Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 31 ianuarie 2017

Mesaj de la Grupul Arcturian


(15 ian.2017; channeler Marilyn Raffaele; prin Steve Beckow)
Traducere Const. Mihăilescu

Salutări, prieteni dragi. Încă o dată am venit la voi cu dragoste, conștienți de schimbarea rapidă a evenimentelor din ce în ce mai puternice la care sunteți supuși. Mulți dintre voi sunteți în procesul de integrare a noilor energii, proprii dimensiunii superioare spre care vă îndreptați.
M.R.
Acest proces vă poate crea anumite stări de confuzie sau de epuizare, la nivel fizic și emoțional. Într-un fel sau altul, toată lumea simte efectele integrării acestor noi energii care se propagă la un mai înalt nivel vibrațional. Chiar și cei netreziți, cei care par a nu avea niciun interes față de aceste noi câmpuri, nu pot rămâne în afara influenței energiilor care vin pe planetă.
Ființele care se declară dezinteresate de influența acestui proces profund spiritual, interpretează efectele ca având cauze materiale, „cauze mai lumești ” pe care le pot accepta mai ușor și care sunt mai pe înțelesul lor. Cei mai mulți dintre cei cu convingeri spirituale „creștinești” se raportează mai ușor le realitate dacă apelează la dogme bisericești (religioase), dogme care intră în portofoliul lor de credințe. Oricum, majoritatea oamenilor „obișnuiți” găsesc acestui disconfort sau simptomatici explicații la nivel fizic, emoțional sau mental, oricum, dar nu spiritual.
Până la urmă, nu prea are importanță ce interpretare, ce cauze se găsesc pentru aceste stări mai deosebite, important este efectul pe care-l au noile energii, cu sau fără știrea sau credința celor supuși procesului.
Totuși, la nivel de individ, impactul pe care-l au aceste energii de mare frecvență (care, de fapt, sunt energiile iubirii și Luminii divine), este mai profund și mai benefic dacă li se conștientizează adevăratul scop, care este unul spiritual.

Ne repetăm când spunem că dragostea în forma sa cea mai pură este o energie de înaltă vibrație a Luminii divine, care, atunci când este aliniată cu înțelegerea și dorința individului, produce o ridicare spirituală mai înaltă, deoarece apare un efect de rezonanță care mărește mult amplitudinea acestor energii.
Rezonanța unei conștiințe plină de iubire necondiționată este resimțită fizic, emoțional, mental și spiritual de toți cei care vin în contact cu ea.

Mulți încă nu știu cine și ce sunt ei cu adevărat sau că energia pe care o radiază îi afectează pe cei din jurul lor sau că ea se adăugă la energia universala a planetei, ca întreg. Acesta este motivul pentru care este important să fiți conștienți de gândurile și credințele voastre și să nu considerați că aceste gânduri nu au niciun impact asupra celor cărora le sunt adresate, chiar dacă ele nu sunt rostite cu voce tare.  
Aceasta nu înseamnă că un om de înaltă spiritualitate nu poate avea un gând negativ, căci asta ar fi, în realitate, imposibil.
O sumedenie gânduri se nasc sau vin dinafară, în mintea omului, unele dintre ele având un conținut nebenefic. Însă mintea poate întotdeauna să le proceseze sau să le respingă. În esență, ele sunt energii care pot fi primite sau respinse. Dacă operatorul (mintea) știe să discearnă cât de util este un gând, ea poate să-l trateze astfel încât să nu producă o distorsiune, o turbulență.
Nu este nevoie să reacționezi violent sau să opui o rezistență îndârjită unui gând nepotrivit; este suficient să-l recunoști, dar să nu-l tratezi cu atenție după care să faci operațiunea de compensare prin substituirea cu un gând benefic.
Neinsitând asupra lui, gândul nepotrivit rămâne nealimentat cu energie, ceea ce înseamnă că nu se va amplifica, și va părăsi mintea care nu i-a oferit ceea ce avea el nevoie pentru a se manifesta. El va căuta o altă gazdă mai „prietenoasă” și mai dispusă să-l hrănească.
 Mintea umană atrage sau naște energii (gânduri) care se aliniază conștiinței acelei entități; dacă nu reușesc să realizeze un consens, ele pleacă. 
Așa apar invențiile, inspirațiile în artă, ideile în știință, tehnologie sau spiritualitate. „Bule” de energie se degajă din profunzimea creativității universale și ele pot fi captate de „plasa” receptoare a minții entităților. Cu atât mai mult acest fenomen de captare apare, cu cât energia și vibrația acestor „bule” are mai multe similitudini cu energia sursei receptoare.
Acesta este modul în care are loc evoluția și în care perspectiva se adaugă rezonant la o conștiință acceptoare.

Aici trebuie remarcată diferența dintre empatie și compasiune: de exemplu, energia durerii (suferinței) cuiva nu trebuie tratată cu indiferență, ea trebuie constatată, înțeleasă și, în măsura posibilităților, alinată. Dar preluarea acestei energii de către altcineva trebuie evitată. În primul rând că scopul nu este să se generalizeze durerea, suferința, prin preluarea ei de către terți, ci ajutorul cu care ea să fie vindecată, asanată. Deci, preluarea suferinței cuiva nu este productivă ci dăunătoare. Ajută-l pe cel în suferință, dar nu i-o prelua, căci asta nu va fi de folos nici ție nici lui.  

Este o caracteristică a energiei suferinței: caută să facă prozeliți. Nu numai că are tendința de a se extinde pe orizontală, dar țintește mereu să se exacerbeze pe verticală, în amplitudine.
S.B.
Dacă compasiunea este un sentiment benefic și indicat, empatia, care preia sentimentele dureroase, demolatoare, este generatoare de negativitate.
În concluzie: dați ajutor celui în suferință dar evitați ca acea suferință să vi se transfere. Dacă vă gândiți bine, veți constata că ăsta nu-i cinism, ci un sfat constructiv și plin de dumnezeire.
Nu lăsați câmpul vostru energetic sănătos să fie infestat sau impregnat cu energiile durerii, deznădejdii, al disperării și al disoluții.
Păstrați-vă câmpul energetic (aura) plină de lumină. Sfatul este cu atât mai util când este vorba de persoane cu preocupări de vindecare a altora prin bioenergie.

Chiar în această perioada lumea voastră este bântuită de frică și negativitate. Scena lumii voastre oferă numeroase evenimente în care tragediile sau spectrul lor încearcă să vă penetreze și să vă înăbușe. Toate aceste energii pline de negativitate, energii de frecvență joasă sau foarte joasă, aparțin planului inferior 3D.

Ne repetăm: când acceptați gândurile de teamă, de ură, voi deveniți sclavul lor, căci alegeți să le hrăniți și să le amplificați. E ca în cazul virușilor, bacteriilor și microbilor: se dezvoltă acolo unde găsesc teren favorabil. „Spălați-vă” mereu ființa (corp, „inimă” și suflet) cu roua binefăcătoare a iubirii și credinței!
Dacă, totuși, un gând nebenefic s-a cuibărit în mintea ta, nu te speria, nu intra în panică, nu te condamna ci „privește-l” fără resentimente, fără ură și adresează-i cuvinte de genul: "Oh, te recunosc dar eu nu mai cumpăr marfă de la tine; m-am reprofilat. Te rog să uiți adresa mea!” Puteți utiliza oricare alte cuvinte, important este să fiți sigur pe ceea ce rostiți și să nu dați dovadă că ați mai putea face niște concesii. Dacă nu vă simțiți ferm în hotărârea voastră, apelați la o conștiință superioară, trimiteți nu gând către mentorul vostru spiritual.
Dragilor, atunci când mai multe ființe umane se unesc în gândire, în dorință, energia lor se cumulează și se amplifică exponențial. Este metoda sigură prin care deveniți foarte puternici, chiar imbatabili.
Trebuie avut în vedere că, din păcate, orice fel de energii (deci și cele malefice), care au similitudini sunt cumulative ca efect. Că în cazul utilizării energiilor malefice, există și efectul de bumerang, asta este o altă poveste; și asta pentru că toate faptele cad sub incidența Legii Universale a Cauzei și Efectului (n.m.: „Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!, ori „După faptă, și răsplată”, sau ”Cine sapă groapa altuia.....” )

 De fapt energia în universuri este neutră, dar poate fi polarizată. Din acest motiv există atât „magie albă” cât și „magie neagră”. Conștiința ființelor (deci și a voastră) este creuzetul în care se polarizează energiile.
Se spune că în corpul uman locuiește conștiința. De fapt este exact invers: conștiința crează corpul. Conștiința își crează un corp care să corespundă programului de viață pe care-l elaborează sufletul. De ex., dacă sufletul tău a ales să trăiască în următoarea viață pe planeta materială Pământ, atunci, cu ajutorul și accepțiunea Gaiei (sufletul planetei), vei fi dotat cu un corp fizic care să fie capabil să interacționeze cu mediul înconjurător, pentru ca tu să-ți poți îndeplini întregul program de experimente pe care ți le-ai întocmit înainte de a te naște.
Unii se nasc și trăiesc mai mult, alții mai puțin, alții chiar mor la naștere. De ce? Pentru că perioada de viață care i s-a dat fiecăruia este dimensionată în funcție de ceea ce și-a propus sufletul să experimenteze. 
De aici se poate trage și concluzia că ființa (umană, în acest caz) nu stă la mila corpului. Vehiculul acesta, carcasa aceasta este perisabilă și nu te reprezintă pe tine decât în această viață. Fără vârstă este doar sufletul.
Dragilor, tot ceea ce există se află în conștiință și nimic nu există în afara conștiinței.

O conștiință spiritual-evoluată a adevărului și a Luminii se va manifesta în exterior sub orice formă necesară pentru binele vostru suprem (care nu întotdeauna este ceea ce credeți voi a fi cel mai bun, cel mai potrivit). Mintea, fiind o cale de conștientizare, se bazează pe starea de conștiență a fiecărei persoane, după care se va manifesta în exterior. Adevăr este că, ființă întrupată pe Pământ fiind, vei avea conștiința lumii în care te-ai născut și trăiești, cu mici variațiuni. Asta este cert căci, altfel, sufletul tău n-ar fi ales această încarnare. Conștiința voastră este esența lumii voastre.
Iubiților, acceptați că voi sunteți co-creatorii lumii în care trăiți. Poate n-ați crezut asta, aflați-o acum. Conștiința unei omeniri se formează în eoni.
Poate că nu sunteți prea încântați de nivelul la care ați ajuns, dar astea v-au fost alegerile. Bucurați-vă că măcar acum ați ajuns la un punct de unde „aerul tare” al înălțimilor începe să vă facă bine.
După secole de luptă și evoluție înceată, omenirea conștientizează că, în sfârșit, este gata să se mute dincolo de iluzie.
Noi suntem Grupul Arcturian.


Sursa: http://sananda.website

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu