Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 30 iulie 2016

Baze militare secrete in subteran si in oceane – o dovada a intentiilor oculte pe care le are cabala mondiala din umbra (7)

Autor: Resonance26-07-2016
Dacă luăm în vedere faptul că peste 95% din apele adânci ale planetei (în special oceanele) au rămas neexplorate, este aproape imposibil ca astfel de baze suboceanice să nu fie şi de altă natură decât cea umană. Într-adevăr, peste 50% din observaţiile OZN se referă la intrări şi ieşiri din apele oceanelor a unor OZN-uri, la care se adaugă numeroase dispariţii misterioase de nave şi avioane sau chiar a unor submarine. 

De pildă, în 1968 nu mai puţin de 4 submarine au dispărut brusc şi în condiţii enigmatice, fără a mai fi găsite vreodată. 
http://www.emmitsburg.net/archive_list/articles/misc/cww/2011/submarines.htm



Misterul dispariţiei lor nu a putut fi rezolvat nici în ziua de azi. Unul dintre submarine a fost submarinul nuclear USS Scorpion; 
Submarinul nuclear USS Scorpion
 
al doilea a fost submarinul israelian INS Dakar (o adaptare după submarinul din clasa Totem al Marinei Regale a Marii Britanii);
Submarinul israelian INS Dakar
al treilea a fost submarinul francez Minerve; 
Submarinul francez Flore, 
fratele-geaman al submarinului dispărut Minerve



iar al patrulea a fost submarinul sovietic K-129, din care o operaţiune secretă a CIA a recuperat o parte a epavei, identificată la adâncimea de 4900 de metri în Oceanul Pacific, la începutul anilor ’70.


Submarinul sovietic K-129

Misterele mărilor şi oceanelor sunt la concurenţă cu cele de pe uscat. În 2015 o echipă de cercetători a identificat un „zumzet” misterios, de foarte joasă frecvenţă, la o adâncime de aproximativ 2100 metri în ocean, care apărea însă numai la apus şi în zori. 

Iniţial s-a crezut că era o problemă tehnică, dar înregistrarea a fost făcută cu echipament performant; verificările ulterioare au arătat că nu era vorba despre o problemă tehnică. „Zumzetul” nu a putut fi însă asociat nici cu vreo creatură a oceanelor, cunoscută până acum; nu este un sunet puternic şi durează 1-2 ore în fiecare zi. El provine din zona întunecată a oceanului, acolo unde nu prea există niciun fel de hrană pentru animale, deoarece lipseşte fotosinteza.

S-a pus deci întrebarea: ce fel de animal marin sau obiect poate genera un astfel de sunet? Uluirea oamenilor de ştiinţă provine şi din faptul că zona de unde apare „zumzetul”, chiar dacă se află la o adâncime foarte mare (2100 metri), nu reprezintă totuşi o regiune „moartă” a oceanului: un studiu ştiinţific realizat în 2015 a relevat faptul că aproape 90% din populaţia oceanelor îşi desfăşoară activitatea exact în această „zonă crepusculară” a oceanelor, care e foarte adâncă şi dificil de explorat, chiar dacă în mod paradoxal acolo hrana este aproape inexistentă.
„Zumzetul” respectiv este însă doar ultimul dintr-o serie de sunete stranii pe care oamenii de ştiinţă le-au înregistrat şi monitorizat de-a lungul timpului; ele vin din adâncurile oceanelor, cele mai multe dintre ele rămânând neexplicate.
Misterul a continuat să se adâncească după realizarea unui experiment ştiinţific, care cel puţin în principiu trebuia să fie simplu: un grup de savanţi din Australia a plasat pe spatele unui rechin uriaş, de 3 metri lungime (un „mare alb”), un dispozitiv de urmărire. Atunci când au recuperat dispozitivul de urmărire, rechinul lipsea. Savanţii observaseră ceva tulburător: în primele zile de la începutul monitorizării rechinul înota aproape de suprafaţa apei, dar brusc el a plonjat spre adâncuri, ajungând foarte repede la 600 de metri. Uimitor a fost faptul că temperatura de pe dispozitivul de urmărire s-a schimbat şi ea brusc, de la 8◦C la 25◦C, ceea ce n-ar fi putut să se petreacă decât dacă rechinul fie a fost înghiţit de o fiinţă acvatică mult mai mare decât el, fie dacă a intrat într-un loc cu o temperatura mai ridicată. 
Marele rechin alb
 


Tot ceea ce au putut spune savanţii şi mass-media a fost că „probabil a fost un alt rechin, care l-a mâncat pe primul”. Însă ce „alt rechin” l-ar fi putut lua brusc pe primul (care măsura 3 metri în lungime) şi trage după el la 600 metri adâncime doar în câteva minute, pentru a-l mânca?! În plus, din rechin nu au mai rămas niciun fel de „resturi”, ci doar dispozitivul de urmărire.

Astfel de „teorii ştiinţifice” sunt precum ultima găselniţă (din toamna anului 2015) a savanţilor, prin care ei spun că au „rezolvat” definitiv misterul Triunghiului Bermudelor: conform cu „noua lor descoperire”, tot ceea ce a dispărut vreodată trecând pe acolo s-a datorat unor „bule imense de gaz hidrocarbonat, care au ieşit la suprafaţă tocmai atunci când pe acolo treceau nave şi avioane, cauzându-le dispariţia”. 

Să vedem ce alte „bule” mai inventează savanţii anul acesta, ca fiind tot atâtea „soluţii” la evenimentele neexplicate până acum. De pildă, tot din categoria misterelor din adâncurile apelor este şi epava sau obiectul straniu descoperit în Marea Baltică, în urmă cu patru ani, despre care noi am mai relatat în unul dintre articolele noastre (http://www.edituradaksha.ro/articles/view/noi-stiri-despre-obiectul-misterios-descoperit-pe-fundul-marii-baltice-a138). Este vorba despre o „navă” sau un obiect circular, care are caracteristici foarte speciale pe suprafaţa sa.
Obiectul misterios de pe fundul Mării Baltice 
(reprezentare computerizată)


De asemenea, un eveniment foarte misterios, petrecut în urmă cu un an şi jumătate, a implicat manifestarea grandioasă pe cer a unor lumini portocalii şi roşii, fotografiate de un pilot olandez (JPC van Heijst) pe 24 august 2014 în sudul peninsulei Kamceatka; conform mărturiei lui, chiar şi după mulţi kilometri de zbor acele uluitoare lumini încă se mai puteau vedea şi ele au putut fi observate şi de alţi piloţi care zburau cu avioanele de la Hong Kong spre Alaska. 

O prezentare detaliată a ceea ce s-a petrecut atunci poate fi citită aici:
https://bookofresearch.wordpress.com/2015/01/18/what-was-the-unknown-orangered-glow-over-the-pacific-ocean/
Fotografie realizată de van Heijst în timpul zborului său
 
Comunitatea ufologilor a fost imediat „aprinsă” de ineditul acestor observaţii şi fotografii, deoarece există o mare probabilitate ca fenomenul să fie legat de manifestarea unor nave extraterestre. De altfel, un domeniu foarte important în activitatea pe mări şi oceane, dar mai ales a ceea ce se petrece pe teritoriul Antarcticii este cel în care sunt incluse întâlnirile dintre felurite OZN-uri şi nave maritime. Povestea Operaţiunii Highjump şi cea a amiralului Byrd în lumea din interiorul Pământului, care a avut loc în anul 1947, a devenit deja virală şi mulţi dintre cei pasionaţi de subiect o cunosc din documentarea pe internet. 

Operaţiunea a implicat 4700 de soldaţi din SUA, Marea Britanie şi Australia, aflaţi sub conducerea amiralului Byrd, care au fost aduşi în Antarctica pentru a realiza o „invazie”. Ceea ce este foarte puţin spus, mai ales la nivel oficial, e faptul că atunci şi acolo amiralul Byrd şi trupele sale au fost nevoite să facă faţă unei replici extraordinare venite din partea unei escadrile de farfurii zburătoare, care au spulberat practic orice şansă de cucerire a teritoriului de către americani. 
Amiralul Richard E. Byrd
 



Practic vorbind, operaţiunea Highjump a fost o invazie a Antarcticii de către americani. Ea a implicat trei grupe de nave maritime (13 vase de război), care au plecat din Norfolk (Virginia) la data de 2 decembrie 1946. Flotila era comandată de amiralul Richard Byrd, care se afla pe nava principală, spărgătorul de gheaţă Northwind. Navele transportau în Antarctica rezervoare imense de petrol, 33 de avioane şi tancuri. 

Crucisatorul american Northwind, nava de comandă a amiralului Byrd
 
Practic vorbind, era o operaţiune de „cucerire” a Antarcticii, care trebuia să se încheie în luna august 1947. Flota a ajuns în Marea Ross pe 31 decembrie 1946, începându-şi misiunea, despre care nu există informaţii foarte clare. În orice caz, ele sunt „cosmetizate” într-o anumită măsură, iar în unele locuri sunt chiar contradictorii. De asemenea, unele date nu se sprijină pe surse verificabile. 

Se pare că americanii s-au îndreptat spre o zonă „interzisă” din Antarctica, pe care au vrut să o cucerească. Tot ceea ce se ştie este că la un moment dat a început lupta, contingentele americane fiind atacate de farfurii zburătoare. 

Avioanele au fost trimise să atace OZN-urile, dar capacităţile lor tehnice nici măcar nu se puteau compara cu cele ale OZN-urilor. Amiralul Byrd a pierdut mulţi oameni în acel formidabil atac şi a dat brusc ordinul de încetare a misiunii la sfârşitul lunii februarie, întorcându-se în SUA în cea mai mare grabă. Motivul oficial care a fost invocat de guvernul american pentru a explica încetarea acelei operaţiuni de amploare a fost „înrăutăţirea vremii”.

Bineînţeles, ne punem imediat întrebarea: care a fost motivul acelei invazii americane neaşteptate şi pentru ce erau necesare asemenea forţe armate, dacă teritoriul vizat era unul îngheţat, pustiu şi fără nicio formă de viaţă?! 

Răspunsul parţial a fost oferit chiar de comandantul operaţiunii în timp ce se întorcea spre portul Norfolk, după înfrângerea totală suferită în lupta din Antarctica. Aflat atunci la bordul navei amfibie USS Mount Olympus, amiralul Byrd a fost de acord să dea un interviu jurnalistului Lee Van Atta de la International News Service; se pare că interviul nu a fost publicat niciodată în limba engleză. El a fost însă preluat şi publicat în ziarul El Mercurio din Santiago (Chile) la data de 5 martie 1946. 
http://www.strangehistory.net/2012/06/06/admiral-byrd-and-nazi-cobblers/

Amiralul Byrd a afirmat fără echivoc că, atunci când a primit comanda operaţiunii Highjump i s-a ordonat imperativ de către guvernul american să ia imediat toate măsurile necesare de apărare şi luptă împotriva „regiunilor ostile”. Dar care ar fi acele „regiuni” şi cu ce ar fi putut fi ele „ostile”, dacă tot ce poţi să vezi pe tărâmul Antarcticii este doar zăpadă, gheaţă şi teren pustiu? 

Oficial, guvernul american a anunţat că operaţiunea avea drept scop „explorarea, testarea echipamentului militar şi antrenarea militarilor în condiţii climaterice foarte aspre”. Însă de aici şi până la declaraţia amiralului Byrd este cale lungă. 

Realitatea acelor vremuri ne îndeamnă să facem unele observaţii de bun simţ: cel de Al Doilea Război Mondial tocmai se încheiase cu victoria aliaţilor, aşadar ce motive „presante” ar fi putut determina astfel de operaţiuni de amploare din partea americanilor imediat după semnarea păcii? în plus, efectivele angrenate în operaţiunea Highjump erau cu mult mai mari decât ar fi fost necesar pentru o „explorare” sau chiar „testare militară”. Prin urmare, ce anume dorea guvernul american să ascundă de cunoaşterea publică?
Amiralul a spus că nu a vrut să sperie pe nimeni şi din această cauză nu a vorbit despre ceea ce s-a petrecut atunci, însă a precizat că într-un astfel de „război” SUA n-ar avea nicio şansă în fața OZN-urilor cu care trupele lui s-au confruntat în Antarctica şi care pot zbura de la un pol la altul al Pământului doar în câteva minute, la viteze ameţitoare. 

Într-un mod care a devenit deja clasic, mass-media internaţională nu a menţionat nimic despre acel eveniment stânjenitor pentru guvernul şi poporul american. S-a evitat în acest mod răspunsul la unele întrebări importante: cui aparţineau acele OZN-uri care au atacat şi au învins fără drept de apel forţele armate americane? de unde veneau ele? care era motivul real pentru care SUA au decis să cucerească Antarctica şi cu cine se aşteptau ele să se lupte pe acel teritoriu? 

Însă cea mai interesantă parte a operaţiunii Highjump este relatarea amiralului Byrd (considerată „controversată”) despre pătrunderea sa la bordul avionului pe care îl pilota în lumea din interiorul Pământului, pe care o descrie. Amiralul a fost spitalizat şi a murit în luna martie 1957; mulţi au sugerat că el a fost de fapt omorât pentru ceea ce a spus şi a văzut în interiorul Pământului.

 

Informaţiile care au răzbătut până în prezent, cercetările şi lucrările scrise despre operaţiunea Highjump, despre relatările amiralului Byrd şi despre conflictul ce a avut loc atunci conduc, toate, către concluzia că lupta a fost dusă între americani şi elita celui de al Treilea Reich German, care după sfârşitul războiului s-a retras cu o flotilă de submarine foarte evoluate tehnologic în Antarctica, într-o zonă apropiată de polul sud geografic. Acolo ei au construit o bază subterană, pe care au denumit-o Neuschwabenland, practic un oraş care a fost dezvoltat gradat şi care se pare că este foarte evoluat din punct de vedere tehnologic. 

 


Unele imagini de arhivă, poate unice, care surprind instantanee din baza subterană germană din Antarctica apar în acest scurt documentar, în special începând cu minutul 6:

 

Detalii destul de riguroase despre operaţiunea Highjump şi despre interviul amiralului Byrd pot fi consultate aici:
http://www.scribd.com/doc/25311/Hitler-s-Antarctic-Base-the-Myth-and-the-Reality

Există de asemenea presupunerea că germanii au fost ajutaţi şi asistaţi de o anumită civilizaţie extraterestră. OZN-urile pe care le menţionează amiralul erau germane (din clasa Haunebu), iar construcţia lor fusese dezvoltată în secret spre sfârşitul războiului. Interesant este însă faptul că Neuschwabeland este de asemenea legată de posibila colaborare a germanilor cu civilizaţiile din interiorul Pământului, dar tema pe care am propus-o pentru acest articol nu ne permite sa dezvoltăm și acest subiect aici.

Poate cea mai complexă prezentare a bazei subterane din Antarctica şi a ceea ce s-a petrecut în acea regiune o găsim în cartea „Arktos - The Polar Myth în Science, Symbolism, and Nazi Survival” de Joscelyn Godwin (
http://www.arktos.com/joscelyn-godwin-arktos-the-polar-myth.html). 



În concluzie, zona mărilor şi a oceanelor planetei noastre pare să fie foarte activă. Sunt relatate dispariţii, lumini misterioase, obiecte necunoscute, fenomene fizice neobişnuite, sunete, fotografii, lupte, intrări şi ieşiri din ape ale unor obiecte zburătoare neidentificate... o sursă aproape inepuizabilă de mistere şi fenomene enigmatice, la care ştiinţa sau guvernele statelor nu oferă niciun răspuns oficial. Dacă vom adăuga şi informaţiile despre bazele secrete subterane avem un corpus masiv de date, care ne poate face să înţelegem mai bine această realitate a zilelor noastre. Nu ne rămâne decât să aprofundăm studiul acestor aspecte și să căutăm răspunsuri pertinente atât de la surse viabile exterioare, cât și din eventualele dezvăluiri la nivel oficial.
http://www.edituradaksha.ro

vineri, 29 iulie 2016

Sărăcia afectează ADN ul şi chiar creşte riscul de depresie

Un nou studiu sugerează că sărăcia poate modifica mecanismele biologice legate de funcţionarea creierului, putând duce la depresie.
Analizând creierul adolescenţilor, cercetătorii au descoperit că cei care cresc în gospodării cu un statut socio-economic inferior acumulează cantităţi mai mari de elemente chimice cu efect asupra unei gene legate de depresie, numită SLC6A4.
Aceste tipuri de factori epigenetici – care pot fi cauzați fie de factorii de mediu, fie de factorii externi – pot altera activitatea genelor umane, cercetătorii descoperind că amplifică răspunsul de tipul „luptă sau fugi” la nivelul creierului. Acest tip de răspuns este controlat de o zonă a creierului numită amigdala, iar echipa a constatat că participanţii cu o amigdală mai activă au avut mai multe şanse de a dezvolta simptome de depresie mai târziu.
Cel mai mare factor de risc pe care-l avem în prezent în legătură cu depresia este un istoric de tulburare familială. Noua noastră lucrare dezvăluie unul dintre mecanismele prin care un astfel de risc familial se poate manifesta sau exprima într-un anumit grup de persoane vulnerabile în timpul adolescenţeiˮ, a declarat unul dintre membrii echipei, Douglas Williamson, psihiatru şi cercetător al comportamentului uman la Universitatea Duke.
Participanţii implicaţi în studiu au fost 132 de caucazieni non-hispanici cu vârste cuprinse între 11 şi 15 ani la începutul experimentului, şi cu diverse condiţii socio-economice. În timp ce participanţii erau conectaţi la un scaner RMN, le erau prezentate fotografii cu chipuri speriate pentru a înregistra nivelul de activitate al amigdalei.
Echipa a constatat că adolescenţii dintr-un mediu marcat de sărăcie au arătat niveluri mai mici de transport al serotoninei în jurul genei SLC6A4, care prezice activitate sporită la nivelul amigdalei şi, prin urmare, o mai mare susceptibilitate faţă de ameninţări şi riscuri percepute.
Adolescenţii au fost monitorizaţi pe parcursul a trei ani. Cei cu o activitate a amigdalei cerebrale mai intensă s-au dovedit a fi mai susceptibili să manifeste simptome de depresie, mai ales dacă au avut cazuri de depresie în familie.
Aceasta este o parte din primele cercetări pentru a demonstra că statutul socio-economic scăzut poate duce la schimbări în modul în care sunt exprimate genele”, a declarat unul dintre cercetători, Johnna Swartz.
Un studiu similar a constatat, de asemenea, o asociere între depresia din copilărie si conectivitatea la nivelul creierului. Cercetătorii de la Universitatea Washington din St. Louis au folosit scanările RMN pentru a măsura activitatea creierului la copii cu vârsta cuprinsă între 7 şi 12 ani şi au constatat că circumstanţele nefavorabile din viaţa timpurie au un impact asupra dezvoltării şi funcţionării creierului tânăr. Şi din nou a fost implicată amigdala.

yogaesoteric
28 iulie 2016
 

miercuri, 27 iulie 2016

Cine este Dumnezeu? Iată adevărul

Dumnezeu, Cel care a creat acest univers măreţ până în cele mai mici detalii, poate fi cunoscut… de noi. El ne spune diferite lucruri despre Sine, dar nu Se opreşte aici: ne cheamă chiar să avem o relaţie personală cu El, vrea să ajungem să Îl cunoaştem. Deci, nu e vorba numai că putem şti câte ceva despre El, ci Îl putem cunoaşte chiar pe El, şi încă îndeaproape.
Aşa vorbeşte Domnul: «Înţeleptul să nu se laude cu înţelepciunea lui, cel tare să nu se laude cu tăria lui, bogatul să nu se laude cu bogăţia lui.
Ci cel ce se laudă să se laude că are pricepere şi că Mă cunoaşte, că ştie că Eu sunt Domnul, care fac milă, judecată şi dreptate pe pământ! Căci în acestea găsesc plăcere Eu», zice Domnul
.” (Ieremia 9:23,24)
Cine este Dumnezeu? Este Cel de care te poţi apropia cu uşurinţă
Dumnezeu ne invită să vorbim cu El şi să-L implicăm şi pe El în tot ceea ce ne preocupă. Nu este nevoie ca mai întâi să ne punem ordine în viaţă. Nu este nevoie nici să fim ceremonioşi, să ne exprimăm corect din punct de vedere teologic sau să ducem o viaţă neprihănită. Aşa este Dumnezeu: iubitor şi gata să ne primească când ne întoarcem spre El.
Domnul este lângă toţi cei ce-L cheamă, lângă cei ce-L cheamă cu toată inima.” (Psalmul145:18)
Cine este Dumnezeu? Este Cel care creează
Tot ceea ce facem noi, oamenii, este construit cu materiale deja existente, după nişte planuri prestabilite. Dumnezeu însă are capacitatea de a porunci ca lucrurile să ia fiinţă şi nu vorbim aici doar de galaxii şi forme de viaţă, ci şi de soluţii la problemele de zi cu zi. Dumnezeu Se gândeşte la tot felul de inovaţii ca să ne ajute. De aceea doreşte să Îi cunoaştem puterea şi să ne bizuim pe ea.
Mare este Domnul nostru şi puternic prin tăria Lui, priceperea Lui este fără margini.” (Psalmul 147:5)
„… De unde-mi va veni ajutorul?
Ajutorul îmi vine de la Domnul, care a făcut cerurile şi pământul
.” (Psalmul 121:1,2)
Cine este Dumnezeu? Este Cel care iartă
Noi, oamenii, păcătuim. Suntem înclinaţi să acţionăm după capul nostru, nu aşa cum doreşte Dumnezeu. Încălcând legile creației lui Dumnezeu, ne condamnăm singuri la suferință. Dar asta nu-i totul: Dumnezeu este milos şi gata să ne ierte din clipa în care începem o relaţie cu El. Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, a murit pe cruce ispăşind astfel condamnarea pentru păcatele noastre. Apoi a înviat din morţi şi ne oferă iertarea Sa.
„…neprihănirea dată de Dumnezeu, care vine prin credinţa în Iisus Hristos, pentru toţi şi peste toţi cei ce cred în El. Nu este nicio deosebire…
Pe El Dumnezeu L-a rânduit mai dinainte să fie, prin credinţa în sângele Lui, o jertfă de ispăşire, ca să-şi arate neprihănirea Lui; căci trecuse cu vederea păcatele dinainte, în vremea îndelungatei răbdări a lui Dumnezeu
.” (Romani 3:22,25)
Cine este Dumnezeu? Este Cel care e mereu sincer
Dumnezeu ne vorbeşte despre Sine în mod clar, întocmai ca o persoană care îţi îngăduie să îi cunoşti gândurile şi sentimentele. Deosebirea este că Dumnezeu este întotdeauna sincer! Orice spune despre Sine sau despre noi este adevărul gol-goluţ. Cuvintele lui Dumnezeu sunt sincere şi exacte întotdeauna şi în totalitate, fiind mai adevărate decât sentimentele, gândurile şi observaţiile noastre. Iar dacă Dumnezeu ne face o promisiune, de orice fel, putem conta că o va îndeplini, că nu vorbeşte ca să Se afle în treabă. Îl putem crede pe cuvânt.
Descoperirea cuvintelor Tale dă lumină, dă pricepere celor fără răutate.
Cuvântul Tău este o candelă pentru picioarele mele şi o lumină pe cărarea mea
.” (Psalmul119:130,105)
Cine este Dumnezeu? Este Cel care deţine puterea
Ţi-ar plăcea să ai tot timpul dreptate, în legătură cu orice? Ei bine, Dumnezeu are. Înţelepciunea Sa este fără margini. El înţelege toate elementele unei situaţii, mai ales că ştie şi ce s-a petrecut înainte şi ce se va petrece după aceea. Nu este nevoie să Îi aducem la cunoştinţă ultimele noutăţi, să Îi dăm sfaturi sau să Îl convingem să facă ceea ce se cuvine. Va face oricum ceea ce se cuvine, pur şi simplu fiindcă Îi stă în putere s-o facă şi fiindcă este animat de motive curate. Ce trebuie să facem noi? Nu trebuie decât să ne încredem în El, ştiind că El nu va greşi niciodată, nu ne va submina, nici nu ne va înşela. Putem avea totală încredere că va face ceea ce se cuvine în orice împrejurare şi în orice clipă.
Da, toţi cei ce nădăjduiesc în Tine nu vor fi daţi de ruşine: ci de ruşine vor fi daţi cei ce Te părăsesc fără temei.” (Psalmul 25:3)

yogaesoteric
26 iulie 2016
 

Islanda: un semnal de deşteptare pentru populişti şi pentru partidele sistemului

În perioada crizei financiare izbucnite în 2008, Islanda a avut parte de admiraţia, dar şi de criticile analiştilor occidentali pentru modul în care a gestionat situaţia dificilă.
Populaţia a luat la cunoştinţă abia în anul 2008 că băncile private islandeze împrumutaseră circa 120 de miliarde de dolari, de zece ori mai mult decât PIB-ul ţării la acel moment. Bula aceasta s-a spart şi a făcut ca preţurile locuinţelor să se dubleze peste noapte şi cei care s-au împrumutat să se trezească într-o situaţie extrem de grea.
Soluţia adoptată în aceste condiţii în întreaga lume occidentală a fost împrumutarea băncilor, naţionalizarea datoriilor, în condiţiile în care beneficiile fuseseră până atunci private. În Islanda lucrurile au stat altfel. Aici a avut loc o revoluţie paşnică împotriva guvernului corupt şi incompetent, motiv pentru care ţara a devenit un model pentru lupta împotriva liderilor politici şi financiari. Într-un interval de doar cinci luni, principala bancă privată din Islanda a fost naţionalizată, oficialii guvernamentali au fost obligaţi să demisioneze, guvernul a fost demis şi a fost instalat un nou executiv. Fostul premier a fost trimis în judecată pentru modul în care a gestionat criza financiară şi a fost condamnat în mod simbolic.
La presiunile băncilor străine (olandeze şi britanice) care au creditat sistemul bancar islandez s-a răspuns printr-un referendum la care populaţia a respins plata datoriilor către băncile străine de către oamenii simpli.
Modelul islandez de a rezolva problemele sistemice a fost aplicat încă o dată în 2015, când zeci de oficiali au fost arestaţi pentru implicarea în manipularea pieţei financiare din Islanda după dereglementarea pieţelor în anul 2001.
Rezultatul acestor măsuri unice: FMI arată în acest moment că Islanda a reuşit să-şi revină din punct de vedere economic „fără să-şi compromită modelul statului bunăstării”, în primul rând asigurând acces universal la servicii medicale şi educaţie. De fapt, Islanda, e drept, o naţiune mică de doar 330.000 de suflete, a demonstrat că ieşirea din criză este posibilă şi altfel decât prin naţionalizarea pierderilor din sectorul financiar privat, prin împrumutarea băncilor mari de către stat.
În aceste zile, Islanda a mai dat Vestului o lecţie. Islandezii şi-au ales noul preşedinte. Este Guoni Johannesson – nu un politician cu experienţă, nu un „analist” economic sau politic, nu un „expert”. Johannesson este profesor de istorie, specializat în istorie politică, un universitar care a stat departe de lumea politică. A decis să candideze în momentul în care scandalul Panama Papers a arătat că mai mulţi politicieni islandezi au făcut evaziune fiscală, inclusiv fostul premier (acesta a demisionat, iar alegerile anticipate vor avea loc la toamnă). A fost ales cu circa 39% din votul popular şi a depăşit-o pe Halla Tomasdottir, o femeie de afaceri cu viziuni liberale. Noul preşedinte îi ia locul lui Olafur Ragnar Grimsoson, care s-a aflat în fruntea statului vreme de 20 de ani. Islanda nu va avea preşedinte politician şi nici om de afaceri.
Islanda dă din nou un exemplu într-o perioadă în care mişcările anti-globalizare şi suveraniste, pe de o parte, şi cele pro-business şi globaliste, pe de altă parte, îşi dispută puterea în marile economii ale lumii. Islanda oferă un exemplu mişcărilor populiste care promovează platforme împotriva corupţiei politice şi a intereselor corporatiste şi expune în egală măsură goliciunea sistemelor politice tradiţionale.

yogaesoteric
26 iulie 2016
 

marți, 26 iulie 2016

EXPLOZIV! Urmează noi percheziţii şi înscenări împotriva yoghinilor! Gregorian Bivolaru este în pericol!

Asistăm în aceste zile la o nouă încercare subversivă de distrugere a asociaţiei MISA şi de scoatere a acesteia în ilegalitate prin mijloace abjecte. Se pregăteşte un nou val de percheziţii la sediile persoanelor juridice, precum şi la domiciliile practicanţilor yoga.

Am fost informaţi că este în plină desfăşurare un plan detaliat de punere în scenă a unor operaţiuni din care să rezulte, chipurile, că practicanţii yoga ar săvârşi fapte de natură penală. Vom descrie motivele precum şi modalităţile care deja au fost demarate.

Unul dintre motivele acestei operaţiuni este acela că autorităţile române caută cu disperare să justifice fondurile uriaşe care au fost cheltuite la efectuarea percheziţiilor din martie 2004. 
Din informaţiile pe care le deţinem, la anumite niveluri ale instituţiilor statului există o anchetă în derulare prin care a fost pusă sub semnul întrebării legalitatea modului în care au fost alocate şi utilizate fondurile destinate respectivelor percheziţii din 2004. 
Chestiunea are un caracter cu atât mai acut cu cât în zilele care urmează, România va trebui să pună în executare obligaţia dispusă de CEDO şi să achite suma de 291 000 euro practicanţilor yoga abuzaţi cu sălbăticie de către autorităţile române la descinderile brutale din anul 2004. Aşadar peste sumele substanţiale cheltuite de la buget pentru aşa-numita „Operaţiune CHRIST”, a percheziţiilor din 2004, acum vor trebui plătite despăguburi şi victimelor acestei operaţiuni.

Vă comunicăm pe această cale că în „culisele puterii” s-a luat decizia discriminatorie a declanşării unui nou val de descinderi, înscenări şi abuzuri la sediile sau domiciliile oricăror persoane care au legaturi cu MISA, pentru a le bloca activitatea economică, pentru a produce spaimă şi pentru a îi determina pe aceştia să renunţe la convingerile lor.

Aceleaşi surse care doresc să îşi păstreze anonimatul ne-au dezvăluit ceva care este încă şi mai grav, şi anume că s-a luat şi decizia punerii la cale a unei înscenări prin care să se realizeze un atentat la viaţa lui Gregorian Bivolaru. Fiind, de mai mult de 20 de ani, teribil de deranjaţi de MISA şi Gregorian Bivolaru, intriganţii din umbră se chinuie prin toate mijloacele să distrugă această şcoală spirituală şi pe mentorul ei.

Existenţa acestor planuri este deja indirect dovedită de pregătirea opiniei publice prin intermediul mass-media, unde au început să fie răspândite o serie de informaţii cu totul bizare.

Remarcăm cu privire la noile „ştiri” care au apărut despre Gregorian Bivolaru în presă, că au fost lansate anumite afirmaţii mincinoase cum că el ar fi suferind de mai multe boli. Se susţine că starea sa de sănătate este precară. Trebuie să precizăm că aceasta este o crasă minciună ce poate fi dovedită chiar cu acte medicale. Pe perioada detenţiei sale din Franţa, conform procedurilor de acolo, dumnealui a fost supus la nu mai puţin de 16 controale medicale riguroase în urma cărora s-a constatat că era singurul deţinut perfect sănătos din tot penitenciarul de la Fressnes, unde se aflau aproximativ 3000 de persoane arestate! Bineînţeles, acest lucru demonstrează o dată în plus valoarea şi eficienţa practicii yoga. Dincolo de minciuna răutăcioasă că ar fi suferind de mai multe boli,transpare cu claritate intenţia că se încearcă să i se „facă” ceva în închisoare pentru a se pretinde apoi că „era bolnav”. Ţinând însă cont de faptul că Gregorian Bivolaru a venit perfect sănătos în România, iar starea sa a fost constantă pe toată durata deţinerii sale în Franţa, deducem de aici că orice înrăutăţire bruscă a stării sale de sănătate nu poate fi decât o urmare a unei intervenţii criminale actuale, din ţară.

Pe de cealaltă parte, punerea la cale a unui nou val de abuzuri şi de descinderi în sediile MISA a fost pregătită în presă prin alte câteva ştiri mincinoase. S-a afirmat că „structurile MAI au declanşat o anchetă de proporţii în România", fiind căutaţi „adepţii” lui Gregorian Bivolaru. A fost lansată şi o fumigenă despre faptul că Bivolaru ar fi afirmat în timpul unor audieri din Franţa că are în România diferite „adepte” care ar ocupa „funcţii publice, de înaltă demnitate”. Sesizăm că a fost propagată mincinoasă şi informaţia alarmistă că se vor declanşa anchete pentru a se stabili „dacă l-a ajutat cineva pe Gregorian Bivolaru să fugă din ţară, şi dacă da, cine sunt respectivele persoane”.

Caracterul manipulativ şi instigator al acestor afirmaţii este foarte uşor de constatat. Povestea cu adeptele este o pură invenţie, cunoaştem foarte bine dosarele şi declaraţiile domnului Bivolaru de pe tot parcursul procesului de la Paris şi putem afirma cu certitudine că dumnealui nu a pomenit  niciodată despre aşa ceva. La fel, ideea unei „anchete” care să lămurească dacă şi cine l-ar fi ajutat pe Gregorian Bivolaru să fugă din ţară este o imensă inepţie dacă avem în vedere că acuzaţia adusă de „trecere frauduloasă a frontierei“ a fost deja judecată de trei instanţe. Reamintim că în final, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, s-a ajuns la hotărârea definitivă de încetare a procesului penal în legătură cu respectiva acuzaţie şi la stabilirea faptului că Gregorian Bivolaru este nevinovat..Deci, dacă însuşi „autorul" unei presupuse fapte nu este găsit de către instanţele de judecată ca fiind vinovat de săvârşirea ei,, atunci cu atât mai puţin şi-ar putea imagina cineva că presupusele ajutoare ale celui acuzat şi găsit nevinovat ar putea fi găsite ca fiind „vinovate”.

Devine în aceste condiţii evident că toate zvonurile agitatoare ce au fost lansate zilele acestea despre MISA şi Gregorian Bivolaru prin intermediul mass-media au rolul de a pregăti şi justifica o nouă dezlănţuire de acte discrimnative, de ostracizare şi marginalizare a persoanelor care practică yoga în cadrul MISA.

Putem observa că opiniei publice îi este acum inoculată ideea că există persoane care, zice-se, „l-ar fi favorizat” pe Gregorian Bivolaru şi de aceea, vezi-Doamne, ele ar trebui să fie vânate şi hăituite pentru a suporta anumite consecinţe inchizitoriale.Iată deci absurdul situaţiei pe care ne-o prezintă mass-media! Constatăm că pe fondul manipulării ce a fost constant exercitată, timp de mulţi ani, asupra opiniei publice, sunt acum fabricate o serie de pretexte extrem de superficiale, dar care „au priză la public”.

Un alt element foarte suspect pe care îl remarcăm în modul cum este tratat în prezent de către autorităţile române Gregorian Bivolaru este acela că dumnealui a fost repartizat - şi în prezent îşi execută pedeapsa nedreaptă pentru care a fost în mod ilegal condamnat - într-un Centru destinat persoanelor arestate preventiv. Având în vedere normele de drept execuţional penal precum şi faptul că autorităţile române au solicitat returnarea lui Gregorian Bivolaru din Franţa pentru executarea mandatului European de arestare, este extrem de bizar şi suspect faptul că el este deţinut într-un loc destinat persoanelor arestate preventiv şi nu într-un penitenciar, în vederea executării unei condamnări definitive, cu toate drepturile şi obligaţiile care decurg din aceasta! Singura explicaţie este aceea că în realitate se urmăreşte aducerea de noi false acuzaţii la adresa lui Gregorian Bivolaru, menţinându-se strategia perversă, ce este instrumentată de 45 de ani, de menţinere a sa în ipostaza de acuzat, în pofida faptului că în cazul său nu a existat şi nu există propriu-zis nicio victimă şi nicio vină

Avizăm pe acestă cale practicanţii yoga ai şcolii MISA din România, opinia publică şi jurnaliştii de bună-credinţă (care sperăm că mai există) despre aceste odioase planuri care se pun la cale. Avem convingerea că o minimă atenţie şi luciditate din partea a cât mai mulţi români poate să demaşte cu uşurinţă acest uriaş exerciţiu de manipulare ce este operat în cazul MISA şi poate chiar opri acest şir de nedreptăţi flagrante, ce pare fără limită.

yogaesoteric
26 iulie 2015

duminică, 24 iulie 2016

PREGĂTIȚI ÎNTÂLNIREA NOASTRĂ!

Un mesaj de la Ashtar
(7 iul.2016; channeler Elizabeth Trutwin)
Traducere Const. Mihăilescu.


Salutări! Eu sunt Ashtar și mă voi adresa Echipajului nostru de la sol, din Noul Ierusalim. Posibilitatea conectării voastre la navele noastre, aflate sub diferite pavilioane, sau chiar cu unele civilizații „din stele” este acum perfect posibilă, mai cu seamă că există o dorință generală a acestor civilizații de a se pune la dispoziția voastră pentru a vă ajuta în diferite moduri, inclusiv pentru a vă oferi îndrumări menite să vă călăuzească pe calea ascensionării, căci și ele au trecut cândva prin asemenea etape evolutive. 
De data aceasta, ei vă transmit, prin mine, salutările lor pline de prietenie și de iubire. Iată câțiva dintre cei care vă transmit salutări: Maitreya de pe nava lui „The Star”, Arhanghelul Mihail de pe nava „Noul Betleem”, Soltec de pe nava „Phoenix”, Arhanghelul Metatron de pe nava sa ”The Methuselah”, Athena, consoarta mea, aflată acum pe nava nava „Dove”, Mama Sekhmet de pe nava „Nibiru”. Prin ei, toate echipajele de pe navele enumerate, dar și de pe altele, pe care nu le mai menționez, vă salută și așteaptă cu nerăbdare ca, în sfârșit, acea multașteptată întâlnire cu civilizația Pământului să se producă.

Am venit astăzi aici, la această întâlnire (pe calea undelor), pentru a vă ruga să vă pregătiți pentru sosirea noastră pe Pământ.
Pe măsură ce minciunile și tertipurile folosite de guvernele statelor care se opun acestei întâlniri memorabile, devin mai evidente și-și pierd din credibilitate, opozanții înțeleg iminența producerii acestui eveniment major în istoria civilizației umane. Înfăptuirea acestei întâlniri între reprezentanți ai multor civilizații din univers cu voi, pământenii, va avea un impact major, în primul rând asupra voastră, căci atunci se vor cunoaște crimele care s-au produs asupra umanității, manipulările, cauza războaielor, înfometarea repetată ciclic, decăderea sau stagnarea economică, învrăjbirea între popoarele planetei, prozelitismul practicat de majoritatea religiilor care, pentru a-și crea și păstra privilegii materiale, au dus o politică de îndoctrinare care nu are nimic comun cu adevărata credință în Dumnezeu și în Creator.

Cei care nu vor mai putea fi mântuiți vor experimenta o matrice sufletească în care amintirea de la crearea sufletului lor va fi ștearsă. Acesta va fi ca și cum n-ar fi trăit niciodată. Dar aceasta va fi urmarea alegerilor lor pe care nimeni nu i-a forțat să le urmeze. Va fi ca și când ei își vor lua viața de la început, fără amintiri, fără experiențe, fără cunoaștere și cu un minim de abilități, care să le asigure strictul necesar existenței. Speranța noastră este ca măcar atunci aceste suflete să aleagă calea iubirii.
Noi nu vom veni pentru a ne etala cu aroganță vasta experiență în toate domeniile vieții, inclusiv în cel spiritual. Ne vom prezenta ca o expoziție din care fiecare dintre voi are dreptul să aleagă ceea ce va crede că i se potrivește. Atunci veți realiza cât de mult ați fi putut dobândi dacă v-ați fi ordonat și subordonat viețile unor idealuri divine, bazându-vă permanent pe sentimentul iubirii aproapelui și a Creatorului. Multe dintre civilizațiile pe care le reprezentăm, și în numele cărora ne prezentăm, am trecut prin faza evolutivă în care vă aflați voi, acum. Am avut profesori și ghizi cosmici, dat, oricum, mult mai puțin numeroși decât ceea ce aveți voi în prezent. Experiența noastră bogată, acumulată de-a lungul timpurilor, poate fi un ajutor extrem de prețios pentru voi, dacă veți alege să o folosiți. Oricum, noi venim cu toată deschiderea, fără gânduri ascunse, venim cu dorința frățească de a vă ajuta căci creșterea voastră va avea un impact benefic asupra întregii galaxii, chiar și asupra universului acesta. Este sigur că, la rândul nostru, vom avea de învățat din experiența voastră, care, din păcate, nu a fost dintre cele mai fericite.
De fapt, trebuie înțeles că nimeni, nicio civilizație nu stă pe loc, căci încremenirea, blocarea îndelungată a evoluției înseamnă nu numai regres, dar chiar dezintegrare. Fără falsă modestie, ajutorul pe care vi-l oferim cu toată dragostea, ne influențează și nouă propria dezvoltare, propria evoluție, efectul global fiind de ridicare spirituală a întregului univers în care trăim. 
În această perioadă în care se înfăptuiește Ascensiunea sistemului vostru planetar, trebuie înțeles că ascensiunea individuală nu este subînțeleasă, nu este necondiționată ci rămâne în responsabilitatea și la latitudinea fiecărui individ care o poate accepta sau respinge. Deci, LUAȚI AMINTE: EVOLUȚIA VOASTRĂ, A FIECĂRUI SUFLET, NU ESTE O GARANȚIE. TREBUIE CA FIECARE DINTRE VOI SĂ O ALEAGĂ ȘI SĂ SE STRĂDUIASCĂ SĂ O OBȚINĂ, PRIN DORINȚĂ, PRIN GÂNDIRE, PRIN ATITUDINE ȘI PRIN ACȚIUNE. Evoluția voastră nu este un dar pe care, oricum, îl veți primi. Dacă cineva crede că, în procesul ascensiunii, se poate „pierde” sau rămâne neobservat, chiar și atunci când nu se implică, SE ÎNȘEALĂ. Efortul ascensionării este un cumul al tuturor, al fiecăruia în parte.

Dragilor, afluxul major al energiilor feminine Divine va recalibra puterea de orice fel pe aceasta planetă, sistem solar, Galaxie și va avea un impact global asupra întregului  Nebadon, Super Univers.

Acum există în proximitatea planetei voastre zeci de mii de nave de diferite dimensiuni, aparținând foarte multor civilizații avansate, inclusiv ale civilizației umane din Pământul Interior. Prin multe portaluri energetice, circulă într-un sens sau altul nu numai energii dar și flotile și flote care leagă planeta voastră de univers. 
Voi credeți că este liniște și nimic nu se întâmplă pe planeta voastră, din acest punct de vedere. Realitatea este că ați fi uimiți să vedeți cât de intensă este circulația între Pământ și planetele galaxiei sau universului.

Prin tehnologii de înaltă clasă, voi veți putea experimenta nu numai metode de abundență tehnologică în toate domeniile, dar și acele sisteme cu aplicabilitate în experimentarea unei largi game de senzații eterice, ale bucuriei, iubirii, armonizării cu natura, cu ființele necuvântătoare, sau cu universul, stabilirea de legături și comunicări cu îngerii etc. 

Există, și veți beneficia de ele, tehnologii pentru crearea unui univers local în care să se reproducă anumite mirosuri, gusturi, compoziții ale mediului ambiant. Atmosfera naturii, a pădurii, a apelor curgătoare, a mării va putea fi ușor creată într-un spațiu restrâns, fără a fi nevoie să vă deplasați până acolo.

Dar nu doar atât: veți putea materializa nave și vehicule de diferite tipuri, la nivelul planului fizic, pe care le veți putea folosi la dorință și dezintegra, atunci când nu vă vor mai fi de folos. Majoritatea acestor realizări va fi rodul aplicării în diferite moduri ale influenței și intercondiționării dintre câmpul magnetic și cel gravitațional (Nota C.M.: vezi aparatul MAGRAV, al Fundației Keshe).

 Dragilor, toate acestea sunt posibile și de mult reprezintă o realitate în alte lumi. Ele vor ajunge și la voi, după ce întâlnirea cu voi a civilizațiilor extraterestre se va fi realizat.
Cel mai important lucru pe care trebuie să-l cunoașteți despre venirea (debarcarea) noastră și întâlnirea cu oamenii de rând ai planetei voastre, este că aceasta nu se va putea produce înainte ca popoarele să-și fi revendicat și obținut propria lor libertate, adică înainte de a elimina oligarhia de la conducerea guvernelor și alungarea monopoliștilor financiari și a profitorilor de orice fel.
Tehnologiile noastre nu pot fi date pe mâna mafiei industriale, politice, economice, în general.
Toate guvernele care nu reprezintă interesele populației trebuie înlăturate; și asta trebuie să o faceți voi, nu alții. (Nota CM: un precedent există: ISLANDA; toți trebuie să urmăm exemplul luminos și eliberator al micului dar curajosului popor islandez). 

Dacă omenirea voastră va face jumătate din acest drum de eliberare, pentru realizarea celeilalte jumătăți ne asumăm noi sarcina. 
Este extrem de important să se înțeleagă acest lucru, dacă nu doriți să „scăpați și acest tren”. De voi depinde cât de repede promisiunile noastre vor deveni realități pe Pământ (Nota C.M.: foarte multă lume a citit sau a aflat pe diferite căi despre adevărata revoluție care să produs în Islanda, nu de prea mult timp. Acolo poporul și-a alungat guvernanții corupți și a pus în locul lor conducători capabili, cinstiți și merituoși. Marii bancheri, străini și autohtoni, au fost alungați, fără a-și mai putea recupera marile averi adunate în bănci. Pentru mulți este o nebuloasă cum de un popor atât de mic, cu resurse naturale extrem de limitate, a putut să-și impună libertatea FĂRĂ CA MAFIA MONDIALĂ SĂ-L PEDEPSEASCĂ!?  Explicația constă tocmai în ceea ce Ashtar declară mai sus:„ faceți voi jumătate de drum spre libertate căci cealaltă jumătate a vom face noi”. 
Prin mijloace pe care noi nu le cunoaștem și nu le înțelegem, Forțele Luminii au somat Cabala Întunecaților –„iluminații”, să nu se atingă de Islanda și de poporul ei curajos, dacă nu vor să se supună unor acțiuni drastice, care să-i anihileze sau să-i expulzeze imediat de pe Pământ. Și, iată că Islanda prosperă văzând cu ochii, chiar dacă mafia internațională încearcă ca prin mass-media obedientă să nu mai vorbească de această minunată țară. Veți vedea destul de repede ce va deveni Islanda. Nimic nu este întâmplător, totul , din orice domeniu ar fi, se leagă și se justifică.
Unii vor spune că merg prea departe când afirm că un fapt minor precum rezultatul de 1-0 al Islandei de la „europene”, în meciul cu Anglia, a fost o atenționare și un exemplu de ceea ce poate face un mic popor, atunci când are o voință de fier și este ajutat de Forțele Luminii. Ca să vă amărăsc un pic, amintiți-vă că noi am luat bătaie de la Albania. Credeți că nu este simptomatic? Eu sunt convins că da.
În timp ce islandezii își alungă delapidatorii, hoții și corupții, restabilesc dreptatea în toate sectoarele vieții, o parte importantă din poporul nostru a preferat ca un infractor cu acte în regulă, să conducă cel mai mare partid din țară; iar la alegerile locale i-a încredințat, prin primarii aleși, să „gospodărească” cele mai importante resurse și localități, inclusiv capitala!
 Credeți că ÎNTÂMPLĂTOR suntem în coada Europei în realizări de orice fel, dar fruntași în corupție, proaste alegeri, mortalitate, hoție, învățământ de slabă calitate, lipsă de putere economică, lipsă de asistență medicală și socială, lipsă de infrastructură, nivel de trai scăzut etc. etc.? 
Oare, întâmplător sunt aleși în organisme foarte importante precum: CCR, CSM, ministere, organisme de control și, mai cu seamă, în parlament, cei mai corupți indivizi, hoți dovediți, oameni fără scrupule, fără educație și fără bun-simț, dar care se apără între ei, folosindu-se de legi aberante făcute de ei înșiși pentru a-și proteja interesele și a scăpa de dreapta judecată? În ce țară din lumea civilizată, alta decât România, o treime din numărul de parlamentari are probele cu justiția sau li se cere cercetarea pentru fapte de corupție? 
Din păcate, noi nu mai suntem de mult – dacă am fost vreodată - un popor; suntem o populație!)

Cu foarte mici excepții, cei care citesc acest mesaj astăzi au fost de acord să suporte inconvenientul unei existențe în trup fizic (cea actuală), pentru a fi de ajutor în această perioadă de tranziție a planetei Pământ.
 
Au existat întârzieri, gândesc mulți dintre voi. Și asta este adevărat, numai că trebuie înțeles odată pentru totdeauna că „terenul” îl pregătiți voi. Noi venim atunci când voi (un procent majoritar sau măcar important) sunteți gata, sunteți suficient de pregătiți. 
Poate că mulți dintre voi nu cunoașteți că în jurul Pământului așteaptă semnalul de debarcare mii și mii de nave care sunt gata să vă dea tot sprijinul de care aveți nevoie. În plus, există, în același scop, multe nave pe corpurile cerești din proximitatea Pământului: Luna, Venus și Marte. 
Credeți că este chiar o plăcere ca aceste echipaje să aștepte de foarte mulți ani ca voi să vă pronunțați, dându-le semnalul „verde” de debarcare? 
Nu vă temeți: ei nu au nevoie de bogățiile voastre, de poziția voastră astrală sau de altceva. Ei au venit cu dorința sinceră de a vă ajuta. Sigur că sunt interesați ca această acțiune, care s-a tot amânat din cauza nehotărârii voastre, să reușească, căci, așa cum am mai spus, ceea ce faceți voi aci pe Pământ influențează întreaga galaxie, chiar întregul univers.
Ei sunt hotărâți să-și îndeplinească promisiunea și sarcina pe care și-au asumat-o în fața Dumnezeului acestui univers și a Creatorului.
Însă forțele noastre nu au prea avut răgazul să „vegeteze” căci au existat suficiente încercări ale forțelor întunecate din univers (chiar din alte universuri), care ne-au determinat să purtăm adevărate războaie în spațiul din această zonă a galaxiei. 
Pe de altă parte, forțele noastre au și sarcina de a păzi și apăra anumite locuri de pe, sau din interiorul Pământului (tuneluri, peșteri, canale de acces, obiective de importanță strategică, precum rețele de transmisie, altele decât cele cunoscute de voi). 
Aceste obiective sunt vizate și de Forțele întunecate care-și creaseră anumite baze militare de rezistență și acțiune. Noi le-am dislocat sau distrus complet aceste baze care urmăreau distrugerea civilizației umane sau a planetei Pământ. 
Toate aceste realități vor fi cunoscute de voi după ce ne vom întâlni.

Așa cum Pământul își urmează cursul în prezent, încadrarea lui pe calea naturală și nedeviată este asigurată, în așa fel încât planeta să-și reocupe plasamentul său inițial. Asta va face ca vremea să nu mai fie imprevizibilă și viața să devină mult mai agreabilă pe Pământ.

În prezent, Pământul este poziționat în locuri unde niciodată n-a mai fost. Revenirea lui la traiectoria normală este posibilă și ca urmare a izgonirii forțelor întunecate care, prin activitățile lor, doreau să controleze Pământul și încă alte 37 de planete. Scopul lor final era cucerirea și exploatarea unor prețioase resurse naturale, soarta civilizațiilor de pe aceste planete nefiind o preocupare a lor. Pe de altă parte, întunecații intenționau ca aceste planete să fie transformate în adevărate poligoane de tragere cu arme nucleare atât între ținte de pe aceeași planetă cât și între ținte de pe planete diferite. Asta le-ar fi permis perfecționarea unor arme cu care să poată stăpâni lumile, în confruntarea cu alte forțe inamice. 

Este interesant de menționat că din acest vast program întunecat făcea parte și ceea ce voi numiți "Programul spațial secret", care utilizează fonduri Secrete Întunecate, și care le-ar fi permis să lupte cât de cât eficient (sperau ei) cu Forțele Luminii, ale căror realizări tehnice sunt foarte avansate față de ceea ce ei vor putea realiza vreodată.

Cei care doresc înarmarea se folosesc inclusiv de fonduri aduse din afara planetei, în timp ce omenirea voastră suferă de malnutriție și de multe alte lipsuri. Criminalilor de război intergalactic nu li se va permite niciodată să obțină un control militar. Întunecații speră să aducă războaiele galactice sau intergalactice pe Pământ, unde ar putea folosi oamenii pe post de „carne de tun”.
Există trei tipuri de arme cu care se poartă războaiele în planul fizic: armamentul fizic ca atare, influențarea mentală (războiul psihotronic), cu care să se combată propaganda adversarului și conștiința spirituală, care să dea rezistența și determinarea necesare în combaterea inamicului.
Multe vieți s-au pierdut în aceste războaie, care au trecut sau sunt în curs de desfășurare.
Două lucruri vă cerem:
-) să credeți în mesajele și în realitatea noastră,
-) să fiți siguri de bunele și frățeștile noastre intenții și sentimente. Noi suntem aici pentru a ajuta Pământul și a-l apăra, așa cum am făcut-o de foarte mult timp. Cu cât mai repede aceste două lucruri vor fi îndeplinite, cu atât mai puține pierderi de ființe omenești se vor înregistra. Noi și civilizația din interiorul Pământului vă rugăm să nu uitați avertismentele noastre legate de intențiile forțelor întunecate. 
Orice muritor care dorește să urmeze sfaturile lui Sananda, își va crește frecvența de vibrație. Iisus Hristos (Sananda) este amiralul Noului Ierusalim iar eu, Ashtar, sunt comandantul și conduc ceea ce cunoașteți voi a fi Comandamentul Ashtar.
Dintre toate cele mai înalte forțe ale Luminii, dintre toți Marii Maeștri și Arhangheli, Sananda este cel care a fost cel mai apropiat de civilizația pământeană..

După ce vom restaura Pământul, transformându-l exclusiv în planeta păcii, și după debarcarea reprezentanților galactici și universali ai civilizațiilor avansate, se va infuza o nouă înțelepciune, care va crește mult nivelul de conștiință. Abia atunci va începe adevărata muncă. 

Mulți dintre voi vor face călătorii pe alte planete unde vor vedea un alt fel de viață, alte concepții, care le vor îmbogăți cunoașterea. Alții vor alege poate să ajute civilizațiile care au avut mai mult de suferit din cauza întunecaților, căci există și planete unde aceste forțe ale răului au folosit din plin arme nucleare, planete care au fost implicate în unele războaie intergalactice. 

În conformitate cu Legea Universală, suntem datori să ajutăm pe cei care au nevoie și să eradicăm sărăcia, inechitatea și războiul din toate lumile. 

Trebuie să știți un lucru, care acum vi se pare imposibil: pentru că trăim într-un univers holografic, atunci când cineva este rănit, durerea și suferința se transmit tuturor celorlalți, nu neapărat la modul conștient. Lapidar, dau o explicație: pentru că fragmentele Master-Hologramei rezonează și au impact asupra tuturor „produselor” holografice, indiferent unde s-ar afla ele. Legea lui Unu are aplicabilitate universală. Efectul acesta seamănă foarte bine cu efectul de bumerang. Ceea ce am spus mai sus are valabilitate și este un Adevăr Universal. Nu ne putem niciodată separa de CEL CARE NE-A CREAT. Privind altfel lucrurile: nimeni, niciodată nu rămâne singur.

În sfârșit, vă reamintim că, periodic voi puteți călători pe unele dintre navele noastre galactice, prin „excursiile” care se organizează. Nu ocoliți această posibilitate foarte instructivă, chiar dacă, la nivel conștient nu vă amintiți de ele.

Salut! Eu sunt Ashtar care am transmis prin canalul uman Elizabeth Trutwin, 7 iulie 2016.

SURSA:  http://cosmicascension.com/private-session