andrews University.
Experţii britanici recomandă înfiinţarea în cadrul structurilor ONU a unei agenţii speciale competente care să se ocupe de problemele legate de aşteptata întâlnire cu civilizaţiile extraterestre.
Dr. Martin Dominik a încercat să ne şi pregătească pentru o astfel de întâlnire, sugerând faptul că asemenea civilizaţii nu sunt „generatoare de pericole”, aşa cum se crede.
Teorii privind efectele unei întâlniri de gradul 3
Oamenii de ştiinţă spun că frica de necunoscut a generat de-a lungul timpului o grămadă de ipoteze apocaliptice despre întâlnirea cu fiinţele din afara globului terestru. Dacă unii cred că un asemenea eveniment este de dorit, alţi oameni de ştiinţă spun că ar trebui să evităm pe cât posibil o asemenea întâlnire.
Simon Conway Morris, Cambridge: „Este foarte multă linişte în spaţiu, dar lucrurile nu vor rămâne aşa.”
Dr. Simon Conway Morris de la Universitatea Cambridge este unul dintre oamenii de ştiinţă care au participat la studiul menţionat mai sus. Omul de ştiinţă a spus că civilizaţiile extraterestre au avut tot timpul să se dezvolte în condiţiile în care în Cosmos există cel puţin 100 de miliarde de galaxii, iar sistemul nostru solar este tânăr în comparaţie cu restul Universului, cu o diferenţă de 9,1 miliarde de ani. Dar dr. Morris susţine că o întâlnire cu civilizaţiile extraterestre nu ar avea efecte benefice pentru omenire. Asta pentru că ar fi interesaţi doar de resursele Terrei.
Stephen Hawking: „Extratereştrii există, dar nu trebuie să-i contactăm.”
La rândul său şi omul de ştiinţă Stephen Hawking crede că o asemenea întâlnire de gradul 3 nu ar fi indicată. Acesta spune că este posibil ca extratereştrii să-şi fi irosit toate resursele planetei lor şi să încerce să descopere unele noi. „Într-o asemenea situaţie, extratereştrii ar putea căuta planete noi pe care să le colonizeze. În cazul în care ar intra vreodată în contact cu noi, situaţia ar putea fi similară cu descoperirea Americii. Cu toţii ştim ce s-a ales de indieni”, a adăugat Hawking.
Albert Harrison, psiholog: „Poate că ei sunt prea departe de noi şi niciodată nu vom reuşi să ne întâlnim unii cu alţii.”
Acesta este de părere că extratereştrii nu îşi doresc cucerirea întregului spaţiu interstelar. Dar îşi fundamentează teoria pornind de la ideea că oamenii tind către coexistență paşnică. Iar dacă extratereştrii seamănă cu noi, atunci vor împărtăşi şi ei aceeaşi atitudine nonviolentă. „Orice este posibil. Ei pot exista, însă noi nu ştim exact ce căutăm”, mai spune Harrison.
Astronomul de la Vatican: Extratereştrii sunt prietenii lui Dumnezeu!
Părintele Gabriel Funes, astronomul şef al Vaticanului, mărturiseşte că el crede în existenţa „fraţilor extratereştri” şi că omenirea nu este singura formă de viaţă din Univers, ba din contră, ar putea fi ultima. Acesta crede în existenţa unei întregi comunităţi extraterestre, care este „în strânsă relaţie de prietenie cu Creatorul”.
Ce cred oamenii?
Sondajele efectuate de-a lungul timpului arată că oamenii nu privesc cu teamă o posibilă întâlnire cu o civilizaţie extraterestră.
De exemplu, printre oamenii obişnuiţi, 86% dintre americani sunt de părere că extratereştrii sunt fiinţe prietenoase.
Primele „dovezi” 
Obiectele neidentificate şi extratereştrii apar încă din Antichitate în picturi, pietroglife sau sculpturi, care par a fi mărturia trecerii OZN-urilor pe Terra şi chiar sprijină ideea contactului cu lumea extraterestră.
Mitul cercurilor din lanurile de grâu
Apar peste tot în lume şi sunt considerate a fi semne lăsate de extratereştri pe Pământ! Este vorba despre controversatele cercuri din lanurile de grâu. Dar ce sunt cu adevărat aceste desene geometrice: fenomene paranormale sau afaceri profitabile?
Mulţi sunt tentaţi să spună că SUA reprezintă cea mai vizitată zonă de către fiinţele de pe alte planete, însă conform ştirilor publicate de-a lungul timpului, „omuleţii verzi” au fost văzuţi pe tot globul pământesc, începând cu Panama şi terminând cu Pyongyang.

yogaesoteric 
17 februarie 2017

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Nota Blogger:
Ecuația lui Drake este cunoscută și sub numele de Ecuația de la Green Bank și reprezintă un argument de natură probabilistică, concepută inițial, în 1961, de către astronomul și astrofizicianul Frank Drake
Drake
Ecuația lui Drake este:
                          
unde:
·         N = numărul de civilizații din galaxia noastră cu care comunicarea poate fi posibilă.
și
·         R* = rata medie pe an de apariție a stelelor în galaxia noastră. Estimare: între 10 și 1.
·         fp = numărul stelelor care au sisteme asemănătoare sistemului solar. Estimare: între 1 (fiecare stea are sistem planetar) și 0,1 (o stea din zece are planete)
·         ne = numărul mediu de planete care pot sprijini apariția și existența vieții. Estimare: între 5 și 1.
·         f = numărul planetelor care îndeplinesc condițiile de apariție a vieții și pe care apare efectiv viața la un moment dat. Estimare: 1, deoarece toți cercetătorii au considerat că viața apare întotdeauna pe o planetă care întrunește condițiile de apariție a vieții.
·         fi = numărul planetelor pe care a apărut viața și care a evoluat la inteligență. Estimare:1, deoarece toți cercetătorii au considerat că viața evoluează spre inteligență întotdeauna
·         fc = probabilitatea ca formele de viață inteligente să aibă capacitatea și dorința de comunicare cu alte civilizații. Estimare: între 0,2 (luând ca etalon civilizația noastră se consideră că ea s-a născut din 5 civilizații antice: egipteană, greacă, romană, hindusă și sumeriană) și 0,1 (a fost nevoie de zece civilizații antice pentru apariția celei actuale: egipteană, greacă, romană, hindusă, sumeriană, maiașă, incașă, olmecă, chineză și hitită)
·         T = timpul în care o civilizație atinge stadiul tehnologic avansat necesar comunicării cu alte civilizații stelare . Estimare: între 109 ani (durata medie de viață a unei stele cu sistem planetar) și 102 ani (un secol, durata maximă a unei civilizații tehnologice care se autodistruge).
Cu valorile maxime (scenariu optimist) rezultă:
N = 10 x 1 x 5 x 1 x 0,2 x 109 = 10 miliarde de civilizații.
Cu valorile minime (scenariu pesimist) rezultă:
N = 1 x 0,1 x 1 x 1 x 0,1 x 102 = 1 civilizație (a noastră)
Conferința de la Green Bank s-a încheiat cu acceptarea unanimă a unei valori intermediare, N = 50.000 de civilizatii, intr-un interval de timp de 100.000 de ani.


Sursa: Wikipedia




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu