Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 30 decembrie 2016

Montague Keen - December 25, 2016

Traducerea Const. Mihăilescu.

2016 este aproape la sfârșit. A fost un an extrem de traumatizant pentru mulți, inclusiv pentru tine, draga mea. Toți cei care s-au opus Cabalei au avut de suferit
Știu că și asupra ta și-a pus amprenta politica răuvoitoare a Cabalei dar, faptul că ai rezistat oricăror încercări potrivnice dovedește că ești o învingătoare. 
Umanitatea va găsi puterea de a investiga până la capăt nelegiuirile întunecaților. 
Treptat, guvernele marionetă, controlate de forțele întunecate, cad și sunt eliminate. 
Răul care s-a făcut rasei umane va fi înlăturat dar vindecarea va mai dura o vreme. Se va ajunge la o deplină înțelegere a modului în care Cabala a lucrat de-a lungul timpului și cum acțiunile ei au schimbat profund cursul vieții pe Pământ. Istoria umanității a fost manipulată iar adevăratele izvoare au fost ascunse, lumii fiindu-i prezentată o istorie deformată, departe de realitate. Scopul lor a fost să dezorienteze oamenii care trebuia să nu-și mai cunoască rădăcinile și să accepte o istorie prefabricată, convenabilă păpușarilor.

Există o nevoie recunoscută și legitimă ca umanitatea să se regăsească prin adevărata sa istorie, care să-i demonstreze și să-i certifice infinitele posibilități și apartenența la civilizațiile universului, de care a fost cândva izolată. În sfârșit, veți afla cine sunteți și de unde veniți. Cunoscând aceasta, veți hotărî și care vă este viitorul.
Nimic, chiar nimic, nu ați cunoscut despre adevărata voastră istorie, despre adevăratele voastre rădăcini. Ați fost educați să credeți în valori care nu sunt ale voastre și care nu trebuia să se interfereze cu istoria voastră adevărată.
Numai un exemplu: de fiecare dată când vă faceți cruce, executați, de fapt, un ritual care are urătoarea semnificație: "Eu accept de bunăvoie această robie. Eu sunt și accept să fiu sclavul vostru supus."
Acesta este motivul pentru care peste tot vedeți crucea, această permanentă insinuare, permanentă agresare care are ca scop să vă amintească de angajamentul și jurământul vostru de a accepta sclavia.
Cabala a înțeles exact modul în care funcționează mintea umană. Ea a stabilit nenumărate moduri de a vă controla mintea și, prin diferite tehnici, v-a făcut să acceptați starea de robie ca pe o „sfântă” îndatorire.
Dragilor, în realitate, religiile nu sunt altceva decât modalități prin care mintea umană este manipulată, scopul final fiind asigurarea subjugării oamenilor care vor crede în tot felul de elucubrații.
Este vremea când oamenii vor trebui să-și îndrepte gândurile către adevărata sursă a creației, către primul Creator. O asemenea atitudine și credință vă vor ajuta să vă eliberați de Cabală, căci gândul și năzuința voastră, îndreptate spre Creator, vă vor proteja de orice atacuri energetice inițiate de Cabală.
Cum se întâmplă aceasta este foarte ușor de explicat: întunecații pot exista doar în câmpuri de joasă energie căci ei se hrănesc doar cu energii de joasă vibrație. Dacă prin gândul, vorba și faptele voastre nu polarizați negativ energiile, întunecații dispar din proximitatea voastră căutând alte ființe și alte locuri în care se produce energia de care ei au nevoie.
Acest proces a început să fie din ce în ce mai bine înțeles, uneori chiar instinctiv, de un număr tot mai mare de umani, și asta face ca întunecații să piardă tot mai mult teren, obligați fiind să se îndepărteze de anumite zone.
Prin definiție UE este o organizație prin care popoare europene sunt subjugate de Cabală. Trezirea la adevărata înțelegere face ca unele dintre aceste popoare, precum cele din Franța, Irlanda (și în viitor vor fi din ce în ce mai multe) să intenționeze să se retragă din UE.

Multe din activitățile Cabalei devin notorii și demonstrează intențiile criminale ale acesteia.
Astfel: se dovedește că vaccinurile sunt doar paleative în ceea ce privește protecția ființelor umane la diferite boli, dar cauză sigură a creșterii frecvenței cazurilor de autism (conf. cu publicații științifice din California). Se dovedește că vaccinurile nu au, de fapt, scopuri profilactice ci sunt mijloace de distrugere a corpului uman. Faptul este dovedit: ele distrug nu salvează vieți. Efectul dezastruos apare în timp mediu sau lung.
Există experți în domeniul sănătății care folosesc metode și proceduri naturale pentru a vindeca, ele luând locul medicamentelor alopate care sunt otrăvuri pentru corpul uman. 
Din fericire, există planuri superioare care vor asigura continuitatea și siguranța vieții pe Pământ. Ele nu pot fi divulgate. Prin Decizie Supremă omenirea trebuie să supraviețuiască, chiar dacă în unele situații va trebui să o ia de la capăt. 

Profit de această ocazie pentru a reaminti oamenilor din Irlanda, că remarcabilul David Icke se va adresa în curând în mod direct irlandezilor, pentru prima dată. Vă rugăm să-i acordați toată atenția și să-i urați bun venit! El este un mesager important. Ascultați-i cuvintele! El vă va vorbi despre sistemul de control instituit de Vatican cu 2000 de ani în urmă. Rin această doctrină și organizare, Vaticanul urmărește subjugarea omenirii.
Voi, neamul irlandez, ați fost dintre cele mai năpăstuite ființe umane de pe planetă. Este timpul să vă treziți și să realizați că Irlanda este cheia care va deschide multe uși. Toate răspunsurile de care aveți nevoie le găsiți la voi, în Irlanda.
Urmăriți informațiile revelate în videoclipurile Keen Andrew Bartzis / Veronica, pe YouTube. 
Acum sunteți pregătiți pentru a face asta. Este timpul ca poporul irlandez să acționeze, aruncând în mare falsele învățături și capcanele trimise de la Roma,și cu care v-au înrobit.  Trebuie să cunoașteți că iezuiții au planificat și provocat HOLOCAUSTUL IRLANDEZ. Ei v-au spus că totul s-a produs din cauza foametei care ar fi avut cauze naturale. Erau MINCIUNI! În timp ce irlandezii mureau de foame, din Irlanda se exportau alimente. Această operațiune criminală a fost făptuită de iezuiți. Există dovezi indubitabile în acest sens. Totul s-a întâmplat pe baza unui plan al Vaticanului care urmărea distrugerea poporului irlandez. Din această cauză irlandezii și-au părăsit țara și au pribegit prin lume, unde au fost exploatați și au trăit, în multe situații, ca sclavi.
Când poporul irlandez se va trezi (și aceasta se întâmplă deja), toate minciunile Vaticanului vor fi scoase la iveală. Iubiților, Vaticanul îl servește în mod deschis pe Lucifer. Aceasta se întâmplă chiar în fața voastră dar vălul ignoranței și manipulării încă vă mai acoperă. Deschideți-vă ochii!!

O, dacă ați cunoaște câți copiii nevinovați sunt sacrificați în fiecare an pentru Lucifer, prin ritualuri satanice!! Nu mai trebuie să tăceți căci tăcerea voastră vă va face vinovați!

În anul care vine, 2017, sinistrul adevăr despre aceste fapte abominabile va ieși la suprafață. Aceste fapte macabre trebuie să se oprească!
Cei care slujesc Moloch s-au dedat întotdeauna la astfel de ritualuri de sacrificare. Mulți participă la Jertfa de masă (SACRIFICE OF THE MASS). În această Liturghie, se spune că se bea sângele lui Hristos și se mănâncă trupul lui Hristos. Acest lucru este, de fapt, un ritual satanic. Nu vă mai supuneți acestui ritual diavolesc!
Apoi, vă invit să vă gândiți la chemtrails, la fluorizarea apei de băut, la alimentele modificate genetic, la drogurile administrate prin medicamentele alopate, la vaccinurile de care am amintit. Toate acestea sunt procedee prin care Cabala provoacă suferință și moarte, modalități de obținere a energiilor negative, malefice. 
Acesta este obiectivul anului care vine. Desigur, aceasta presupune și mobilizarea ființelor umane, care, în 2017, vor trebui să se străduiască mai mult pentru a-și asigura un viitor luminos.
Puteți face ca planeta voastră să devină o adevărată temniță pentru Cabală și o grădină înfloritoare pentru voi.
Vă rugăm să trimiteți un gând de iubire și încurajare celor care au fost închiși pe nedrept, fără dreaptă judecată, de către Cabală. Lor li s-a luat totul înafară de speranță. În cele din urmă, Lumina și Adevărul vor prevala.

Draga mea, 2016 a fost unul dintre cei mai dificili ani pe care i-ați avut vreodată, și cărora a trebuit să le faceți față, mai ales că, în disperarea ei, Cabala a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a nu pierde controlul asupra voastră. Voi ați supraviețuit, însă. Dar această muncă trebuie continuată.
Întotdeauna, adoratorul tău, Monty.

Un comentariu:

  1. Extraordinar si foarte adevarat! da am simtit pe piele mea ceia ce mi-a facut cabala...este gata de ei, atat le-a fost! ADIO CABALISTILOR PENTRU VECIE !!!!!

    RăspundețiȘtergere