Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 9 decembrie 2016

Epoca de Aur – Mesaj de la Maeștrii Ascensionați.


(6 dec.2016; channeleri Kamala Everett și Sharon Rose, prin Fondatorii Școlii Misterelor a Maeștrilor Ascensionați.)
Traducere Const. Mihăilescu


Trăiți ca ființe trezite în Christos!
Iubiților, cu cât alegeți să vă integrați mai mult aspectele voastre din dimensiunile superioare, ale ființei voastre totale nelimitate, cu atât mai repede vă veți alinia în mod conștient expresiei Christice a lui Dumnezeu, tărâmul unde se află reședința spirituală, care coincide cu centrul inimii voastre în orice moment.
În prezent, primiți mai mult sprijin decât oricând pentru a aduce fiecare aspect al ființei voastre, în armonicele ei superioare, astfel încât să vă puteți înălța cu adevărat și să trăiți în Măestria Christică încorporată pe Pământ.
Maeștrii Înălțați au acceptat individual această invitație încă din timpul propriei lor vieți în corp fizic. Ei nu au beneficiat de sprijinul care vi se oferă vouă astăzi și care vă dă posibilitatea să ascensionați într-un plan superior, împreună cu corpul vostru fizic.
~ Consiliile Christice din Shamballa..

Partea 1 ~ decembrie 2016
Voi vă aflați într-adevăr în vremuri foarte speciale, care nu vor mai putea fi repetate pentru generațiile viitoare. Vă aflați acum în faza în care treceți prin mai multe portaluri energetice care accelerează procesul menit să extindă spectrul frecvențelor atât în ​​interiorul corpului vostru cât și în marea sferă a conștiinței universale, care vă înconjoară. Iubirea și Lumina în această sferă asigură și determină asimilarea a tot ceea ce se întâmplă și tot ce se va întâmpla în perioada următoare.
Voi vă  integrați spiritual și fizic mai mult și mai repede decât aveți făcut-o în mii de ani anteriori, iar energiile care vi se trimit și vă impactează, vă deschid literalmente posibilitatea conectării voastre la dimensiunile superioare, astfel încât să puteți avea acces la părți (aspecte) din voi care se află răspândite în univers sau care au stat într-o stare latentă timp de secole, așteptând momentul când vor fi reactivate și integrate în ființa voastră totală. Cu cât mai mult vă veți extinde conștiința, cu atât veți fi ajutați prin deschiderea de portaluri energetice specifice, care vă vor ajuta să vă creșteți Coeficientul Luminii din ființa voastră globală.
Prin creșterea Luminii voastre interioare, vă facilitați posibilitatea deplasării prin zone din ce în ce mai înalte ale conștiinței universale și aceasta va avea un impact direct asupra  ridicării nivelului conștiinței individuale și colective.
În acest mod, veți putea reveni, sau reactiva părți tot mai importante ale conștiinței pe care o aveați anterior, în timpul Vârstei de Aur a umanității (nota C.M.: adică înainte de „căderea în păcat”).
Iubiților, sunteți asistați de toți cei care s-au înălțat precum și de către toți copiii cristalini veniți pe Pământ pentru a vă ajuta.
Toți cei care sunt Lucrători în Lumină fac tot posibilul pentru a ajuta la ridicarea conștiinței umanității croită pe matricea limitatei dimensiuni 3D.
Vă invităm pe toți să mențineți conștiința apartanenței voastre la UNIME, și, prin faptele și gândurile voastre bune, să vă ridicați frecvența de vibrație, care va avea efecte pozitive atât asupra ființei voastre interioare cât și asupra planetei pe care trăiți, planetă care, ca o minunată mamă, v-a zămislit, v-a ocrotit și, nu odată, s-a sacrificat pentru voi.
Aceasta este ceea ce ar face un Hristos, aceasta este datoria voastră, dacă doriți cu adevărat să redeveniți responsabili în ancorarea frecvențelor christice cu care să readuceți Raiul pe Pământ.
Din fericire, mulți au înțeles importanța acestui comportament; din nefericire, mulți n-au înțeles-o, din cauza gândirii și comportamentului lor materialist, egoist și separatist.
Sunteți încurajați să rămâneți în contact conștient cu procesul de ascensiune a Pământului, deși vedem că un mare număr dintre voi continuă să prefere menținerea conexiunii cu conștiința care v-a țintuit în întuneric.
Omenirea a fost hipnotizată să creadă că este limitată la o singură dimensiune; dimensiune inferioară, lipsită de perspectivă, dimensiune unde „nu se montează aripi ci se   atârnă de gât greutăți de plumb”.
În realitate, ființa, orice ființă, are dreptul și puterea de a deveni multidimensională, de a trăi în belșug și de a face incursiuni oriunde în Creație.
Cu o singură condiție: SĂ VREA cu adevărat. Ați stat destul în întuneric, v-ați chinuit suficient, v-ați scurtat viața practicând ura, invidia, minciuna, războiul, proastele alegeri. Chiar, nu v-ați săturat? E treaba voastră, dar ar fi un mare păcat să nu folosiți aceste extraordinare oportunități, căci vor trece multe, multe milenii până când le veți mai întâlni.

Nu vă impacientați când vedeți câte evenimente haotice se produc și se consumă. Toate acestea sunt încercări, sunt „trageri de mânecă” pentru a vă trezi. 
Ridicați-vă, nu vă „întoarceți pe partea cealaltă”, pentru a vă continua somnul!
Ceea ce se întâmplă acum la voi nu este chiar o singularitate în univers. Multe civilizații, dacă nu cumva toate, au trecut prin... haosul trezirii. Dar, vă rugăm, nu țineți morțiș să vă particularizați de ele! Curățenia se întâmplă atunci când arunci afară și arzi gunoiul, nu când preferi să te culci pe el!.
Încă mai este de lucru și, din această cauză, veți mai avea parte de evenimente, unele destul de severe. Severitatea lor va fi resimțită de fiecare direct proporțional cu gradul vostru de neimplicare, de indiferență, de refuz.

K.E.
Ciclul ascensionării nu s-a încheiat, lucrurile nu s-au întâmplat toate câte s-au programat, etapele nu s-au ars în totalitate. Voi nu stați pe loc dar, prin comportamentul vostru, prin nehotărârea voastră, înaintați adesea „cu pedala de frână călcată”. Se poate și așa, dar e păcat!

Planeta voastră este în mijlocul unei transformări grandioase. Mereu există intenția Divinității de a accelera procesul evoluției, dar „pedala de accelerație” e la voi. Dumnezeu este pasagerul care așteaptă de la voi să „apăsați pe accelerație și să luați piciorul de pe frână”.
Viteza medie de deplasare este dată de media voinței voastre cumulate. Vechile profeții nu se mai adeveresc căci voința prezentului este prea schimbătoare. 
Cu cât veți accepta prezența lui Dumnezeu în voi, cu atât conștiința vă va crește, și cu atât veți putea să vă prevedeți mai precis viitorul.„Ogorul” vostru interior trebuie semănat din nou. Acceptați semănătorului s-o facă!
O schimbare neașteptată în gândirea generală a lumii ar putea rearanja literalmente totul în bine, dacă multele ființe umane nu s-ar complace să culeagă, în continuate, neghina care a crescut în ei. 
Mulți oameni din lumea voastră sunt prea obișnuiți să fie hipnotizați, ei nu știu cum să iasă din acest marasm otrăvitor. Cei care v-ați trezit, stropiți-i cu apa vie a adevărului, ca să se trezească și ei la realitate.
Dragilor, problema este că ascensiunea cea mai favorabilă într-o dimensiune superioară este cea realizată în grup, căci numai forța grupului poate facilita ancorarea unor energii suficiente, de vibrații corespunzătoare. Mult mai ușor se înaintează dacă se atinge pragul necesar de energie care poate aduce saltul. Fiecare dintre voi însă poate alege calea pe care vrea să o urmeze, indiferent de ce ceea ce aleg alții. Efortul nu va fi zadarnic dar întotdeauna energia cumulată a colectivității aduce realizările dorite mai aproape.

Destinul fiecăruia dintre voi este însumarea tuturor alegerilor pe care le-ați făcut de-a lungul drumului, dar acum, ca niciodată înainte, sunteți încurajați să vă uniți energiile, pentru a ajunge mai repede acolo unde v-ați propus.
  
Suntem Maeștrii Ascensionați

http://sananda.website
Ascended Masters Mystery School






Un comentariu:

  1. CITITI PE GLOGUL MARIEI GHIORGHIU POSTARI DIN SCRIERILE GEORGETEI FLOREA.PACAT CA NU MAI INTERESEAZA ADEVARATA CUNOASTERE.AM PUBLICAT DESPRE PASII LUI IISUS IN DACIA SI MAJORITATAEA AU RAS CA PROSTUTII.MULTUMESC.

    RăspundețiȘtergere