Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 5 ianuarie 2017

Sheldan Nidle - January 3, 2017

Traducere Const. Mihăilescu
 
Federația Galactică a Luminii:
5 Etznab, 1 Chen, 13 Caban
S.N.
Dratzo! După mai multe discuții suplimentare serioase, cu privire la motivele pentru care s-a impus o schimbare în „Filozofia de Război", proiectele de finanțare continuă să avanseze. Diferențele esențiale în această cauză se referă la modul în care noua lume post-prosperitate trebuia să fie guvernată. Lipsa unei viziuni amănunțite asupra lumii a fost expusă și, din discuțiile aprofundate, purtate cu toate părțile, s-a degajat o agendă de lucru detaliată care a fost agreată de toată lumea.
În prezent suntem în consens într-o serie de obiective, inclusiv în ceea ce privește calendarul punerii lor în aplicare, la modul cel mai corect. Acest consens a fost necesar pentru a evita crearea unor situații imposibile, în care au apărut chiar și „soluționări” comice, cum ar fi cele create ilegal de Corpul care a operat în SUA. Important este că acum acționăm „de aceeași parte a baricadei”.
Noua guvernare este formată dintr-un grup revoluționar și divers de ființe care, uneori, în trecut, nu au colaborat întotdeauna armonios. Acest proces organic de acomodare a trecut prin propria sa revoluție liniștită și s-a finalizat cu crearea unui organism unitar (nota C.M.: acest mod de abordare, prin care ni se fac cunoscute unele fricțiuni sau lupte care pot apărea și în planurile superioare, îmi amintește de emisiunile ezoteristului Lorin Fortuna - Dumnezeu să-l ierte! - în care susținea că în diverse planuri ale universului au loc aproape permanent tot felul de confruntări).
În ceea ce ne privește, am modificat mai multe procese fundamentale și am creat un mod de lucru adecvat, pentru a putea gestiona cu succes această situație foarte complexă. Acest lucru a avut ca rezultat un stil de muncă care poate produce acum un set cu adevărat minunat de soluții necesare! În prezent, pregătim un program general de desfășurare a evenimentelor și suntem încrezători că în viitor vom asigura binele pe care fiecare dintre voi îl dorește.
Munca interioară pentru obținerea unei soluții definitive se va concretiza, în parte, atunci când se va apela la contribuția minții colective. Noi apreciem acum că noul acord general pe care l-am perfectat este esențial pentru a lumea voastră să abandoneze vechiul sistem creat de Anunnaki, sistem care fusese creat exclusiv în beneficiul acelei civilizații liliputane (referire la „micii cenușii”; n.m.). Noi milităm pentru crearea unei societăți globale, care să aibă în vedere nașterea noii conștiințe la nivel mondial. Acest tărâm al viitorului va asigura prosperitatea, libertatea deplină și, cel mai important, suveranitatea. Mentalitatea oamenilor se va schimba astfel încât fiecare să fie capabil să înțeleagă noile obiective ale acestei societăți în formare. Vor exista o multitudine de variante care vor fi agreate și susținute de fiecare formă guvernamentală regională. Procesul are drept scop  apariția unor noi nivele de toleranță reciprocă, prin care se va asigura coexistența pașnică și prosperitatea fiecărui individ. În fiecare zi se face încă un pas spre îndeplinirea acestui obiectiv, în care nu se neglijează pregătirea lumii voastre pentru evenimentul pe care l-am botezat DEZVĂLUIREA. Munca și intenția noastră și a Agarthienilor este de a asigura un final glorios al procesului Ascensiunii. Curând veți fi capabili să apreciați just rapida evoluție spre care se îndreaptă umanitatea planetei, aceasta însemnând, printre altele, și apariția societății galactice, cu adevărat remarcabile.
Pe măsură ce creșteți în conștiință, vă extindeți și modul în care percepeți realitățile și ritmul în care ele se vor modifica.
Dragilor, omenirea a început să degenereze în mai toate aspectele existențiale, încă din perioada în care se prefigura căderea Atlantidei. De atunci încoace, lumea a tot încercat să se redreseze material și, mai ales, ca moralitate, dar adevărul este că trendul descendent al degenerării a continuat și, treptat, chiar puținele valori care mai rămăseseră au fost aproape anihilate. Abia în ultimele sute de ani, s-a creat o mișcare lentă dar ascendentă. De fapt, germenii acestei revigorări au apărut după barbaria lumii secolului 20 î.Hr. iar trendul a continuat până în zilele prezentului, cu o accelerare substanțială în ultimii câțiva zeci de ani. Noi am urmărit cu atenție această mișcare ascensională și am repartizat lumii voastre avatar după avatar, care au avut misiunea de a vă ajuta să vă vindecați.
Raiul a accentuat tendința trimițând ființe celeste cu sarcini speciale precum ordine de surori și frății (sisterhoods and brotherhoods) pentru a grăbi acest proces minunat.
Astfel, în prezent este în desfășurare o amplă acțiune a Cerului de curățare și anihilare a edificiilor vechiului prin care se va asigura că întunericul va fi obligat să abandoneze lumea voastră care, în viitor, va recunoaște și promova adevăratele valori, îndreptându-se spre credința și adevărul divin.
Aceste acțiuni sunt acum în plină desfășurare, procesul fiind unul destul de complex.  Ceea ce numiți voi "simptome ale ascensiunii" începe să devină mult mai observabil și cu efecte palpabile în societatea umană.
Prin urmare, perioada actuală poate fi numită „momentul special” care pregătește omenirea de la suprafață pentru a conștientiza sarcinile și menirea pe care o are în protejarea planetei Pământ și multele ecosisteme aflate aci. 
De data aceasta, verii voștri din Agartha au acceptat cu bucurie să se implice mai mult în crearea unor sisteme viabile de ocrotire a planetei, care este și a lor. 

Cum am mai spus, acest proces este strâns legat de ridicarea conștiinței. Raiul este decis să vă ridice percepțiile în domeniu și să vă facă mult mai conștienți de modul în care sunteți interconectați în procesul de statuare a adevărului.
Ați aflat deja despre această conexiune sacră în cursul mișcării globale de ecologie. Acum, aveți nevoie să mergeți mai departe pentru a descoperi o serie de reguli divine prin care Cerul se extinde și întreține viața, nu numai pe Gaia, ci și în toată această galaxie. Noi, pe măsură ce am cutreierat această galaxie, am devenit parte a numeroaselor moduri prin care Spiritul întreține viața.
Această serie de operațiuni sacre încă ne uimește. Sunteți în actul de transformare a voastră în ființe galactice. Așa cum am putut vedea noi, veți descoperi și voi moduri și matrici de viață care par a fi infinite. Fiecare creatură a fost destinată unui anumit ordin pe scara largă a diversității. Pe fiecare treaptă se manifestă minunea care se cheamă viață și care se regăsește într-o infinitate de forme.
Noi așteptăm cu nerăbdare să vă vedem și să schimbăm impresii în ceea ce privește locurile din univers pe care le veți vizita.

Maeștrii Ascensionați
Binecuvântări! Noi suntem Maeștrii Ascensionați.
De-a lungul ultimelor decenii, am văzut un fel de scenariu pe role în ceea ce privește deplasarea lumii voastre spre zone cu un grad din ce în ce mai mare de dificultate. . Intenția noastră în ceea ce privește scopurile principale ale revoluției spirituale a omenirii este ca derularea să se vfacă cu viteze convenabile, acceptate de majoritatea dintre voi.  Am primit, în acest sens, și un ajutor de la Cer, care, în mila sa infinită, a permis angajaților noștri, responsabili cu anumite aspecte de pe Pământ, să intervină într-un mod mai puțin restrictiv. Astfel, diferitele proiecte au putut avansa în cele mai neobișnuite moduri, acceptându-se anumite derogări de la regulă. 
Este lăudabil efortul fiecăruia dintre voi pentru a menține energiile pozitive, chiar dacă rezultatele încă nu au început să apară în mod semnificativ.
Este important să știți că Raiul lucrează, în continuare, cu noi pentru a vedea cum demarează lucrurile încă de la începutul anului Gregorian 2017, care va debuta la un nivel de manifestare mult mai evidentă, percepută inițial de noi, după care va intra și în marja voastră percepțională.
Uneori, acest proces poate fi destul de tulburător. Asociații noștri de pe planetă au reușit să se elibereze de dificultățile karmice din trecut. De aceea, ei au fost de acord în cele din urmă, cu termenii și condițiile care vor face posibilă folosirea unor instrumente ce vor permite activarea surselor de finanțare, despre care am tot amintit în mesajele anterioare.  Este momentul să anunțăm că multe evenimente critice se apropie de finalizare.
Chiar la sfârșitul anului trecut (2016) Raiul a lansat foarte multe energii pentru a curăța acest sistem solar, care să permită producerea unor schimbări rapide în realitățile secvențiale. Probabil, nu vă este  străin faptul că de-a lungul mileniilor trecute, acest sistem solar a fost ținut într-un fel de suspensie (carantină; n.m.).
Gazdele planetare și Îngerii însoțitori ai acestora au fost blocați în desfășurarea programului lor evolutiv de intervenția constantă a întunericului. Această acțiune a încetat practic de la începutul anului 1970, de atunci încoace planetele apropiate Venus, Marte și Pax [?] au primit permisiunea de a vă ajuta în evoluția voastră viitoare.
Acest aranjament ceresc este un alt semn că întârzierea impusă din necesitate planetei voastre, drept condiție primordială a realității sistemului planetar al Pământului, se apropie de sfârșit (nota C.M.: se referă la trecerea Pământului  în carantină, în urmă cu 200.000 de ani,  prin care, practic, legăturile lui cu universul au fost drastic restricționate. Măsura s-a luat pentru a insulariza planeta din cauza aderării lui Caligastia, prințul planetar, la rebeliunea lui Lucifer. Aceasta nu a fost o acțiune de represiune ci o necesitate impusă de legi universale care atestă faptul că apariția pe Pământ a unor câmpuri energetice malefice, de joasă frecvență, ar fi putut deregla echilibrul energetic al sistemului nostru solar, chiar al Galaxiei Calea Lactee și, cine știe, poate și al universului nostru – Nebadonul. 
Mai amintesc că prin anul 1976, dacă nu mă înșel, Lucifer, Caligastia și un număr important de entități care s-au alăturat rebeliunii, și cărora li se impusese domiciliul forțat pe Pământ, au fost duși pe Saturn și judecați, decizia fiind de anihilare prin destructurare. Din câte cunosc, sentința încă nu a fost executată, dar grupul a fost mutat undeva în univers, oricum, nu în sistemul nostru solar, deși voci erudite în domeniu susțin că au fost duși pe Pluton, planeta care ar fi fost primul loc de detenție al lui Lucifer, după rebeliune).

În prezent, principalele planete din acest sistem solar, pe care există viață, sunt acum  destul de active în relația cu Pământul. Acesta este încă un semn de progres și de normalizare a statutului planetei Pământ în sistemul solar și în galaxie. 
Cu voia Cerului, este posibil ca anul care a început, să fie primul an al ieșirii complete a Pământului din carantină. Și acesta nu este un lucru mărunt. Din acest motiv, noi considerăm că Gaia și pământenii vor avea un motiv temeinic de a se bucura.

Există acum un grup remarcabil de ființe care s-au incarnat pe Gaia. Raiul a încheiat un set unic și individual de acorduri cu foarte mulți dintre voi.
Sarcina noastră sacră este de a oferi harul divin cât mai multora dintre semnatari, dacă vor îndeplinii sarcinile pentru care s-au angajat în fața Sferelor Înalte. 
Este un prilej de a vă ruga să faceți tot ceea ce depinde de voi pentru a îndeplini aceste condiții acum cât mai sunteți încă în corp fizic pe Pământ. 
Această sarcină a oferit o oportunitate de a descoperi modul în care ne putem raporta unul la altul. Afirmăm că acest proces evoluează constant, pe măsură ce ne apropiem de momentul în care toate aceste puncte se vor intersecta.

În ceea ce vă transmitem, includem și prezentarea adevăratei istorii a acestei societăți, de la începuturile sale brute, la căderea Atlantidei. Informații destul de detaliate,în acest sens, veți primi, când veți fi în stare să înțelegeți clar necesitatea de a îmbrățișa Realitatea Divină. Pe acest subiect vom avea o întâlnire și cu Agarthienii și, mai ales, cu familiile noastre spirituale din spațiu.
În anul care a început, o mare parte din adevăr vă v-a fi revelată.
Rămâneți într-o așteptare plină de speranță, căci în scurtă vreme ceea ce vi s-a promis se va întâmpla. Aleluia! Aleluia!
------------------------------------------------------------------------
Astăzi am avut încă o șansă de a vedea ce se întâmplă cu adevărat pe suprafața acestei frumoase planete. 
Răbdare! 
Ne-a luat mult timp pentru a ajunge la starea noastră prezentă. 
O serie de evenimente se pregătesc să se manifeste și ele vor transforma toată frustrarea acumulată până acum în ceea ce noi am visat dintotdeauna.
Iubiților, toate acțiunile pe care Raiul ni le rezervă în viitor sunt menite să ne ofere liniștea, pacea și îndestularea pe care le merităm.
Așa să fie! 
Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirian pentru Be One! Si Be in Joy!)

Sheldan Nidle


http://galacticchannelings.com
Website: Planetary Activation Organization


Un comentariu: