Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 12 februarie 2017

Cheia schimbării.



Astăzi dorim să ne concentrăm atenția asupra subiectului schimbării. Mulți dintre voi doriți schimbarea: în situația financiară, în relațiile umane, în domeniul sănătății etc. Cu toate acestea, constatăm că lumea voastră continuă să repete vechile experiențe, continuă să facă aceleași greșeli, care s-au dovedit falimentare.
Da, reevaluarea lucrurilor ar trebui făcută, după ce a fost depășită o perioadă de timp în care ați constatat că alegerile pe care le-ați făcut nu au fost cele care să vă ducă acolo unde v-ați propus. 
Adevărul este că au loc unele schimbări, dar ele fie sunt insuficiente, fie nu sunt cele mai potrivite, pentru a vă propulsa civilizația înainte.
Nouă ne este greu să ne explicăm de ce insistați și de ce repetați nefericitele experiențe prin care ați trecut. Asta cu atât mai mult cu cât efectiv nu vă costă nimic să alegeți alte experiențe, să vă schimbați opțiunile.
Mai toți ați înțeles că, pentru ca schimbarea să se producă, trebuie cu necesitate să vă schimbați obiceiurile.
Când spunem asta, noi nu ne referim la toată experiența acumulată, la renunțarea în totalitate la acumulările care v-au adus până aici. De ce oare nu puteți, sau nu hotărâți să vă revedeți vechiul comportament, vechea gândire, pentru a renunța la ceea ce nu vă mai folosește? Chiar nu înțelegeți că a continua să repetați trecutul, veți avea inevitabil aceleași rezultate nefericite?
Știm și noi că rutina, calea bătătorită, bună sau rea, este mai puțin solicitantă. Da, dar și rezultatele vor fi mai mediocre. Vă puteți imagina voi, măcar pentru o clipă, unde ar fi acum umanitatea, la ce nivel civilizațional, dacă ar fi renunțat la automulțumire, la autosuficiență?
Este absolut sigur că cei care vă monitorizează cu iubire doresc să progresați, și pentru aceasta vă ajută, dar factorul principal al dezvoltării trebuie să fie determinarea și implicarea voastră. Asta, în primul rând pentru a nu forța limitele Legii imuabile a Liberului Arbitru.
Dar noi nu vorbim despre schimbarea acțiunilor cotidiene pe care le realizați și în care vă implicați. Oh, aceasta va veni mai târziu; noi ne referim acum la schimbarea gândurilor și intențiilor voastre. Ce poate fi atât de complicat să depășești un gând care-ți profilează un eveniment nefavorabil, și să te concentrezi pe unul care îți promite o situație, o stare, un rezultat mult mai bun? 
Mult prea des oamenii se află la un singur pas de a face saltul calitativ de vibrație necesar, pentru ca, în ultima clipă, să renunțe sau să se lase convinși că lipsa de acțiune, indiferența sau contrariul sunt mai indicate.
Noi vedem cum umanii se apropie, individual sau în grup, de încheierea cu brio a unei acțiuni favorabile, dar renunță în ultima clipă să o finalizeze. Consecința? Saltul vibrațional iminent care ar aduce schimbarea se resoarbe, și, până la urmă, se disipă. Astfel că, în realitatea voastră fizică, nimic nou nu va apărea. Din păcate, un asemenea salt înainte „tăiat”, va aduce , conștient sau nu, un sentiment de frustrare, de eșec, de neputință, ceea ce va crește negativitatea ființei și a mediului din jurul ei.
Temerile, îndoielile, renunțările sunt căi sigure prin care se alimentează armata avidă a întunecaților.

Noi înțelegem că toate aceste acțiuni, sau renunțări la acțiune, de foarte multe ori nu sunt intenționate, la modul cel mai conștient. 
Așa că ne permitem să vă împărtășim din experiența și perspectiva noastră, cu speranța că vă vom ajuta să vă eliberați de acest model de comportament.

Vedeți voi, tot ce vedeți, pipăiți sau gândiți ori doriți, există deja undeva în infinita realitate a Universului sau a Cosmosului.
Fiecare gând pe care-l aveți, fiecare vis, fiecare dorință, indiferent cât de realiste sau absurde ar fi, există undeva, chiar înainte de a fi lansate. 
Noi nu ne exprimăm acum și aici metaforic ci facem referire la creații existente, care răspund oricărui tip de exigență. 
Totul este aici, totul este acum, chiar aici și chiar acum; și asta lângă voi, lângă fiecare dintre voi. 
Vi se par aberații, nu? La nivelul actual al conștiinței voastre, vă rugăm să ne creditați cu încredere, și să acceptați că ele pot fi realități.
Știm că imediat ne veți întreba: „Păi, dacă este așa, dacă totul există acum și aici, cum de noi nu-l vedem, nu-l pipăim?”
Răspunsul este dezarmant de simplu: deocamdată, voi nu reușiți să vibrați pe înalta frecvență care ar fi necesară.
Iubiților, totul este energie și, deci, totul este vibrație. Voi sunteți energie care vibrează pe o anumită frecvență, tot așa cum absolut tot Cosmosul este un infinit câmp de energie vibratorie.

Când înțelegeți că totul este format din energie, și că totul vibrează la o anumită rată de frecvență, atunci nu vă mai este atât de greu să acceptați și să înțelegeți că acest TOTUL se află în imediata voastră apropiere (ba, uneori, trece chiar prin voi).
Nu trebuie să plecați nicăieri pentru a vedea, simți și pipăi orice produs al creației, căci el se află în voi și lângă voi. Mai precis: voi sunteți în TOTUL și TOTUL se află în voi. (Dacă n-ați înțeles-o sau nu-o puteți accepta acum, rețineți această afirmație pentru mai târziu).
Fiecare dintre voi atrage în câmpul realităților sale numai ceea ce intră în rezonanță cu el. Restul, nu vede, nu aude, nu simte. (nota C.M.: „nagualul” don Juan, mentorul lui Carlos Castaneda, afirmă că orice realitate rezultă din poziția „punctului de asamblare”. Prin tehnici speciale, aproape oricine poate să acceadă la orice realitate, dacă reușește să-și deplaseze – prin translație sau transfer – „ punctul de asamblare” aflat la suprafața sau în profunzimea corpului său energetic). 

Aceasta este și cheia cu care omul poate accede la diferite realități, nefiind obligat să revină mereu la stările existențiale anterioare. Adevărul și posibilitatea aceasta explică diferențele dintre oameni; unii dintre ei nu reușesc să ajungă la câmpuri energetice noi, cu conținut diferit de informație, în timp ce alții o pot face. Când ființa reușește să dețină capacitatea de a se plasa într-un câmp energetic mai vast, nivelul experiențial crește corespunzător. 
Rețineți deci că totul este o chestiune de vibrație și că, cu cât vibrația ființei este mai înaltă, cu atât mai vast și mai divers este depozitul de cunoaștere și nivelul de dotare în abilități.

Sfatul nostru este să tindeți mereu să „schimbați canalul” pentru a avea acces și la alte  „programe”. Cine se mulțumește cu un singur „program” va asculta mereu aceeași „muzică” și va vedea mereu aceeași lume. Dar, atenție, dacă vrei să comuți (de ex. ) pe „canalul 5” ar cam trebui să renunți să tot revii și pe „canalul 3”. Nu de alta, dar „canalul 3” are emisiuni mai proaste și foarte bruiate. 

Am mai face o comparație cu canalele tv.: dacă ai selectat „canalul 3” (de ex.), poți accepta că exact în același timp, în care tu vizionezi programe pe acest canal, alții se uită pe alte canale, la alte programe, despre care tu nici nu ai habar. Ești cumva curios să știi ce văd ei? Umblă la „selectorul de canale!” 
Tot așa este și cu lumile din alte dimensiuni. Ca să vezi acele lumi, nu trebuie să „mergi neapărat acolo”, e suficient dacă schimbi frecvența „canalului” recepționat.
Cam așa stau lucrurile, iubiților. Nimic nu este extraordinar, dar, în același timp, TOTUL este extraordinar.

De gândurile și permisivitatea voastră depinde totul. Și, vă garantăm, nu vă costă mai nimic. Doar să vă doriți cu ardoare, să credeți că se poate. Atenție însă, ca să „zbori” trebuie să ai „aripi” și să fii suficient de „suplu”. (Să n-aveți însă pretenția sau speranța că „porcul va zbura”).
Ceea ce gândiți, asta veți fi! Când constatați că nimic nu merge cum ar trebui, opriți-vă și analizați din ce cauză, aflați-o și abia apoi continuați. De multe ori totul se rezolvă dacă „schimbați canalul”.

Trebuie să vă mențineți concentrarea și atenția asupra viziunii visurilor voastre cele mai înalte. Nu uitați că pe ceea ce vă concentrați, aceea va intra în realitatea voastră fizică. 

Sperăm că ați găsit în acest mesaj un ajutor care să vă servească într-un fel în strădania voastră de a ascensiona.
Dragoste și lumină!
Noi suntem Ghizii Angelici



Un comentariu:

  1. Explicatiile date de ghizi , desi suna putin cinic , mi se par ca sunt foarte clare si , din pacate , se pare ca sunt si foarte adevarate . Daca toate gandurile noastre bune nu sunt puse in practica iar actiunile nu sunt duse pana la capat avem ......... ce avem si nu ceea ce unii ( nici intr-un caz toti , nici chiar multi ) ne dorim !
    Cheia schimbarii este intr-adevar la noi dar noi nu stim ori nu credem ca este posibil !!!

    RăspundețiȘtergere