Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 10 ianuarie 2017

Mesaj de la Iuda Iscarioteanul


(sâmbătă, 8 ian. 2016; channeler Ann Dahlberg).
 Traducere Const. Mihăilescu


Eu sunt Iuda Iscarioteanul și vă salut pe toți. Am câteva lucruri să vă spun astăzi. În primul rând că pe Pământ au loc acum o mulțime de evenimente și activități, parte din ele fiind și la nivelul cunoașterii voastre. Multe dintre cele care se întâmplă acum sunt în afara percepțiilor voastre ceea ce înseamnă că sunt în afara intenției cuiva de a le ține ocultate, ci, pur și simplu, pentru că, în dimensiunea în care vă aflați, abilitățile de care dispuneți nu sunt suficiente pentru a le percepe și înțelege.
Însă, bună parte dintre aceste evenimente ar putea fi sesizate, mai ales de mass-media de pe planetă. Numai că această adevărată armată de oameni sunt preocupați nu să vă arate și să vă atenționeze asupra tuturor evenimentelor, ci se preocupă să vă abată atenția de la ele, folosindu-se masiv de apetitul vostru de a da prioritate știrilor mărunte dar care fac parte din categoria „senzație și scandal”. 
Selectivitatea mass-mediei este cerută de cei care o manipulează și o plătesc. 
Materialitatea lumii voastre face ca voi, rezidenții acestei planete, să dați prioritate aspectelor caracteristice dimensiunii 3D și să vă preocupe mai puțin sau deloc, ceea ce este propriu vibrațiilor mai înalte din 5D. Atitudinea și manifestarea voastră este pe placul și în concordanță cu dorința vechii lumi, lume care vibrează pe joasele frecvențe.
Din fericire, procesul de trezire a ființelor umane face ca din ce în ce mai mulți ochi să se deschidă către mai înaltele realități, proprii dimensiunilor superioare.
Grupul oamenilor treziți, conștienți de realități superioare, crește permanent, și asta deschide și lărgește calea pentru noi moduri de a gândi și de a acționa. Viziunea acestor oameni, aflați la un nivel superior de înțelegere, va face ca pacea și iubirea să ocupe pe Pământ un loc tot mai important. Acest din ce în ce mai mare grup de ființe umane, trezite și superior organizate intelectual, are rol de catalizator în procesul de trezire a celor care nu au făcut-o încă. Pentru aceștia din urmă se pregătește un „bang!!” care-i va face să sară în picioare din somnul adânc al conștiinței în care s-au complăcut. Pe mulți dintre aceștia, brusca trezire îi va năuci, îi va stupefia și-i va face să nu se simtă confortabil, la gândul că, în timp ce ei dormeau, alții se apropiau deja de locul unde și ei ar vrea să se afle. 
Mulți n-au vrut să înainteze din frica de necunoscut sau din cauza celor care mereu le-au șoptit că este riscant și nepotrivit să-ți părăsești obișnuințele, tabieturile, credința materialistă, izolaționistă, dominată de ego-ul lumesc.

În primul rând, dragilor, trebuie să renunțați la frică. Acest sentiment paralizează și blochează orice inițiativă de a căuta Lumina. Desigur, cunoaștem că neîncrederea vă este alimentată de forțele întunericului care nu doresc să vă piardă, pe voi, producătorii energiilor joase, cu care ei se alimentează.
Vine însă o vreme când nicio manipulare nu vă va mai putea abate de la calea minunată a Luminii. Aceasta pentru că sufletul vostru este însetat de adevăr, de libertate.
Vă veți aminti că, în definitiv, ați venit în această viață, acum și aci cu un scop bine definit, pe care vi l-ați ales la nivel de suflet atunci când vă făceați planuri de reîncarnare. 
Nu există suflet care să-și dorească să rateze ocazia de a evolua mai repede de cât în mod obișnuit. 
De-a lungul vieților anterioare, fiecare dintre voi a lucrat cu dorința arzătoare de a se înscrie pe calea care-l readuce ACASĂ. Este o caracteristică a fiecărui suflet dorința de a reveni la SURSĂ. Și această dorință se poate îndeplini mai repede în condițiile actuale ale sfârșitului de ciclu cosmic. 

O planetă liberă, cu suflete libere și puternice, cu deplină libertate de mișcare și cunoaștere, în care sentimentele și atitudinile antagoniste nu există, este idealul care v-a urmărit în toată existența voastră. 
Creșteți dragi copii de pe Pământ. Conștiința voastră se extinde acum și umple tot Pământul. Conștiința născută din Lumină este o conștiință puternică, care se întinde departe de propria sa sferă, întâlnește și se îngemănează cu alte conștiințe, de pe planetă sau dincolo de aceasta. Ea devine un copac compact care se înalță deasupra Pământului, trimițându-și energiile în univers. Acesta este scopul pentru care vă aflați acum pe Pământ.  
Sunteți pe cale de a ridica globul pământesc într-o dimensiune mai mare - o dimensiune mai mare ca lumină și ca a înțelepciune. 

Creșteți, dragi copii ai Mamei Gaia, vă întăriți în conștiință și în voință, vă amplificați permanent câmpul energetic al iubirii și asta vă face încă și mai puternici, încă și mai întreprinzători.

Un alt aspect asupra căruia vreau să mă opresc este faptul că v-ați apropiat la un pas de o mare abundență și prosperitate - o prosperitate care se va răspândi peste tot pământul.
Se intenționează ca toate ființele (nu numai umane) de pe planetă să trăiască în viitor într-o stare de deplină îndestulare și de pace. Fiecare suflet mic sau mare de pe Pământ va avea ceea ce-i trebuie pentru a evolua.
Dar, voi, ființele inteligente, sunteți chemate să nu rămâneți în espectativă, așteptând ca această minunată condiție să se realizeze. Trebuie să contribuiți și voi, pe măsura posibilităților, la curățarea tuturor componentelor planetei Pământ, și aceasta, mai ales pentru faptul că starea actuală deplorabilă a planetei este consecința directă a activităților și atitudinii voastre. 

Mama Pământ, care v-a acceptat și v-a ocrotit, merită mult mai mult respect decât cel pe care i l-ați oferit până acum. Asta înseamnă că, de fapt, aceasta este o datorie (o karma) pe care v-ați creat-o față de planetă, de sistemul solar și de galaxia care vă cuprinde. 
Nu tratați cu indiferență acest îndemn! Nu gândiți greșit că: „eu sunt neînsemnat, s-o facă alții!” 
Căutați înțelepciunea în adâncul inimii voastre, căci acolo este locul în care găsiți toate răspunsurile. 
Să nu uitați o clipă că înțelepciunea, conștiința colectivă este determinantă, dar că aceasta este formată din contribuția fiecăruia dintre voi.
Trebuie să vă ajutați planeta să se vindece! 
Sigur, o fac și alții, dar rolul vostru este important, măcar ca recunoaștere, ca o ispășire a ceea ce fiecare dintre voi a făcut vis a vis de sănătatea planetei. Căutați sunetul din inima voastră, vocea care vă arată ce ar trebui să faceți. Cel mai bun sfătuitor al vostru se află în voi.
Vremurile sunt într-o trepidantă schimbare, haosul și non-judecata par a domina acum lumea voastră. Non-valorile au pretenția să vă conducă. Lumea parcă s-a întors pe dos. 
Nu vă lăsați intimidați, nu acceptați să fiți conduși și îndrumați de cei care, de fapt, reprezintă lumea trecutului, a vechilor energii. 
Din haosul prezent se va naște viitorul vostru luminos. Treptat, acest haos va diminua, dar lichidarea lui depinde și de voi.
În cele din urmă, dragostea și dreptatea vor prevala. Aveți la îndemână cea mai puternică armă din univers: IUBIREA; folosiți-o!
Vă doresc o călătorie fericită, multă încredere și curaj!
Judas


SURSA. sananda.websit


2 comentarii:

  1. Frumos mesaj! Multumim!
    Dar sunt sigur ca provine de la un Suflet evoluat, nicidecum de la Iuda (ce era doar un ego intunecat).
    In fine, conteaza mai mult mesajul, nu neaparat mesagerul. Pace si iubire, tuturor fiintelor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La nivelul de înțelegere și cunoaștere pe care ni-l permite dimensiunea 3D, în care ne aflăm, este foarte posibil (de fapt, este sigur) că noi nu avem acces la adevărul divin, care a stat la baza trădării lui Iuda. Cei mai erudiți ideologi consideră că sufletul lui Iuda fusese trimis pe Pământ cu o misiune precisă, care s-a integrat perfect scopului; acest suflet evoluat a fost răsplătit pentru puterea lui de a primi oprobiul general al lumii pentru actul trădării. Desigur, nu am să susțin că eu dețin adevărul ultim. Cândva, vom afla, pe măsură ce evoluăm și accesăm dimensiuni superioare. Mulțumesc pentru comentariu!C.M.

      Ștergere