Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 22 decembrie 2016

Mesaje de la Federația Galactică a Luminii și de la Maeștrii Ascensionați.

 (20 dec. 2016; channeler Sheldan Nidle)
Traducere Const. Mihăilescu.

Federația Galactică a Luminii
4 Kan, 7 Mol, 13 Caban
Mesaje de la Federația Galactică a Luminii și de la Maeștrii Ascensionați
Dratzo! Cei care se ocupă de distribuția RV și pachetele de prosperitate sunt în plină activitate și se mișcă destul de rapid. În prezent, RV este revelată la diferite niveluri create de către acești lucrători sârguincioși ai Luminii. Ei cunosc importanța distribuirii cât mai operative a acestor pachete de prosperitate. Odată ce mai mult de 70% din aceste sume speciale vor fi fost livrate, crearea Republicii NESARA va deveni o certitudine recunoscută în mod oficial. Acesta este un factor care justifică accelerarea acestei acțiuni de amploare. O grijă mare se acordă protejării marilor sume de bani și distribuirii lor începând cu cei mai năpăstuiți oameni de pe glob. Aceste proiecte umanitare puse în aplicare, permit recăpătarea libertății și independenței materiale a unor categorii de oameni ajunși în cruntă sărăcie și oprimare. Efortul care se face este de eradicare a sărăciei, acordarea de asistență sanitară, asigurarea de locuințe, îmbrăcăminte și, prioritar, de energie electrică gratuită, ca mijloc esențial de satisfacere a celorlalte nevoi, pe termen mediu și lung. Este simplu de înțeles că prin toate acestea se urmărește eradicarea analfabetismului, accesul la Internet, ca mijloc de creare de legături între oameni, transmiterea informației, culturalizare, cunoaștere, în general. Cunoaștem cât de necesare sunt toate acestea precum și importanța accelerării acestor vaste acțiuni la nivel global. Foarte multă lume, de fapt, majoritatea, nici măcar nu a auzit de existența acestui plan sau de demararea activităților legate de el, cu toată munca minunată a asociaților noștri.  
Din păcate, ticăloșia Cabalei a căpătat accente înverșunate, prin care se utilizează orice mijloace de blocare a procesului de distribuire. Din fericire, acțiunile de arestare și anihilare a acestor răufăcători se desfășoară din plin și cu rezultate foarte bune. 

Pe parcursul intervențiilor noastre, am reușit să depistăm modul în care acești „șobolani” au săvârșit acte de barbarism, operațiuni macabre și diabolice care ajungeau până la cel mai înalt nivel.
Agenții noștri sunt ocupați cu punerea laolaltă a ultimelor piese ale acestui puzzle nefast.
Anunnaki au avut grijă să creeze o organizație înfiorătoare care folosea cele mai inumane și incredibile mijloace în scopul înfiltrării și propagării răului în toate colțurile planetei.

Revenind la fondurile acumulate și existente pentru ampla operațiune de distribuire, intenția noastră comună a fost aceea de a asigura fondurile și pune capăt corupției la nivel mondial. Ne face plăcere să cunoașteți că fiecare zi ne aduce tot mai aproape de momentul recunoașterii NESARA și cel al DEZVĂLUIRII.
Flota noastră continua să monitorizeze toate zonele de la suprafața Gaiei.
În fiecare colț al acestui glob se manifestă două forțe majore.
Primul îl reprezintă schimbările climatice. Ele sunt măsuri luate de planetă pentru anihilarea efectului pe care l-a avut și-l are extinderea unor procese industriale primitive, extrem de poluante, prin care s-au aruncat cantități imense de substanțe otrăvitoare în atmosferă, în oceanele lumii și pe uscat. Mare parte dintre acești poluanți sunt preluați de vegetație, de animale și de om.
Toată această nebunie pur și simplu a explodat după cel de al doilea război mondial. 
Prin măsurători și observații făcute din spațiu, s-a concluzionat că cea mai mare și agresivă poluare s-a produs în ultimele patru decenii. 
Cu o inconștiență condamnabilă, indivizi ai rasei umane au otrăvit întregul sistem planetar. Noi știm cât de periculoase au fost aceste acțiuni pentru umanitate și pentru planetă.
Al doilea factor este procesul inițiat de Gaia prin care se urmărește crearea la suprafața planetei a condițiilor necesare unificării civilizației umane de la suprafață cu cea din interiorul Pământului, aflată în procesul de trecere la paradisul 5D (nota C.M.: lumea interioară se află de foarte mult timp în dimensiunea 4D). Această vastă operațiune are loc într-un ritm relativ mai lent decât primul factor din cauza gradului de poluare artificială care afectează această schimbare naturală!
Aceasta a condus la formarea unor gradienți de temperatură neobișnuit de instabili, cu mari variații în amplitudine. 
Un factor extrem de deranjant este efectul provocat de aglomerările foarte mari de reziduuri de plastice care au modificat fluxurile naturale ale apelor mărilor și oceanelor. Aceste modificări au dus la creșterea numărului și suprafeței zonelor improprii vieții, unde se manifestă secetă, sau, dimpotrivă, inundații, vânturi, care accentuează uscăciunea, deteriorarea solului, schimbarea cursului apelor interioare etc.

Cu tehnologiile care vi se aduc, sau pe care le „descoperiți”, dorim să vă ajutăm la rezolvarea acestor grave probleme cu care vă confruntați, consecințe ale faptelor nesăbuite ale omului.
Gradul de poluare petrolieră a oceanelor combinată cu tot mai marile cantități de praf și nisip din zonele asiatice și africane, împinse de vânt în apele mondiale,  au creat o serioasă problemă care reclamă urgente soluții. 
Noi am explicat preocupările noastre liderilor planetei și le-am cerut stabilirea unui calendar prin care să se devanseze etapele recunoașterii noastre, dar și a situației periculoase de pe planetă, cauzată de poluare.
Este esențial ca o serie de probleme grave să nu mai fie ignorate sau tărăgănate și să se prevadă un program imediat și drastic de remediere.
Mulți dintre politicienii voștri au început să fie conștienți de pericolul care vă paște, pe termen mediu și lung.
În măsura în care ni s-a permis, noi am luat unele măsuri preliminare, pentru a diminua efectele în așa fel încât să vă putem crea timpul necesar să acționați.
Impresia noastră este că, pare-se, lucrurile ar începe să fie mișcate din punctul mort.
Este vital ca cele mai multe dintre aceste probleme să fie atacate, nu să fie ignorate! O spunem cu toată seriozitatea și responsabilitatea de care și decidenții pământeni ar trebui să dea dovadă.

Maeștrii Ascensionați.
Binecuvântări! Noi suntem Maeștrii Ascensionați.
Lumea se află în mijlocul unor schimbări binecuvântate. Cei care au supravegheat aceste schimbări își dau seama că a durat mai mult decât s-a estimat inițial. În ciuda acestui fapt, modificările vor permite cu adevărat tuturor umanilor să cunoască o formă de libertate care a fost experimentată anterior căderii Atlantidei. 
În această lumină, transformările prin care trece lumea voastră acum, vor permite umanității nu numai să prospere dar și să-și îndeplinească cele mai grandioase visuri și să-și recapete acele abilități de care a mai beneficiat cândva, la începuturi.

Noi, Maeștrii Ascensionați, am lucrat îndeaproape cu Cerul și cu asociații elevați ai planetei, pentru a asigura realizarea acestor ample lucrări, pe deplin protejată de forțe care n-au dorit ridicarea planetei.
Pentru realizarea acestui proiect, ne-am rezervat chiar mai mult timp decât ar fi fost în mod normal necesar. Se pare că am fost inspirați. 
Fapt este, dragilor, că vă aflați pe un trend pozitiv și că numai o anormalitate colectivă ar putea devia lucrurile. 
Credem că momentul de festivitate pentru deplina reușită este destul de aproape. El va coincide și cu întâlnirea programată cu reprezentanții civilizațiilor spațiale surori. 
În acest demers, determinant este nivelul de conștiință pe care trebuie să-l atingeți. Datoria și posibilitatea voastră, la grăbirea procesului, ar fi hotărârea pe care trebuie s-o dovediți și dorința permanentă ca tot ceea ce este programat să se întâmple. 
Această posibilitate există în mod real din momentul în care Anunnaki au fost obligați să vă părăsească. Mai aveți de rezolvat confruntarea cu „cozile lor de topor” pământene. În plus, așa cum am mai spus, fondurile importante care au început să vă fie distribuite vor accelera procesul conștientizării și vor apropia momentul declarării Noii Republici.  
Noi și Agarthienii avem responsabilități comune sau complementare în această acțiune divină.
Noi înțelegem foarte bine complexitatea procesului și impactul asupra voastră dar trebuie să vă cerem, încă o dată, ca permanent, clipă de clipă, să trăiți cu această dorință în inimă.  Gândiți pozitiv la acest apropiat viitor și nu vă lăsați pradă neîncrederii sau deznădejdiei. Asta e important căci amplifică și îmbunătățește câmpul energetic al zonei în care este  programat să aibă loc evenimentele. Minunat ar fi ca și voi să aveți încrederea pe care o au frații voștri agarthieni, în această reușită.

Multe evenimente minunate se pregătesc să se întâmple. Situația grea și întunecată cu care vă confruntați se apropie repede de sfârșit.
Întregul proiect a fost o minune pentru noi. Consiliul Sacru Ceresc pe care-l alcătuim a fost creat pentru prima dată în urmă cu aproximativ 900.000 de ani, când colonia de ființe care urmau să creeze civilizația Lemuriană era în drum spre Gaia.
Scopul cu care venea pe Pământ acel mare grup de suflete era să creeze, pentru prima dată pe Gaia, OMUL GALACTIC care să realizeze uniunea cerească și planetară.  
Ea a pus bazele recunoașterii creării legăturii speciale și colaborării cu Națiunea Cetaceelor ​​evoluate.
Dar, o serie de factori, provocați de interferența în cronologia evolutivă, au dus la rescrierea istoriei planetei. Acum, din nou , istoria planetei Pământ va fi rescrisă, în sensul că devierile cauzate de alții vor fi corectate. Și, în această amplă acțiune, sunt implicați  frații și surorile voastre spațiali, cu ajutorul direct al Cerului. 
Veți deveni din ce în  ce mai conștienți de aceste realități și asta vă va face să doriți din tot sufletul să vă implicați.
Practic, ne aflăm, noi și voi, în etapa finalizării Planului Divin.

Și din acest motiv, vă invităm ca sărbătorile acestui sfârșit de an să le petreceți în cea mai mare bunădispoziție. Faceți din aceste vremuri unele ale bucuriei unui nou început! Osana! Osana! Osana!

Astăzi, ca întotdeauna, am raportat ce se întâmplă la nivel mondial cu evoluția umanității. Folosiți acest timp rămas pentru a termina multele preparative pe care vi le-ați programat. Cerul ne privește cu dragoste și ne promite minunate daruri în viitor. Nenumărate împliniri și prosperitate ne promite Raiul. 

Așa să fie! Selamat Gajun! Selamat Ja!

 Website: Planetary Activation Organization 


http://galacticchannelings.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu