Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 12 ianuarie 2017

Mesaj de la Sinele meu Superior.


(6 ian. 2016; channeling by Mike Quinsey)
Traducere Const. Mihăilescu.

Sunteți la începutul unui an, care ar trebui să se dovedească a fi interesant, chiar dacă în acest moment nu se poate vedea modul în care s-ar putea întâmpla. Ar trebui ca în acest an să se producă mari și importante schimbări, care să fie confirmări ale previziunilor făcute anterior. Acesta va fi anul în care se vor obțin rezultatele pentru care s-a lucrat multă vreme și care vă vor aduce foarte aproape de Noua Eră, unde vechiul nu se va mai întâlni în nici-un domeniu al vieții. 
La început va părea totul haotic căci cei întunecați se vor împotrivi schimbărilor care le spulberă dominația. Fără zgomot, fără nici un tam-tam pe scena lumii, modificările se vor produce destul de rapid, și asta va ajuta la promovarea unei noi guvernanțe potrivită pentru Noua Eră.
Trebuie să înțelegeți că eliberarea voastră de sub influența nefastă a maleficilor este un fapt împlinit și aceasta vă conferă oportunitatea de a deveni, în sfârșit, o lume liberă, lipsită de orice ingerință și control al întunecaților. 
Aceia dintre voi care lucrează pentru Lumina pot merge acum înainte cu încredere, știind că în acest an 2017 vor avea dovezi că totul este pe calea cea bună și că progresul real nu mai poate fi întârziat să se producă.
Modelul omului nou este în curs de apariție, el fiind puternic susținut de un corp puternic  de ființe de lumina din afara Sistemului Solar. Ființe din univers au sosit și continuă s-o facă, prezența lor asigurând și o protecție a vieții de pe planetă împotriva oricăror încercări de a vă deturna de pe calea voastră către Lumină.  

Totul se desfășoară foarte bine și este necesar să nu aveți îndoieli asupra acestei realități, și pentru faptul că lipsa de încredere, îndoiala voastră, sunt generatoare de vibrații joase atât de necesare supraviețuirii întunecaților. Desigur, maleficii vor mai încerca să-și facă jocul, dar este o certitudine că nu vor avea succes. Cumva, existența încă a unor restanțe karmice, le este oarecum favorabilă, ceea ce impune necesitatea ca aceste încărcături karmice să fie lichidate încă din acest an. 
De-a lungul secolelor multă karmă s-a acumulat și ea grevează asupra vitezei voastre de înaintare; este ca o piatră grea pe care o cărați în spate, și aceasta vă împiedică să vă mișcați cu ușurință, fără chinul unei grele poveri. În tărâmurile superioare nu puteți intra cu acest balast.
Din păcate, vor exista destule ființe umane care, în timp util, nu vor fi făcut totul pentru a se debarasa de încărcătura karmică, deși numai de ei depinde să scape de această povară. Acești oameni vor continua să mărșăluiască către Lumină dar cu popasuri și cu înaintări de melc, ei nemaiprinzând „transportul” favorizat de acest sfârșit de ciclu. Își vor continua evoluția un nivel adecvat, adaptat oportunităților viitoare.
Adevărat este că pacea lumii nu poate fi atinsă până ce Cabala nu va fi redusă la tăcere. 
Procedeul de curățare a Pământului de întunecați s-a desfășurat într-o perioadă destul de lungă, abia acum obținându-se, în sfârșit, rezultate notabile.

Disperarea, încrâncenarea dar și degringolada au pus stăpânire pe tabăra întunecaților, care au subjugat o atât de lungă perioadă umanitatea. Mulți dintre malefici se îndreaptă acum spre zone mai sigure, spre țările în care ei mai sunt încă acceptați, ca urmare a ignoranței populației, care nu vede pericolul încurajării acestor fugari. Dar, indiferent de locul unde se ascund, întunecații vor fi găsiți și alungați, astfel ca pe Pământ să nu mai existe loc care să-i accepte. Unii dintre răufăcători speră să se mute de pe Pământ, însă calea de evadare le-a fost deja blocată, astfel că ei nu vor putea pleca decât după ce vor fi judecați și-și vor ispăși pedeapsa.

Tentaculele întunecaților se întind până departe și ele încurajează acte și atitudini precum mită, șantaj, înșelăciune și corupție, toate desfășurate mai mult sau mai puțin mascat. Sarcina voastră este să vă creșteți vigilența iar atunci când le descoperiți, să le faceți cunoscute. În acest demers, al aflării adevărului, un bun indicator este David Wilcock, de la care puteți afla modalități de a separa adevărul de minciună. Puteți avea deplină încredere în el.
Mai cu seamă în ultimii 50 de ani, Adevărul a fost falsificat sau modificat într-o îngrijorătoare măsură. Relevarea acestui adevăr vă va uimi peste măsură, atât de mult încât, unii dintre voi, îl vor considera neverosimil.
David vă va ajuta să faceți incursiuni în trecut, până în vremurile Astlantidei.
Istoria omenirii va trebui rescrisă, căci cea actuală este, în cea mai mare parte, o mistificare.
Documente de cea mai mare importanță au fost ascunse; ele vor fi redescoperite. Atunci se va face cu adevărat Lumină, iar piedica pe care întunecații v-o legaseră de picioare, pentru a nu înainta, va fi înlăturată, căci, știți și voi, „pentru a te dezvolta frumos în viitor, trebuie să-ți cunoști trecutul.”
 Mulți dintre voi își vor afla trecutul personal, și aceasta îi va orienta corect spre viitorul pe care au dreptul să și-l aleagă.

Unii dintre voi veți întreba, fără îndoială, de ce o mică civilizație, aproape nesemnificativă la nivel universal, atrage de mai multă vreme atenția civilizațiilor din univers.
Motivul este originalitatea procesului de Ascensionare în planuri superioare, anume faptul că nu numai sufletul va ascensiona ci și corpul vostru fizic (nota C.M.: cu respectarea însă a programului cu care fiecare ființă s-a încarnat pentru această viață.)
În istoria viului, nu s-a mai făcut niciodată până acum acest experiment.
Din cauza aceasta, multe civilizații ale universului sunt interesate să vadă rezultatele.
În ceea ce privește ascensiunea voastră, fiți siguri că nu comportă niciun fel de risc, fiecare dintre voi având desemnat un îndrumător din ființele superioare, care să vă monitorizeze și să vă îndrume.
Dar trebuie remarcat că, deși vă veți păstra corpul, acesta nu va rămâne în starea, uneori deplorabilă, în care se află acum pe Pământ. Acest corp va fi revigorat, reîntinerit, adică „adus în parametri”, ca să zicem așa. Nici-o imperfecțiune actuală nu se va mai regăsi la corpul ascensionat.
Iubiților, în 2017, procesele încep să se accelereze încă și mai accentuat, mai ales că, din cauza alegerilor multora dintre voi (scuzați!) a apărut o anume decalare. 
Punctul culminant pentru voi va fi cel mai probabil sosirea pe Pământ a prietenilor din spațiu. Simultan sau, posibil, decalat, va fi și momentul întâlnirii voastre, a celor de la suprafață, cu lumea pământeană din interiorul planetei (n.m.: Agartha). Cu siguranță că acele momente vor fi puternic transformatoare pentru voi. Evident că asta nu se poate întâmpla până când nu va există o pace completă pe Pământ, și nici întunecați.
Adevărul iese încet dar sigur la iveală, și, pentru a grăbi procesul, fiecare dintre voi trebuie să-și aducă contribuția. Totdeauna atitudinea de „lasă că o fac alții” s-a dovedit a fi păguboasă și neindicată, dacă se vrea cu adevărat, accelerarea înaintării și o participare activă la proces. 
Începând cu 2012, cantitatea de informații care vi s-a transmis a crescut proporțional cu numărul sufletelor care s-au implicat în înțelegerea și difuzarea acestor informații trimise de Divinitate. Întotdeauna a existat un unic și detaliat plan prin care Pământul și  umanitatea va fi înălțată în dimensiuni superioare. Momentul punerii lui în operă este acesta, al zilelor voastre. Niciodată n-a existat o mai bună oportunitate de a-l implementa. Ar fi însă foarte important ca toți, și fiecare dintre voi, să realizeze că asemenea momente se întâlnesc extrem de rar, înțelegerea aceasta fiind suficient de mobilizatoare pentru a nu rata oportunitatea. Mai ales că, în această perioadă, primiți un ajutor extraordinar din partea Cerului.
Dragi prieteni, a sosit timpul când prioritatea priorităților voastre să fie îndeplinirea condițiilor cerute pentru a accesa în dimensiuni superioare. La nivelul nostru vedem cu bucurie din ce în ce mai multe ființe umane găsesc adevărata cale care să-i conducă la Lumină. Pentru curaj, abnegație și dăruire, acum este vremea acordării bonusurilor.
Procesul se derulează cu atât mai bine cu cât cei angajați în el nu privesc cu regrete trecutul și cu teamă viitorul. Părăsiți construcțiile ridicate cândva pe vechile energii.
Noul an a început, iar eu vă doresc să vă îndepliniți visurile mărețe. Voi sunteți ființe puternice care au curajul să se ridice în „aerul tare al înălțimilor”.
Prin bune intenții, bunădispoziție și iubire vă veți vindeca de trecut, de tot coșmarul vieților în care ați fost slugi.
Ca de obicei, vă las în iubire și binecuvântări, și am speranța că veți face ca Lumina să continuie să crească și să vă lumineze zilele care vor urma.

Acest mesaj vine prin Sinele meu Superior.
În Iubire și Lumină.
Mike Quinsey.

http://galacticchannelings.com



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu